Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tinder sadece yatak değil yalnız

Ya yorumunuz ne kadar komik tinderdan tanışıp evlenen tanıdıklarım var gayette mutlular. O cinsellik konusuna gelince insanın karakteriyle alakalı bir durum. İnsanın içinde eğer bir p*çlik varsa nerden tanışırsa tanışsın yapar. Sanırım evlisiniz anneler kulübüne üye olduğunuzu gördüm tinder kullanmamış olabilirsiniz ama bence bir araştırın bilgi sahibi olmak için reelde tanıdığımız insanlardan daha kaliteli mesleği iyi olan insanlarında olduğunu görmenizi isterim. Sizin düşüncenize sahip insanlar bana göre sosyal medya düşmanı geliyor.

Tinder sadece yatak değil yalnız
Evlilik yeri mi Tinder?
Tinderden evlenen duydum ama onlar da sizin gibi degillerdi. Yani cinsellik yasiyorlardi yine ve iliskileri zamanla evlilige dogru gitmisti.
Oyle sizin gibi ilk amaci evlilik olup, evlenmeden olmaz, iki ele ele tutuşup cafe cafe gezelim sonra haydi gelinlik bakalim aşamasina atlamiyorlar benim bildigim.

Tinderdan evlilik imkansiz degil ama gorucu usulu şartlariyla Tinderdan evlilik beklemek biraz komik kaciyor.

Tinder den tanışıp fb takılmayan evlenen falan var mı ya da "ciddi"ilişki yaşayan?Aydınlatır mısın beni Kuvars?

Var, hatta bu sitede de vardi nicki hatirlayamiyorum ama konu sahibi gibi degiller onlar. Tek gecelik diye iliski yasayip evlilige giden biliyorum ama ilk baslarken amac evlilik olmuyor genelde.

Tinder diye mikrofonu elime alıp sokağa çıksam mesela. İstatistik n'olur?Düzgün insan yoktur demem ben ama çok azdır.Çooook.
Sosyal medya düşmanlığına bağlamanız komik. Çünkü bende yorumladığınız kişiyle aynı düşünüyorum.

Ayağını yalayan erkeklerle evlilik hayali kurmak var mı acaba tinderda?Tinderi bilmediğim için sordum.

Var, hatta bu sitede de vardi nicki hatirlayamiyorum ama konu sahibi gibi degiller onlar. Tek gecelik diye iliski yasayip evlilige giden biliyorum ama ilk baslarken amac evlilik olmuyor genelde.
O ayrı canım. O durumda olanları tenzih ediyorum. Benim sorum şu. Tindere cinsellik sıfır niyetle kaydolup umduğu birini bulan,evlenen var mıdır?Gerçekten merak ediyorum ya

Bu Tinder neden bu kadar büyütülyor ben anlamıyorum.
Seks partneri sitesi olarak biliniyor nedense hayatında hiç Tinder kullanmayan insanlar üstüne sürekli yorumlar yapıyor özellikle evli kadınlar sizin gibi.
Tinder arkadaslık sitesi bütün dünyada kullanılıyor.
İsteyen sevgili olur isteyen tek gecelik yaşar isteyen kafa dengi sevdiği biri olursa gider evlenir.
30 küsur yaşında adamların ilişkiden cinsellik beklemesi tuhaf mı ?
Cinsel uyum diye bir şey var .
Tinder hakkında konuşanlar nedense Tinder kullanmamış hayatında ihtiyaç duymamış kendi iddiaları tabi tipler.
Kullanan bu kadar konuşmuyor.
Bekar insanlar istediği yerde takılsın kime dert oluyor bu kadar anlamadım.

Ya komiksiniz sevişip evlenen de duymadım ordan normal sevgililik yaşadılar

Ya cinsellik her iki taraf isterse yaşanır istemiyorsan dile getirisin he kalır kalmaz hayatında bilemem. Ama baktığınız zaman reelde tanışılanlarda yapabiliyor ne kadar çok şu sosyal medyayı yerin dibine soktunuz ya. Bir tane kötü gördünüz diye hepsi kötü olacak diye bir kanun mu var?

Tinderdan normal insan çıkmaz diyen oldu mu ya? Mesele tindere çöpçatan komşu teyze muamelesi yapılması. Kaç tane erkek tanıyorsunuz tindere gelinlik kız aramaya girecek? Millet birileri ile tanışmak kaynaşmak için giriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…