- 3 Şubat 2018
- 6.635
- 25.381
- 548
- 28
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Çünkü erkeklerin hepsi sırtlan .s.söyle bir yer değilse bu erkekler pembeyle sevişmek istemeye nasıl kendilerinde hak buluyorlar?
hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede bulurmuş.
Herkesin sevişmesine kimse karışamaz
Benimde hiç cinsel ilişkim olmadı ama sebepleri çok farklı tabi. Onun dışında karşı cinsten beklentiniz bu zamanda özellikle biraz zor. Leyla ile Mecnun aşkı yaşasanızda sizde kendinize karşı koyamayabilirsiniz. Bunun suçluluğunu hissetmeyin kendinizde. Yani cinsel ilişki yaşamadan evlenenler genelde ya görücü usülü evleniyor ya da dini açıdan bakanlar oluyor olaya her birine saygım sonsuz. Ben çevremi de bakire isteyen erkeği de ciddiye almam asla. Erkek kadınlarla gününü gün edecek, cinselliğin zirvesini yaşayacak bana gelince ben bakire olucam pehhhh :) Kimseyi umursamıyorum diyorsanızda sizin yapacağınız tek şey tanıştığın erkeğe net bir şekilde '' ben evlenmeden birlikte olmam '' demeniz. Yani beni gören de rahat giyindiğim için cinsel ilişki yaşadığımı düşünür, lezbiyen misin yoksa? diyen bile vardı :) Ama her farklı yaklaşan erkeğe kafayı takarsanız çok zorlanırsınız. Hayatı akışına bırakın :)Yine kadına saldırır yazışmalar ne kadar bakire kadınlarla derdiniz varmış
El ele tutuşup HA-YIIIIIIIIIR diye bağıralım mı hep beraber?Çünkü erkeklerin hepsi sırtlan .s.s
Dikkatli olun kızlar hepimiz hayır dersek hiçbirimizden yüz bulamicaklar hıhh
Evet bu düzeni böyle böyle değiştireceğizEl ele tutuşup HA-YIIIIIIIIIR diye bağıralım mı hep beraber?
Başımıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır sergiliyoruz diye soruyorsunuz .Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Genel olarak hepsi öyle bunun sosyal medya olayı falan bir üye öyle yazmış. İnsanın karakteriyle alakalı diye düşünüyorum ben. Bende sosyal medyadan tanıştım çok fazla kişiyle içinde öyle olanlarıda vardı ama cinsellik istemeyip normal ciddi düşünmek isteyenlerde vardı. Ki şuan hayatımda olan kişiylede sosyal medyadan tanıştım uzun zamandır tanıyorum ve olay ciddi bir yolda doğru gidiyor artık ama kalkıp bana böyle bir yaklaşımı olmadı. Birde şöyle bir durum var adam bana böyle yaklaştı diyelim ben sınırımı çizdikten sonra yaşanmaz. Evet bazı erkekler zarf atmakta istiyor ama kadın resti çektiği zaman zorla da yaşayacak hali yok yani. Bu isteklerin olması sosyal medyaya bakmıyor yani ben kuzenimin arkadaşıylada tanıştım konuştum adam bana böyle yaklaşınca sınırımı çizdim yani. Sosyal medyada değil böyle tipler sadece yani birinin vasıtasıyla tanıştığın insanlarda yapabiliyor. He karşınıza düzgün biri çıkmamış o ayrı allah hayırlı insanlar çıkarsın inşallah.Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Bı arkadaşım oraları kız dusurmek için kullanıyorduTinder yerine İslami muhafazakar flört/evlilik sitelerini kullanın.
Düşünceniz çok yanlış. Reelde tanıştığın biride cinsellik isteyebilir.Sosyal medyadan tanışmayarak mesela
Bı arkadaşım oraları kız dusurmek için kullanıyordu
Tinder yerine İslami muhafazakar flört/evlilik sitelerini kullanın.
Sevgili Kuvars'ın önceki konularına binaen yazılan bir yorum. (Diğer üye yorumlarını da okursanız anlamanıza yardımcı olabilir.)Düşünceniz çok yanlış. Reelde tanıştığın biride cinsellik isteyebilir.
ben eski konularına bakmadım ki uzun süredirde burada yoktum. yazdığınıza istinaden bu şekilde bir cevap verdim.Sevgili Kuvars'ın önceki konularına binaen yazılan bir yorum. (Diğer üye yorumlarını da okursanız anlamanıza yardımcı olabilir.)
Çevremde sosyal medyadan tanışıp evlenen var,relax.
Genel olarak hepsi öyle bunun sosyal medya olayı falan bir üye öyle yazmış. İnsanın karakteriyle alakalı diye düşünüyorum ben. Bende sosyal medyadan tanıştım çok fazla kişiyle içinde öyle olanlarıda vardı ama cinsellik istemeyip normal ciddi düşünmek isteyenlerde vardı. Ki şuan hayatımda olan kişiylede sosyal medyadan tanıştım uzun zamandır tanıyorum ve olay ciddi bir yolda doğru gidiyor artık ama kalkıp bana böyle bir yaklaşımı olmadı. Birde şöyle bir durum var adam bana böyle yaklaştı diyelim ben sınırımı çizdikten sonra yaşanmaz. Evet bazı erkekler zarf atmakta istiyor ama kadın resti çektiği zaman zorla da yaşayacak hali yok yani. Bu isteklerin olması sosyal medyaya bakmıyor yani ben kuzenimin arkadaşıylada tanıştım konuştum adam bana böyle yaklaşınca sınırımı çizdim yani. Sosyal medyada değil böyle tipler sadece yani birinin vasıtasıyla tanıştığın insanlarda yapabiliyor. He karşınıza düzgün biri çıkmamış o ayrı allah hayırlı insanlar çıkarsın inşallah.
Sosyal medyası,reel'i yok insandır ya da değildir.Konu sahibi ilginç tipleri (çoğunlukla sosyal medyadan)üzerine çektiği için içindi sosyal medya yorumum.ben eski konularına bakmadım ki uzun süredirde burada yoktum. yazdığınıza istinaden bu şekilde bir cevap verdim.
Basima ne geldiyse biri vasitasiyla tanistiklarimdan geldi daha cok ve cok sacma tipler cikmisti. Ki ben oyle evlilik yoluna gireyim diye tanişmalar yapmiyordum gorucu gibi degil yani, ama her onume cikanla da cinsellik olacak degildi.
Kuzenimin tanidigiyla tanismistik mesela daha 1 hafta oldu olmadi cinsellik imalarina baslamisti ben de yuz vermeyince "cok guzelsin ama ben sevismek istiyorum"diyip kacmisti. Baya başina vurmuştu arkadaşin.
Tam tersi internetten tanisip bu konulara girmeyen adamlar da gordum.
Eşimle tanismama da kimse araci olmadi mesela ama ben istemeden cinsel bir şey istemedi.
Sonucta bu internetteki insanlar başka diyarlardan, farkli bir irk degil. İnternetteki insanlar da disardaki gordugumuz insanlar işte.
X kişinin, arkadaşin, kuzeninin tanistirdigi insanlar da internette dolaşiyor ve ne yaptigini biliyor musunuz o kişilerin?
İnternetten her tanistigi her kadina sapiklik yapan biri, sirf benimle bilmem kim araciligiyla tanisti diye efendi erkek numaralari yapacaksa yapmasin yani istemezdim onu da.
Sosyal medyası,reel'i yok insandır ya da değildir.Konu sahibi ilginç tipleri (çoğunlukla sosyal medyadan)üzerine çektiği için içindi sosyal medya yorumum.
Öyle gerçekten ve kimse gerçek karakterini çok saklayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?