• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

zoia cımmm seninde dileklerini bekliyoruzzz...

prensescim bundan sonraki calısmalar için farklı bişey dusunuyorum....

dilek calısması bazından cok ortak niyet calısmaları gibi

mesela bir süre hepimiz sadece bolluk ve bereket için

bir süre aşk ve mutluluk

bir süre de arınma için özel çalışmalar yapabiliriz sizlerde isterseniz... su ara arastırma içindeyim

dilek çalışmamız bitene kadar yeni bir oluşum planı yapacagım inşallah :1:

Tabiiki olabilir canım ben uyarım ama öncelikle şu aşk mutluluk olayını halledelim bence:52:

bir süre aşk ve mutluluk

bir süre de arınma için özel çalışmalar yapabiliriz sizlerde isterseniz... su ara arastırma içindeyim

Evet bu daha yararlı gözüküyor ama tabi herkesin dilekleri bittikten sonra olması daha iyi. Haksızlık olmasın sonra. Çok iyi düşünmüşsünüz. :46:

Tabiiki olabilir canım ben uyarım ama öncelikle şu aşk mutluluk olayını halledelim bence:52:
Bence deeeee :52::52::52::69::69::69::69:

bir süre aşk ve mutluluk

cookiecim tekrardan yazayım dileklerimi :)
eşimin atamasından dolayı ayrıyız ve uzaklık yoruyor ikimizide
biran önce bursaya gelip mutlu mesut günlerimize dönmeyi diliyorum
ve birde artık iş konusunda şansımın dönmesini artık evde durmaktan çok sıkıldım zaman geçmek bilmiyor :5:
haber beklediğim bi yer var umarım orası olur :31:
kızlar şimdiden herkesin yüreğine sağlık
ben kendimi çok iyi hissediyorum bu çalışma sayesinde
hepinize :16: :16:

Son düzenleme:
Yeni Grup Yeni Hafta

Bu akşamın dilekleri

Cookie_Dough

severek yaptıgım ve cok kazandıgım hayalimdeki işe en kısa zamanda girmek ve hayatım boyunca maddi sorun yasamamak, sağlık sorunlarımın bitmesi ve sözümle hayalimizdeki evi, düğünü yapıp ömür boyu aşk ve sadakat dolu bir evlilik yaşamak

elfce92

eski çıktığımla barışıp bir ömür boyu onunla mutlu olmak istiyorum

zoia

ve birde artık iş konusunda şansımın dönmesini artık evde durmaktan çok sıkıldım zaman geçmek bilmiyor
haber beklediğim bi yer var umarım orası olur

not: mandalcım işinin kolaylıkla halolması icin sana güzel dileklerimizi her zaman göndeririz zaten...

Yeni Grup Yeni Hafta

Bu akşamın dilekleri

Cookie_Dough

severek yaptıgım ve cok kazandıgım hayalimdeki işe en kısa zamanda girmek ve hayatım boyunca maddi sorun yasamamak, sağlık sorunlarımın bitmesi ve sözümle hayalimizdeki evi, düğünü yapıp ömür boyu aşk ve sadakat dolu bir evlilik yaşamak

elfce92

eski çıktığımla barışıp bir ömür boyu onunla mutlu olmak istiyorum

zoia

ve birde artık iş konusunda şansımın dönmesini artık evde durmaktan çok sıkıldım zaman geçmek bilmiyor
haber beklediğim bi yer var umarım orası olur

not: mandalcım işinin kolaylıkla halolması icin sana güzel dileklerimizi her zaman göndeririz zaten...

teşekkürler canım.güzel dileklerinize ve şansa çok ihtiyacım var

kızlar ben yarın doktora gideceğim.. hatta ugramam gereken bi kaç doktor birden var bu hafta içinde önümüzdeki haftaya da sarkabilir

bunun için sağlığımla ilgili kısma bu aksam bol bol vurgu yaparsanız sevinirim

önemli birşeyim olmamasını istiyorum... önemli birşey cıkmamasını istiyorum

:26:

Sevgili cookie zoia ve elfce sizden bugün için özür diliyorum bi ziyarete gittik akrabamızı ve orada tam konsantre olacak bi durum olmadı geldim şimdi göndericem enerjilerimi beni affedin bugün için olur mu:14: Cookie istediğn şekilde yapıcam canım çalışmamı sen merak etme inşallah herşey yolunda gidecek :34:

kızlar ben yarın doktora gideceğim.. hatta ugramam gereken bi kaç doktor birden var bu hafta içinde önümüzdeki haftaya da sarkabilir

bunun için sağlığımla ilgili kısma bu aksam bol bol vurgu yaparsanız sevinirim

önemli birşeyim olmamasını istiyorum... önemli birşey cıkmamasını istiyorum

:26:

geçmiş olsun canım . tüm iyi dileklerimiz seninle :16::16::16: allahın izni ile birşey çıkmaz:16:

Sevgili cookie zoia ve elfce sizden bugün için özür diliyorum bi ziyarete gittik akrabamızı ve orada tam konsantre olacak bi durum olmadı geldim şimdi göndericem enerjilerimi beni affedin bugün için olur mu:14: Cookie istediğn şekilde yapıcam canım çalışmamı sen merak etme inşallah herşey yolunda gidecek :34:

:16::16::16::16:sorun değil bacım

sorun degil prensesimmm :29:

kızlar bugun doktorum yokmus yarına kaldı... bi de işimle alakalı gelişme olabilir enerjilerinizi seviyimmm

su doktordan guzel haberlerle bi geliyim iş de bonusu olsun allahım noluuuuuuuuurrr:16::16::16:

geçmiş olsun cookie bunun için de ayrıca enerjimizi göndeririz...beni de arada unutmayın mahkememe bir kaç gün kaldı kızlar..

geçmiş olsun canım . tüm iyi dileklerimiz seninle :16::16::16: allahın izni ile birşey çıkmaz:16:

inşallah cıkmıcak kızlaaarrr dualarınız dilekleriniz benimleee tesekkur ederim fıstıklarımm :16:

Back