Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

ben taşımı temizlemiyorum.tuzlu suda bekleteceğim değil mi? yoksa dolunayda mı bekleteyim canım?

kızlar pozitif enerjileri alabiliyosanız ne mutlu bana buraya yazdıklarımla da desteklemeye calısıyorum cunku olumlu dusunmenin gücü gercekten muthişşş

mandalcım bence annenle olan ilişkini ve evdeki durumu yani hayatındaki negatif seyleri odagın olmaktan cıkar baska seylere odaklan... minicik bi iyi bişey bile varsa hayatında durmadan onu dusun ve ona sukret... digerleri sen frekansını yukselttikçe cozulecektir

adk,

hoşgeldin, geçmiş olsun kuzucuguna... baska arkadaslarda geliyor konuyu takibe devam edin 2.gruba alalım sizi bu grup bitince olur mu eksik gedik olmasın cunku 3. güne geldik

canım mutlu olmana cok sevindim katlanarak artsın inşallah

seni de diğer gruba alalım o zaaman ... cunku gün atlatmaması gerekiyor.... ölesi daha sağlıklı

yaptıgımız şey her akşam 22.30 da o haftaki arkadasların isteklerine enerji gondermek

bu hafta her gece wishpearl, zhebani ve prenses_84 e enerji gonderiyoruz dilekleri bunlar

zhebani
bende varım

benim dileğimde...hımmm...sağlıklı ve aşk dolu bir hayat

Alıntı prenses_84

Ben de varımmmm.....Her yönüyle beğendiğim ve sevdiğim kişiyle çok mutlu sadakat dolu ve ömürlük bi aşk evliliği yapmak istiyorum......Yaptığım harika evlilikten dolayı hayatım boyunca her gün şükretmek istiyorum

Alıntı wishpearl

Dua değil de enerji akışı diyelim biz. Sonra dini içeriğe girmesin topiğimiz. Peki o zaman Cookie bir kez daha yazıyorum dileğimi.
Sevdiğim insanın bana olan ilgisinin ve aşkının artmasını istiyorum. Aramız düzelsin ve bana yeniden çok aşık olduğunu söylesin. Ve ömür boyu onunla birlikte mutlu olmak istiyorum.''

İzzetle barışmayı diliyorum...

barısırsın dilerim canım

calısmamıza katılmak istersen bekleriz

Son düzenleme:
ben taşımı temizlemiyorum.tuzlu suda bekleteceğim değil mi? yoksa dolunayda mı bekleteyim canım?

canım tuzla da olur ben öle yapıyorum.. ama onun esası kaya tuzu ile himalaya tuzu ile olmalıymıs, dolunayda olur

bir yöntem de topraga gömmek

saksıda ciceginiz falan varsa gömebilirsin oraya 1 gece beklese yeter

Evet isterim tabii ki :) Teşekkür ederim :)

canım tuzla da olur ben öle yapıyorum.. ama onun esası kaya tuzu ile himalaya tuzu ile olmalıymıs, dolunayda olur

bir yöntem de topraga gömmek

saksıda ciceginiz falan varsa gömebilirsin oraya 1 gece beklese yeter

Ben evde deniz tuzu var yani denizden toplanmış orda bekletiyorum sonra da 1 gece toprağa gömüyorum

Hoşgeldin canım aramızaa

bugün anneme senin iyi enerji hakkında dedikerini anlattım.tekniği yani.birde hopotolomo tekniğini dedim( yanlış yazmış olabilirim ).sen diyince geçen gece internette araştırdım. birde bugün aklıma yine snein dediklerin geldi ve olumsuz bir konu hakkınd akonuşurken derin nefes alıp İPTAL dedim yüksek sesle.o düşündüğüm olumsuz şeyler başıma gelmeyecek.öyle bir şey olmayacak boşuna korkuyorsun.olmayacak.yok öyle bir şey uyduruyorsun tam aksi oalacak dedim bir kaç kez.

tamam canım kaya tuzu var,toprağa da gömerim teşekkürler

Cookie ikinci gruba seni de alalım. Sen de bu konuyu başından beri takip edenlerdensin sonuçta.
Bu arada ben dün kendi dileğime geçerken bi ağlama hissiyle doldum. Çok mutsuzmuşum gibi oldum. Ağladım sonra rahatladım. İçimi döktüm resmen. Ve hep sevdiğim kişiye mesaj yazma, onunla konuşma isteğiyle doldum. Tabi yazmadım hiçbir şey.

hoşgeldin o zaman canım

Ben evde deniz tuzu var yani denizden toplanmış orda bekletiyorum sonra da 1 gece toprağa gömüyorum

en güzeli canım

devam et canım yaptıkça faydasını göreceksin daha cok

tamam canım kaya tuzu var,toprağa da gömerim teşekkürler

rica ederimm

canım ikinci hafta grubunda bende varım zaten... yazma sırasına göre gidiyorum.. diğer arkadaslara bahsettigim 2. grup bizim gruplar bittikten sonraki 2. grup için olcak yani butun arkadasların haftaları bittikten sonraki grup için

merhaba arkadaşlar, konuyu baştan sona okudum bu haftaki arkadaşlara ben de enerji göndereceğim. Ve sonraki haftalarda benim dileğim için de sizlerden destek bekliyorum. Benim dileğim: içinde bulunduğum bu sıkıntılı günleri atlatmak, içimdeki kasvetten kurtulmak, mutlu-huzurlu olmak ve derslerimde çok başarılı olup mezun olmak istiyorum.

kızlar bu gece kimin kızlarrrr.ve dilekleri neler.çok yoğunum yaa.takip edemiyorum.ama bu gece bende arkadaşlara enerji göndereceğim.bu msjımı cevaplarsanız çook mutlu olacağım.çünkü not alıp akşam evde onlara enerji yollayacağım..herkesi çook seviyorum yaaa..

bugün bu siteye bir topicte gittiğim falcılar (tarot) hakkındaki görüşlerimi yazdım.artık baktırmıyorum.zaten 1 senedirde baktırmamıştım. şimdi bu yazıları görürlerde okurlarsa zaten okuyorlarmış, bana olumsuz bir enerji veya kötü bir şey bulaştırmalarından korktum.İPTAL.öyle olmayacak.ben yine kuruntuya kapılıp yanlış düşündüm değilmi? olumsuz korkularım gerçek olmayacak..iyi şeyler oalcak.ALLAH beni koruyacak.Allah a teşekkür ederim beni koruduğu için.sonrada iyi dilekleriniz için size teşekkür ederim.kızlar iyi enerjinizi bana yollayın. (mor kalkanıda düşündüm)

Teşekkürler katıldığınız için. Bu hafta her akşam saat 22.30 da ben,prenses_84 ve zhebani için enerji yolluyoruz. Dilekler aşağıdakiler. Kolay gelsin. :)

Prenses_84 Ben de dileğimi yazayım:)

Hayırlısıyla en çok beğendiğim güvendiğim sadık bi kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bi aşk evliliği yapmak istiyorum..:))))[/QUOTE]

bende varım

Canım aramıza hoşgeldinn:))) Bu haftanın dilekleri işte bunlar :

zhebani
bende varım

prenses_84

Ben de varımmmm.....Her yönüyle beğendiğim ve sevdiğim kişiyle çok mutlu sadakat dolu ve ömürlük bi aşk evliliği yapmak istiyorum......Yaptığım harika evlilikten dolayı hayatım boyunca her gün şükretmek istiyorum

wishpearl

Dua değil de enerji akışı diyelim biz. Sonra dini içeriğe girmesin topiğimiz. Peki o zaman Cookie bir kez daha yazıyorum dileğimi.
Sevdiğim insanın bana olan ilgisinin ve aşkının artmasını istiyorum. Aramız düzelsin ve bana yeniden çok aşık olduğunu söylesin. Ve ömür boyu onunla birlikte mutlu olmak istiyorum

selam hanımlar..bu akşamki çalışmamı yaptım.gerçekten çok içten inanarak ve yüzümde tebessümle yaptım.bütün pozitif enerjimi gönderdim.bugün doğumgünümdü.onunda verdiği neşeyle bu akşamki çalışmam çok verimli oldu.yerine ulaştı ve 1.grubun dilekleri yerine gelmeye başladı bile bence bu güzel konu bana çok iyi geldi. herkese iyi geceler..

Ben de ilginçtir bugün kafam pek yerinde değildi ve 10 dakika falan geçmişti ben saatin farkına vardığımda...Tuhaf bi titreme beni dürttü ve öyle başladım....Geciktim evet ama beni uyaran enerji yoğunluğunu anlatmam mümkün değil....Hergün o saatlerde dilek tutarkenki enerji yine buldu beni...:) Gerçekten çok büyük bi güç çıkıyor ortaya arkadaşlar bunu bugün br kez daha görmüş oldum....Ama aklıma takıldı geç başladım acaba bi sıkıntı olur mu cookie???
Bir de şu gözümüzde canlandırmayı nasıl daha gerçekçi hale getirebileceğimi bana söyleyebilir misiniz acaba arkadaşlar

bişey olmaz tatlım cok gecmemiş... ben böle bir sorunla karsılasmamak icin tel alarmı kuruyorum, istersen sen de öle yap.. o ara bişeye de dalmıs olsam 2 dakika önceden uyarıyor beni

hayal kurcaksın canım işte gözünün önüne getirmeye calıs, arkadasın buraya gelip konuya dilegim oldu yazdıgını falan... aklından gecir o bile yeter

gözlerini kapattıgında karsında bir tv acıldıgını dusun, ekranda kk da bizim topik cıksın ve herkes orada mutlulugunu paylaşıyor olsun

nasıl oldugu çok da önemli degil zaten

niyetin önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…