Amanın! ben de 3 ay önce hamilelik testlerim yapılırken Hepatit B olduğumu öğrendim. 6 ay sonra test tekrarlanacaktı. Panik yaptım şimdi ya, ne o öyle ölenlerden bahsediyorsunuz ya
benimde eşim hepatit taşıyıcısı. rutin kontrolleri var. hep normal çıkıyordu. geçen gün tekrar kontrole gitti. değerlerin biri sınırda çıkmış. bir ay sonra tekrar çağırmış doktor değişiklik olmazsa, karaciğerden parça alınıp bakılacakmış. çok korkuyorum ya çok moralim bozuldu..((((((
kızlar ben de yeni katılıyorum kulübünüze.Öncelikle hepinize merhaba.Ben tüp bebek için başvurduğumda hepatit b hastası olduğumu öğrendim,üstüne üstelik bir de guatr çıktı.Şimdi kafam çok karıştı tüp bebek yaptırmak sakıncalı olur mu?Çok moralim bozuldu,bir aydır gecelerim gündüzlerime karıştı.bir fikir,bir öneriniz var mı?hepinizi öpüyorum
canım ben bebek tedavisi olurken taşıyıcı olduğumu biliyodum
hamile kalmana bi engel yok korkma
karaciğer temizse tabi
bbek doğar doğmaz aşılanıyo
benim şansım anne karnında almış bebeğim.bu da 100 kişiden 5 kişide olurmuş maalesef.oğlum 6 yaşında ve 6 ayda bir takip yapılıyo
şimdilik çok ii çok şükür
bu arada çocuğunda bu mikrop olanlara önerim kesinlikle prof. Tufan Kutlu.başkasını aramayın bile.insanı hem aydınlatıyo hem de rahatlatıyo.
evet uzman bir heyete muayene oldum..ben ciddi miktarda alkol kullanıyordum.ve bu hastalıktan habersiz olduğum için son zamana kadar içtim hep. o yüzden ilerleme yapmış ve karaciğer kendini onarmamış daha..o yüzden şimdi çok sıkı istirahat içindeyim.okuldan da rapor aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?