- 11 Nisan 2019
- 1.325
- 3.620
- 133
- Konu Sahibi pembekuvars30
Erkekler hep aynıydı. Bugün değişmediler. Sorun sizde. Vallahi de sizde. Benzer şeyler söyleyen arkadaşlarım var. Erkekler artık sadece sex istiyor, kadınlar kolay olmuş diye sevişmeyince ilişkiyi bitiriyorlar falan filan.. Ben bu arkadaşlarımı 20 yıldır tanıyorum yıllardır aynı lakırdı.Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Bu bakış açısına göre ben de evlenmemeliydim. Bu sene o kadar çift dünya evine girmemeliydi. Onlar nasıl evleniyor?
Ciddi düşünmeyen adam izin vermezseniz size yaklaşmaz bile. Benim normal erkek arkadaşlarım hepsi çapkındı ama ilişkilerimdeki adamlar ciddi tiplerdi. Çünkü bana öyle zirzopluk yemezdi. Doğru insanı çekmek diğerlerini itmekle alakalı. Bu da ne istediğini bilmekten geçer. Tinder da siz sahteler içinde pırlanta arıyorsunuz. İmkansız bir şey. Sex için o uygulamaya girmeyen insan normal yaşamında sevgili bulamıyordur. Ne kadar acınası yahu!