Demek istediğimi hiç anlamamışsınız. Tinder bir uygulama evet. Yukarıda da sordum gerçekten evlenen var mı diye bilmiyordum evet. Bildiğim şu Tinder "istisnalar olsa da" çoğunlukla cinsel amaçlı bir araya gelen insanları barındırıyor. Aldatan her yerde aldatır karaktere bağlı. Sosyal medya,reel ayrımı yok. Bunu daha önce de belirttim ama işinize gelen kısmı cımbızladığınız ya da siz de sosyal medya üzerinden ilişki yaşadığınız için hoşlanmadınız sanırım.
Benim sosyal medya üzerinden (Tinder ya da başka bir platform farketmez)tanışan evlenen,tek gece yaşayan, kısacası her türlü ilişkiye saygım var. Sadakatin ölçütü bir uygulama ile belirlenemez.
Ben çoğunlukla cinsel amaçla kullanıldığını biliyorum(tekrar ediyorum beni ilgilendirmez, olabilir)ve sürekli sosyal medya üzerinden yaşadığı talihsizliklerden konu açan biri konu sahibi. Ona istinaden yorum yaptım.
Son olarak sosyal medya düşmanı falan da değilim.Tinder'i siz sevebilirsiniz ben sevmem. Siz kullanabilirsiniz ben kullanmam. Düşman mı olmuş oluyorum bir uygulamayı tercih etmeyince?