Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri hep birlikte göğüslerimizi büyütüyoruz:) gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar:)

bende her gün ölçüyorum bıktı annem artık :KK70:

:KK70: büyüsünde annelerimizde bizde göğüslerimizde kurtulsun uğraşılmaktan :KK70: anneme diyorumki büyük göğüslü olmak nasıl bir duygu acaba ben kendimi kız çocuğu gibi hissediyorum kadın gibi dişi hissedemiyorum diyorum bıktı kadın bu konudan :KK70:

:KK70: büyüsünde annelerimizde bizde göğüslerimizde kurtulsun uğraşılmaktan :KK70: anneme diyorumki büyük göğüslü olmak nasıl bir duygu acaba ben kendimi kız çocuğu gibi hissediyorum kadın gibi dişi hissedemiyorum diyorum bıktı kadın bu konudan :KK70:

benim anneminkiler de büyük ya soruyorum benimde küçüktü eskiden uğraşma büyür diyo sadece :KK70:

o zamana kadar beklemeyelim ya evlenmeden büyüsünler inşallah :KK43:

Evlenip 3 cocuk dogurunca buyuyecek gogusu napalm kiz gencken lazim onlar bize :) hem o yasa gelincede catlakmus selulitmis onlarla ugrasiriz anca :)

bende öyle diyorum bana şimdi lazım o yaştan sonra ne yapıyım ben göğüsü diyorum da bakalım olucak mı :44:

bende öyle diyorum bana şimdi lazım o yaştan sonra ne yapıyım ben göğüsü diyorum da bakalım olucak mı :44:

Olur insallah canim, forumda okudum 10cm buyumelerden filan bahsediyolar, onenli olan disiplinli bi sekilde hic aksatmadan yapmak bence.

kızlar şuan soya sütümü içiyorum bugün 14.günüm.hergün düzenli içtim şimdilik büyüme göremiyorum büyüsünde ben 3 ayda 4ayda beklerim valla :KK70:

kızlar bugün soya sütünde 15.günüm ve bugün keten tohumunada başladım bir kase yoğurda 2tatlı kaşığı keten tohumu tozu koydum yedim inşallah büyür memişlerimiz :)

Kizlar benimde hayit+rezenede 1 haftam doldu, goguslerimde hafif agri var, reglime daha var halbuki insallah buyudukleri icindir bu agri :))

Kizlar benimde hayit+rezenede 1 haftam doldu, goguslerimde hafif agri var, reglime daha var halbuki insallah buyudukleri icindir bu agri :))

İnşallah büyüdükleri içindir ağrın canım ya bakalım düzenli yapalım büyütelim inşallah ben soya sütünü aksatmıyorum hiç 17.günüm haziran 1de keten tohumuna tekrar başlıcam yani bugünde yicem keten tohumumu ama sınavlarımdan dolayı onu tam takip edemiyorum ama haziran1 de tam gaz devamm.bu sabah bir kadın programında kabızlıkla ilgili konuşuyoru doktor keten tohumu önerdi ve ayrıca keten tohumunda östrojen var aynı şekilde soya sütündede dedi.ben inanıyorum ya inşallah büyücekler çok istiyorumm :KK43:

İnşallah büyüdükleri içindir ağrın canım ya bakalım düzenli yapalım büyütelim inşallah ben soya sütünü aksatmıyorum hiç 17.günüm haziran 1de keten tohumuna tekrar başlıcam yani bugünde yicem keten tohumumu ama sınavlarımdan dolayı onu tam takip edemiyorum ama haziran1 de tam gaz devamm.bu sabah bir kadın programında kabızlıkla ilgili konuşuyoru doktor keten tohumu önerdi ve ayrıca keten tohumunda östrojen var aynı şekilde soya sütündede dedi.ben inanıyorum ya inşallah büyücekler çok istiyorumm :KK43:

Insallah canim ya bende cook istiyorum, bu arda bende olctum benim 10cm mis yikildim ya bu kadar kucuk oldugunu bilmiyodum :KK43:( bi 18 cm olmasini istiyorum, bakalim.. cilek yagi ve greyfurt yagi masajinida yapmak lazim forumda okudum onlarla buyutenler var..
Soyayi ilk icmeye basladigin zaman olcmusmuydun? Ilerleme var mi sende?

Arkadaşlarım merhaba.Başlığı yeni gördüm bende hemen yazayım dedim.Ben 3 gündür çemenotu kapsülü ve hayıtotu kapsülü kullanıyorum günde iki kere.Bakalım inşallah fayda eder.

X