- 5 Şubat 2013
- 2.191
- 26
inşallah tatlım ya bende umutlandım şimdi :)
hergün göğüsslerime bakıyorum gelişme var mı büyümüüşler mi diye annemde diyorki töbe töbe sapık olcaksın diye korkuyorum diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah tatlım ya bende umutlandım şimdi :)
hergün göğüsslerime bakıyorum gelişme var mı büyümüüşler mi diye annemde diyorki töbe töbe sapık olcaksın diye korkuyorum diyor
bende her gün ölçüyorum bıktı annem artık
büyüsünde annelerimizde bizde göğüslerimizde kurtulsun uğraşılmaktan anneme diyorumki büyük göğüslü olmak nasıl bir duygu acaba ben kendimi kız çocuğu gibi hissediyorum kadın gibi dişi hissedemiyorum diyorum bıktı kadın bu konudan
benim anneminkiler de büyük ya soruyorum benimde küçüktü eskiden uğraşma büyür diyo sadece
ayy ne güzel ne zaman büyümüş anneninkiler
evlenip 3 çocuk doğurduktan sonra.. çok beklerim ben daha :44:
Evlenip 3 cocuk dogurunca buyuyecek gogusu napalm kiz gencken lazim onlar bize :) hem o yasa gelincede catlakmus selulitmis onlarla ugrasiriz anca :)evlenip 3 çocuk doğurduktan sonra.. çok beklerim ben daha :44:
o zamana kadar beklemeyelim ya evlenmeden büyüsünler inşallah
Evlenip 3 cocuk dogurunca buyuyecek gogusu napalm kiz gencken lazim onlar bize :) hem o yasa gelincede catlakmus selulitmis onlarla ugrasiriz anca :)
bende öyle diyorum bana şimdi lazım o yaştan sonra ne yapıyım ben göğüsü diyorum da bakalım olucak mı :44:
Olur insallah canim, forumda okudum 10cm buyumelerden filan bahsediyolar, onenli olan disiplinli bi sekilde hic aksatmadan yapmak bence.
MAsaj denediniz mi? Ben bu sayede büyüttüm
Kaç cm büyüttün canım devam ediyormusun hala? Benim sınavlarım var okul varken masaj düzenli olmuyor haziranda başlıcam masajada hergün yapıcam yazıcam zaten burayada
Kizlar benimde hayit+rezenede 1 haftam doldu, goguslerimde hafif agri var, reglime daha var halbuki insallah buyudukleri icindir bu agri :))
İnşallah büyüdükleri içindir ağrın canım ya bakalım düzenli yapalım büyütelim inşallah ben soya sütünü aksatmıyorum hiç 17.günüm haziran 1de keten tohumuna tekrar başlıcam yani bugünde yicem keten tohumumu ama sınavlarımdan dolayı onu tam takip edemiyorum ama haziran1 de tam gaz devamm.bu sabah bir kadın programında kabızlıkla ilgili konuşuyoru doktor keten tohumu önerdi ve ayrıca keten tohumunda östrojen var aynı şekilde soya sütündede dedi.ben inanıyorum ya inşallah büyücekler çok istiyorumm