- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.814
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bak yine erkekler böyle siz şöyle olun…
Ama kadınlar iki kez söylesin net olsun niye ya niyeee anlasın herkes onlara göre mi yaşayacak…
Belli değerlerini yitirmiş insanlar öyle birileri bizim topluma bunu yaptı ve başardı da
Sevişemeyiz.Pembe hayır dedi.Herkes size mi soyleyecek seviştigini? Benim seviserek evlenip evlenmedigimi cevremde kimse bilmiyor mesela?Sevistim demiyorsa bilemezsiniz.
Çıkabilirsiniz bir bakın bakalım ne olucak. Size şunu söylemek istiyorum çok kısa bir süre kullandım zamanında ama o kullandığım süre içerisinde arkadaşlarımın eşleride oradaydı. Evli misiniz bilmiyorum ama evliyseniz şayet bence bir hesap açıp bir bakın eşiniz varmı oralardaTinder diye mikrofonu elime alıp sokağa çıksam mesela. İstatistik n'olur?Düzgün insan yoktur demem ben ama çok azdır.Çooook.
Sosyal medya düşmanlığına bağlamanız komik. Çünkü bende yorumladığınız kişiyle aynı düşünüyorum.
Olmaz hep beraber bağırmamız lazım yoksa gücümüzü kaybederizSiz elele tutuşup bağırın benim bir işim var geliyorum.
Voltranı mı oluşturalım diyorsunuz?Olmaz hep beraber bağırmamız lazım yoksa gücümüzü kaybederiz
Çıkabilirsiniz bir bakın bakalım ne olucak. Size şunu söylemek istiyorum çok kısa bir süre kullandım zamanında ama o kullandığım süre içerisinde arkadaşlarımın eşleride oradaydı. Evli misiniz bilmiyorum ama evliyseniz şayet bence bir hesap açıp bir bakın eşiniz varmı oralardave o evli olan arkadaşlarım eşleriyle birileri vasıtasıyla tanışıp evlendiler. Neymiş demek ki insanın içinde varsa yapar. He bide daha önce aldattıysa devamlıda atlatır bunlarda bir gerçek
Konudaki ilk yorumuma öyle sert bir yorum da yapmadı.Tartışma da olmadı. Bir anda beğenmedi.Olsundu.Pembe herşeye beğenmedim atıyorsun ya aynısını yapacağım bende.
Bu söylediğiniz çok nadir bir durum. İstatisliğe vurduğunuzda match olup görüşen kişilerin yüzde kaçı evlenmiştir mesela? Ona bakarsanız pavyonda tanışıp evlenen bile var.Ya yorumunuz ne kadar komik tinderdan tanışıp evlenen tanıdıklarım var gayette mutlular. O cinsellik konusuna gelince insanın karakteriyle alakalı bir durum. İnsanın içinde eğer bir p*çlik varsa nerden tanışırsa tanışsın yapar. Sanırım evlisiniz anneler kulübüne üye olduğunuzu gördüm tinder kullanmamış olabilirsiniz ama bence bir araştırın bilgi sahibi olmak için reelde tanıdığımız insanlardan daha kaliteli mesleği iyi olan insanlarında olduğunu görmenizi isterim. Sizin düşüncenize sahip insanlar bana göre sosyal medya düşmanı geliyor.
Özellikle yapıyor.Normalde ben takmam da onunla aynı görüşte değilsen herkese beğenmedim atıyor.Üşenmiyor da.Her mesajını tekrar bulup o kırmızıyı göstereceğim sana.Konudaki ilk yorumuma öyle sert bir yorum da yapmadı.Tartışma da olmadı. Bir anda beğenmedi.Olsundu.
Ben gayet güzel ne yazıldığını anlıyorum sadece burada tinder veya başka bir platformu tek cinsellik olarak düşünmeniz veya düşündürmeleri bana göre komik.Demek istediğimi hiç anlamamışsınız. Tinder bir uygulama evet. Yukarıda da sordum gerçekten evlenen var mı diye bilmiyordum evet. Bildiğim şu Tinder "istisnalar olsa da" çoğunlukla cinsel amaçlı bir araya gelen insanları barındırıyor. Aldatan her yerde aldatır karaktere bağlı. Sosyal medya,reel ayrımı yok. Bunu daha önce de belirttim ama işinize gelen kısmı cımbızladığınız ya da siz de sosyal medya üzerinden ilişki yaşadığınız için hoşlanmadınız sanırım.
Benim sosyal medya üzerinden (Tinder ya da başka bir platform farketmez)tanışan evlenen,tek gece yaşayan, kısacası her türlü ilişkiye saygım var. Sadakatin ölçütü bir uygulama ile belirlenemez.
Ben çoğunlukla cinsel amaçla kullanıldığını biliyorum(tekrar ediyorum beni ilgilendirmez, olabilir)ve sürekli sosyal medya üzerinden yaşadığı talihsizliklerden konu açan biri konu sahibi. Ona istinaden yorum yaptım.
Son olarak sosyal medya düşmanı falan da değilim.Tinder'i siz sevebilirsiniz ben sevmem. Siz kullanabilirsiniz ben kullanmam. Düşman mı olmuş oluyorum bir uygulamayı tercih etmeyince?
Ağzınız bal yesinBu söylediğiniz çok nadir bir durum. İstatisliğe vurduğunuzda match olup görüşen kişilerin yüzde kaçı evlenmiştir mesela? Ona bakarsanız pavyonda tanışıp evlenen bile var.
O evlenenler de evlenmeden olmazcı değildir zaten. Önce cinsellik yaşadıkları bir ilişki yaşayıp öyle evlenmişlerdir. Konu sahibi ilk kez gerdek gecesi cinselliğe gireceği ilişkiyi tinderda arıyor.
Yok o konu benim değil. Benim çevrevdekiler düz çapkındıya. Ayak filan sanmıyorum. Gerçi insanlar içinde ne yaşar kimbilirAyak emcüklemek isteyen biri mi ciddi?Yada sırtlan erkek diye açtığınız konudaki adam mı?
E tamam arasın kime ne.Bu söylediğiniz çok nadir bir durum. İstatisliğe vurduğunuzda match olup görüşen kişilerin yüzde kaçı evlenmiştir mesela? Ona bakarsanız pavyonda tanışıp evlenen bile var.
O evlenenler de evlenmeden olmazcı değildir zaten. Önce cinsellik yaşadıkları bir ilişki yaşayıp öyle evlenmişlerdir. Konu sahibi ilk kez gerdek gecesi cinselliğe gireceği ilişkiyi tinderda arıyor.
Yahu tek cinsellik demiyorum ben. Çok azdır diyorum. Çok az demek mevcut lakin az demek az az. Daha nasıl anlatabilirim?Ben gayet güzel ne yazıldığını anlıyorum sadece burada tinder veya başka bir platformu tek cinsellik olarak düşünmeniz veya düşündürmeleri bana göre komik.
Sizden özür dilerim.Yanlışlıkla alıntıladım.Ciddi ve ayak e. görünce kendimi kaybetmişim.Yok o konu benim değil. Benim çevrevdekiler düz çapkındıya. Ayak filan sanmıyorum. Gerçi insanlar içinde ne yaşar kimbilir
Azı da çoğu da beni ilgilendirmez. Tek gece de olsa evlilik de olsa olabilir.Hepsi olabilir.Ben orasında değilim. Düşman da değilim. Beni bi salın daYahu tek cinsellik demiyorum ben. Çok azdır diyorum. Çok az demek mevcut lakin az demek az az. Daha nasıl anlatabilirim?
Neyin duyarını kasıyosunuz şu anda ey Allahım yaE tamam arasın kime ne.
Bulamazsa bulamaz yani ne oluyor.
Çevresi geniş değil belki belki çevresindekileri beğenmiyor.
Olamaz mı.
Şansını denemek istemiş sadece.
Bu kadar büyütülecek bir olay mı?
Aşkımsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?