- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.241
- 698
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Ben artık bu kişinin bir incel olduğunu düşünmeye başladım git gide gerçeklikten uzaklaşıyor çünkü.
%100 katlıyorum. Ya öyle düşünen erkekler de vardır kadınlar hakkında ve şunu düşünemiyor “ulan bu erkekler sevişeni bir kalıba sokuyor, sevişmeyeni başka bir kalıba. Ben de böyle yaparak onların bu kalıplarına bir kadın olarak hizmet ediyorum” çünkü sevişene laf edince kıymetli olacağım sanıyor ama cıks öyle bir gezegen değil artık burasıİlişkiye başlarken cinsellik konuşup sonra evlenmeden olmaz moduna girmek saçma sapan bir olay, karşı taraf da anında notunu verir, ondan sonra neden evlenemiyom. Özgür kız gibi takılıp ev kızı muamelesi görmek isteyen kadına hadi canım yandan yandan diyor adamlar, bunu da biliyor mu acaba, hani sürekli diyor ya böyle böyle yapan kadınlar hakkında böyle böyle düşünüyorlar diye.
Hoş geldin Calci 2 gündür videosuz kalmıştık vallahi bak herkes birbirine girdi bu yüzdenKim yorum yaparsa erkek bakış açılı diye damgalayıp bir de şikayet ettim diyor. Ben pes ettim laf anlatmayacağım artık.
Fıstık ezmesinden devam
Onun gazıyla hepimiz seviştik:)Konu sahibi sevişmedi mi hala ya ?
O da sizin düşünceniz. Ben karşımdaki kişinin beklentileri farklı olabilir diye en başta kendimi ifade ettim.Ben kimseye sınır çizmek zorunda değilim ve bir bayana bir erkek dokunmaması gerektiğini bilmesi gerekiyor illa biz mi söyleyeceğiz yani bu bile kadına yük demek istediğim bu herşeyi biz yapıyoruz zaten
Hanımefendi anlamıyorsunuz galiba. Madem evlenmek istiyorsunuz genel erkek fıtratı böyle. Anlıyor musunuz. Erkeklere göre yaşamak istemiyorsanız o zaman koca da aramayın. Biz hiçbirimiz %100 erkeklere göre yaşamıyoruz zaten. Sadece bazı konularda kendimizi onlardan muhafaza ediyoruz. İki farklı zihniyetiniz var ve kendinizle çatışıyorsunuz. Hem kendimi muhafaza edeyim hem karşımdaki beni hiçbi şey söylemeden anlasın hem de anlamadıklarını dile getiriyosunuz. O zaman çevrenizi değişin ne diyelimBak yine erkekler böyle siz şöyle olun…
Ama kadınlar iki kez söylesin net olsun niye ya niyeee anlasın herkes onlara göre mi yaşayacak…
Belli değerlerini yitirmiş insanlar öyle birileri bizim topluma bunu yaptı ve başardı da
Kardeşime sorsan onlar da beni bakire sanıyor evlendiğimdeKardeşim 25 yaşında üniversite arkadaşıyla evlendi. Bakireydi. Ablam 38 yaşında görücü usulu evlendi. Bakireydi. Muhtemelen sülalemdeki kadınların %95 evlendiğinde bakireydi. Siz demek ki yanlış sularda yüzüyorsunuz.
32 yaşında evlendim bende bakireydimKardeşime sorsan onlar da beni bakire sanıyor evlendiğimde
Ne maksatla aileme anlatayım seviştiğimi. Beni genelde en yakın arkadaşlarım bilirdi. Zira tatile fln gizli giderdik kız arkadaşlarla gittik derdim. Arkadaşlarım da aileme yalandan ispat olurdu
Herhalde en son anlatacağım insan kardeşim ablam annem fln olurdu. Ki biz dünyanın en rahat ailelerindenizdir ama ne gerek var32 yaşında evlendim bende bakireydimöncekileri saymiyorum tabi
Kardeşime sorsan onlar da beni bakire sanıyor evlendiğimde
Ne maksatla aileme anlatayım seviştiğimi. Beni genelde en yakın arkadaşlarım bilirdi. Zira tatile fln gizli giderdik kız arkadaşlarla gittik derdim. Arkadaşlarım da aileme yalandan ispat olurdu
Tinder öyle bir yer diil bir kere tmm mıı!!bence tinder a dava açın.
cimere de yazın tinder kapatılsın diye.
kadınları sevişmeye teşvik ediyor piyasada evlenecek erkek bulamıyorum diye de not düşün.
Hahahahahahahahsbence tinder a dava açın.
kadınları sevişmeye teşvik ediyor piyasada evlenecek erkek bulamıyorum diye de not düşün.
Tinder bir kere öyle bir yer diil tmm mıı!!
Herkesin sevişmesine kimse karışamazbence tinder a dava açın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?