- Konu Sahibi pearlpearl
-
sevdacım hoşgeldin balımmmnişanlılık guzel gidiyordur umarımm
ilk grup çalışması dün başladı tatlım... ama arkadaşlar kabul ederse seni son gruba yazabilirim, son grupta iki kişi var suan cunku 3. kişi eksik...
dünkü çalışmayı kaçırdıgın için ve sadece bir gün oldugu için butun calısmalar bittiginde, prenses,wishpearl ve zhebani için fazladan bir gun calısırsın
prenses, wishpearl ve zhebani de kabul ederse bu sekilde alabiliriz seni tatlım cunku bu hafta onların haftası...
sorunun negatif enerji ve nazarsa ( ki benimde yıldızım fena dusuktur, düz yolda bile düşebilirim nazar yuzunden ) bu seni rahatlatacaktır canım...
taşlarını temizlemeyi de unutmuyorsun degil mi? belli periyodlar da onları temizlemen gerekiyor, enerjiyi nötrlemek icin, yoksa etkilerini kaybederler
cnmm ewett bende geldimmm.benide alın lütfennnn.gerçi sırayı bozmayayım da bir sonraki guruptada olabilirim.ama 1.gruptakilere bende enerji yollayacağım.çünkü birlikten kuvvet doğar.cookie tam olarak neler yapıyoruz banada antırmısın kısaca özet istiyorum.ya bide kişi listesi elimde yok.ayrıcada dilekleri neler.listelesek daha iyi olmaz mı.bugece kime enerji verilecek...hep kaçırdım yaa.yoğunum çünküü.of canım sıkıldı bak şimdi...
cookie nişanlılık çok güzell.allahım dileğimi bana verdi onu kaderime yazdı şükürler olsun..şimdide her gün şükrediyor ve sevdiğimin kıymetini bilmek için uğraşıyorum.çünkü o benim bırak bana zarar gelmesini sesimin titremesine dayanamaz.bende onu hiç üzmemek ve kaybetmemek için enerjinizi istiyorumtabi önce allahtan sonrada sizin güzel kalplerinizden..
İzzetle barışmayı diliyorum...
ben taşımı temizlemiyorum.tuzlu suda bekleteceğim değil mi? yoksa dolunayda mı bekleteyim canım?
kızlar pozitif enerjileri alabiliyosanız ne mutlu bana buraya yazdıklarımla da desteklemeye calısıyorum cunku olumlu dusunmenin gücü gercekten muthişşş
mandalcım bence annenle olan ilişkini ve evdeki durumu yani hayatındaki negatif seyleri odagın olmaktan cıkar baska seylere odaklan... minicik bi iyi bişey bile varsa hayatında durmadan onu dusun ve ona sukret... digerleri sen frekansını yukselttikçe cozulecektir
adk,
hoşgeldin, geçmiş olsun kuzucuguna... baska arkadaslarda geliyor konuyu takibe devam edin 2.gruba alalım sizi bu grup bitince olur mu eksik gedik olmasın cunku 3. güne geldik
canım mutlu olmana cok sevindim katlanarak artsın inşallah
seni de diğer gruba alalım o zaaman ... cunku gün atlatmaması gerekiyor.... ölesi daha sağlıklı
yaptıgımız şey her akşam 22.30 da o haftaki arkadasların isteklerine enerji gondermek
bu hafta her gece wishpearl, zhebani ve prenses_84 e enerji gonderiyoruz dilekleri bunlar
zhebani
bende varım
benim dileğimde...hımmm...sağlıklı ve aşk dolu bir hayat
Alıntı prenses_84
Ben de varımmmm.....Her yönüyle beğendiğim ve sevdiğim kişiyle çok mutlu sadakat dolu ve ömürlük bi aşk evliliği yapmak istiyorum......Yaptığım harika evlilikten dolayı hayatım boyunca her gün şükretmek istiyorum
Alıntı wishpearl
Dua değil de enerji akışı diyelim biz. Sonra dini içeriğe girmesin topiğimiz. Peki o zaman Cookie bir kez daha yazıyorum dileğimi.
Sevdiğim insanın bana olan ilgisinin ve aşkının artmasını istiyorum. Aramız düzelsin ve bana yeniden çok aşık olduğunu söylesin. Ve ömür boyu onunla birlikte mutlu olmak istiyorum.''
barısırsın dilerim canım
calısmamıza katılmak istersen bekleriz
canım tuzla da olur ben öle yapıyorum.. ama onun esası kaya tuzu ile himalaya tuzu ile olmalıymıs, dolunayda olur
bir yöntem de topraga gömmek
saksıda ciceginiz falan varsa gömebilirsin oraya 1 gece beklese yeter
Evet isterim tabii ki :) Teşekkür ederim :)
kızlar pozitif enerjileri alabiliyosanız ne mutlu bana buraya yazdıklarımla da desteklemeye calısıyorum cunku olumlu dusunmenin gücü gercekten muthişşş
mandalcım bence annenle olan ilişkini ve evdeki durumu yani hayatındaki negatif seyleri odagın olmaktan cıkar baska seylere odaklan... minicik bi iyi bişey bile varsa hayatında durmadan onu dusun ve ona sukret... digerleri sen frekansını yukselttikçe cozulecektir
adk,
hoşgeldin, geçmiş olsun kuzucuguna... baska arkadaslarda geliyor konuyu takibe devam edin 2.gruba alalım sizi bu grup bitince olur mu eksik gedik olmasın cunku 3. güne geldik
canım mutlu olmana cok sevindim katlanarak artsın inşallah
seni de diğer gruba alalım o zaaman ... cunku gün atlatmaması gerekiyor.... ölesi daha sağlıklı
yaptıgımız şey her akşam 22.30 da o haftaki arkadasların isteklerine enerji gondermek
bu hafta her gece wishpearl, zhebani ve prenses_84 e enerji gonderiyoruz dilekleri bunlar
zhebani
bende varım
Alıntı prenses_84
Ben de varımmmm.....Her yönüyle beğendiğim ve sevdiğim kişiyle çok mutlu sadakat dolu ve ömürlük bi aşk evliliği yapmak istiyorum......Yaptığım harika evlilikten dolayı hayatım boyunca her gün şükretmek istiyorum
Alıntı wishpearl
Dua değil de enerji akışı diyelim biz. Sonra dini içeriğe girmesin topiğimiz. Peki o zaman Cookie bir kez daha yazıyorum dileğimi.
Sevdiğim insanın bana olan ilgisinin ve aşkının artmasını istiyorum. Aramız düzelsin ve bana yeniden çok aşık olduğunu söylesin. Ve ömür boyu onunla birlikte mutlu olmak istiyorum.''
barısırsın dilerim canım
calısmamıza katılmak istersen bekleriz
canım tuzla da olur ben öle yapıyorum.. ama onun esası kaya tuzu ile himalaya tuzu ile olmalıymıs, dolunayda olur
bir yöntem de topraga gömmek
saksıda ciceginiz falan varsa gömebilirsin oraya 1 gece beklese yeter
Evet isterim tabii ki :) Teşekkür ederim :)
Ben evde deniz tuzu var yani denizden toplanmış orda bekletiyorum sonra da 1 gece toprağa gömüyorum
bugün anneme senin iyi enerji hakkında dedikerini anlattım.tekniği yani.birde hopotolomo tekniğini dedim( yanlış yazmış olabilirim).sen diyince geçen gece internette araştırdım. birde bugün aklıma yine snein dediklerin geldi ve olumsuz bir konu hakkınd akonuşurken derin nefes alıp İPTAL dedim yüksek sesle.o düşündüğüm olumsuz şeyler başıma gelmeyecek.öyle bir şey olmayacak boşuna korkuyorsun.olmayacak.yok öyle bir şey uyduruyorsun tam aksi oalacak dedim bir kaç kez.
tamam canım kaya tuzu var,toprağa da gömerim teşekkürler
Cookie ikinci gruba seni de alalım. Sen de bu konuyu başından beri takip edenlerdensin sonuçta.
Bu arada ben dün kendi dileğime geçerken bi ağlama hissiyle doldum. Çok mutsuzmuşum gibi oldum. Ağladım sonra rahatladım. İçimi döktüm resmen. Ve hep sevdiğim kişiye mesaj yazma, onunla konuşma isteğiyle doldum. Tabi yazmadım hiçbir şey.
Teşekkürler katıldığınız için.kızlar bu gece kimin kızlarrrr.ve dilekleri neler.çok yoğunum yaa.takip edemiyorum.ama bu gece bende arkadaşlara enerji göndereceğim.bu msjımı cevaplarsanız çook mutlu olacağım.çünkü not alıp akşam evde onlara enerji yollayacağım..herkesi çook seviyorum yaaa..
Dua değil de enerji akışı diyelim biz. Sonra dini içeriğe girmesin topiğimiz.Peki o zaman Cookie bir kez daha yazıyorum dileğimi.
bende varım
kızlar bu gece kimin kızlarrrr.ve dilekleri neler.çok yoğunum yaa.takip edemiyorum.ama bu gece bende arkadaşlara enerji göndereceğim.bu msjımı cevaplarsanız çook mutlu olacağım.çünkü not alıp akşam evde onlara enerji yollayacağım..herkesi çook seviyorum yaaa..
Ben de ilginçtir bugün kafam pek yerinde değildi ve 10 dakika falan geçmişti ben saatin farkına vardığımda...Tuhaf bi titreme beni dürttü ve öyle başladım....Geciktim evet ama beni uyaran enerji yoğunluğunu anlatmam mümkün değil....Hergün o saatlerde dilek tutarkenki enerji yine buldu beni...:) Gerçekten çok büyük bi güç çıkıyor ortaya arkadaşlar bunu bugün br kez daha görmüş oldum....Ama aklıma takıldı geç başladım acaba bi sıkıntı olur mu cookie???
Bir de şu gözümüzde canlandırmayı nasıl daha gerçekçi hale getirebileceğimi bana söyleyebilir misiniz acaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?