• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

Çoğumuz aşk diliyoruz ne güzel yaa :9: Umarım hepimizin dilekleri gerçek olur. Buraya GERÇEK OLDUUUU diye yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum.:52:

teşekkür ederim hayatım.çok güzel ayrıntılı anlatmışsın.ben bu arkadaşların gerçek isimlerini bilmiyorum o yüzden niklerini (böylesi kabul olur dimi) ve dileklerini bir kağıda yazıp dua edeyim o satte.sonra kabul olduğunu hayal edip gülümsiyim. inşallah hepimizinki kabul olur

canım isimlerini bilmedigimiz için nicklerini söyle olur tabi önemli olan niyetin =) isimlerini paylaşmak isteyen olursa paylaşsın tabi ben kendi haftamda ismimi sölicem, şimdi sölemiyim karısıklık olmasın

isimlerini solemek isteyenler soleyebilir haftaları geldiginde...

Çoğumuz aşk diliyoruz ne güzel yaa :9: Umarım hepimizin dilekleri gerçek olur. Buraya GERÇEK OLDUUUU diye yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum.:52:

yazacaksın canım =)

niyetlerimiz ask guzellik ve sevgiden yana oldugu surece neden olmasın =) ama unutmayalım herzaman en yuksek hayrımıza olacak sekilde olmalı hersey

ben hayatıma biri girmeden önce eski sevgilime cok takıntılıydım, mutsuz oldugum bir ilişkim vardı

kendimi sadece mutlu olmaya kanalize ettim sonra, nasıl birini istedigimi ayrıntılarıyla yazdım, eski sevgilimin o kişi olabilmesini dilemiştim ama baktımki cok baska insanlardı ikiside

cok gecmeden ayrıldık, ve ayrılıgımın uzerinden 1 ay gectikten sonra aynen kagıda yazdıgım adamı buldum

çok mutluyum şimdide sözlüyüm kendisiyle..:nazar:

bence bu sadece bir MUCİZE olabilirdi... ama değil

ve artık tesadüflre inanamıcak kadar cok tesadüf yasadım

yani bazen tek bir şeye takılıp kalmamak gerek.. sizi hayallerinizin ötesinde mutlu edebilecek kişi herzaman sandıgınız kişi olmayabiliyor

aşkı ve mutlulugu dileyin.... seceneklerin ucunu acık bırakın

illa su kişi olsun bu kişi olsun demeyin bence

he bide PİŞMAN OLSUN GERİ DÖNSÜN gibi seyler de dilemeyin, bunlar enerjisi bozuk isteklerdir... içinde saf sevgiden baska seylerde yatar, kırgınlık, kuskunluk, beklenti vs gibi

bu tarz dileklerden sonuc almanız daha zor olabilir... daha berrak, daha net seyler isteyin bence, söle diyin bunun yerine DELİ GİBİ ASIK OLDUGUM, ONUNDA BANA DELİ GİBİ ASIK OLDUGU, aşkı sevgiyi, baglılık ve sadakati dolu dolu yasadıgım omur boyu surecek bir ilişkim olsun

deyin

bu daha guzel bence :34:

Aynen canım bence de..Çok güzel anlatmışsın...Ben de burda dileğimi o şekilde diledim zaten:1:

Aşkı, sevgiyi, huzuru , sadakati karşılıklı yaşayacağım çok mutlu bi evlilik yapmak istiyorum inşallah olur...:44:

Cookie ben demişimki hatta kendim dün kağıdada yazdım bana geri dönsün.sürekli o yeni kadının adını yazıp onu bırakıp bana geri dönsün falan demişim..

o zaman şöylemi demem lazım; beni bir zamanalr seven ve evlenmek isteyen ve benimde halen sevip evlenmek istediğim o kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bir aşk evliliği yapmak istiyorum.bana karşı eski sevgisi saygısı geri gelsin.hayatındakini çıkarsın.DELİ GİBİ ASIK OLDUGUM adam bana geri dönecek.o sevdiğim kişi ile DELİ GİBİ ASIK OLDUGUM, ONUNDA BANA DELİ GİBİ ASIK OLDUGU yeniden bir ilişki yaşayalım,onunla aşkı sevgiyi, baglılık ve sadakati dolu dolu yasadıgım omur boyu surecek bir ilişkim ve mutlu bir evliliğim olsun.Allah bana gönlümdeki kişinin yeniden bana dönüp onunla tez zamanda yüzük takmayı nasip etsin.

böylemi diyim acaba.

birde sana sorum olacaktı aslında hepinize sorabilirim: ben tarotçulara çok giderim kafalere ama.orda sürekli negatif enerjide dönüyor haliyle.sık da gittiğimiz oluyor.fala bakand abir sürü iyi kötü enerji yükleniyor. bu durum aleyhimizemidir?gitmemek mi lazımdır?

Son düzenleme:
Haklısın Cookie bizim için doğru olan kişiyi seçmeliyiz. İlle de bu olsun, o olsun dememeliyiz. Ama ben öyle istiyorum ki onu. Hep hayal ettiğim, istediğim gibi biriydi. Ama benim bilinç altımda yatan bir takım olumsuz sebeplerden dolayı ayrıldık biz. Çünkü daha önce de aynı şekilde ayrılmıştım eski sevgilimden. Ya yine öyle olursa diye kalmış aklımda. Yoksa biz hep birbirimizi tamamlardık. Bu yüzden deli gibi onu istiyorum. :52::52::52::52: Bir an önce size mutlu haberi de vermek istiyorum. :52:

Aynen canım bence de..Çok güzel anlatmışsın...Ben de burda dileğimi o şekilde diledim zaten:1:

Aşkı, sevgiyi, huzuru , sadakati karşılıklı yaşayacağım çok mutlu bi evlilik yapmak istiyorum inşallah olur...:44:

olacak inşallah :34:

Cookie ben demişimki hatta kendim dün kağıdada yazdım bana geri dönsün.sürekli o yeni kadının adını yazıp onu bırakıp bana geri dönsün falan demişim..

o zaman şöylemi demem lazım; beni bir zamanalr seven ve evlenmek isteyen ve benimde halen sevip evlenmek istediğim o kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bir aşk evliliği yapmak istiyorum.bana karşı eski sevgisi saygısı geri gelsin.hayatındakini çıkarsın.DELİ GİBİ ASIK OLDUGUM adam bana geri dönecek.o sevdiğim kişi ile DELİ GİBİ ASIK OLDUGUM, ONUNDA BANA DELİ GİBİ ASIK OLDUGU yeniden bir ilişki yaşayalım,onunla aşkı sevgiyi, baglılık ve sadakati dolu dolu yasadıgım omur boyu surecek bir ilişkim ve mutlu bir evliliğim olsun.Allah bana gönlümdeki kişinin yeniden bana dönüp onunla tez zamanda yüzük takmayı nasip etsin.

böylemi diyim acaba.

birde sana sorum olacaktı aslında hepinize sorabilirim: ben tarotçulara çok giderim kafalere ama.orda sürekli negatif enerjide dönüyor haliyle.sık da gittiğimiz oluyor.fala bakand abir sürü iyi kötü enerji yükleniyor. bu durum aleyhimizemidir?gitmemek mi lazımdır?

canım eski ilişkinle alakalı bir sey isteme bence.. kısıtlıyorsun kendini ve GERİ DÖNSÜN diyerek enerjiyi saf sevgiden uzaklaştırıyorsun hele ki suan hayatında iyi ya da kötü biri varsa

sen sunu de

DELİ GİBİ ASIK OLDUGUM, ONUNDA BANA DELİ GİBİ ASIK OLDUGU, aşkı sevgiyi, baglılık ve sadakati dolu dolu yasadıgım omur boyu surecek bir ilişkim ve evliliğim olsun

eger bunu sana yasatacak olan kişi eski sevgilinse otomatik olarak donecektir zaten sana

ama o degilse, o zaman olan kişi gelecektir

kendini eski sevgiline kanalize etme....

cunku o kızı bıraksın sana donsun diye bir istek yollarsak bu sefer o kızın tarafından farklı bir yayılım baslar... diger ucta negatif bir acılım baslatırız ve bunun senin eski sevgilinle kuaracagın yeni ilişkinde de olumsuz sonucları ortaya cıkar, bunu da ne sen ne de biz istemeyiz

karsılıklı olarak hayırlı olanın olmasını istiyoruz cunku degil mi

şahsi fikrim tarotdan uzak durulması gerektigi...

farklı bir enerjisi var tarotun ve nedense beni itiyor... bence tarotu tamamen hayatından cıkar, zamanla buna grek de kalmadıgını goreceksin

ya da istersen calısma suresince de uzakta durabilirisn, sözlerinden seninde yayılan kötü enerjiyi hissettigin belli zaten

tarotçulara bir kaç ay gitmeyi düşünmüyorum

cunku o kızı bıraksın sana donsun diye bir istek yollarsak bu sefer o kızın tarafından farklı bir yayılım baslar... diger ucta negatif bir acılım baslatırız ve bunun senin eski sevgilinle kuaracagın yeni ilişkinde de olumsuz sonucları ortaya cıkar

ben bunu pek anlamadım.kızın tarafından nasıl bir yayılım oluyor? o kızın bizi ayırmak için yaptıklarından sonra açıkçası başına olumsuz şeyler gelmesine üzülmem.hak ettiğini bulur.merak ettiğim bana nasıl olumsuz bir durumu olur?ben bu şekilde istedikçe kızın lehinemi gelişir olaylar?oğlan dahamı çok ona bağlanır?

birde annem benim tüm enerjimi alıyor.çok olumsuz bir insan.namazlarını kılar ihmal etmez ama bir sırrımı versem,bir atılım,bir şey yapmaya kalksam hemen olamayacak,o seni dinlemez,kız babasını dinlemez,babası seni dinlemez vs vs. her işte bunu söylüyor ve onun yüzünden olumsuz enerjiyle dolup sinir oluyorum.bu yüzden dileklerim olmuyor olabilirmi? bir daha hiç bir yapacağım eylemi ve sırrımı yaptıklarımı ona anlatmamaya yemin edecem.o bu türlü (mesela 1 hafta boyunca 500 kez dmeiştir) konuşunca benim bu negatifliği yok edip kendi lehime döndürüp istediğimi elde etmem için anında ne yapmam gerekir?şu anda tüm sinir sistemim altüdt oldu ve başım ağrıyor.
ben bu çocukla birlikte iken evlilikten döndük üstelik,annem bana her kızdığında (bunlar basit olaylardı incir çekirdeğini doldurmayan,mesela ben çocukla telefon konuşmamı yada internetten sesli konuşmamı dinlemesini istemez kızardım) inşallah o çocuk seni bırakır,inşallah o çocuk seni bırakacak der dururdu.kadın diye diye dediği oldu..annemi ne yapsam iyi ve olumlu bir insan yapmayı beceremedim.o kadar söyleme diyorum iyi düşün iyi enerji gelsin diyorum yok yok yok.....Allah seni kahsetsin,çenen tutulsun vsvs tüm dilekleri bunlar...sonrada gidip senin için namazlarda dua ediyorum diyor ama bence o duaların hiçbirinin gerçekleşmesi imkansız kadın olumsuz.....evdeki kötü enerjisindne uzaklaşıyorum bu sefer telefonla yetişip yapma ,olmayacak vs derken yine dalga yayıp beni beter ediyor..her işe girdiğimde bana bir sebep için kızsa seni o işten çıkaracaklar diyor.hiç yokken kadro kaldırılıp çıkarılıyorum.yine yaptığım herşeyi anlattığım için mesela internette bir arkadaşın bana şifresini vererek yardım ettiğini söylüyorum annem diyorki öteki çocuk seni anlayacak öbürüde şifresini alacak alacak.yahu dediği oluyor..bu kadının kötülükleri ve beddualarından nasıl etkilenmeden kendi lehime döndürebilirim bana biriniz yardım edin....kadın kendi bilinçaltındaki olumsuz duyguları benim bilinçaltıma yerleştirerek hayatımı çalmaya devam ediyor.

Nuray Sayarının kitabındaki gibi bu kötü karmaları nasıl kırabilirim,kötü kaderi nasıl kırabilirim? hiç birşeyimi ona anlatmayıp nasıl herşey yolunda gibi gösterebilirim ona..ben annem gibi olmak istemiyorum.

ayrıca bird esürekli geçmişte olan kötü şeyleri,örneğin seneler önce bir komşuyla yaptığım kavgayı yada esk isevgilimle olan kavgaları devamlı tekrarlayarak beni iyice çığrımdan çıkarıyor.bu sebeple geçmişteki olumsuzluklar kapanmıyor gitmiyor ve o çocuğa beni olumsuz hatırlamasına sebep oluyordur.eçmişimdeki kötü şeylerden kurtulamıyorum.bu yüzden yardım istiyorum.

Son düzenleme:
tarotçulara bir kaç ay gitmeyi düşünmüyorum

ben bunu pek anlamadım.kızın tarafından nasıl bir yayılım oluyor? o kızın bizi ayırmak için yaptıklarından sonra açıkçası başına olumsuz şeyler gelmesine üzülmem.hak ettiğini bulur.merak ettiğim bana nasıl olumsuz bir durumu olur?ben bu şekilde istedikçe kızın lehinemi gelişir olaylar?oğlan dahamı çok ona bağlanır?

birde annem benim tüm enerjimi alıyor.çok olumsuz bir insan.namazlarını kılar ihmal etmez ama bir sırrımı versem,bir atılım,bir şey yapmaya kalksam hemen olamayacak,o seni dinlemez,kız babasını dinlemez,babası seni dinlemez vs vs. her işte bunu söylüyor ve onun yüzünden olumsuz enerjiyle dolup sinir oluyorum.bu yüzden dileklerim olmuyor olabilirmi? bir daha hiç bir yapacağım eylemi ve sırrımı yaptıklarımı ona anlatmamaya yemin edecem.o bu türlü (mesela 1 hafta boyunca 500 kez dmeiştir) konuşunca benim bu negatifliği yok edip kendi lehime döndürüp istediğimi elde etmem için anında ne yapmam gerekir?şu anda tüm sinir sistemim altüdt oldu ve başım ağrıyor.
ben bu çocukla birlikte iken evlilikten döndük üstelik,annem bana her kızdığında (bunlar basit olaylardı incir çekirdeğini doldurmayan,mesela ben çocukla telefon konuşmamı yada internetten sesli konuşmamı dinlemesini istemez kızardım) inşallah o çocuk seni bırakır,inşallah o çocuk seni bırakacak der dururdu.kadın diye diye dediği oldu..annemi ne yapsam iyi ve olumlu bir insan yapmayı beceremedim.o kadar söyleme diyorum iyi düşün iyi enerji gelsin diyorum yok yok yok.....Allah seni kahsetsin,çenen tutulsun vsvs tüm dilekleri bunlar...sonrada gidip senin için namazlarda dua ediyorum diyor ama bence o duaların hiçbirinin gerçekleşmesi imkansız kadın olumsuz.....evdeki kötü enerjisindne uzaklaşıyorum bu sefer telefonla yetişip yapma ,olmayacak vs derken yine dalga yayıp beni beter ediyor..her işe girdiğimde bana bir sebep için kızsa seni o işten çıkaracaklar diyor.hiç yokken kadro kaldırılıp çıkarılıyorum.bu kadının kötülükleri ve beddualarından nasıl etkilenmeden kendi lehime döndürebilirim bana biriniz yardım edin....

canım kız kötü biri olabilir ama suan eski erkek arkadasınla birlikte, ortada bir olusum var ve biz buna ayrılsınlar diye mudahele edemeyiz, birinen birinden ayrılmasını istemek baslı basına negatif enerjiyle yuklu bir istek

olmamasının sebebi bu

bazı ilkeler vardır evrende, suan dalarsam tek tek anlatması uzun... ama basit bir dille dileginin bu ilkelere takılmaması gerekiyor, saf bir enerji yonlendirmen gerekiyor ki sonuc alabilesin

birseyi istiyoruz ama nasıl gelicegine karısıyoruz, ayrılsın, donsun vs.. cok dolambaclı bi yol

onun yerine benim dedigim sekilde soylersen, bazı seylerin daha kolay oldugunu goreceksin kendi adına, dileklerine 3. kişileri karıstırmak da olmaması gereken bişey hele ki ilişki anlamında

hayırlı olanın kendiliginden olmasına izin ver tatlım olur mu? daha kolay sonuc alman ve daha rahat hissetmen icin bu önemli

annene gelince, eft yi duydun mu?

eft yapabilirsin kendine.... yada hoponopono özellikle karmalar için

netten biraz arastırırsan nasıl yapıldıklarını gorursun...

üçüncü bir cozumde boyle anlarda kendini pozitif enerji kalkanına alman

ben cevremde negatif birini duydugumda ya da kendimi öle hissettigimde etrafımda mor ısıktan bir kalkan oldugunu hayal ediyorum hemen ve kötu enerjilerden beni korudugunu hayal ediyorum

içimden de iptal, soledigin hiçbirsey bana zarar vermiyor, veremez, benim enerji alanıma girmiyor diyorum

gülümsüyorum, mesela sorunu yasadıgım annem diyelim, annemin değişmesine de yardımcı oldugunu biliyorum allahım, artık onun negatifliginden ben degil, benim pozitifligimden o etkileniyor diyorum

benim de buyukannem oleydi bababannem... yaklasık 3 yıldır bole yapa yapa koskoca kadını bile pozitif dusunceci yaptım :60:

birşeyler etkilenmek yada etkilenmemek senin elinde :34:

annenin sozlerinin seni etkiledigine inanıyorsan etkiler

inanmazsan etkilemez....

canım kız kötü biri olabilir ama suan eski erkek arkadasınla birlikte, ortada bir olusum var ve biz buna ayrılsınlar diye mudahele edemeyiz, birinen birinden ayrılmasını istemek baslı basına negatif enerjiyle yuklu bir istek

olmamasının sebebi bu

bazı ilkeler vardır evrende, suan dalarsam tek tek anlatması uzun... ama basit bir dille dileginin bu ilkelere takılmaması gerekiyor, saf bir enerji yonlendirmen gerekiyor ki sonuc alabilesin

birseyi istiyoruz ama nasıl gelicegine karısıyoruz, ayrılsın, donsun vs.. cok dolambaclı bi yol

onun yerine benim dedigim sekilde soylersen, bazı seylerin daha kolay oldugunu goreceksin kendi adına, dileklerine 3. kişileri karıstırmak da olmaması gereken bişey hele ki ilişki anlamında

hayırlı olanın kendiliginden olmasına izin ver tatlım olur mu? daha kolay sonuc alman ve daha rahat hissetmen icin bu önemli

annene gelince, eft yi duydun mu?

eft yapabilirsin kendine.... yada hoponopono özellikle karmalar için

netten biraz arastırırsan nasıl yapıldıklarını gorursun...

üçüncü bir cozumde boyle anlarda kendini pozitif enerji kalkanına alman

ben cevremde negatif birini duydugumda ya da kendimi öle hissettigimde etrafımda mor ısıktan bir kalkan oldugunu hayal ediyorum hemen ve kötu enerjilerden beni korudugunu hayal ediyorum

içimden de iptal, soledigin hiçbirsey bana zarar vermiyor, veremez, benim enerji alanıma girmiyor diyorum

gülümsüyorum, mesela sorunu yasadıgım annem diyelim, annemin değişmesine de yardımcı oldugunu biliyorum allahım, artık onun negatifliginden ben degil, benim pozitifligimden o etkileniyor diyorum

benim de buyukannem oleydi bababannem... yaklasık 3 yıldır bole yapa yapa koskoca kadını bile pozitif dusunceci yaptım :60:

birşeyler etkilenmek yada etkilenmemek senin elinde :34:

annenin sozlerinin seni etkiledigine inanıyorsan etkiler

inanmazsan etkilemez....

eft ve ötekini bir araştıracağım ilk kez duydum.bir arkadaş ise bana şöyle demiş paslıyorum:

Tatlim cok negatif yuklusun. Bir kisi hakkinda olumsuz ve zorlayici dusunceler barindirirsan bu ona bir sekilde iletilir. Bu yuzden zihnini bosaltmaya calis ve eski sevgilin hakkinda fazla dusunme. Yogunlastigin her zorlayici "benimle olsun, bana geri donsun" tarzi dusunceler onu irite edici sekilde iletildiginden yuzunu dahi gormek istemeyecegine emin ol. Karsindaki kisiyi cantada keklik gibi dusun ve hayatina odaklan. Hayatinda ne kadar cok basari ve pozitif eglemler olursa o kisiye karsi o oranda pozitif enerji gondermis olursun. Ben eskiden en ufak bir olayi cok ciddiye alir ve uzulurdum, her zaman buyuk tartismalara neden oldugundan artik, onemsememeyi ogrendim.. guluyorum ve ciddiye almiyorum. Sonuc gercektentende sasirtici.. uzerine ne kadar durmuyosam o kadar adim atiyor karsimdaki kisi ;) Etki tepki olayi, illada iletisim kurmaya gerek yok.. hic konusmadanda bunu devamli yapiyoruz. Bu yuzden bosver, odaklanma bi ara.. kendini yucelt, odullendir ve sev.

ben de dedim ki:

şöyle desem olurmu? amaaaan onlar zaten ayrılacaklar.ben çok değerliyim ve kendimi seviyorum.o da kıymetimi anlayacak.ben onunda(erkek) iyiliğini istiyorum.ikimizide affettim.nasılsa onlar evlenemeyecekler vs falanmı demem lazım.yinemi olumsuz oldum :52:

:14:

eft ve ötekini bir araştıracağım ilk kez duydum.bir arkadaş ise bana şöyle demiş paslıyorum:

ben de dedim ki:

:14:

evet tatlım yine olumsuz olmus cunku hala olumsuz bir seye odaklısın...

"ayrılık"

bu olumsuz bir kelime....

onun yerine

hayatımda istedigim ve isteyebilecegim hersey ve herkes zaten benimle.... onları hayatıma hayır ve mutlulukla cekiyorum

de

bu nasıl?

odagın değişmiş ama cumlen aynı kalmıs oldu

evet tatlım yine olumsuz olmus cunku hala olumsuz bir seye odaklısın...

"ayrılık"

bu olumsuz bir kelime....

onun yerine

hayatımda istedigim ve isteyebilecegim hersey ve herkes zaten benimle.... onları hayatıma hayır ve mutlulukla cekiyorum

de

bu nasıl?

odagın değişmiş ama cumlen aynı kalmıs oldu

şunu söylemek istedim içimden geldi..Bu konuyu açan ve bu konuda bana yardımcı olan ,beni olumlu düşüncelere sevk edecek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum..sizlerle tanıştığım için şükrediyorum.benim için edeceğiniz güzel dualar ve iyi enerjiler için sizlere ve burayı bulmamı sağlayan kendime teşekkür ediyorum ve şükrediyorum.. :) cookie iyi ki varsınız ve bu foruma gelmişsiniz.hepimizin dilekleri olacak ve mutlu olacağız şükürler olsun.

Son düzenleme:
şunu söylemek istedim içimden geldi..Bu konuyu açan ve bu konuda bana yardımcı olan ,beni olumlu düşüncelere sevk edecek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum..sizlerle tanıştığım için şükrediyorum.benim için edeceğiniz güzel dualar ve iyi enerjiler için sizlere ve burayı bulmamı sağlayan kendime teşekkür ediyorum ve şükrediyorum.. :) cookie iyi ki varsınız ve bu foruma gelmişsiniz.hepimizin dilekleri olacak ve mutlu olacağız şükürler olsun.

bravo :46::46:

harikasın :16: bak ne güzel değişmeye basladı bile bazı seyler senin için

böyle hissedebilmen ve bunları soylemen bile cok buyuk bir adım tatlım

asıl sen iyiki varsın =)

hepiniz iyiki geldiniz buraya... topic boylece amacına ulasmıs oluyor

burada toplanan herkes birbirini buraya oyle ya da boyle cekti zaten... ve bu akşaaaam bu guzel enerjileri yayma zamanııı!!!! :8::8::8:

Biz de size teşekkür ederiz aramıza katıldığınız için. :71::71:

Ben yolladım enerjimi. Zihinde canlandırdım burada güzel haberlerimizi verdiğimizi. Çok eğlenceli bir olay. :21:

Sevgili wishpearl ve sevgili zhebani....İnşallah en kısa zamanda burada güzel haberlerinizi duyacağız inanıyorum bunu hissettim:46:
Çalışma yaparken resmen içim sevgiyle doldu:16: Bi titreme geldi bence sizin enerjileri hissettim:52: Darısı diğer günlere inşallah:46:

hayırlı ugurlu olsunnnn ilk calısmamızı tamamladık

AKTI ENERJİLERRRR :8::8:

süperdi kızlarrr hayırlı haberleri tez alalım inşallah... :29:

Back