Hep şüphe hep düşünce

Merhaba bayanlar yaklaşık 6 yıldır görüştüğüm kişi ile 2 ay sonra evleniyoruz. Fakat bu 6yılda 4-5 kez aldatıldım. Geçmişte Yaşadığım o kötü olaylar beni her daim bunaltıyor ve hep şüphe duyuyorum. Bazen ortada Birşey yokken rüyamda gördüğüm için kavga ettiğimiz bile oluyor hiç bir yere gitmesin gezmesin istiyorum. Cünkü hep şüphe duyuyorum lütfen yardım edin
Benceo ruyalar size malum olmus olabilir. Zaten aldatan bi adama niye guvenipte evlenirsiniz anlamam

Bazen pişman oluyorum. Zaten son zamanlar bu Düşünceler sürekli kavga etmeler psikolojimi bozdu. Bir yolunu bulup kendime gelmem lazım artık

değilmeyi cok istiyorum kafaya takmamayı ama elimde değil :/ ne yapmam gerek bunun için
Ha yani aldatilmis olman onemli diilde, senin kafaya takman sorun senin icin. Bunun icin cozum ariyorsun oylemi? Merak etme zamanla alisirsin diyelim bari :)

Hadi bir kere olur bi gaflet anı affedilir bir dereceye kadar anlarım da 4-5 kere aynı haltı yiyen adamla evleniyorsanız hiç şüpheye gerek yok. Daha çooook aldatılacaksınız. Ama üç kere beş kere de göz yummuşsunuz ve evleniyorsunuz. Ötesi yok kabul etmişsiniz bu durumu.
Mutluluklar dilerim artık aldatılmaları da görmezden geleceksiniz yine yapcak bişey yok.
Adam alışmıştır o garanti de var elinde. Hayatınız bu yolda devam edecek aldatılmaya devam.
Acımasız bir yorum oldu biliyorum kusura bakmayın ama bir kere iki kere bi derece ama adam alışmış siz alışmışsınız ötesinde bir yorum yapamazdım. Kendinize bunu yakıştırmışsınız evleniyorsunuz. Mutluluklar bir süre sonra şüpheye yer kalmaz alışırsınız inşallah
Not: adam şanslı adammış bu zamanda böyle aldatılmalara göz yumup evlenen kadın bulmak zor. Keyfi de yerinde olacak evliliği de olacak. Oh maşallah

Şimdiki aklım olsa ya da şimdi yapsa asla affetmem. Direk bırakırım. Büyük konuşmak olmasın ama

Şimdi olsa ayrılırımı bile diyemiyorsunuz resmen. Büyük konuşmak olmasın diyorsunuz. Büyük konuşunda bari 6!!da ayrılın bir zahmet. Pes yani. Adam size resmen çantada keklik muamelesi çekiyor siz büyük bile konuşamıyorsunuz. Daha çok aldatılırsınız siz bu kafayla

Şüphe üzerinde ilişki olmaz bebqimm ewlilik hic olmz sen onu skarsin o buna katlanamz olaylar sarpa sarar dikti kararlar wer cnm

Şimdi olsa ayrılırımı bile diyemiyorsunuz resmen. Büyük konuşmak olmasın diyorsunuz. Büyük konuşunda bari 6!!da ayrılın bir zahmet. Pes yani. Adam size resmen çantada keklik muamelesi çekiyor siz büyük bile konuşamıyorsunuz. Daha çok aldatılırsınız siz bu kafayla
Doğru :KK43:

Yıllarımızı verdik bir cok şey yasadık güzel.. Hep kendini affettirmeyi başardı. Cok zayıf bi yapım var kimseye kıyamıyorum en cok da ona :KK43: Birdaha yapmaz akıllanmıstır düşüncesiyle affettim hep
Hımm sen kiyamamaya devam et o sana daha nisanlıyken 4 5 kez kiymis.

Bile bile evlenecek olan sensin bence evlilik süresince bu 10 15 olur.ama sen yine ona Kıyamaz ayrılmazsin bi de evlilik düzelsin diye çocuk yaparsın karı koca o çocuğa çok güzel kiyarsiniz ama değil mi?

Kendinize gelip bi silkelenmelisiniz bence. Burada yapilan acimasiz olarak düşündüğünüz yorumlar hem inanamadigimiz hem de uzuldugumuz, gerçeği görmenizi istediğimiz için. 1 defa aldatan hep aldatir derler ve sizin de 1 değil 4-5 defa... Kendinize gelmeye ihtiyaciniz var. Bir kadin olarak güçlü olmalisiniz. Bunu hak etmiyorsunuz. Tabiki yaşamayan bilmez kolay değil eminim ama 4-5 defa aldatildim diyorsunuz. Bunda affedilecek bir durum göremiyorum. Bu aldatmalar ne şekilde oldu nasıl öğrendiniz bunları nasil tekrar birlikte oldunuz nasil devam ettiniz bunları anlatırsanız belki ne biliyim daha iyi anlamaya çalışabiliriz

Her seferinde telde yakaladım sadece telefonda görüşülmüş. Aldatma sebebi de malum.. Kendini öldürmekle tehdit ediyordu

Her seferinde telde yakaladım sadece telefonda görüşülmüş. Aldatma sebebi de malum.. Kendini öldürmekle tehdit ediyordu

Gebersin! Bu saçma şeyi söylediği anda geber demeniz gerekir bence
Arkadaş bu kadar saçma bahaneler hep de aynı.
Yok ailem ne der, yok kendini öldürceğini söyledi.
Merak etme öldürmez. O kadar sevse seni bu kadar aldatmazdı.
Affetmek için bahaneler aramışsınız sadece.
Aramaya da devam edin.
Ama anca kendinizi kandırırsınız.
Adama bu rahatlığı da vermişsiniz o artık hiiç boş durmaz.
Şüpheleniyorum demeyin.
Adam aldata aldata yaşayacak keyfi yerinde olcak ne ölmesi.

Gebersin! Bu saçma şeyi söylediği anda geber demeniz gerekir bence
Arkadaş bu kadar saçma bahaneler hep de aynı.
Yok ailem ne der, yok kendini öldürceğini söyledi.
Merak etme öldürmez. O kadar sevse seni bu kadar aldatmazdı.
Affetmek için bahaneler aramışsınız sadece.
Aramaya da devam edin.
Ama anca kendinizi kandırırsınız.
Adama bu rahatlığı da vermişsiniz o artık hiiç boş durmaz.
Şüpheleniyorum demeyin.
Adam aldata aldata yaşayacak keyfi yerinde olcak ne ölmesi.
Bundan sonra ne olacak o önemli işte bir daha karşılaşırsam ayrılırım

X