- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
Şimdiki aklım olsa ya da şimdi yapsa asla affetmem. Direk bırakırım. Büyük konuşmak olmasın ama
Kendinizi kandırmayın bi zahmet, şimdiki aklınızla yaptığınız tek şey; 2 ay sonra evlenecek olmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiki aklım olsa ya da şimdi yapsa asla affetmem. Direk bırakırım. Büyük konuşmak olmasın ama
Benceo ruyalar size malum olmus olabilir. Zaten aldatan bi adama niye guvenipte evlenirsiniz anlamamMerhaba bayanlar yaklaşık 6 yıldır görüştüğüm kişi ile 2 ay sonra evleniyoruz. Fakat bu 6yılda 4-5 kez aldatıldım. Geçmişte Yaşadığım o kötü olaylar beni her daim bunaltıyor ve hep şüphe duyuyorum. Bazen ortada Birşey yokken rüyamda gördüğüm için kavga ettiğimiz bile oluyor hiç bir yere gitmesin gezmesin istiyorum. Cünkü hep şüphe duyuyorum lütfen yardım edin
telefonda kızlarla mesajlaşmamı bildiğiniz kişilermiHep telefonda yakalamıştım. Yeminler etti hiç görüşmedik diye.yani aldatma amacı baska konular tabii.
Hayır tanımadığım kişilertelefonda kızlarla mesajlaşmamı bildiğiniz kişilermi
Ha yani aldatilmis olman onemli diilde, senin kafaya takman sorun senin icin. Bunun icin cozum ariyorsun oylemi? Merak etme zamanla alisirsin diyelim bari :)değilmeyi cok istiyorum kafaya takmamayı ama elimde değil :/ ne yapmam gerek bunun için
kendine neden kiyiyorsun?Yıllarımızı verdik bir cok şey yasadık güzel.. Hep kendini affettirmeyi başardı. Cok zayıf bi yapım var kimseye kıyamıyorum en cok da ona Birdaha yapmaz akıllanmıstır düşüncesiyle affettim hep
Bu kadar değersiz değilim askında. Ama nedenini bilmediğim birsey hep engel oluyor bana. Bitiremedim :/kendine neden kiyiyorsun?
mutlu olmadigin, guvenmedigin bi adamla evlilik niye? bu kadar mi onemli koca?Bu kadar değersiz değilim askında. Ama nedenini bilmediğim birsey hep engel oluyor bana. Bitiremedim :/
DoğruŞimdi olsa ayrılırımı bile diyemiyorsunuz resmen. Büyük konuşmak olmasın diyorsunuz. Büyük konuşunda bari 6!!da ayrılın bir zahmet. Pes yani. Adam size resmen çantada keklik muamelesi çekiyor siz büyük bile konuşamıyorsunuz. Daha çok aldatılırsınız siz bu kafayla
Hımm sen kiyamamaya devam et o sana daha nisanlıyken 4 5 kez kiymis.Yıllarımızı verdik bir cok şey yasadık güzel.. Hep kendini affettirmeyi başardı. Cok zayıf bi yapım var kimseye kıyamıyorum en cok da ona Birdaha yapmaz akıllanmıstır düşüncesiyle affettim hep
Neymiş malum olan?Her seferinde telde yakaladım sadece telefonda görüşülmüş. Aldatma sebebi de malum.. Kendini öldürmekle tehdit ediyordu
Her seferinde telde yakaladım sadece telefonda görüşülmüş. Aldatma sebebi de malum.. Kendini öldürmekle tehdit ediyordu
Bazı seyleri yasamak içinNeymiş malum olan?
Aman ne öldürecek bi şey yapmaz merak etme
Bundan sonra ne olacak o önemli işte bir daha karşılaşırsam ayrılırımGebersin! Bu saçma şeyi söylediği anda geber demeniz gerekir bence
Arkadaş bu kadar saçma bahaneler hep de aynı.
Yok ailem ne der, yok kendini öldürceğini söyledi.
Merak etme öldürmez. O kadar sevse seni bu kadar aldatmazdı.
Affetmek için bahaneler aramışsınız sadece.
Aramaya da devam edin.
Ama anca kendinizi kandırırsınız.
Adama bu rahatlığı da vermişsiniz o artık hiiç boş durmaz.
Şüpheleniyorum demeyin.
Adam aldata aldata yaşayacak keyfi yerinde olcak ne ölmesi.