• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık bu kişinin bir incel olduğunu düşünmeye başladım git gide gerçeklikten uzaklaşıyor çünkü.

Kim yorum yaparsa erkek bakış açılı diye damgalayıp bir de şikayet ettim diyor. Ben pes ettim laf anlatmayacağım artık.
Fıstık ezmesinden devam :KK53:

İlişkiye başlarken cinsellik konuşup sonra evlenmeden olmaz moduna girmek saçma sapan bir olay, karşı taraf da anında notunu verir, ondan sonra neden evlenemiyom. Özgür kız gibi takılıp ev kızı muamelesi görmek isteyen kadına hadi canım yandan yandan diyor adamlar, bunu da biliyor mu acaba, hani sürekli diyor ya böyle böyle yapan kadınlar hakkında böyle böyle düşünüyorlar diye. 😂
%100 katlıyorum. Ya öyle düşünen erkekler de vardır kadınlar hakkında ve şunu düşünemiyor “ulan bu erkekler sevişeni bir kalıba sokuyor, sevişmeyeni başka bir kalıba. Ben de böyle yaparak onların bu kalıplarına bir kadın olarak hizmet ediyorum” çünkü sevişene laf edince kıymetli olacağım sanıyor ama cıks öyle bir gezegen değil artık burası 😂

Ben kimseye sınır çizmek zorunda değilim ve bir bayana bir erkek dokunmaması gerektiğini bilmesi gerekiyor illa biz mi söyleyeceğiz yani bu bile kadına yük demek istediğim bu herşeyi biz yapıyoruz zaten
O da sizin düşünceniz. Ben karşımdaki kişinin beklentileri farklı olabilir diye en başta kendimi ifade ettim.

Bak yine erkekler böyle siz şöyle olun…
Ama kadınlar iki kez söylesin net olsun niye ya niyeee anlasın herkes onlara göre mi yaşayacak…
Belli değerlerini yitirmiş insanlar öyle birileri bizim topluma bunu yaptı ve başardı da
Hanımefendi anlamıyorsunuz galiba. Madem evlenmek istiyorsunuz genel erkek fıtratı böyle. Anlıyor musunuz. Erkeklere göre yaşamak istemiyorsanız o zaman koca da aramayın. Biz hiçbirimiz %100 erkeklere göre yaşamıyoruz zaten. Sadece bazı konularda kendimizi onlardan muhafaza ediyoruz. İki farklı zihniyetiniz var ve kendinizle çatışıyorsunuz. Hem kendimi muhafaza edeyim hem karşımdaki beni hiçbi şey söylemeden anlasın hem de anlamadıklarını dile getiriyosunuz. O zaman çevrenizi değişin ne diyelim

Konu sahibinin yorumlarinda ya "seks" ya "bakire" kelimesi geçiyor 😅
Emin olun evlendikten sonra esiniz bu kadin bakireydi diye yatip kalkip şükretmeyecek, cam süs esyasiymissiniz gibi kirilmamaniz icin ozenle davranmayacak. Bakire olmak ya da olmamak kisilerin tercihi o kisim beni ilgilendirmiyor ama bakire oldugunuz icin ekstra bir özen gormeyeceksiniz haberiniz olsun

Kardeşim 25 yaşında üniversite arkadaşıyla evlendi. Bakireydi. Ablam 38 yaşında görücü usulu evlendi. Bakireydi. Muhtemelen sülalemdeki kadınların %95 evlendiğinde bakireydi. Siz demek ki yanlış sularda yüzüyorsunuz.

Kardeşim 25 yaşında üniversite arkadaşıyla evlendi. Bakireydi. Ablam 38 yaşında görücü usulu evlendi. Bakireydi. Muhtemelen sülalemdeki kadınların %95 evlendiğinde bakireydi. Siz demek ki yanlış sularda yüzüyorsunuz.
Kardeşime sorsan onlar da beni bakire sanıyor evlendiğimde😂😂
Ne maksatla aileme anlatayım seviştiğimi. Beni genelde en yakın arkadaşlarım bilirdi. Zira tatile fln gizli giderdik kız arkadaşlarla gittik derdim. Arkadaşlarım da aileme yalandan ispat olurdu 😂😂

Ne maksatla aileme anlatayım seviştiğimi. Beni genelde en yakın arkadaşlarım bilirdi. Zira tatile fln gizli giderdik kız arkadaşlarla gittik derdim. Arkadaşlarım da aileme yalandan ispat olurdu 😂😂
32 yaşında evlendim bende bakireydim :27: öncekileri saymiyorum tabi :70:

Cinsellikten bahsedenle konuşmayı kesiyorum, zaten bahsetmeyen çok az flörtüm oldu😒 erkeklere noldu böyle ya

Kardeşim, ablam vs yok ama kuzenimle kardeş gibi buyuduk cok yakindik diyebilirim yine de cinsel hayatini bilmiyordum hala bilmem yani. 😁
Ben de kimseye anlatmadim bir şey ki biz tatile giderken gizli gitmedik. 🤷 Ailemin de haberi oluyordu kampa tatile vs cikarken. 😁
Eşimle de evlenmeden once tatile gittik, gittigimde de biliyorlardi ailem ama bakire olup olmadigim konusunda kim ne dusunuyordu bilmem. 😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X