• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep şüphe hep düşünce

Yıllarımızı verdik bir cok şey yasadık güzel.. Hep kendini affettirmeyi başardı. Cok zayıf bi yapım var kimseye kıyamıyorum en cok da ona :KK43: Birdaha yapmaz akıllanmıstır düşüncesiyle affettim hep
4_5 kere hep boyle mi dedin gercekten de?
Aklim almadi. 2. Yi yaptigi gun kapiya koymaliydin. 4. 5. Kere nasil kabul ettin yahu? Allah sasirtmasin artik ne diyim, ama adam tovbe etmisse bile bu supheyle ilerde biktirirsin sen adami..

birini eve hapis etmek aldatmayacağını şüphenin biteceğini mi düşünüyorsun ?kafanda bir ton sorularla evlenip herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorsan . kararını birkez daha gözden geçirmeni tavsiye ederim .. şuanki takıntılarının üsütne takıntılar eklememen dileklerimle boş şanslar....

Yine aldatacagi belli biri icin dusunceleriniz cok normal.

Yine aldatsa yine affedersiniz kabul edin. Adam da bunu biliyor. Niye aldatmasin?

bi daha yaparsa ayrılırım diyosun yapma Allah aşkına nişanlı iken ayrılamayan evli iken nasıl ayrılacak, bunca emek bunca sene demişsin ama onca seneye senin çabalarınla gelinmiş ilk aldatmada hadi olmadı 2.de ayrılsaydın 6.seneye kadar sarkmazdı

Bosverin süphe etmeyin... O aldatacak siz affedeceksiniz... Bi ömür böyle yasayip gitceksiniz iste... Kendi düsen aglamaz... Siz herseyiyle kabul edip evlenirseniz, bidaha aldatildiginizdada o degil siz suclusunuz... O kadar...:ssz:

Bir de sizin bildiginiz telefon konusmalari. Olayin fiziksel olarak gerceklesmedigini nerden biliyorsunuz? Peki evlenince ne yapacaksiniz? Adama tasma mi takmayi dusunuyorsunuz? Evlenince onu ne zamana kadar kontrol edebilirsiniz ki? Adam belli bir sekilde aldatacak. Duzelir saniyorsan yaniliyorsun. insan yedisinde neyse yetmisinde de odur.
Burda bir suru aldatilan kadin var. Onlarin hayatlarini okusana. Affedilipte tekrar yapmayani hemen hemen hic yok.

Merhaba bayanlar yaklaşık 6 yıldır görüştüğüm kişi ile 2 ay sonra evleniyoruz. Fakat bu 6yılda 4-5 kez aldatıldım. Geçmişte Yaşadığım o kötü olaylar beni her daim bunaltıyor ve hep şüphe duyuyorum. Bazen ortada Birşey yokken rüyamda gördüğüm için kavga ettiğimiz bile oluyor hiç bir yere gitmesin gezmesin istiyorum. Cünkü hep şüphe duyuyorum lütfen yardım edin

ilk aldatıldıgınızda tavrınızı koymalıydınız norma karşılamadıgınızı bilmesi ve sizi kazanmak birlikte bir hayat kurmak istiyorsa ona göre kendine çeki düzen vermesi gerekirdi. Ben değil aldatmaz yanımda birini baktıgını gördüğümde sinirlerim bozuluyor siz sabırlıymışsınız .Ama 5 defa yaptım ayrılmadı evlenince de ayrılmaz erkekler yapar falan mantıgında gidr bu ilişki .Allah kolaylık versin

Seni bu kadar yıl icinde bu kadar kez aldatmasina rağmen hem o kisiyi cogu kez affediyor hemde evleniyorsun.. Anlayamiyorum.. Birkac ay sonra aldatilma vakalarınla tekrardan konu mu acmak istiyorsun.. Cok ilginc.. Kadinlarimizdaki ihanete karsi kolay affedebilme durumu cok tuhafima gidiyor..:KK20:

1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5 belki de değil bunu da siz bilmiyorsunuz.bence iyi düşünün.isin ucunda kocaaaaaaaa bir ömür var koca koskoca bir ömür.

E adam seni aldatacak sende süphe duymamayi mi bekliyorsun..
Güvenmedigin biri ile evlenme

Şimdi 6 yılda 1 kez aldatmış olsa hadi derim şeytana uymuştur af payı vardır şüphelenmekte haklısın 4 5 kez nedir canım ya iyice yalama olmuş. E adam alışmış şimdi bile vardır yani nasıl olsa bırakmıyorsun nasıl olsa evleneceksin. O yüzden boşver takma aldatıyorsa da helal olsun beni alıyor gelinliği giyiyorum ya sonuçta de eğer seni rahatlatacaksa. Yani burdan başkada teselli bekleme bence.

Erkekleri her cinsel anlamda çekici bulan kadınla beraber olabilir sonuçta içgüdüsü üremek diye hayvansal güçlerine iradesiyle karşı koyamayan biri olarka görmekse geniş bakmak bu zten bin yıldır kadınlara söylenen bir şey.
Kadınlar artık ayakları üstünde durduğundan biz bu mavallara inanmıyoruz.
Zavallı üreme güdüsünün kurbanı adamcağızlar aldatıp geliyor ve geri dönmesi kadın için bir hediye sevmese dönmez. Ne kadar geniş düşünme açısı, yeni bir fikir, bin yıldır nesillere bunu söylediler çok yeni değil bu kadını zavallı haline getiren, erkeklerin işine yarayan vizyonunuz. Bilin istedim

ilk paragrafinizdan cok bir sey anlamadim, anlatiminizi guclendirirseniz, belki ne demek istediginizi anlayabilirim.
bir diger taraftar, 'aldatilan' kadin 'zavallidir' diyen sizsiniz, siz aldatildiginiz icin bu tanimlamanizi sadece kendinize yakistirmanizi tavsiye ederim.
bir gun sevgiliniz 'ben biseksuelim, erkek arkadasim ve biz birlitke yasayalim istiyorum, bir de kadin kiyafetleri giymemden artik rahatsiz olma, bunda utanilacak bir sey yok, ne kadar zavallisin boyle dusundugun icin' derse, agziniz acik kalakalmayin diye anlatmaya calisiyorum derdinizi. her seyin limiti olmali, kadin erkek esitligi yuzunden erkek dogasini da kadin dogasini da degistiriyorsunuz, bozuyorsunuz.
ben zaten her erkek istedigiyle yatsin kalksin demedim, 'aldatilan' kadin da her seye goz yumsun demedim. birlikte sinirlar cizilsin, sonradan da kimse kendini uzmesin, kimse aglayip sizlamasin dedim. ve feminist baski altinda kalip, sevdigi deger verdigi erkeklerden nefret etmesin diyorum. bastan kendi degerlerini belirlesin her kadin, toplumun ya da feminist baskinin istedigi gibi olmak zorunda degil. ancak o zaman gercekten ozgur olur.

Bence de çok güzel 'omurgasız' lığa yakışan bir ilişki modeli olmuş bu. Elleri de varsa tutuşup evrimlerini birlikte tamamlasınlar.

safkelebek evrim teorisini savunanlar bile artik insan icin evrimin gecerli olmadigina inaniyor. biraz daha okuyun, sonra tekrar deneyin cevap vermeyi.

hanımefendi eşim benden üreyebilir sperm saça saça gezemez Sibel üresin gibisiniz

sınırları birlikte çizin demişsiniz ama erkeğe göre dimi çünkü onlarınki hayvani ihtiyaç, duygusal bağa giremezsin ama anal oral vajinal tüm yollar senindir mi dicem

sibel uresin kim? sinirlari erkege gore cizin demedim ki, belki bastirmaya calistiginiz icsesiniz size oyle bir sey demistir. neticede okuduklarimizin yarisini kendimiz ekliyor. arastirin, bir yerden cikar nedeni...

söylemeden edemicem madde madde yazdığınız şeyler zaten kadın erkek eşitliğiyle alakalı değil ki tamamen yaradılış, erkek doğurabiliyo da doğurmuyor değil, ayrıca duygusal bağ kurmamak kaydıyla başkaları ile birlikte olabilirsin şeklinde bi erkekle anlaşan kadın var mıdır bilmiyorum ama bu anlaşmayı her erkek kadını eve getirmeye kadar getirir: duygusal bağ yok bebeğim ç.kıp göndericem

iyi olmus soylemeden edemeyisiniz. yaradilis yuzunden, yaradilistan oturu, kadin ve erkek esit degildir.
duygusal bag kurmayi kaldiramayan kadin, ayni zamanda eve bir kadin getirilmesini de kabul etmeyecektir bence, sizce?

Merhaba bayanlar yaklaşık 6 yıldır görüştüğüm kişi ile 2 ay sonra evleniyoruz. Fakat bu 6yılda 4-5 kez aldatıldım. Geçmişte Yaşadığım o kötü olaylar beni her daim bunaltıyor ve hep şüphe duyuyorum. Bazen ortada Birşey yokken rüyamda gördüğüm için kavga ettiğimiz bile oluyor hiç bir yere gitmesin gezmesin istiyorum. Cünkü hep şüphe duyuyorum lütfen yardım edin
ya ben anlamıyorum cidden anlamıyorum arkadaş nasil yedirebiliyosunuz kendinize aldatilmayi ? Kac kere aldatilmissin bide evlenceksin o adamla valla bisi demiyorum ins mutlu olursun ama soyliyim alismis kudurmustan beterdir.

ilk paragrafinizdan cok bir sey anlamadim, anlatiminizi guclendirirseniz, belki ne demek istediginizi anlayabilirim.
bir diger taraftar, 'aldatilan' kadin 'zavallidir' diyen sizsiniz, siz aldatildiginiz icin bu tanimlamanizi sadece kendinize yakistirmanizi tavsiye ederim.
bir gun sevgiliniz 'ben biseksuelim, erkek arkadasim ve biz birlitke yasayalim istiyorum, bir de kadin kiyafetleri giymemden artik rahatsiz olma, bunda utanilacak bir sey yok, ne kadar zavallisin boyle dusundugun icin' derse, agziniz acik kalakalmayin diye anlatmaya calisiyorum derdinizi. her seyin limiti olmali, kadin erkek esitligi yuzunden erkek dogasini da kadin dogasini da degistiriyorsunuz, bozuyorsunuz.
ben zaten her erkek istedigiyle yatsin kalksin demedim, 'aldatilan' kadin da her seye goz yumsun demedim. birlikte sinirlar cizilsin, sonradan da kimse kendini uzmesin, kimse aglayip sizlamasin dedim. ve feminist baski altinda kalip, sevdigi deger verdigi erkeklerden nefret etmesin diyorum. bastan kendi degerlerini belirlesin her kadin, toplumun ya da feminist baskinin istedigi gibi olmak zorunda degil. ancak o zaman gercekten ozgur olur.

safkelebek evrim teorisini savunanlar bile artik insan icin evrimin gecerli olmadigina inaniyor. biraz daha okuyun, sonra tekrar deneyin cevap vermeyi.

sibel uresin kim? sinirlari erkege gore cizin demedim ki, belki bastirmaya calistiginiz icsesiniz size oyle bir sey demistir. neticede okuduklarimizin yarisini kendimiz ekliyor. arastirin, bir yerden cikar nedeni...

iyi olmus soylemeden edemeyisiniz. yaradilis yuzunden, yaradilistan oturu, kadin ve erkek esit degildir.
duygusal bag kurmayi kaldiramayan kadin, ayni zamanda eve bir kadin getirilmesini de kabul etmeyecektir bence, sizce?

ukalalık etme
herkes midesinin aldığı kadarınıkabul eder bunun feminist olmakla alakası yok
çift ortak karar verdi duygusal bağ kurmadan onunla bununla gezip tozup yatıp kalkıyo diyelim, ortak karar verilmiş ne var mı dicez, normal mi olacak bu ilişki tarzı, çift karakterlisin bence, cok mu genişsin fazla mı muhafazakarsın çözemedim

harun yahya kim yahu? sibel uresin de kim, soylemediniz.

de bir de senli benli konusmasaniz, belki dikkate alirim sizi

oku araştır öğren hiç duyulmamış şeyler söylemiyorum binlerce kez haber olmuş bir kadından ve bir şarlatandan bahsediyorum

bilimsel bilgide olur da gerek yok seninle evrim tartışması baslatmaya

Back
X