• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

bişey olmaz tatlım cok gecmemiş... ben böle bir sorunla karsılasmamak icin tel alarmı kuruyorum, istersen sen de öle yap.. o ara bişeye de dalmıs olsam 2 dakika önceden uyarıyor beni :34:

hayal kurcaksın canım işte gözünün önüne getirmeye calıs, arkadasın buraya gelip konuya dilegim oldu yazdıgını falan... aklından gecir o bile yeter

gözlerini kapattıgında karsında bir tv acıldıgını dusun, ekranda kk da bizim topik cıksın ve herkes orada mutlulugunu paylaşıyor olsun

nasıl oldugu çok da önemli degil zaten

niyetin önemli.. :34:

Evet canım o dediğini yapıyorum zaten...:) Çok ilginç bişey gerçekten zanır zangır titriyorum o sırada....:46: Hissediyorum herhalde:34:

kızlar beni bu siteden kovmazsanız eğer bu akşamın kişi ve dileklerinide alabilirmiyim.yoğunum ama aklım hep burda yaaa.bide kızlar babam kalp krizi geçirdi.ama allaha şükür şimdi iyi.geçireli 15 gün oluyor.ricam dileklerinizin kenarına babama sağlık sıhhat ve afiyet de iliştirirseniz çook memnun olacağım.canım babişkomu çook seviyorumm.:21:

selam hanımlar..bu akşamki çalışmamı yaptım.gerçekten çok içten inanarak ve yüzümde tebessümle yaptım.bütün pozitif enerjimi gönderdim.bugün doğumgünümdü.onunda verdiği neşeyle bu akşamki çalışmam çok verimli oldu.yerine ulaştı ve 1.grubun dilekleri yerine gelmeye başladı bile bence :46: bu güzel konu bana çok iyi geldi. herkese iyi geceler..

Ne güzel yazmışsınız öyle :) Çok sevindim. Doğum gününüz kutlu olsun bu arada. :71::71::71::71:

kızlar beni bu siteden kovmazsanız eğer bu akşamın kişi ve dileklerinide alabilirmiyim.yoğunum ama aklım hep burda yaaa.bide kızlar babam kalp krizi geçirdi.ama allaha şükür şimdi iyi.geçireli 15 gün oluyor.ricam dileklerinizin kenarına babama sağlık sıhhat ve afiyet de iliştirirseniz çook memnun olacağım.canım babişkomu çook seviyorumm.:21:

Canım babana çok geçmiş olsun....İnşallah iyileşecek...:) Haftada 3 kişi için enerji gönderiyoruz canım....Bu hafta ben wishpearl ve de zhebani için dilek tutuluyor.....Senin sıran gelice de sana dilek göndericez inşallah:49: Dilekleri bi önceki sayfada bulabilirsin..

Son düzenleme:
babana geçmiş olsun..diğer arkadaşında doğum günü kutlu olsun..benimkide geçtiğimiz günlerdeydi banada iyi bir dilek dileyin kızlar :16:

Doğumgününüz kutlu olsun:34:

Babanıza çok geçmiş olsun

Kızlar :3: bu arada enerjiler gerçekten bende işe yarıyor, kendimi çok enerjik hissediyorum.Ne bileyim sanki hayalimde ki kişi (tanımadığım birini hayal ediyorum artık)

benimle beraber :1: öyle bi his var içimde... :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
sevgili enerjisi bol hatunlar

bugün ilk grup ( zhebani, prenses ve wishpearl) için son kez calıstık... artık onlardan güzel haberlerini ve bekliyor ve hepberaber

yarın akşam ikinci gruba geciyoruz, yeni grubumuz

Cookie_Dough
Zoia
Elfce

yarın akşam 22.30 da yeni dilekler için çalışmaya başlıyoruz

bu arkadaşlar dileklerini tekrar yazarlarsa süper olur

ben kendi dileğimi tekrar yazıyorum

severek yaptıgım ve cok kazandıgım hayalimdeki işe en kısa zamanda girmek ve hayatım boyunca maddi sorun yasamamak, sağlık sorunlarımın bitmesi ve sözümle hayalimizdeki evi, düğünü yapıp ömür boyu aşk ve sadakat dolu bir evlilik yaşamak

:16::16:

Enerjisini gönderen, güzel dileklerini esirgemeyen herkese teşekkürler. Yeni grup için de başlıyoruz. Hadi hayırlısı. :38::38:

evettt cok guzelll

valla her gun aksam o saati bekliyorum... gunluk hayatın sıkıntısından uzaklastıgım huzur buldugum anlar oluyor bu calısma

enerjiler katlanarak cogalsınnnn :16:

en kısa zamanda guzel haberleri alalımmm :16:

bugün ilk grup ( zhebani, prenses ve wishpearl) için son kez calıstık... artık onlardan güzel haberlerini ve bekliyor ve hepberaber

Cookie_Dough
Zoia
Elfce

severek yaptıgım ve cok kazandıgım hayalimdeki işe en kısa zamanda girmek ve hayatım boyunca maddi sorun yasamamak, sağlık sorunlarımın bitmesi ve sözümle hayalimizdeki evi, düğünü yapıp ömür boyu aşk ve sadakat dolu bir evlilik yaşamak

Emeği geçen arkadaşlar çok teşekkür ediyorum kendi adıma:1: Bu arada ben sadece tek dilek için çalışıyoruz diye düşündüğüm için diğer dileklerimi sonraki turlara bırakmıştım keşke yazsaymışım diyorum şimdi:9:
Herkes aşk diliyo yalnız dikkat ettinizmi:69:

Cookie_Dough
Zoia
Elfce

eski çıktığımla barışıp bir ömür boyu onunla mutlu olmak istiyorum :16::16::16:

Emeği geçen arkadaşlar çok teşekkür ediyorum kendi adıma:1: Bu arada ben sadece tek dilek için çalışıyoruz diye düşündüğüm için diğer dileklerimi sonraki turlara bırakmıştım keşke yazsaymışım diyorum şimdi:9:
Herkes aşk diliyo yalnız dikkat ettinizmi:69:

demek ki aşk büyük eksiklik :1::1:

Tabiiki inanıyorum kendiminkine çünkü sizlerin enerjisine güveniyorum:52:..Zaten benim işler o kadar karışık ki ancak bu topikteki enerjiler düzeltebilir:9::9:

Öyle diyorsan öyledir tamam :9::9::9: Zaten düzenli bir şekilde belli periyotlarla enerji akışı yaptığımız için düzelmiştir. :9::9:

zoia cımmm seninde dileklerini bekliyoruzzz...

prensescim bundan sonraki calısmalar için farklı bişey dusunuyorum....

dilek calısması bazından cok ortak niyet calısmaları gibi

mesela bir süre hepimiz sadece bolluk ve bereket için

bir süre aşk ve mutluluk

bir süre de arınma için özel çalışmalar yapabiliriz sizlerde isterseniz... su ara arastırma içindeyim

dilek çalışmamız bitene kadar yeni bir oluşum planı yapacagım inşallah :1:

kızlar bu hafta benim içinde dua edip dilekte bulunun.çünkü haftaya bugün bir mahkeme işimiz var.benim için olumlu olsun.ricam budur.öteki dileğim için sıramın gelmesini bekleyeceğim ama bunun süresi yaklaştığı için rica edecektim.

Son düzenleme:
Back