ilk paragrafinizdan cok bir sey anlamadim, anlatiminizi guclendirirseniz, belki ne demek istediginizi anlayabilirim.
bir diger taraftar, 'aldatilan' kadin 'zavallidir' diyen sizsiniz, siz aldatildiginiz icin bu tanimlamanizi sadece kendinize yakistirmanizi tavsiye ederim.
bir gun sevgiliniz 'ben biseksuelim, erkek arkadasim ve biz birlitke yasayalim istiyorum, bir de kadin kiyafetleri giymemden artik rahatsiz olma, bunda utanilacak bir sey yok, ne kadar zavallisin boyle dusundugun icin' derse, agziniz acik kalakalmayin diye anlatmaya calisiyorum derdinizi. her seyin limiti olmali, kadin erkek esitligi yuzunden erkek dogasini da kadin dogasini da degistiriyorsunuz, bozuyorsunuz.
ben zaten her erkek istedigiyle yatsin kalksin demedim, 'aldatilan' kadin da her seye goz yumsun demedim. birlikte sinirlar cizilsin, sonradan da kimse kendini uzmesin, kimse aglayip sizlamasin dedim. ve feminist baski altinda kalip, sevdigi deger verdigi erkeklerden nefret etmesin diyorum. bastan kendi degerlerini belirlesin her kadin, toplumun ya da feminist baskinin istedigi gibi olmak zorunda degil. ancak o zaman gercekten ozgur olur.
safkelebek evrim teorisini savunanlar bile artik insan icin evrimin gecerli olmadigina inaniyor. biraz daha okuyun, sonra tekrar deneyin cevap vermeyi.
sibel uresin kim? sinirlari erkege gore cizin demedim ki, belki bastirmaya calistiginiz icsesiniz size oyle bir sey demistir. neticede okuduklarimizin yarisini kendimiz ekliyor. arastirin, bir yerden cikar nedeni...
iyi olmus soylemeden edemeyisiniz. yaradilis yuzunden, yaradilistan oturu, kadin ve erkek esit degildir.
duygusal bag kurmayi kaldiramayan kadin, ayni zamanda eve bir kadin getirilmesini de kabul etmeyecektir bence, sizce?