Hep sevgimizi haykrdk...Yok mu iinizde sevmedii insan haykrmak isteyen?

hocama sesleniyorum:
prof oldun diye amma havalandın.. insan ol insannnnnn! bi dur bi düşün, öğrencilerim benim ardımdan neler söyler acaba, beni iyi anarlar mı diye bi merak et be kadın.. bilmiosan ben söliim, seni seven pek yok bizim oralarda.. gerçi takacağını hiç sanmıyorum ama..

Pelin şebnem özlem merve gizem büşra tuğçe muhammed kübra özgen özlem bu salaklardan nefret ediyorummm :mymeka::kızgın:

bende beni sevmeyen sevgilime seslenmek istiyoruum:

seviyorsan beni üzmeden mutlu et,sevmiyormusun beni kafana takma s*ktr et
kendini beğenmişin tekisin,burnun kaf dağında senin!sana ayak uyduramam maaalesef.sen bana ayak uydur daha iyi olur!

hosteslerden nefret ediyorum hiç birini sevmiyorum sevgilimden uzak durun yaaaa...başka pilot kalmadı mı yaaaa..

kaydirigubbakcemile3

aramızda sevmedikleri olanlarda varmış ben hiç yoktur sanmıştım :)

Ohooo oLmaz mı yaw doLu vaRR kaydirigubbakcemile3 ama o saLakLarı takan yok şakkıdı böyLe böLümü açtığın için teşekkür ederim insan yazınca rahatlıyo valla:sm_cool:

pek sevgili kayın valıde adayım ... sevgilimi benden soğutmaya çalıştıgın için sana uyuz oluoorruummm -tatlicadiarzu- naparsan yap sevıyo oğlun beni lülülülülülü

Son düzenleme:
sevgili kırmızı saçlı güdük, aha ben diyim mezun olduğum gün seni saçından srüyüp ağzını burnunu bi güzel kırıcam.

sonra gerizekalı sarışın, maşalaah yaşın küçük ama işlevin pek büyük. sana da tokadı yerleştiricem bigün ama salon kadını çizgimden çıkınca.

sonraa salak eski sevgilim, sen orda burda bu kız kaşar diye beni anlat, neyin ne olduğunu herkes biliyo. sesimi çıkartmıyorum seviyene inmemek için. ama sen beni kaşar diye anlatıyosun ya insan utanır 3,5 yılın hatrına susar. he sen böyle yaptın ya bende artık sevgilimin elinden tutup rahatça geziyorum o açıdan iyi ettin. ayrıca sana hakkımın hiç birini helal etmiyorum öbür tarafta peşimden geziceksin helal et diye. etmiyorum etmicem son nefesime kadar. adam gibi adam olsaydın da bu büyük sevgimin içine etmeseydin. ayrıca arkadaşın trafik kazası yapmış hiç üzülmedim içinde sen de varmışın arabanın. adam olmazsınız çünkü içip içip trafiğe çıkıcak kadar da beyinsizsiniz. o okuluda bitiremiceksin zaten. anana babana da üzülmüyorum adam gibi çocuk yetiştirselermiş. kısacası seni ne kadar çok sevsemde sevmiş olsamda bi tarafım senden ölesiye nefret ediyo. yüzünü görmek için delirsem de çok özlemesemde yüzüne tükürmek de istiyorum. allah seni karşıma çıkartmasın. ayrıca özgünün elveda şarkısını her dinlediğinde aklına da ben geliym. "ben seni çoktan unuttum sen beni unutamayacaksın"

karşıyakadaki bir lisenin 9. 1o. ve 11. sınıf kızlarıııııııııııııı sizden nefret ediyorum çok üzgünüm ama okulunuzun en yakışıklı çocuğu benim -tatlicadiarzu-:jeyyar:
Rahat bırakın artık sevgilimiiiiii !! :delphin:

sözlümün köyden dıdının dıdısının bilmem nesi olanlar. nefret ediyom sizden. yapmacık pis insanlar.
ayrıcanada nerden kuzen oluyosunuz onu anlamıyom. köyden kapı komşusunun bilmem nesinin gelinin çocuğu ne kuzeni oluyo anlamıom dangalaklar.
ay burası ne güzel bi topikmiş:)))) insan rahatlıyo vallah

Aptal sen ne hakla benim sevgilime konmaya çalışıyosuun??o benim bikerem! suratsızz !benden çirkin olduğun kesinnyaa :)) git yoluna defol girmeye çalışma aramıza bizi ayıramıycaksınn!sıkıştırma sevgilimiii çocuk senin yüzünden benden ayrılıırsaaa o zaman sorarım sanaaa ah keşke aynı şehirde olsaydık döverdim seniiii sevgilimin 1 km ötesinde bile durmayacaksın!!!valla ben o şehirde tanıdıklarıma dövdürrüm senii uzak dur sevgilimden !! :D sevgilime konmaya çalışanlara

*Sırf benden intikam almak için eski sevgilimi ayartmaya calısan,
bana karsı dolduran,iğrenç iftiralar atan Kahbee ne yaparsan yapp ayrılmış olsakta
arkadaşız bizz bozamazsın bunu.
O nefretin kinin içinde patlasın inş. :kızgın:

*Sevdiğimin canımın kanımın etrafında gezen kızlar sizden nefret ediyorum.
Uzağm diee yavşamayınn çok fenaa oluuur :kızgın: :mymeka:

*Vee Sevgili okulumun itibarını zedeleyen bi nevi içine eden,
disiplini yıkıp dökmek öğrenci dövmek,saç kesmek,kızları yerde sürüklemek zanneden
okul müdürümm sendende nefret ediorm ama bak unutmuşm gün geldi devran döndü
artık eski okul müdürümüz oldunn. kaydirigubbakcemile3

Ceyda...
Seni hiç sevemedim, sevemeyeceğim de bu gidişle.. Umarım bundan sonra karşılaşmayız...

ben hemşirelerden nefret ediyorum çok basit insanlar kendilerini kaf dagında sanıyolar hemşire hemşireee hastalara sevgi ve anlayışla yaklaşınki sizleri baştacı yapalım yok anam yok bi dövmedikleri kaldı

Back