- 11 Nisan 2019
- 1.325
- 3.620
- 133
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Yok tinder benim yaşıma yetişmiyor. "Yılmazı silceesin msn den" yılları benim ki. Ama sosyal medya değil, ordan tanışma işleri bana tehlikeli geliyor evet. Kimdir, nedir, sapık mıdır, katilmidir, nereden bilecem. Ortak arkadaş vardır, ordan ekleşir yazışırlar anlarım. Adam gibi tanışmak varken sırtlan gibi oralarda avlanan çoğunluktaysa risk neden?Ya yorumunuz ne kadar komik tinderdan tanışıp evlenen tanıdıklarım var gayette mutlular. O cinsellik konusuna gelince insanın karakteriyle alakalı bir durum. İnsanın içinde eğer bir p*çlik varsa nerden tanışırsa tanışsın yapar. Sanırım evlisiniz anneler kulübüne üye olduğunuzu gördüm tinder kullanmamış olabilirsiniz ama bence bir araştırın bilgi sahibi olmak için reelde tanıdığımız insanlardan daha kaliteli mesleği iyi olan insanlarında olduğunu görmenizi isterim. Sizin düşüncenize sahip insanlar bana göre sosyal medya düşmanı geliyor.
İstediğim konuya duyar kasarım sana mı sorucam.Neyin duyarını kasıyosunuz şu anda ey Allahım yaKarşılaştığım tüm erkekler sadece cinsellik için yaklaşıyor diye şikayet ediyordu biz de nedenini söyledik. Banane isterse sokak sokak dolaşıp arasın kocayı. Çok komik bir duyar önce okuduğunuzu anlayın
Bir de bu duyar kasma bana da saçma geliyor. Çünkü bence sosyal medyada gezinen erkek ya iki takılırım yatar kalkarım diyordur. Yada reelden hoşlanacağı insan yoktur, çevresi yoktur. Ki çevresi olmayan insan da ben tercih etmezdim. İnsan bin tane yerden kendine birini bulabilir yoksa. Okuldan işten, hiç bir şey bulamasa fotoğraf kulübü gibi bir kulüp bulur. Yani sosyal medyadan tanışacaksa da vosvosların internet kulübü gibi yine bir hobi edinir ordan bulur.Yok tinder benim yaşıma yetişmiyor. "Yılmazı silceesin msn den" yılları benim ki. Ama sosyal medya değil, ordan tanışma işleri bana tehlikeli geliyor evet. Kimdir, nedir, sapık mıdır, katilmidir, nereden bilecem. Ortak arkadaş vardır, ordan ekleşir yazışırlar anlarım. Adam gibi tanışmak varken sırtlan gibi oralarda avlanan çoğunluktaysa risk neden?
Eski yorumlarından birinde açtıkça demiş. Kadınların hepsi uzak dursa erkekler düzgün olur demiş. Yani suç sevişen kadınlarda ona göre yazık
Duyarı bana kastığın beni ilgilendiriyor olabilir miİstediğim konuya duyar kasarım sana mı sorucam.
Gelip burda milletle alay edip konuları sebote ediyorsunuz.
İsteyen istediği yerde koca arar ya.
Salın insanları.
Pembeciğim bu öneriyi de dikkate alabilirsin.vosvosların internet kulübünden bulur
Üff kes sen kimsin ben konuya yorum yaptım.Duyarı bana kastığın beni ilgilendiriyor olabilir mialay ettiğim kısım nerde anlamadım ama sessize alıyorum seni. Yel değirmenleriyle savaşan don kişot gibi kendi kendine duyar kasmaya devam edebilirsin baaaayy
Sevişerek evlendiğimize de inanmıyor zaten. Demin sevişenlerin evlendiğini duymadım demiş. Çatır çatır sevişip evlendim bundan 8 sene önce ama inanmıyor yapcak bir şey yokAaaaa oyle mi dedi? Ben de o zaman sevgililerinizle pastanede bulusup durmayin, sonra siz ayrilinca tecrubesizi geliyor bizi buluyor ben de onu istemiyorum derim
Evlenmeden once boyle bir iliski tecrubem oldu, beni hayattan soguttu, bir daha hicbir erkegin ilki olmayacagim diye yemin etmistim kendi kendime
Sevişerek evlendiğimize de inanmıyor zaten. Demin sevişenlerin evlendiğini duymadım demiş. Çatır çatır sevişip evlendim bundan 8 sene önce ama inanmıyor yapcak bir şey yok
Bende MSN yıllarına yetiştim o yıllarıda bilirim. Ama orası sadece koca aramak için olan bir platform değil bana göre. Evet birileriyle tanıştım arkadaş oldum ve hala görüşürümde. He ben instagramdan tanıştım erkek arkadaşımla ve hala daha sürüyor bir yanlışınıda görmedim açıkçası.Yok tinder benim yaşıma yetişmiyor. "Yılmazı silceesin msn den" yılları benim ki. Ama sosyal medya değil, ordan tanışma işleri bana tehlikeli geliyor evet. Kimdir, nedir, sapık mıdır, katilmidir, nereden bilecem. Ortak arkadaş vardır, ordan ekleşir yazışırlar anlarım. Adam gibi tanışmak varken sırtlan gibi oralarda avlanan çoğunluktaysa risk neden?
Biz de on gün zor dayanmışız vallaDuyuyor ve arttiriyorum 18 yasindan, 27 yasina kadar sevismedigim hicbir iliskim olmadi. 27 yasinda da ilk haftadan sevistigim esimle evlendim. Saygilar.
Sinirlenmeyin ama her konuda kavga ediyorsunuz..İstediğim konuya duyar kasarım sana mı sorucam.
Gelip burda milletle alay edip konuları sebote ediyorsunuz.
İsteyen istediği yerde koca arar ya.
Salın insanları.
Genel olarak öyle her günü özel günüyse demekSinirlenmeyin ama her konuda kavga ediyorsunuz..Acaba özel gününüzde misiniz çok gerginsin bacım yaaaaa bu ne puhahahajajj
Aptalca yorumlara dayanamıyorum diyelim.Sinirlenmeyin ama her konuda kavga ediyorsunuz..Acaba özel gününüzde misiniz çok gerginsin bacım yaaaaa bu ne puhahahajajj
Baskalrınada sizin yorumlarnız aptalca geliyor amaAptalca yorumlara dayanamıyorum diyelim.
Hadi öpün barısın guzularım benimAptalca yorumlara dayanamıyorum diyelim.
Yahu kız hırs yaptı özelden yazıyor.Hadi öpün barısın guzularım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?