- 14 Haziran 2019
- 15.738
- 79.412
- 598
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
İğrençsiniz.Güvenilecek erkek kalmadı üstümden bi milyon adam geçsin istemem anlatamıyorum sanırım
Duruyorlar ki zaten.İğrenesiniz.
Kendiniz gibi pis zihniyetli birini bulun evlenin. Düzgün adamlar sizden uzak dursun
Seksten o kadar bihabersin kiVe 3 yılda cinsellik yaşamakta sıkar aynı insan ve benim üzülecek birşeyim yok şu yazdığına ben üzüldüm
Ona gelene kadar erkekler sevişmese de tinderda fink atan kadınlara da neler neler diyorlar. O zaman sosyal medyadan da aramayın.Erkeklerin gözünde öyle değil fb yaşayan adam kadınlar 1-2 saat o… oluyorlar dedi çok aşağılayıcı ve ben onların bu toplumdaki bakışlarını söylüyorum
Bence de görmüşsünüzdür.Çılgın bakire.sadece sanaldan tanışmıyorum ve sizden fazla çeşit erkek gördüğümde aşikar
İğrençsiniz.
Kendiniz gibi pis zihniyetli birini bulun evlenin. Düzgün adamlar sizden uzak dursun
Sorun o zaten demi ahahahaDuruyorlar ki zaten.
Ahahahahahahahahhahahaha ayyy karnım ağrıdı gülmektenBence de görmüşsünüzdür.Çılgın bakire.
Bence de görmüşsünüzdür.Çılgın bakire.
Ya kusura bakmayın da kim sizi neden kıskansın? Büyük ihtimalle liseyi zar zor bitirip ömrünüzde bir üniversitenin kapısından bile girememiş, 18 inden 35 ine kadar sadece evde oturmuş, akrabalardan bile kimsenin bir erkekle tanıştırma zahmetinde bulunmadığı, bütün gün tinderda konuşacak başka konunuz olmadığı için yazıştığı erkeklerle sadece seks hakkında konuşmak zorunda kalan birisiniz. Hakkaten kim sizi kıskansın?Siz görmediğiniz için dert olmuş kıskanmayın ötede oynayın
Gördüğün görebileceğin bu konudaki gibilerden ibaret, bunlardan milyon tane görsen yine bunlardan milyon tane görmüş olacaksın bu da sana hiçbir şey katmayacak. Bu kafada devam et.Siz görmediğiniz için dert olmuş kıskanmayın ötede oynayın
yanlış anlamayın fwb tarzı bir ilişki yaşamadığım için merak ediyorum özellikle de kadınlar açısından. sormak istediğim bir sorum var: bir insanla sarmaş dolaş film dizi izleyip sonra sevişip sonra sarılıp uyumaya rağmen arada romantik bir bağ nasıl kurulmuyor? en azından sizin tarafınızdan, bir kadın olarak. kadınlar daha duygusal varlıklar olduğu için soruyorum. yani tamam siz o insandan gün içinde ilgi beklemiyorsunuz, sadakat beklemiyorsunuz, zor zamanınızda yanınızda olmasını beklemiyorsunuz, özel günleri hatırlamasını beklemiyorsunuz. ama yan yana gelince yaptığınız paylaşım da özel aslında. nasıl oldu da o kişiye karşı bi bağ geliştirmeyip bu tarz beklentiler içine girmediniz? seviştiğinize göre arzuluyordunuz, sarılıp uyuduğunuza göre huzur buluyordunuz. yemek vs yiyip film izlediğinize göre güzel bir paylaşımınız da vardı.Guldurdun pembe, kendinle celisiyorsun, 3 sene ayni insanla sevismek sıkacaksa evlenince napacaksin omur boyu ayni insan?Bir de evlenmeden olmazci'sin, deneme sansin da yok, artik kismetine ne cikarsa omur boyu katlanacaksin yapacak bir sey yok
Valla 18 yasindan 27 yasinda evlenene kadar bir cok partnerim oldu, sevgili, flort, friends with benefits dahil. Hicbiri bana sadece cinsellik olarak yaklasmadi. FWB'mle bile once beraber yemek yapip yeyip, sarmas dolas film izleyip, sevisip sarilip uyudugum iliskim vardi. Sevgililikten farki iletisimimizin bu gorusmelerle sinirli olmasi, romantik bir bagimizin olmamasiydi. Ama bana birey ve kadin olarak saygi duymayan kimse olmadi. Bu siniri da sen cizeceksin. Gecen konuda adamin anlattigi igrenc seyleri konusmasina izin vermek yerine, haddini bildirip yol vermek gibi mesela...
Metin Hara da kendine doktor diyordu bir ara
Kadın Metin Hara'dan sonra gün yüzü görmediAdriana Limayı kafalayan turunç değil miydi o? bence o abi hipnozcu vb olabilir ciddiye alın lafını
Üfürükçüymüş demek kiAdriana Limayı kafalayan turunç değil miydi o? bence o abi hipnozcu vb olabilir ciddiye alın lafını
Kadın Metin Hara'dan sonra gün yüzü görmedi
Sonra Adriana Lima ya benzeyen Türk bir oyuncu vardı onunla da sevgili oldu hattaValla yeni fark ettim, o turunçtan korkulur arkadaş voodoo büyüsü falan mı yaptı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?