- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
- 63
- Konu Sahibi dejavu_one
-
Bılmem bılıyormusun bende 2. evlılıgımı yaptım bekar bırıyle . 3.5 senedır evlıyız.
banada ılk zamanlar sokakta gorduklerım dıyordukı cocuk annendemı ? nasıl soraıblırler bana bunu ya once uzak oturuyorduk 20 dk yuruyerek oglumu anneme bırakıyordumkı ıse gıdebıleyım fılan falan.
Bence kesınlıkle babaya cocuk bırakılmaz ben bunu tartısmaya acık bıle gormuyorum
Lütfen kimse beni yanlış anlamasın ama, bu haberi okuduktan sonra, o çocukların ruh dünyalarını düşündüm, akıllarından geçeni, yaşadıkları korku dolu günleri... BDV de açtığım ya da okuduğum konulardan utandımHangi dert bu masum çocukların derdinin üstüne çıkar, ölüm acısı dışında hangi dert bastırır bu yavruların derdini... bizler unutacağız, yine her gün BDV okuyacağız, konu açacağız vs. O çocuklar hiç ama hiç unutmayacak
ben senin annenin ayakların
evlendiğinde falan anneni asla yalnız bırakma okurken ağladım. o anneye gelecek olursak zaten tipinde hayır yok yemiş yemiş şişmiş. s.k delisi işte. o kadından daha çok nefret ediyorum. bizim komşumuz vardı boşandı iki kızı vardı. tekrar evlendi ama iki kızınıda yanına aldı. ikiside üniversite okuyo şu an. anne var annecik var işte.
Annemle babam evlendiğinde babam normal maaşla çalışan bir elemanmış. Daha sonra Allah yürü ya kulum demiş ve hatırı sayılır bir varlık edinmiş. Boşanırlarken evlendikten sonra edinilen mallar yarı yarıya Kanunu daha çıkmamıştı ve bizler reşit değildik.
Annem sırf bize o mahkeme ortamını yaşatmamak için ne var ne yok babama bıraktı ve bizi aldı. Yoksa babam velayet davası açacaktı falan filan.
Velhasıl bizler için sıfırdan başlamayı seçen annemin Hakkını asla ödeyemem.
9 ay karnında taşıyıp doğurmak en kolay kısmı. Ben de anneyim ve bu olanları aklım almıyor. Anneme babama emanet etsem aklım kalıyor kaldı ki üvey anneye bırakacağım.
Biyolojik anne verdiği röportajda böyle yapılır mı? TOKAT atsaydı diyebilecek vicdansızlıkta biri ne beklenir ki.göstermelik ayılıp bayılmışmış.Hiç mi farkına varmadı sanki,morluklar çocujlarının gitmek istemeyişi ve daha bir sürü kanıt varken aman cici kocamla cici çocuğumla düzenim bozulmasın diye üç maymunu oynamış şimdi de vicdanlı masum biçareyi oynuyor adi kadın.şartlar gereği babaya velayetin verileceği durumlar olabilir ama evlatlarınla aynı evde olnasan da kol kanat gerip takip edilmeli.
İnanın ben çocuklarıma sarılırken utanıyorum, o çocuklar aklıma geldikçe kahroluyorum. Neden diyorum neden bütün çocuklar sevgiyle büyüyemiyorlar. Şimdi o çocukların ruhundaki yaralar nasıl düzelir ya da düzelir mi ki?
Anne babanın dangalak olduğu yerde üvey anne bu kadar olur işte, üveyi suçlamak en kolayı, asıl suçlu öz anne baba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?