BENMDE EŞİMDE VAR TAŞIYIcılık ama sağolsun patronu aksi olduğundan izin alıpta baktırmaya gidemiyo en son aralık ayında kan testlri yaptırmıştı epilepsi yüsünden normal demiş doktor ama bilmiyorum stres onda yağlı yemek onda anlıcanız herşey var onda ama beni dinlemiyor tabi iş yerinde günboyu stres allahım bizede yardım etsin
buarada bildiğim ama birtürlü yapmaya fırsat bulmadığım bişey var ibrahim saraçoğlu diye bir prof.var kitabıda çıktı şifalı btikiler diye ben kendisi hakında biçok şey takip ettim lavanta kürü taşıyıcılar için birebirmiş enzimleri düşürüyomuş bunlara bi göz at derim internettende bulabilirsin geçmiş olsun
Amanın! ben de 3 ay önce hamilelik testlerim yapılırken Hepatit B olduğumu öğrendim. 6 ay sonra test tekrarlanacaktı. Panik yaptım şimdi ya, ne o öyle ölenlerden bahsediyorsunuz ya
peki buna hastanelerde hangi bölüm bakıyor kızlar değerler yükselmiş mi diye
slm canım 7 aylık hamileyim bende hepatip b var taşıyıcı şimdi tedavi göryorum bebeğime bulaşmasın diye zeffix diye hap eşim iğne vurulduğu icin eşime bulaşmamış zeffix kullan varmıEvet aslında farkında değiliz ama korunmazsak çok kötü bir hastalık. özellikle toplu yaşanan yerlerde dikkat etmek lazım. vücut sıvısı dediğine göre yazı, tükrükde de aktif olabilir virüs yanılıyor muyum yoksa?
Okullarda, yurtlarda,hastanelerde...vb. yerlerde başkalarının eşyalarını kullanmamalıyız. test yaptırıp aşılanmalıyız. zaten taşıyıcı veya hasta olanlara aşı yapmıyorlar.
teşekkürler paylaşım için :çiçek:
canım ilac kullandınmı cocuğuna gecmedi.ben 7 aylık hamileyim ilaç kullanıyorum biraz korkum var zeffix kullandınmıya canım tavsiyen için çok teşekkür ederim içimi rahatlattın zaten ada çayı almayı düşünüyordum şimdi düşümmeyle kalmayıp alacam.allah ım kimseye yaşatmasın hastalık hatırlıyorum çok çekmiştik bide en kötü tarafı kardeşler olunca 3 abim vardı ve doğru düzgün onlarla oynayamıyordum,tatlı yasak ağlıyordum annem söz sen iyileş sana kocaman pasta alacaz derdi canım benim ya,bide tuz yasak,yağ hatırladıklarım.kendime şahsi eşyalarımı ve yediğim içidiğim kapta kimse bişey yapamazdı,tuvalete girerdim arkamdam 1 kova çamır suyu dökülür yıkanırdı o an bana çok acı geliyordu bu durumlar ama sağlık işte..
benimde geç farkedilmiş hatta anneme komşusu söyledi kimdi hatırlamıyorum ama bu kız sapsarı ya ne oldu vitaminsizmi kaldı dedi kadın annem bilmem diyip gözümün içine baktı ve hemen hastaneye tabiki dk anneme çok kızmıştı nasıl farketmezsiniz çok ilerlemiş falan demişti,ikinci tekrarlaması için dikkatli olun allah korusun karasarılık geçirir demişti.çok kötü günlerdi ya şimdi hatırladımda küçücük yaşta nelerle uraşmışık ya.
allah ım bütün hastalarımıza acil şifalar versin:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?