Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• IMG_20230308_163038.webp
    IMG_20230308_163038.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 72
sosyal medyada cogunlukla atistirmalik kizlar ariyorlar bulduklari kizlarida ya tuzagina demiyecegim artik bile isteye inanmak istedigi icin kizlarimiz onlarin ucuz oyunlarina yalanlarina inanip nasil bir seytan cikmazina girdiklerinin is isten gectikten cok sonra farkina varip binbir pismanlik vs duyup hayatlarini kendilerine zindan ediyorlar eskiden bir söz okumustum nereden bulduysaniz orada kaybedersiniz diye bu söz belkide her zaman uymuyor fakat gercekten sosyal medyadan bulmayipta ne yazik ki sozyal medya yüzünden kaybedilmis bircok yikilan yuvalar var lütfen hemcinslerime sesleniyorum lütfen kendimizin kiymetimizi bilelim ele gecirene kadar bize agzi güzel laf yapiyor iltifatlar vs diye eline hayatimizi altüst edecek bir karaktersiz vs ..adamlara emanet etmeyelim ve bizi bir cicek gibi koklayip koparip soldurmalarina izin vermeyelim hersey bizim elimizde bu sahislari hayatimiza dahil etmekte etmemekte sevgilerimle Rabbim yar ve yardimcimiz olsun amin Rabbimiz iyi insanlar cikartsin karsimiza amin.

Şikayet var da sayfaları doldurmuş kadın:skandal:
O kadar kıymetli kişiler var , kitaplar var onlara asla prim verilmiyor. Hangi uzman 1 yıldan fazla ise ayrıl der ki, belki kadın istemiyor bir sürü şartlar vs vs var . İlişki dinamiği çok başka bir şey

Ve 3 yılda cinsellik yaşamakta sıkar aynı insan ve benim üzülecek birşeyim yok şu yazdığına ben üzüldüm

Guldurdun pembe, kendinle celisiyorsun, 3 sene ayni insanla sevismek sıkacaksa evlenince napacaksin omur boyu ayni insan? 😂 Bir de evlenmeden olmazci'sin, deneme sansin da yok, artik kismetine ne cikarsa omur boyu katlanacaksin yapacak bir sey yok 😬

Valla 18 yasindan 27 yasinda evlenene kadar bir cok partnerim oldu, sevgili, flort, friends with benefits dahil. Hicbiri bana sadece cinsellik olarak yaklasmadi. FWB'mle bile once beraber yemek yapip yeyip, sarmas dolas film izleyip, sevisip sarilip uyudugum iliskim vardi. Sevgililikten farki iletisimimizin bu gorusmelerle sinirli olmasi, romantik bir bagimizin olmamasiydi. Ama bana birey ve kadin olarak saygi duymayan kimse olmadi. Bu siniri da sen cizeceksin. Gecen konuda adamin anlattigi igrenc seyleri konusmasina izin vermek yerine, haddini bildirip yol vermek gibi mesela...

Güvenilecek erkek kalmadı üstümden bi milyon adam geçsin istemem anlatamıyorum sanırım
Ayağınızdan geçmiş işte.Oturup herkese beğenmedim atana kadar erkek erkek diye dolanmayın ortalarda.Erkeksiz açtığınız tek bir konu yok.Herşey söylendi.Ne yapalım sizi birileriyle mi tanıştıralım?Madem çok kapalısınız bu konularda tanıştığınız her erkekle cinsellik konuşmayın,erkeklerin evine gidip ayak masajı yaptırıp,yalatmayın.Çok alımlıyım,herkes benimle sevişmek istiyor kafasından da çıkın.Siz erkeklerin tavrını beğenmiyorsanız,kestirip atarsınız,bir daha görüşmezsiniz.Biraz olgunlaşın.35 yaşındasınız.

Zina var öteki tarafta hesaba çekilmek var illa muhafazakarlıkla alakası yok demek istediğim adamlar sevişiyor çok güzel de olsa size bi engeli çakar basar gider sorun o yoksa mesela seks değil
bakış açınıla aradığın yer alakasız muhafazakar takılıp tinderda erkek aramak neyin kafası ya

Güvenilecek erkek kalmadı üstümden bi milyon adam geçsin istemem anlatamıyorum sanırım
Sen kadınların sevişmesi olayını böyle yaftalarsan erkeklerin sevişen kadını “yollu” görmesinin önünü açarsan. Yapma. Eğer bir zina durumu varsa erkek içinde geçerli bu. Erkek sevişince libidosu yüksek kadın sevişince üzerinden milyon adam geçmiş yani “yollu” olmuyor.

3 yılda uzunmuş evlenseniz çocuğunuz olurdu yani uzmanlar 1 yıldan sonra evlilik olmuyorsa o erkeği bırakın diyor ama siz bilirsiniz tabi ve sadece sanaldan tanışmıyorum ve sizden fazla çeşit erkek gördüğümde aşikar
Niye erkeğin isteğine bağlanıyor bu evlilik olayı ben anlamadım? Mesela benimki 3 yıldır beni evlenmeye razı etmeye çalışıyor daha yeni yeni olabilir belki demeye başladım ben nerdeyse 4 yıldır da beraberiz.
Bütün kadınlar evlencem ben diye ölmüyor yani yaşım da 36.

Ve 3 yılda cinsellik yaşamakta sıkar aynı insan ve benim üzülecek birşeyim yok şu yazdığına ben üzüldüm
11 yıl oldu hala sevişiyorum sıkılmadım 😂😂😂biz mi anormaliz acaba dur herife diyim sıkıldım ay seviş seviş nereye kadar ahahahahhaah çok alemsiniz

Sen kadınların sevişmesi olayını böyle yaftalarsan erkeklerin sevişen kadını “yollu” görmesinin önünü açarsan. Yapma. Eğer bir zina durumu varsa erkek içinde geçerli bu. Erkek sevişince libidosu yüksek kadın sevişince üzerinden milyon adam geçmiş yani “yollu” olmuyor.
En büyük kadın düşmanı konu sahibi seks zannediyor ki erkege özel bir şey 😒

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X