Hep şüphe hep düşünce

Bakma sen 6 senede duzelmedigine..evlenince duzelir !!! Asla aldatacagini sanmiyorum evlenince..hani tapusunu alcaksin ya, o bakimdan..nikahta keramet vardir !! Istedigin cevabi yazdim canim, rahatla diye..

Adam sizle evlenir ve tabi ki affetmeni sağlar bir daha nereden bulacak sürekli aldatılıp affeden kadını. Bulmuş bir tane tam kendine göre bırakmaz , haklı. Mutluluklar.

Hepinize teşekkür ederim biraz olsun gözümü açmamı sağladınız. Son zamanlar kavga edince hep alttan alıyordum nişan bozulmasın 2ay varken herşey bozulmasın dite. Ama artık kavga dahi etsek alttan almıycam.. Bakalım sonu neye gidecek

nikah masasına

kişiler neden görünen köyün kılavuza ihtiyacı olmadığını anlamazlar acaba

Sizi aldatmak onun icin normal olmus. Siz de normallestirmissiniz ki tum bu aldatmalarina ragmen evleneceksiniz. Guvenin falan diyemem. Adam belli, huyu belli. Ya bu deveyi gudersin, ya bu diyardan gidersin diyorum sadece.

Sizi aldatmak onun icin normal olmus. Siz de normallestirmissiniz ki tum bu aldatmalarina ragmen evleneceksiniz. Guvenin falan diyemem. Adam belli, huyu belli. Ya bu deveyi gudersin, ya bu diyardan gidersin diyorum sadece.
En dogru açıklama bu oldu sanırım.böyle hatıralyınca nefret ediyorum ondan

söylemeden edemicem madde madde yazdığınız şeyler zaten kadın erkek eşitliğiyle alakalı değil ki tamamen yaradılış, erkek doğurabiliyo da doğurmuyor değil, ayrıca duygusal bağ kurmamak kaydıyla başkaları ile birlikte olabilirsin şeklinde bi erkekle anlaşan kadın var mıdır bilmiyorum ama bu anlaşmayı her erkek kadını eve getirmeye kadar getirir: duygusal bağ yok bebeğim ç.kıp göndericem

4-5 dediğine göre unutmuşsun tam sayısını hatırlamıyorsun. Unutabildiğine göre durnak yok yoka dewam mm

Insan cekecegi cileye asik olurmus.
Peh adam defalarca aldatmis. Hatunda ortada emek var birakamam diyor. Simdilik 6 yilin gitmis. Evlen bakalim daha kac yilin gidecek. 6 yillik emegine kiyamiyorsun da omrune mi kiyiyorsun. Yazik degil mi en guzel yillarini degmeyecek biri icin harcamaya. Bile bile lades seninkisi. Sen daha kendim ettim kendim buldum turkusunu cok soylersin.

hadi 1 kere aldatıldım affettim diyenleri bir nebze anlayabiliyorumda... 4-5 kere nedir yahu.. tabiki adam biliyor aldatsa nasılsa affedilecek.. ee o zaman niye aldatmasın.. kendinize çok yazık ediyorsunuz.. başka adam mı kalmadı dünyada.. bu ısrar niye..

En dogru açıklama bu oldu sanırım.böyle hatıralyınca nefret ediyorum ondan
Bence sen bu adamı sevmiyorsun. Evlenmek için evleniyorsun. Koca buldum kaçırmayayım gibisinden. Yorumlarında ben hiç sevgi, tutku, vazgeçememe gibi şeyler göremedim. Varsa yoksa biz evleneceğiz, bana evlenme teklif etti, nişanlıyız, o kadar sen boşa mı gitsin? vesaire vesaire...
Koca sahibi olmak neden bu kadar önemli?

Kesinlikle. Kadınlar ilk başta kocişi elde tutmak için başka kadınlarla sekse göz yumuyor; ama sonra o adamlar o kadınları karılarına tercih eder oluyor. Yani adamın karısı geliyor 40 yaşına, kırışıklıklar, sarkmalar falan. Öte yandan metresi Nataşa 20 yaşında tazecik bir genç kız. Nataşa sürekli ısrarla o kadını boşa beni al diyor her metres gibi. 2. kadınların neredeyse hepsi 1. kadın olmayı hayal eder. Eee adam 2 ev arasında mekik dokumaktan yoruluyor, bir de işin maddi külfeti var. Nataşa sürekli mücevher bekler, faturalarını ödetir. Metreslerin geneli zaten bu işi para için yapar. E öte yandan karısı ve çocuklarının masrafları. Orta gelir grubundan bir adam 2 hanenin yükünü ömür boyu çekemez ki maddi olarak. Bir de yaş ilerledikçe enerji de azalıyor. Bir erkek tek bir kadınla başka çıkamazken adam ikisiyle çıkmaya çalışıyor. Adam illallah ediyor haliyle. Nataşanın koynunda yatmak varken karısı buruşuk Haticenin dırdırını niye çeksin, Haticeyi boşar 2. bir metres tutar en kötü . Karısını boşayıp Nataşa ile evlenir bizim bey amca. Karısı da 3 çocuğuyla mal gibi ortada kalır.
Bu tip yatak arkadaşlıklarına izin veren kadınların sonu genelde böyle oluyor. Orta gelirden ortalama bir erkek ömür boyu 3-4 kadının maddi manevi külfetini sırtında taşıyamaz mümkünatı yok.
Karadenizde ve Antalya taraflarında 100.000 lerce örneği, varyasyonu var anlattığım hikayenin.
Kendi düşen ağlamaz diyelim.

Çok saçma, yine aldatır bu. Evlenmeyin bence, nasıl bir mide var? Hiç mi gururunuz yok?

Canım siz ' bu ilişki için 6 yıl emek verdim sonunda evlenmeyi başardım' demek için evleniyorsunuz gibi geldi bana.Her an acaba aldatılıyor muyum?,aldatılacak mıyım? düşüncesiyle nereye kadar... Sonuçta siz bu şüphelerle evliliğinizden de birşey anlamayacaksınız.Şüpheleriniz karşınızdaki insana da yansıyacak.Sorunlar,sorunlar...

Telefonda konusmalari ayrilmak icin aldatma sebebi gormediginizden belki de ayrilmiyorsunuz. Ille yatakta mi yakalamaniz lazim kendinize gelmeniz icin?
Bir niye vazgecemiyorsunuz anlamadim? Aileme nasil soyleyim derdinden mi yoksa bu adam da olmazsa evde kalirim gibi bir dusunceleriniz mi var? Yanlis amlamayin sadece sizin neden israrla bu adamda takili kaldiginizi merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…