Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Herkes size mi soyleyecek seviştigini? Benim seviserek evlenip evlenmedigimi cevremde kimse bilmiyor mesela? Sevistim demiyorsa bilemezsiniz.
Sevişemeyiz.Pembe hayır dedi.Değerimiz kaybolurmuş.

Çıkabilirsiniz bir bakın bakalım ne olucak. Size şunu söylemek istiyorum çok kısa bir süre kullandım zamanında ama o kullandığım süre içerisinde arkadaşlarımın eşleride oradaydı. Evli misiniz bilmiyorum ama evliyseniz şayet bence bir hesap açıp bir bakın eşiniz varmı oralarda ve o evli olan arkadaşlarım eşleriyle birileri vasıtasıyla tanışıp evlendiler. Neymiş demek ki insanın içinde varsa yapar. He bide daha önce aldattıysa devamlıda atlatır bunlarda bir gerçek

Demek istediğimi hiç anlamamışsınız. Tinder bir uygulama evet. Yukarıda da sordum gerçekten evlenen var mı diye bilmiyordum evet. Bildiğim şu Tinder "istisnalar olsa da" çoğunlukla cinsel amaçlı bir araya gelen insanları barındırıyor. Aldatan her yerde aldatır karaktere bağlı. Sosyal medya,reel ayrımı yok. Bunu daha önce de belirttim ama işinize gelen kısmı cımbızladığınız ya da siz de sosyal medya üzerinden ilişki yaşadığınız için hoşlanmadınız sanırım.

Benim sosyal medya üzerinden (Tinder ya da başka bir platform farketmez)tanışan evlenen,tek gece yaşayan, kısacası her türlü ilişkiye saygım var. Sadakatin ölçütü bir uygulama ile belirlenemez.

Ben çoğunlukla cinsel amaçla kullanıldığını biliyorum(tekrar ediyorum beni ilgilendirmez, olabilir)ve sürekli sosyal medya üzerinden yaşadığı talihsizliklerden konu açan biri konu sahibi. Ona istinaden yorum yaptım.

Son olarak sosyal medya düşmanı falan da değilim.Tinder'i siz sevebilirsiniz ben sevmem. Siz kullanabilirsiniz ben kullanmam. Düşman mı olmuş oluyorum bir uygulamayı tercih etmeyince?

Bu söylediğiniz çok nadir bir durum. İstatisliğe vurduğunuzda match olup görüşen kişilerin yüzde kaçı evlenmiştir mesela? Ona bakarsanız pavyonda tanışıp evlenen bile var.

O evlenenler de evlenmeden olmazcı değildir zaten. Önce cinsellik yaşadıkları bir ilişki yaşayıp öyle evlenmişlerdir. Konu sahibi ilk kez gerdek gecesi cinselliğe gireceği ilişkiyi tinderda arıyor. Tinderdaki erkeklerin evlenmeden olmazcı kadın aramadıkları aşikar.

Konudaki ilk yorumuma öyle sert bir yorum da yapmadı.Tartışma da olmadı. Bir anda beğenmedi.Olsundu.
Özellikle yapıyor.Normalde ben takmam da onunla aynı görüşte değilsen herkese beğenmedim atıyor.Üşenmiyor da.Her mesajını tekrar bulup o kırmızıyı göstereceğim sana.

Ben gayet güzel ne yazıldığını anlıyorum sadece burada tinder veya başka bir platformu tek cinsellik olarak düşünmeniz veya düşündürmeleri bana göre komik.

Ağzınız bal yesin

E tamam arasın kime ne.
Bulamazsa bulamaz yani ne oluyor.
Çevresi geniş değil belki belki çevresindekileri beğenmiyor.
Olamaz mı.
Şansını denemek istemiş sadece.
Bu kadar büyütülecek bir olay mı?

Ben gayet güzel ne yazıldığını anlıyorum sadece burada tinder veya başka bir platformu tek cinsellik olarak düşünmeniz veya düşündürmeleri bana göre komik.
Yahu tek cinsellik demiyorum ben. Çok azdır diyorum. Çok az demek mevcut lakin az demek az az. Daha nasıl anlatabilirim?

Konu sahibinede şunu demek istiyprum madem sosyal medyadan tanıştıklarınızla bu kadar rahatsızsanız minareden anons yaptırın cinsellik yaşamadan evlenecek helal süt emmiş biri varmı diye. Valla zamanında bir tanıdığım vardı böyle ben çok dindarım adam bana dokunmuyor evlenmeden dedi eeee sonra ne oldu evlendi ama adamın şeyi kalkmıyormuş he buda ikinci evliliğimi üçüncü evliliğimi hatırlamıyorum tam şuan boşanamıyormuş duyduğuma göre. Bence denemeden almamakta fayda var diye düşünüyorum.

Yahu tek cinsellik demiyorum ben. Çok azdır diyorum. Çok az demek mevcut lakin az demek az az. Daha nasıl anlatabilirim?
Azı da çoğu da beni ilgilendirmez. Tek gece de olsa evlilik de olsa olabilir.Hepsi olabilir.Ben orasında değilim. Düşman da değilim. Beni bi salın da

E tamam arasın kime ne.
Bulamazsa bulamaz yani ne oluyor.
Çevresi geniş değil belki belki çevresindekileri beğenmiyor.
Olamaz mı.
Şansını denemek istemiş sadece.
Bu kadar büyütülecek bir olay mı?
Neyin duyarını kasıyosunuz şu anda ey Allahım ya Karşılaştığım tüm erkekler sadece cinsellik için yaklaşıyor diye şikayet ediyordu biz de nedenini söyledik. Banane isterse sokak sokak dolaşıp arasın kocayı. Çok komik bir duyar önce okuduğunuzu anlayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…