Hep şüphe hep düşünce

Bazı seyleri yasamak için
Sanal seks mi yapıyo yani?

Demek ki böyle adamlarla evlenen ya da evlenmeyi düşünen kadınlar varmış gerçekmis vay be.

Evlenmeden önce ona serbest çünkü o erkek pipili ya herşeyi yapabilir olmasi lazım ama sen kadınsin olmaz dimi.

Tepenize çıkarın sonrada aglayın oturup.

Bundan sonra ne olacak o önemli işte bir daha karşılaşırsam ayrılırım

Kendini koy düşün. Dört beş kere aynı hatayı yapsan affedilsen "aman yine affeder" demez misin? Dersin.
Evlenene kadar olmasa da evlilikte kesin ama kesin aldatılacaksın. Net.
Bir dahası yok.
Şimdi mi ayrılmak yoksa boşanamıyorum çocuk var diye hepten mi bağlanmak. Sen sevgiliyken ayrılamıyorsan evlilikte hiç boşanamazsın. Aman annemler babamlar ne der, el ne der, çocuklarım var dersin. Göze alamayana bahane çok.
Daha çok aldatacak emin ol.

Yıllarımızı verdik bir cok şey yasadık güzel.. Hep kendini affettirmeyi başardı. Cok zayıf bi yapım var kimseye kıyamıyorum en cok da ona :KK43: Birdaha yapmaz akıllanmıstır düşüncesiyle affettim hep
Yazık..karşınızda sizin değerinizi bilmeyen ve muhtemel bilmeyecek biri var.Merhametinizi,sevginizi,Yaşadıklarınızı,Aklınızı dolduran her Güzel anınızı bir kenara koyun.aldatmaları bir kenara.İnanın aldatmanın olduğu yerde masumiyet de,mutluluk da olmuyor.Zemini sallantıda olan bir yapıyı ısrarla inşa ederseniz,-bile bile- bir gün yıkılırsa başınıza şaşırmamanız gerekir..yanlış.Birbirinize değil,Siz sadece siz yıllarınızı vermişsiniz.

Bağzi bağyanlar hak ettiğini yaşıyor bence kendileri seciyor bu hayatı.

İnsan en iyi kendini kandırır diye boşa demiyorlarmış.
Yok kendini öldürecekmiş de bilmem ne.
Sadece mesajlaşmaymış. Aldatmaya niyet var mı? Var. Aldatmadır.
Anlamadığım bu. Aldatan adama üzülüyor ölecek diye de kendine acımıyor. Başkasıyla beraber olmayı düşünen adamla nasıl içleri alıyor da devam ediyorlar anlamıyorum. Kendi gururunu, hissettiklerini önemsemiyorlar. Yazık.
Dört kere beş kere yapan adam daha çok yapar. Aldattıkça aldatmış bir keresi daha kalmamış. İlişki de kalmamış gurur da kalmamış ortada. Bu güvensizlikte ne evliliği? O evlilikten hayır mı gelir?
Gözler kör oluyor bazen.

kusura bakmayin M MyAngelll , sizin konunuza denk geldi... soylemeden edemeyecegim...

cogu aldatma konusunda, kadin kabul ederse asagilik, rezil, zayif, olmus bitmis olarak goruluyor. aldatan erkegin insanligindan duyulan suphe bir yana, kara zindanlara layik bulunuyor, lanetler ediliyor, ne cezalar biciliyor akil alir gibi degil.
kadiniz ya, hadi kadinlari anladik diyelim; erkek dogasinin sifresini cozmus oldugumuza inanmiyorum ben.
bence kadinlarin atladigi bir seyler var.
  • kadin ve erkek esit degildir. hormonlari, vucut yapilari, ya da duygusal yapilari.
  • erkekler kadinlardan daha cok siklikta cinsel istek duyarlar.
  • kadinlar, cocuk dogurur, erkekler doguramaz.
  • kadinlar her ay regl olur, ama hicbir erkek orkid kullanmamistir bu gune kadar.
uzar gider. kanun onunde ya da maas gununde kadin erkek elbetteki esittir. ancak neden anneler bilmem kac ay dogum izni alabiliyor da babalar bir iki hafta? esitlik kadin erkek arasinda cok fazla zorlanmis bir kavram. kabul edelim...

elbette sosyal rollerden ya da istisnalardan bahsetmiyorum. ancak bazi genel gecerliligi olan fenomenlere de saygi duyulmasi gerektigini dusunuyorum ben.

esiniz, sevgiliniz sizden gizli bir seyler yapiyorsa, her ne olursa olsun aldatmaktir. kandirmak yani. ben surdayim der ama orada degildir. bu bir aldatmaktir, ya da hayatimin tek kadini sensin der, ama gezdigi genelevlerin haddi hesabi yoktur. ruhunuz duymaz, ama aldatilmamis olursunuz sozde. ama ozde kandirilmissinizdir. ben bu tur aldatmaktan herkesin cekinmesi gerektigi kanisindayim. bir kadinin kocasina, 50 lira harcadim hayatim deyip, 10 lirasini kenara koymasi da aldatmaktir, 'kamera karsisinda soyunuverdim canim, bu aldatmak sayilmaz' da aldatmadir. ikisi de birdir, ve cok cirkindir.

ancak su konuda kartlari acik oynamak bence herkesin yararina olur. erkekler, hepsi degil elbet, ama buyuk cogunlugu mutemadiyen bircok kadini guzel bulur; onun poposu, bunun gogsu hostur; ay o kiz ne heyecanlidir, yatakta kim bilir ne kadar iyidir; ne guzel cilveli kadin, ya da kesin bu kadin benim evdekinden daha guzel yemek yapar ve daha guzel kocasiyla ilgilenir; su kadin olmaliymis bizim cocuklarin anasi, kim bilir cocuklar ne zeki olurdu... uzar gider. ama kadinlarinin dunyadan haberi yoktur, cunku gizlemek farzdir. bu boyle.

bence sadece aklindan benzer dusunceler bile gecirmesi bir aldatmadir. ancak, bu dusuncelerin su goturmez varligindan veya arasira 'hayvani' isteklerini gidermek icin bir kadini gordugunden haberdarsaniz, o aldatmak degildir.
sinirlarinizi birlikte belirlemeniz yeterlidir. ornegin 'duygusal bir baglilik yasarsan kabul etmem' dersiniz, o kisi de duygusal baglilik yasayacagini hissettigi an size gelir soyler, ayrilirsiniz. aldatilmadan, her seyi acik net konusarak...

birliktelik, evlilik ya da sevgili ya da birlikte yasamak... bu iliskilerin temelinde guven oturmali. kimse kimseye yalan soylemezse, hicbir sey gizlemezse, ve birlikte cizilen sinirlarin disina cikilmazsa kimse uzulmez.

bu derece acik olmak tabii ki cok alisilmis bir sey degil, cunku hep ezberden ogretiliyor. erkek bir kadina bagli kalir, gozu baska kimseyi gormez vs vs. en iyisi ideali olmasi gereken bu, ama basarabilen erkekler bence hepimize yetmez. paylasamayiz yani, cok azlar.
o yuzden bazi gercekleri kabul etmekle ise baslanmasi gerektigini dusunuyorum. sonra kendini, kendi limitlerini tanimak gerekiyor, son olarak da iliskinizin guven temelli olup olmamasina.
ve elbette ki sevgi... inanin, gercekten sevdiginiz bir erkegi evde baglamak yerine salar, ozgur birakirsaniz, ve o yine de size gelirse emin olun sizi seviyordur.

Son düzenleme:
Ablam gibi sevdiğim bir akrabam var. Sevgiliyken aynı sizin gibi 4 5 hatta belki de daha fazla aldatıldı. Evlenince düzelir dedi. Evlendi ne oldu? Yine aldatıldı. Üstelik eşinin ailesine oğlunuz böyle böyle diye dert yandığında, onlar da sen zaten bunu bile bile evlendin, şu an şikayet etme lüksün yok dediler. Sonuç olarak ayrıldılar şimdi olan tabi ki çocuklarına oldu. Hatta o akrabamın şu an evlilik yolunda giden yeni bir ilişkisi var. O kadar mutlu ki. Salakmışım ben niye o kadar yılımı bana değer vermeyen biri için heba ettim diye geziniyor etrafta. Başka bir adamla şüphe içinde yaşamadan, ona güvenerek geçirdiğiniz çok daha mutlu bir hayatınız olabilir. Şu, ilişkiye o kadar emek verdim şeklindeki hastalıklı düşünceden lütfen kurtulun.

kusura bakmayin M MyAngelll , sizin konunuza denk geldi... soylemeden edemeyecegim...

cogu aldatma konusunda, kadin kabul ederse asagilik, rezil, zayif, olmus bitmis olarak goruluyor. aldatan erkegin insanligindan duyulan suphe bir yana, kara zindanlara layik bulunuyor, lanetler ediliyor, ne cezalar biciliyor akil alir gibi degil.
kadiniz ya, hadi kadinlari anladik diyelim; erkek dogasinin sifresini cozmus oldugumuza inanmiyorum ben.
bence kadinlarin atladigi bir seyler var.
  • kadin ve erkek esit degildir. hormonlari, vucut yapilari, ya da duygusal yapilari.
  • erkekler kadinlardan daha cok siklikta cinsel istek duyarlar.
  • kadinlar, cocuk dogurur, erkekler doguramaz.
  • kadinlar her ay regl olur, ama hicbir erkek orkid kullanmamistir bu gune kadar.
uzar gider. kanun onunde ya da maas gununde kadin erkek elbetteki esittir. ancak neden anneler bilmem kac ay dogum izni alabiliyor da babalar bir iki hafta? esitlik kadin erkek arasinda cok fazla zorlanmis bir kavram. kabul edelim...

elbette sosyal rollerden ya da istisnalardan bahsetmiyorum. ancak bazi genel gecerliligi olan fenomenlere de saygi duyulmasi gerektigini dusunuyorum ben.

esiniz, sevgiliniz sizden gizli bir seyler yapiyorsa, her ne olursa olsun aldatmaktir. kandirmak yani. ben surdayim der ama orada degildir. bu bir aldatmaktir, ya da hayatimin tek kadini sensin der, ama gezdigi genelevlerin haddi hesabi yoktur. ruhunuz duymaz, ama aldatilmamis olursunuz sozde. ama ozde kandirilmissinizdir. ben bu tur aldatmaktan herkesin cekinmesi gerektigi kanisindayim. bir kadinin kocasina, 50 lira harcadim hayatim deyip, 10 lirasini kenara koymasi da aldatmaktir, 'kamera karsisinda soyunuverdim canim, bu aldatmak sayilmaz' da aldatmadir. ikisi de birdir, ve cok cirkindir.

ancak su konuda kartlari acik oynamak bence herkesin yararina olur. erkekler, hepsi degil elbet, ama buyuk cogunlugu mutemadiyen bircok kadini guzel bulur; onun poposu, bunun gogsu hostur; ay o kiz ne heyecanlidir, yatakta kim bilir ne kadar iyidir; ne guzel cilveli kadin, ya da kesin bu kadin benim evdekinden daha guzel yemek yapar ve daha guzel kocasiyla ilgilenir; su kadin olmaliymis bizim cocuklarin anasi, kim bilir cocuklar ne zeki olurdu... uzar gider. erkekler boyle. bence sadece aklindan benzer dusunceler bile gecirmesi bir aldatmadir. ancak, bu dusuncelerin sugoturmez varligindan veya arasira 'hayvani' isteklerini gidermek icin bir kadini gordugunden haberdarsaniz, o aldatmak degildir.
sinirlarinizi birlikte belirlemeniz yeterlidir. ornegin 'duygusal bir baglilik yasarsan kabul etmem' dersiniz, o kisi de duygusal baglilik yasayacagini hissettigi an size gelir soyler, ayrilirsiniz. aldatilmadan, her seyi acik net konusarak...

birliktelik, evlilik ya da sevgili ya da birlikte yasamak... bu iliskilerin temelinde guven oturmali. kimse kimseye yalan soylemezse, hicbir sey gizlemezse, ve birlikte cizilen sinirlarin disina cikilmazsa kimse uzulmez.

bu derece acik olmak tabii ki cok alisilmis bir sey degil, cunku hep ezberden ogretiliyor. erkek bir kadina bagli kalir, gozu baska kimseyi gormez vs vs. en iyisi ideali olmasi gereken bu, ama basarabilen erkekler bence hepimize yetmez. paylasamayiz yani, cok azlar.
o yuzden bazi gercekleri kabul etmekle ise baslanmasi gerektigini dusunuyorum. sonra kendini, kendi limitlerini tanimak gerekiyor, son olarak da iliskinizin guven temelli olup olmamasina.
ve elbette ki sevgi... inanin, gercekten sevdiginiz bir erkegi evde baglamak yerine salar, ozgur birakirsaniz, ve o yine de size geliyorsa emin olun sizi seviyordur.

Ben erkek olsam beni içgüdüsüyle hareket eden ve hayvandan farkımın olmadığını düşünerek genelleyen kadınlardan nefret ederdim.
Neden erkektir yapar ama sana geri dönüyorsa seni seviyordur diyoruz. O dönmek hiç sevgi falan değil. Geri döndüğünde orada olan bir kadın ve alışkanlı varken macera yaşar geri güvenli topraklara döner tabii.
Peki biz ama onlar erkek ya bana döndü seviyor diye klişe bir şekilde kendi sonumuzu yazarken neden bu zihniyetle kendi kuyumuzu kazalım?
Kusura bakmayın ama içgüdüsünden öte duygusu fikri empatisi olmayan yaratıkla ben ömür paylaşmam. Kedi beslerim bin kat iyi.
Kendi gururum da her şeyden öncedir.
Bunu hariçten gazel okuyan bir kadın yazmıyor. Ben de aldatıldım. Aptal gibi bir kere affedeyim dedim ders olur burnu sürter yapmaz dedim ve yine aldattı. O zaman ders aldım artık asla ama asla kimseye bu konuda eyvallahım yok.
Benim de cinsel olarak çekici bulduğum erkekler oluyor ben hayvan gibi peşinden gitmiyorum ama. Sevgimi ve bağlılığımı düşünüyorum kendime ket vurabiliyorum. Benim eşim olacak adam da bir zahmet o kadarını yapsın.
Ayrıca cinsel ihtiyaç lafından da tiksiniyorum! Yok öyle bir şey. Cinse güdüyse bende de var bende kadınım. Ama gidip de bunu para karşılığı yada tek gecelik ilişkilerle yaşamam kalitemden dolayı
Sandığınız gibi her yer kalitesiz erkeklerle dolu değil. Kendini cinsel "ihtiyaç"tan ibaret görmeyen çok insan var. Benim çevremde çok var en azından.
Bir tane dindar arkadaşım zina erkeğe de günah diye kimseye o gözle bakmıyor mesela
Bir başka arkadaşım ben aldatılmak ne demek biliyorum hiç bir kadına yaşatmam. Ayrılırım terk ederim ama o ilişki esnasında ona yaşatmam diyor mesela.
Sevgilime aleni sevgilin duymaz diye ahlaksız teklif eden kız oldu (ortak arkadşaımız duymuş bunu gece barda demiş.) Kızı anında her yerden sildi telefonunu engelledi. Ben öyle kalitesiz miyim diye. Zira bir ilişkide güven bağlılık sevgi önemlidir. Hayvanlardan da bir farkımız olsun.

Ben erkek olsam beni içgüdüsüyle hareket eden ve hayvandan farkımın olmadığını düşünerek genelleyen kadınlardan nefret ederdim.
Neden erkektir yapar ama sana geri dönüyorsa seni seviyordur diyoruz. O dönmek hiç sevgi falan değil. Geri döndüğünde orada olan bir kadın ve alışkanlı varken macera yaşar geri güvenli topraklara döner tabii.
Peki biz ama onlar erkek ya bana döndü seviyor diye klişe bir şekilde kendi sonumuzu yazarken neden bu zihniyetle kendi kuyumuzu kazalım?
Kusura bakmayın ama içgüdüsünden öte duygusu fikri empatisi olmayan yaratıkla ben ömür paylaşmam. Kedi beslerim bin kat iyi.
Kendi gururum da her şeyden öncedir.
Bunu hariçten gazel okuyan bir kadın yazmıyor. Ben de aldatıldım. Aptal gibi bir kere affedeyim dedim ders olur burnu sürter yapmaz dedim ve yine aldattı. O zaman ders aldım artık asla ama asla kimseye bu konuda eyvallahım yok.
Benim de cinsel olarak çekici bulduğum erkekler oluyor ben hayvan gibi peşinden gitmiyorum ama. Sevgimi ve bağlılığımı düşünüyorum kendime ket vurabiliyorum. Benim eşim olacak adam da bir zahmet o kadarını yapsın.
Ayrıca cinsel ihtiyaç lafından da tiksiniyorum! Yok öyle bir şey. Cinse güdüyse bende de var bende kadınım. Ama gidip de bunu para karşılığı yada tek gecelik ilişkilerle yaşamam kalitemden dolayı
Sandığınız gibi her yer kalitesiz erkeklerle dolu değil. Kendini cinsel "ihtiyaç"tan ibaret görmeyen çok insan var. Benim çevremde çok var en azından.
Bir tane dindar arkadaşım zina erkeğe de günah diye kimseye o gözle bakmıyor mesela
Bir başka arkadaşım ben aldatılmak ne demek biliyorum hiç bir kadına yaşatmam. Ayrılırım terk ederim ama o ilişki esnasında ona yaşatmam diyor mesela.
Sevgilime aleni sevgilin duymaz diye ahlaksız teklif eden kız oldu (ortak arkadşaımız duymuş bunu gece barda demiş.) Kızı anında her yerden sildi telefonunu engelledi. Ben öyle kalitesiz miyim diye. Zira bir ilişkide güven bağlılık sevgi önemlidir. Hayvanlardan da bir farkımız olsun.
iste, sizin sinirlariniz bunlar, ama yine de aldatilmissiniz... uzuldum sizin icin, kadirilmak cok kotudur.
diyorsunuz ya, cinsel olarak cekici buldugunuz erkekler var. erkeklerind e cinsel olarak cekici buldugu kadinlar var, onlar cok zor dayaniyor bu cekim gucune. cogun yeniliyorlar.
'hayvani' sozune takilacagini biliyordum, ozellikle tirnak icine aldim. kusura bakmayin da bu ureme icgudusu olmasaydi insan nesli devam etmezdi.

iste, sizin sinirlariniz bunlar, ama yine de aldatilmissiniz... uzuldum sizin icin, kadirilmak cok kotudur.
diyorsunuz ya, cinsel olarak cekici buldugunuz erkekler var. erkeklerind e cinsel olarak cekici buldugu kadinlar var, onlar cok zor dayaniyor bu cekim gucune. cogun yeniliyorlar.
'hayvani' sozune takilacagini biliyordum, ozellikle tirnak icine aldim. kusura bakmayin da bu ureme icgudusu olmasaydi insan nesli devam etmezdi.

Üniversite dönemindeki ilk sevgilimdi :KK66:
Şimdi artık içgüdüleriyle hareket etmeyen, sevişmeye üreme olarak bakmayan adamları tercih ediyorum.
Kendime de asla fikri, duygusu az olan olayı üreme olan boş beleş adamları layık görmeyeceğime söz verdim.
Yeminim de var, prensibim de var çok şükür.
Kendini bizde gelişmiş hayvanız sadece üreriz diyenlerden uzak tutarak, gururumla yaşayacağım.
Asla ama asla bir ihaneti bile affetmeyeceğim. Ne olursa olsun tek başıma da olsam mutlu bir hayat kuracağım.
Bana kürkçü muamelesi yapmasını sevgi olarak değil alışkanlık olarak göreceğimden dolayı kendimi o konuma sokmayacağım. Çünkü ben insanım ve içgüdülerime yenik düşmeyecek bir iradem var. Erkek kadın hepimiz insansak benle hayatı paylaşacak olan da iradeli, fikirli bir "insan" olacak. Yoksa kendi gururumu yedirmem, basar giderim. Asıl öyle mutlu oluyorum çünkü. Bana geri dönüp dokunduğunda aklıma başkalarıyla yaptıkları gelecekse ve ben hep bunla şüpheyle yaşacaksam eksik olsun erkeği de kocası da. Ben bana yeterim insanca bir hayatımı sürerim.

Yıllarımızı verdik bir cok şey yasadık güzel.. Hep kendini affettirmeyi başardı. Cok zayıf bi yapım var kimseye kıyamıyorum en cok da ona :KK43: Birdaha yapmaz akıllanmıstır düşüncesiyle affettim hep
Ahhh o verdigimiz yillar emekler hep bagliyor dimi? Aliskanlik kotu birsey... Cok affedicisin bi kere dersin kabul edersin belki ama daha fazla... Yine yapmayacagi ne malum? Sadece cinsellikmidir aldatma sabebi yoksa baska heyecanlarmi?

Bana kürkçü muamelesi yapmasını sevgi olarak değil alışkanlık olarak göreceğimden dolayı kendimi o konuma sokmayacağım.

mutlu olun lutfen, yapin dilediginizi...
kendinizi 'kurkcu' olarak gormediginiz, gercekten sevildiginiz iliskileriniz olsun.

Bana geri dönüp dokunduğunda aklıma başkalarıyla yaptıkları gelecekse ve ben hep bunla şüpheyle yaşacaksam eksik olsun erkeği de kocası da. Ben bana yeterim insanca bir hayatımı sürerim.

benim demek istedigim 'affedin' degil, bir daha olmayacak diyen bir sevgiliye 'inanin' degil. zaten bastan bilin her seyi, size uymuyorsa da basin gidin, tutan olmaz.

mutlu olun lutfen, yapin dilediginizi...
kendinizi 'kurkcu' olarak gormediginiz, gercekten sevildiginiz iliskilerini olsun.

benim demek istedigim 'affedin' degil, bir daha olmayacak diyen bir sevgiliye 'inanin' degil. zaten bastan bilin her seyi, size uymuyorsa da basin gidin, tutan olmaz.

Çok şükür üçüncü yılındayız mutluyum. Cinsel güdülerinden çok mesleğinde başarısına odaklı olan, sanata değer veren ve bu konularda kendini geliştiren, skor peşinde koşmayan bir adamla beraberim. Cinsel birleşme değil sevişmeyi tercih eden, en az benim kadar feminist bir sevgilim var.
Aldatmaya da aynı açıdan baktığımız için çok mutluyum.
Kürkçü dükanına dönmeyeceğim için kendimi öyle görmeyeceğim bir ilişkideyim zaten. Değer verilen, sevilen ve tüm bunlar olurken de aldatmayacağı için bana dönmesini sevmek sanıp kendimi kandırmayacağım bir ilişkim var :KK66:

Son olarak sevgili konu sahibi güçlü ol.
Ben o aldatan kişiliksizden sonra tam dört yıl kimseye o şansı vermedim. Yalnız kaldım ama hep inandım. Beklediğime ve arkamı dönüp yeni başlangıç yapmama değecek adamı bulacağım dedim.
Dört sene sonra buldum.
İyi ki o zaman aldatmalara tahammül edip oturmamışım. Asıl şimdi mutlu ve huzurluyum. O zaman erkektir yapar desem şu an evli ve sürekli aldatılan biriydim.
İyiki tekmeyi basmış yoluma çıkmışım. Ve inandığım oldu değen insanı buldum.
Zor gelmedi mi geldi. Ağladım üzüldüm ama bir kaç ay.
Zor da olsa güçlü ol ve kıymetini gerçekten bilecek bir adamı kaçırma. Sende mutlu olacaksın gerçekten. Sadece güçlü ol. Risk almadan mutlu olamazsın

Evlenmeden 5 kez aldatanin, evlendikten sonra duzenli bir/bir kac iliskisi bile olur yani. Sonucta hep affedilmis. Yol yakinken vazgec bence yoksa omur boyu bu hislerle yaşarsın

Çok şükür üçüncü yılındayız mutluyum. Cinsel güdülerinden çok mesleğinde başarısına odaklı olan, sanata değer veren ve bu konularda kendini geliştiren, skor peşinde koşmayan bir adamla beraberim. Cinsel birleşme değil sevişmeyi tercih eden, en az benim kadar feminist bir sevgilim var.
Aldatmaya da aynı açıdan baktığımız için çok mutluyum.
Kürkçü dükanına dönmeyeceğim için kendimi öyle görmeyeceğim bir ilişkideyim zaten. Değer verilen, sevilen ve tüm bunlar olurken de aldatmayacağı için bana dönmesini sevmek sanıp kendimi kandırmayacağım bir ilişkim var :KK66:

ne guzel iste. bunlari neden israrla soylediginize gelirsek, altinda 'aldatilmak' ve kabul etmek 'hastalikli' bir davranistir. gurursuz ve kisiliksiz, ve hatta sanatsiz bulmaniz.

'skor pesinde kosma' gibi derdi olmayan ve 'sevisen' erkeklerle birlikte olmali her kadin. bir diger mesajiniz da bu.

her iki kategoriyi de siz belirlediniz, bunlarin da disina cikamazsiniz asla. belki birkac nesil sonra bakisaciniz genisler...

ne guzel iste. bunlari neden israrla soylediginize gelirsek, altinda 'aldatilmak' ve kabul etmek 'hastalikli' bir davranistir. gurursuz ve kisiliksiz, ve hatta sanatsiz bulmaniz.

'skor pesinde kosma' gibi derdi olmayan ve 'sevisen' erkeklerle birlikte olmali her kadin. bir diger mesajiniz da bu.

her iki kategoriyi de siz belirlediniz, bunlarin da disina cikamazsiniz asla. belki birkac nesil sonra bakisaciniz genisler...

Erkekleri her cinsel anlamda çekici bulan kadınla beraber olabilir sonuçta içgüdüsü üremek diye hayvansal güçlerine iradesiyle karşı koyamayan biri olarka görmekse geniş bakmak bu zten bin yıldır kadınlara söylenen bir şey.
Kadınlar artık ayakları üstünde durduğundan biz bu mavallara inanmıyoruz.
Zavallı üreme güdüsünün kurbanı adamcağızlar aldatıp geliyor ve geri dönmesi kadın için bir hediye sevmese dönmez. Ne kadar geniş düşünme açısı, yeni bir fikir, bin yıldır nesillere bunu söylediler çok yeni değil bu kadını zavallı haline getiren, erkeklerin işine yarayan vizyonunuz. Bilin istedim

X