- 15 Şubat 2015
- 13.350
- 47.080
- 798
- Konu Sahibi pembekuvars30
Boş konu aciyorsaniz oyle cevap alirsiniz. Sanki az once bu konuda AR-GE çalışması yapiliyordu da ben mi böldüm, hayret biseyBoş yapma başka konuya geç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş konu aciyorsaniz oyle cevap alirsiniz. Sanki az once bu konuda AR-GE çalışması yapiliyordu da ben mi böldüm, hayret biseyBoş yapma başka konuya geç
Metin Hara da kendine doktor diyordu bir araLisansı resim olan biri mi uzmanmis ajahah
Neden beğenmediğini anlayamadım
Şikayet var da sayfaları doldurmuş kadınLisansı resim olan biri mi uzmanmis ajahah
O kadar kıymetli kişiler var , kitaplar var onlara asla prim verilmiyor. Hangi uzman 1 yıldan fazla ise ayrıl der ki, belki kadın istemiyor bir sürü şartlar vs vs var . İlişki dinamiği çok başka bir şeyŞikayet var da sayfaları doldurmuş kadın![]()
Ve 3 yılda cinsellik yaşamakta sıkar aynı insan ve benim üzülecek birşeyim yok şu yazdığına ben üzüldüm
Ayağınızdan geçmiş işte.Oturup herkese beğenmedim atana kadar erkek erkek diye dolanmayın ortalarda.Erkeksiz açtığınız tek bir konu yok.Herşey söylendi.Ne yapalım sizi birileriyle mi tanıştıralım?Madem çok kapalısınız bu konularda tanıştığınız her erkekle cinsellik konuşmayın,erkeklerin evine gidip ayak masajı yaptırıp,yalatmayın.Çok alımlıyım,herkes benimle sevişmek istiyor kafasından da çıkın.Siz erkeklerin tavrını beğenmiyorsanız,kestirip atarsınız,bir daha görüşmezsiniz.Biraz olgunlaşın.35 yaşındasınız.Güvenilecek erkek kalmadı üstümden bi milyon adam geçsin istemem anlatamıyorum sanırım
İlhan uckan ne demiş ahaha , ona sorar şimdi3 yılda sevişmekten sıkılacaksan niye evlenmek için ciddi erkek arıyorsun?Garanti süresi dolduğunda değiştirecekmisin?
O zaman devam et tinderdan koca bul çok mantıklıEvlenenler var bu kafalar da güzel
Bir mesajında ayak masajı yapmasına izin vermişti.Adam kültürlü ve zenginmiş!Bulduğu tiplerde bunlar işte.O zaman devam et tinderdan koca bul çok mantıklı
bakış açınıla aradığın yer alakasız muhafazakar takılıp tinderda erkek aramak neyin kafası yaZina var öteki tarafta hesaba çekilmek var illa muhafazakarlıkla alakası yok demek istediğim adamlar sevişiyor çok güzel de olsa size bi engeli çakar basar gider sorun o yoksa mesela seks değil
Sen kadınların sevişmesi olayını böyle yaftalarsan erkeklerin sevişen kadını “yollu” görmesinin önünü açarsan. Yapma. Eğer bir zina durumu varsa erkek içinde geçerli bu. Erkek sevişince libidosu yüksek kadın sevişince üzerinden milyon adam geçmiş yani “yollu” olmuyor.Güvenilecek erkek kalmadı üstümden bi milyon adam geçsin istemem anlatamıyorum sanırım
Niye erkeğin isteğine bağlanıyor bu evlilik olayı ben anlamadım? Mesela benimki 3 yıldır beni evlenmeye razı etmeye çalışıyor daha yeni yeni olabilir belki demeye başladım ben nerdeyse 4 yıldır da beraberiz.3 yılda uzunmuş evlenseniz çocuğunuz olurdu yani uzmanlar 1 yıldan sonra evlilik olmuyorsa o erkeği bırakın diyor ama siz bilirsiniz tabi ve sadece sanaldan tanışmıyorum ve sizden fazla çeşit erkek gördüğümde aşikar
11 yıl oldu hala sevişiyorum sıkılmadımVe 3 yılda cinsellik yaşamakta sıkar aynı insan ve benim üzülecek birşeyim yok şu yazdığına ben üzüldüm
En büyük kadın düşmanı konu sahibi seks zannediyor ki erkege özel bir şeySen kadınların sevişmesi olayını böyle yaftalarsan erkeklerin sevişen kadını “yollu” görmesinin önünü açarsan. Yapma. Eğer bir zina durumu varsa erkek içinde geçerli bu. Erkek sevişince libidosu yüksek kadın sevişince üzerinden milyon adam geçmiş yani “yollu” olmuyor.
O kadar çok sevisme dedik ki canım çekti :)11 yıl oldu hala sevişiyorum sıkılmadımbiz mi anormaliz acaba dur herife diyim sıkıldım ay seviş seviş nereye kadar ahahahahhaah çok alemsiniz
Garantiden de değişmezler.Ne yapsak ki?Miadı doldu mu diyelim?11 yıl oldu hala sevişiyorum sıkılmadımbiz mi anormaliz acaba dur herife diyim sıkıldım ay seviş seviş nereye kadar ahahahahhaah çok alemsiniz