• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep böyle midir?

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite öğrencisiyim. Bu sene maddi bazı sıkıntılar sebebiyle part time işe başladım. Buraya kadar her şey çok güzel çok mutluydum falan. Fakat patronlar paramızı dedikleri tarihte yatırmadılar. Üstünden iki hafta geçtikten sonra maaşımın anca yarısını alabildim. Sürekli bir oyalama hali. Verecekleri para onlara göre üç kuruş bir şey. Gerçekten artık parayı istemekten utanır hale geldim. Bir taraftan da orada çalışmaya mecbur olduğumdan çok ters de düşmek istemiyorum patronlarla ama para sıkıntısı çekeceksem ne anlamı var ki çalışmamın... Öyle gerginim ki anlatamam. Hem içimi dökeyim istedim hem de böyle patronlara nasıl yaklaşılması gerekir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur belki. Paramı istemeye gittiğimde ne diyeyim sizce? Ters mi konuşayım yoksa kendimi mi acındırayım ne yapayım yani :(

bence bir öğrenci olduğunuzu ve ihtiyacınız olduğu için o işe girdiğinizi anlatmalısınız.
sert davranmayın konuşarak halletmeye çalışın olmuyorsa başka iş bakın.

Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite öğrencisiyim. Bu sene maddi bazı sıkıntılar sebebiyle part time işe başladım. Buraya kadar her şey çok güzel çok mutluydum falan. Fakat patronlar paramızı dedikleri tarihte yatırmadılar. Üstünden iki hafta geçtikten sonra maaşımın anca yarısını alabildim. Sürekli bir oyalama hali. Verecekleri para onlara göre üç kuruş bir şey. Gerçekten artık parayı istemekten utanır hale geldim. Bir taraftan da orada çalışmaya mecbur olduğumdan çok ters de düşmek istemiyorum patronlarla ama para sıkıntısı çekeceksem ne anlamı var ki çalışmamın... Öyle gerginim ki anlatamam. Hem içimi dökeyim istedim hem de böyle patronlara nasıl yaklaşılması gerekir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur belki. Paramı istemeye gittiğimde ne diyeyim sizce? Ters mi konuşayım yoksa kendimi mi acındırayım ne yapayım yani :KK43:
Kendini acındırma tabii ki.
Böyle patronlar var maalesef. 1-2 ay daha bakın bakalım aynı mı? Bu süre zarfında da yeni bi iş bakın çaktırmadan.

bence bir öğrenci olduğunuzu ve ihtiyacınız olduğu için o işe girdiğinizi anlatmalısınız.
sert davranmayın konuşarak halletmeye çalışın olmuyorsa başka iş bakın.
Bunu kaç defa söyledim inanın sayamadım. Üstelik zor bir okul ve bölümde okuyorum. Kafamı bir de buna yoruyorum sürekli...İşi bırakayım desem akmasa da damlıyor diyorum, bırakmayayım desem de resmen kullanılıyorum... En iyisi haftasonu gidip bi konuşayım tekrar.

Bunu kaç defa söyledim inanın sayamadım. Üstelik zor bir okul ve bölümde okuyorum. Kafamı bir de buna yoruyorum sürekli...İşi bırakayım desem akmasa da damlıyor diyorum, bırakmayayım desem de resmen kullanılıyorum... En iyisi haftasonu gidip bi konuşayım tekrar.
umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
öğrenci olmak zor...

Kendini acındırma tabii ki.
Böyle patronlar var maalesef. 1-2 ay daha bakın bakalım aynı mı? Bu süre zarfında da yeni bi iş bakın çaktırmadan.
Evet bakıyorum...Konumu açısından okuluma çok yakındı, ortamım iyiydi falan o yüzden üzülüyorum sanırım biraz da... Şimdi bıraksam en az 600 liram içerde kalmış durumda...

Bi ise grdim.ilk ay maas alamdm ertlediler onbes gun gecti halaa vermediler isi braktm en az 1000liram onlarda kaldi zehr zikkim olsun ne eziyetler cektm onlar yuzunden utanmadan bide bnu yaptilar

hafta sonu tanıtım işlerinde çalışsanız ?
öğrenci için en ideali o işler diye düşünüyorum hem parayı da iş bitince hemen veriyorlar
öğrencilere patronlar pek para vermek istemiyorlar

Back