Hep üvey anne konuşuldu, peki ya öz anne?

baba ne cevap vemiş??

baba ne cevap vemiş??

Bunları yazan gazeteci zaten telefonda sormak istemiş, sormuş ama geçiştirmiş hep. Telefonu kapatmış sonra da. O da gazetede ve haber sitesinde tekrar yayınlamış. Hiç bir dönüş yapmamış. Bir arkadaşım daha var ona da cevap vermemiş. Ya ben çocuklara üzülüyorum. Nasıl bir kaosun içindeler anlayamadım.

Vay vay vay bilmedigimiz meger daha neler varmis.

ben bu konuda direk öz anneyi suçlayamıyorum, hiç bir öz annenin çocuğunu bile bile bırakacağını sanmıyorum, şartlar neydi, mecbur mu kaldı, bir kere alamayınca daha elinden birşey mi gelmedi tartışılır. Ama siz çok şanslıymışsınız, sizinki gibi annede öyle her yerde bulunmaz, öpün başınıza koyun, mükemmel bir anneniz varmış.

anneniizin elllerinden opuyorum ne guzel anlatmıssınız. onurlu dık kadınlara rabbım guc ve sabır versın, korusun kollasın tum temız yureklılerı..
emınım o ananın yetıstırdıgı evlatlarda onurlu ve dık yasamayı benımsemıs guclu ınsanlardır..

burdaki konularda bile %80 kv kpye yaranmak için taklalar aşıyor susuyorlar kendi aileleri olsa o kadar lafa çemkirirler kocişlerinin lafına bakıyorlar ne bekliyonki kendilerine koca değil efendi bulan tipler bunlar

kocişim kociş kocişimmm

bi adam karısının başka erkekler mesajlaştığını görse bir daha muhattap olmaz o adam kadınla peki kadınlar napıyo kociş kociş yok şu yok bu affediyolar kociş > her şeyyyyy

daha yeniyle amcamın eski karısı evlendi (amcamı aldatmıştı) kadın kocayı buldu cocuğu ANNEANNESİNDE KALIYOOOOOOOO

kocişi kıskanır mazallllaaah

(amcama da vermiyor ha cocuğu anasının evinde turşusunu kuracak herhalde kuzenim de büyük filan değil 11 yaşında filan)

Öz ve üvey annenin babadan şiddet gördüğünü tahmin etmiştim pislik adam yavruların etrafı aile adı altında pisliklerle dolu Rabbim sen koru yavruları!!!
Öz anne anne değil baba desen bi iki gün işkence görüntüsünü çekersin 25 gün ne ALLAH ın belası izlerken hiç mi için sızlamadı(

O konuya bende çok takıldım. Herkes gibi bir sene sonra internetten öğrenmek ne demek ya. Bi de diyo ki çocuklarla sarılıp agliyoduk. Bi senedir hiç görmedi o zaman çocuğunu. Zaten 2 yaşında ki çocuğu bırakıp gitmek ne demek. İnsan çocukları için sokakta yatar yine ayrılmaz yanlarından. Fikir ayrılığı yüzünden boşanmıslar ama çocukların kimde kalacağı konsuda hiç fikir ayrılığı yaşamamışlar maşallah. Söyleyecek çok şey varda... Neyse...

bir de bahsettiğim kadınlardan olmayabilir öz annesi çunku o baba bile 7-24 o evde yaşarken farketmemiş bunları teee ne zaman kafasına dank etmiş adamın adam bile anlamamışken başka yerde yaşayan annesi nasıl anlasın

herkes zeki değilki ülkede salak cahil adam çoook

Ama hemen evlenip bi çocuğu oluyo. Yani ona bakabiliyo. Bunun eğitimle alakası yok canım. Vicdan.. Ben olsam onun yerine koyuyor kendimi. Kimse kabul etmiyo mu çocuklarımı. Gider cami avlusunda yatarım. Ama çocuğumun kirpigine rüzgar değsin istemem kaldı ki zaten annelerinin yanına morluklaela gidiyolarmis.

Herkes ayri suclu.
Bu kadar isgence goren, hastanelere dusen cocuklarin durumlarini, mutsuzluklarini, hareketlerini nasil olurda bi anne ve baba goremez, hissedemez. Ustu ortulmus sadece.
Bu kadar vicdansiz insan bu cocuklara nasil denk gelmis bilemiyorum.
Oz anne duzenini bozmak istememis , baba zaten siddet egilimli eslerini dovuyor, uvey anne bildiginiz ruh hastasi, denk gelmiste gelmis.
Allah yardimcilari olsun, bu gunleri en az hasarla atlatirlar ins yavrucaklar. Cok zor.

valla anne yokken baba da bir şey yapmıyor görmüyor farkında olmuyor. İş anne de bitiyor yok mu anneyi aratmayan babalar var ama çok az. Baba da ilgili bir baba değil zaten yoğun çalışıyor öz anne babanın suçu en az üvey anne kadar çok.

kadının kendi kızı var

Bunu bilmiyordum ona yapmaz tabii bu işkenceleri yapmamıştır da inşallah.

Yapmayın Allah aşkına özellikle yazımda kendimi anlattım bu kadar zorluğa göğüs germiş bir kadın var bu benim annem ya da başka anneler ama var böyle anneler yani olabildiğini yapılabildiğini anlatmaya çalıştım. Söyler misiniz daha yaşı genç evlenip tekrar çocuk yapabilmiş. 2 yaşındaki bir çocuğu zaten mahkeme direkt anneye veriyorken anne nasıl alamaz çocuğunu en başta adamın durumu iyiyse zaten mecburi nafaka bağlanıyor bu annenin isteğine bile tabi değil. Hem de iki çocuğa ayrı ayrı ve de kadına. Ben kendi annemin yapabildiklerini görmesem beki sizin gibi düşünebilirdim. Bu kadın morlukları görüyor, anne bizi soğuk suyla yıkıyor diyor ve hala kadın sesini çıkarmıyor niye eşinden kurduğu düzenden olmak istemiyor yeni çocuğuna analık yapmakla meşgul yani haklı neden bulmaya çok çalıştım ama ben bulamıyorum maalesef. Annem gibi bir arkadaşı daha vardı o da baktı çocuğuna büyüttü. Evet çok zor evet sabretmesi zor ama anne çocukları için her tür fedakarlığı yapar.

Çok teşekkür ederim. Aynen öyle oluyor. Çalışmanı kendi ayakları üzerinde durmanın önemini anlıyorsun. Eşin başında da olsa bir gün hayatımda olmayabilir diyerek çalışıyorsun kendi paranı kazanmanın değerini biliyorsun. O yüzden buradaki kadınlara hep çalışın kendi ayaklarınız üzerinde durun kendi paranızı kazanın bugünün yarını da var diyorum. Hiçbir şeyin garantisi yok evet evde oturmak ev hanımlığı yapmak elbette güzel ama tahmin edilemeyecek şeyler olabiliyor. Ben evlendim üniversite bitirdim açıköğretimden çalışıyorum ve bir yandan da kursa gidiyorum haftasonları kpss ye hazırlanıyorum eşimin durumu çok iyi hiç ihtiyacım yok çalışmaya ama yaşadığım şeyler bana ne olursa olsun kendine yetebilmek gerektiğini öğretti.

Az önce tv"de izledim. Çocukların babası hakkında da suç duyurusunda bulunulmuş. Neden sustu günlerce diye. Daha önce yazmıştım zaten. Baba 25 gün beklemiş görüntüleri vermek için.

Annenize helal olsun. Herkes sizin kadar şanslı olmuyor. Gözlerim dolu dolu okudum. Örnek alınası bir insan anneniz... Ama ben zaten doğurmakla anne olunmadığını hep savunmuşumdur. Şimdi birçok insan üvey anneye saldırıyor ama öz annesi olup da şiddet gören bir sürü çocuk var dünyada... Keşke yazınızı okusalar da annenizden ders alsalar...

bende anneyi suçlu buluyorum bu konuda. anne öldü zannettim ilk başta. ama gerçek öyle değilmiş. hemen başkasıyla evlenip çocuk sahibi olmuş. nasıl bir vicdan var ki çocukların vücudunda darp izine rastladığı halde bişey yapmamış ve ne acıdır ki çocukların başına gelen olayı medyaya yansıyınca öğrenmiş. malesef herkes anne olamıyor.

Birde o oz anne bir aciklamasinda "oglani yanimiza alak dedik kizi babasına birakak dedik. Sonra psikolojileri bozulur diye ikisinide babasına biraktik" diyor . Ve ayrıca "elindeki morluklara agliyorum çocuklarım ağlama annem biz aglayipta geldik birakma bizi diyorlar " diyor kendileri ve ona rağmen evlatlarin yanina almiyor. Ayrıca her ay görüyorum dediği cocuklari 2,5 ay hastanede yatıyor. Yeni haberim oluyor diyor. Allah belani versin oz anne . Sanada iyi bi meydan dayagi gerek!!!

üvey öz ayrımıyla alakalı değil bence. insanın kişiliğiyle alakalı. ben öz anne biliyorum iki çocuğunu dövüp kolunu bacağını kıran. kocam beni dövdü bende onları dövdüm demiş polise. neyse ki devlet aldı elinden çocukları. hoş devlet aldıda koyduğu yer iyi mi olacak. Allah yardımcıları olsun. izlemedim görüntüleri izleyemedim okuduğum kadarı bile tüylerimi ürpertti.

Size katılıyorum. Öz annesinden de şiddet gören bir sürü çocuk var dünyada... Önemli olan insan olabilmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…