sevgili kırmızı saçlı güdük, aha ben diyim mezun olduğum gün seni saçından srüyüp ağzını burnunu bi güzel kırıcam.
sonra gerizekalı sarışın, maşalaah yaşın küçük ama işlevin pek büyük. sana da tokadı yerleştiricem bigün ama salon kadını çizgimden çıkınca.
sonraa salak eski sevgilim, sen orda burda bu kız kaşar diye beni anlat, neyin ne olduğunu herkes biliyo. sesimi çıkartmıyorum seviyene inmemek için. ama sen beni kaşar diye anlatıyosun ya insan utanır 3,5 yılın hatrına susar. he sen böyle yaptın ya bende artık sevgilimin elinden tutup rahatça geziyorum o açıdan iyi ettin. ayrıca sana hakkımın hiç birini helal etmiyorum öbür tarafta peşimden geziceksin helal et diye. etmiyorum etmicem son nefesime kadar. adam gibi adam olsaydın da bu büyük sevgimin içine etmeseydin. ayrıca arkadaşın trafik kazası yapmış hiç üzülmedim içinde sen de varmışın arabanın. adam olmazsınız çünkü içip içip trafiğe çıkıcak kadar da beyinsizsiniz. o okuluda bitiremiceksin zaten. anana babana da üzülmüyorum adam gibi çocuk yetiştirselermiş. kısacası seni ne kadar çok sevsemde sevmiş olsamda bi tarafım senden ölesiye nefret ediyo. yüzünü görmek için delirsem de çok özlemesemde yüzüne tükürmek de istiyorum. allah seni karşıma çıkartmasın. ayrıca özgünün elveda şarkısını her dinlediğinde aklına da ben geliym. "ben seni çoktan unuttum sen beni unutamayacaksın"