- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi pembekuvars30
O hatun da çok hoştuSonra Adriana Lima ya benzeyen Türk bir oyuncu vardı onunla da sevgili oldu hatta![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O hatun da çok hoştuSonra Adriana Lima ya benzeyen Türk bir oyuncu vardı onunla da sevgili oldu hatta![]()
Afet gibi valla, var bu Metin Hara’da bir şeylerO hatun da çok hoştu
Acaba ne ahaha belki başka alanlarda yeteneklidir asdfAfet gibi valla, var bu Metin Hara’da bir şeyler![]()
BSE?Afet gibi valla, var bu Metin Hara’da bir şeyler![]()
Bence deAcaba ne ahaha belki başka alanlarda yeteneklidir asdf
Aynen öyle :)
Çocuk adam enerjisi veriyordu ama demek ki bar bisiler , bu kadar kadın yanılıyor olamazHalbuki o adamdan hep tam tersi enerjisini almıştım![]()
O kadar estetikle ben de afet olurum ben de başrol olurumAfet gibi valla, var bu Metin Hara’da bir şeyler![]()
Pete Davidson'a bakınca da gayet sıska sıradan bir tip. Ama çıktığı ünlülerHalbuki o adamdan hep tam tersi enerjisini almıştım![]()
Bana ne kadar estetik yaparlarsa yapsın sıfır beden olamam, mantı börek dolma çok seviyomO kadar estetikle ben de afet olurum ben de başrol olurum![]()
Aynen aynen o adamın ekrandan gözümüze giriyorduPete Davidson'a bakınca da gayet sıska sıradan bir tip. Ama çıktığı ünlüler
Ariana Grande
Kate Beckinsale
Kaia Gerber
Phoebe Dynevor
Kim Kardashian
BSE nelere kadir![]()
Bana o adam itici geliyor yaÇocuk adam enerjisi veriyordu ama demek ki bar bisiler , bu kadar kadın yanılıyor olamaz
Bu 5 ismi ortak paydada buluşturan hayatPete Davidson'a bakınca da gayet sıska sıradan bir tip. Ama çıktığı ünlüler
Ariana Grande
Kate Beckinsale
Kaia Gerber
Phoebe Dynevor
Kim Kardashian
BSE nelere kadir![]()
Biz ekmeğimizi beynimizle kazanan kadınlarız bedenimizle değil boşver av.hanımcım bırak onlar sıfır beden olsunlarBana ne kadar estetik yaparlarsa yapsın sıfır beden olamam, mantı börek dolma çok seviyom![]()
Sonra Adriana Lima ya benzeyen Türk bir oyuncu vardı onunla da sevgili oldu hatta![]()
Ayy tabii canım zaten hiç istemem onlar gibi olmak hıhhh bizim zekamız yeterBiz ekmeğimizi beynimizle kazanan kadınlarız bedenimizle değil boşver av.hanımcım bırak onlar sıfır beden olsunlar![]()
Daha da var bunlar en ünlüleriBu 5 ismi ortak paydada buluşturan hayat![]()
O tipten beklenmeyecek bir boyutAynen aynen o adamın ekrandan gözümüze giriyordu
Niye aklıma “ekmAg” geldiBiz ekmeğimizi beynimizle kazanan kadınlarız bedenimizle değil boşver av.hanımcım bırak onlar sıfır beden olsunlar![]()