- 23 Şubat 2019
- 1.719
- 901
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Hele hele ahlakı kimlerden öğreniyoruz, hale bak.
Bi sevişse de rahatlasa canına yazık ya ahhdjdjfjf
Yazdığını birkaç saniye mantık çerçevesinde düşünsek ahlak yine kadınların başına kaldı baksanızaKadınlar istediği şekilde erkeklerle seviştiği için erkekler hep talep ediyormuş artık. Vah biz ahlaksız kadınlar
ben ne istediğini anlayamadim. Arzulanmak hosunuza gidiyor dedim, evet dedi. Iş sevismeye gelince zina olur diyor. Konusurken zina degil eyleme dökünce mi zina oluyortinderdan ekmek cikmayinca burda fantezi yapiyor bence. Hadi bunada begenmedim at konu sahibi hatta arkadaslaidni topla gel, onlarda atsin
Sizi de göz ardı ediyorum saçmasapan yorumlar haddinizi bilin
Hepimizi gozardi ederseniz konulariniza kim yazacak?
Sende beni görecek göz yok, isabet olur.Yazmayın lafa bak görünmeze alıyorum haddinizi bilin
Siz kimsiniz haddini aşamazsın
Hangi uzmanmis o :) neyin uzmaniymis3 yılda uzunmuş evlenseniz çocuğunuz olurdu yani uzmanlar 1 yıldan sonra evlilik olmuyorsa o erkeği bırakın diyor ama siz bilirsiniz tabi ve sadece sanaldan tanışmıyorum ve sizden fazla çeşit erkek gördüğümde aşikar
Hep bizim yüzümüzden, sebişiyoz diye evlenecek adam kalmadı skkddkdkYazdığını birkaç saniye mantık çerçevesinde düşünsek ahlak yine kadınların başına kaldı baksanızaKadınlar istediği şekilde erkeklerle seviştiği için erkekler hep talep ediyormuş artık. Vah biz ahlaksız kadınlar
O uzmana göre kocam aslında yok, çocuklar da tuzlukmuş.Hangi uzmanmis o :) neyin uzmaniymis
Akıllı yazanlar kadına saygı duyanlar makara için burda olmayanlar mutsuz hayatına eğlence aramayanlar
Neyse ben uzmana göre evlenmişsinHangi uzmanmis o :) neyin uzmaniymis
Tam ayaktan orgazm bilmem ne şeylerini cozecekken bir de evli adam çıktı konuyu iyice zorlastirdiniz.Mutsuz hayatina eglence gelsin diye tinderdan fetisci, evli barkli erkek bulan siz degil misiniz?
Tam ayaktan orgazm bilmem ne şeylerini cozecekken bir de evli adam çıktı konuyu iyice zorlastirdiniz.
Hangi uzmanmis o :) neyin uzmaniymis
Mutsuz hayatina eglence gelsin diye tinderdan fetisci, evli barkli erkek bulan siz degil misiniz?
Lisansı resim olan biri mi uzmanmis ajahahİlhan uçkan dinleyin
Ay koptumm hshddhhxLisansı resim olan biri mi uzmanmis ajahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?