• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

kızlar biyerde düşüncelerinize ihtiyacım var
sizede oluyor mu bilmem pozitif düşünmeye çalışıyorum ama aklımdan ya aksi olursa diyorum
yapmamaya çalışsam da zaman zaman oluyor ama bu kendimle ilgili olarak o korkuda aklıma geliyor :26:

zoia cım

korkular insan dogasına ozgu malesef ne kadar kacsak da en poztif dusunen insanı bile yakalayabiliyor

ben böle oldugu zamanlarda içimden korktugum seye İPTAL diyorum dusunceyi geldigi yere geri gonderiyorum

olumsuz seyi anında olumsuyla değiştiriyorum... yok öle bişey kafanda uyduruyorsun, hersey mukemmel diyorum

rahatlama saglıyor

unutma KORKU sadece bir DUYGUDUR

bi duygu sadece seni üzebilir, korkutabilir, aglatabilir, sevindirebilir

yani hayatını değil.... duygudurumunu etkiler....

o dusuncelerin hepsi sadece KORKU, yani olmamıs seyler, sadece duygulardan ibaretler

bole dusun ve uzaklaş onlardan balım olur mu?

ewet kızlar dün gece başladık yapmaya :16::16::16::16:
umuyorum ki buraya gerçekleşen dilekleri de yazıcaz hepimizin:16:

kızlar bende katılmak istiyorum bu konuya.şimdi size aileler arasında siyasi görüş farklılığı olan nişanlımla nasıl nişanlandığımı söylesem şaşırabilirsiniz.ben kuantum yaparak nişanlandım.sadece hayal ederek çevremdeki tüm olumsuz düşüncelere kalkan oluşturarak.duymadım kulaklarımı tıkadım:36:.ve oldu.ben nişanlıyım.aileler çok güzel anlaşıyor hayallerimde bile bu kadar tahmin edememiştim.ben yaşadım.ve inandım.şimdi ise dileğim SEVGİLİM,KUZUM,NİŞANLIM,CANIM CİĞERİMLE BİR ÖMÜR AŞIK YAŞAMAK.HAYATTA HEP TEK BEDEN OLABİLMEK.SEVGİMİZDEN HİÇBİR ŞEY EKSİLTMEMEK.ÇOK SEVİP ÇOK SEVİLMEK.İYİ GÜNLERİMİZDE BOL MUTLULUK,KÖTÜ GÜNLERİMZDE YASLANACAK BİR OMUZ OLMAK BİRBİRİMİZE.TEK DİLEĞİM BUDUR.EŞİMLE MUTLULUK..:nazar:
bana da yardım edin kzılar...mutluluk sandığımızdan çok daha yakınımızda...
:28:

canım kız kötü biri olabilir ama suan eski erkek arkadasınla birlikte, ortada bir olusum var ve biz buna ayrılsınlar diye mudahele edemeyiz, birinen birinden ayrılmasını istemek baslı basına negatif enerjiyle yuklu bir istek

olmamasının sebebi bu

bazı ilkeler vardır evrende, suan dalarsam tek tek anlatması uzun... ama basit bir dille dileginin bu ilkelere takılmaması gerekiyor, saf bir enerji yonlendirmen gerekiyor ki sonuc alabilesin

birseyi istiyoruz ama nasıl gelicegine karısıyoruz, ayrılsın, donsun vs.. cok dolambaclı bi yol

onun yerine benim dedigim sekilde soylersen, bazı seylerin daha kolay oldugunu goreceksin kendi adına, dileklerine 3. kişileri karıstırmak da olmaması gereken bişey hele ki ilişki anlamında

hayırlı olanın kendiliginden olmasına izin ver tatlım olur mu? daha kolay sonuc alman ve daha rahat hissetmen icin bu önemli

annene gelince, eft yi duydun mu?

eft yapabilirsin kendine.... yada hoponopono özellikle karmalar için

netten biraz arastırırsan nasıl yapıldıklarını gorursun...

üçüncü bir cozumde boyle anlarda kendini pozitif enerji kalkanına alman

ben cevremde negatif birini duydugumda ya da kendimi öle hissettigimde etrafımda mor ısıktan bir kalkan oldugunu hayal ediyorum hemen ve kötu enerjilerden beni korudugunu hayal ediyorum

içimden de iptal, soledigin hiçbirsey bana zarar vermiyor, veremez, benim enerji alanıma girmiyor diyorum
gülümsüyorum, mesela sorunu yasadıgım annem diyelim, annemin değişmesine de yardımcı oldugunu biliyorum allahım, artık onun negatifliginden ben degil, benim pozitifligimden o etkileniyor diyorum

benim de buyukannem oleydi bababannem... yaklasık 3 yıldır bole yapa yapa koskoca kadını bile pozitif dusunceci yaptım :60:

birşeyler etkilenmek yada etkilenmemek senin elinde :34:

annenin sozlerinin seni etkiledigine inanıyorsan etkiler

inanmazsan etkilemez....
Cookie,

bu mor ışığı bende yapmalıyım.çünkü yıldızım çok düşük

negatif insanlardan hemen etileniyorum,moralim hemen bozuluyor.yanımda sürekli karanfil taşıyorum,ametis taşlı bilekliğm var yine de etkileniyorum

önereceğin bi şey var mı?

nazarada çok çabuk geliyorum.bu mor ışığı bende denemeliyim

evet bu sözleri bende söyleyeyim
Sevgili wishpearl ve sevgili zhebani....İnşallah en kısa zamanda burada güzel haberlerinizi duyacağız inanıyorum bunu hissettim:46:
Çalışma yaparken resmen içim sevgiyle doldu:16: Bi titreme geldi bence sizin enerjileri hissettim:52: Darısı diğer günlere inşallah:46:
sevgili prenses,

bende o kadar yüreten hissettim ki...güzel şeyler olacak

diğer günler yoğunlaşma daha çok olur,bu çok hoş bi şey:34:

kızlar bende katılmak istiyorum bu konuya.şimdi size aileler arasında siyasi görüş farklılığı olan nişanlımla nasıl nişanlandığımı söylesem şaşırabilirsiniz.ben kuantum yaparak nişanlandım.sadece hayal ederek çevremdeki tüm olumsuz düşüncelere kalkan oluşturarak.duymadım kulaklarımı tıkadım:36:.ve oldu.ben nişanlıyım.aileler çok güzel anlaşıyor hayallerimde bile bu kadar tahmin edememiştim.ben yaşadım.ve inandım.şimdi ise dileğim SEVGİLİM,KUZUM,NİŞANLIM,CANIM CİĞERİMLE BİR ÖMÜR AŞIK YAŞAMAK.HAYATTA HEP TEK BEDEN OLABİLMEK.SEVGİMİZDEN HİÇBİR ŞEY EKSİLTMEMEK.ÇOK SEVİP ÇOK SEVİLMEK.İYİ GÜNLERİMİZDE BOL MUTLULUK,KÖTÜ GÜNLERİMZDE YASLANACAK BİR OMUZ OLMAK BİRBİRİMİZE.TEK DİLEĞİM BUDUR.EŞİMLE MUTLULUK..:nazar:
bana da yardım edin kzılar...mutluluk sandığımızdan çok daha yakınımızda...
:28:

sevdacım hoşgeldin balımmm :29: nişanlılık guzel gidiyordur umarımm

ilk grup çalışması dün başladı tatlım... ama arkadaşlar kabul ederse seni son gruba yazabilirim, son grupta iki kişi var suan cunku 3. kişi eksik...

dünkü çalışmayı kaçırdıgın için ve sadece bir gün oldugu için butun calısmalar bittiginde, prenses,wishpearl ve zhebani için fazladan bir gun calısırsın

prenses, wishpearl ve zhebani de kabul ederse bu sekilde alabiliriz seni tatlım cunku bu hafta onların haftası...

Cookie,

bu mor ışığı bende yapmalıyım.çünkü yıldızım çok düşük

negatif insanlardan hemen etileniyorum,moralim hemen bozuluyor.yanımda sürekli karanfil taşıyorum,ametis taşlı bilekliğm var yine de etkileniyorum

önereceğin bi şey var mı?

nazarada çok çabuk geliyorum.bu mor ışığı bende denemeliyim

evet bu sözleri bende söyleyeyim

sorunun negatif enerji ve nazarsa ( ki benimde yıldızım fena dusuktur, düz yolda bile düşebilirim nazar yuzunden ) bu seni rahatlatacaktır canım...

taşlarını temizlemeyi de unutmuyorsun degil mi? belli periyodlar da onları temizlemen gerekiyor, enerjiyi nötrlemek icin, yoksa etkilerini kaybederler

bravo :46::46:

harikasın :16: bak ne güzel değişmeye basladı bile bazı seyler senin için

böyle hissedebilmen ve bunları soylemen bile cok buyuk bir adım tatlım

asıl sen iyiki varsın =)

hepiniz iyiki geldiniz buraya... topic boylece amacına ulasmıs oluyor

burada toplanan herkes birbirini buraya oyle ya da boyle cekti zaten... ve bu akşaaaam bu guzel enerjileri yayma zamanııı!!!! :8::8::8:

ben de bende ben de varım çok seviyorum sizii, kendimii :16::16::16:

Ben de taş kullanıyorum bilmiorum pek fayda görüm diyemem ama mor ışığı uygulamayı kafaya koydum:1: Mor renge bayılırım zaten .....Ametisti de renginden dolayı çok seviyorm....Dileğimle uyumlu bi de pembe kuvars almıştım aşk için:1: keşke işe yarasa:49:

ben de bende ben de varım çok seviyorum sizii, kendimii :16::16::16:

canımmm :29::29:

Ben de taş kullanıyorum bilmiorum pek fayda görüm diyemem ama mor ışığı uygulamayı kafaya koydum:1: Mor renge bayılırım zaten .....Ametisti de renginden dolayı çok seviyorm....Dileğimle uyumlu bi de pembe kuvars almıştım aşk için:1: keşke işe yarasa:49:

bende olmayan taş yok..

ama en cok ametist, pembe kuvars ve turkuaz kullanıyorum... kullandıgım zamanlar kendimi daha iyi hissediyorum ben

haftada bir kez de mutlaka temizliyorum... sözlümü bile alıştırdım, cuzdanında cebinde falan taş taşıyo :1:

canımmm :29::29:

bende olmayan taş yok..

ama en cok ametist, pembe kuvars ve turkuaz kullanıyorum... kullandıgım zamanlar kendimi daha iyi hissediyorum ben

haftada bir kez de mutlaka temizliyorum... sözlümü bile alıştırdım, cuzdanında cebinde falan taş taşıyo :1:
bende almak istiyorum nerden alabilirim kiiii :1::1: çok inanırım böyle şeylere

Sevgili wishpearl ve sevgili zhebani....İnşallah en kısa zamanda burada güzel haberlerinizi duyacağız inanıyorum bunu hissettim:46:
Çalışma yaparken resmen içim sevgiyle doldu:16: Bi titreme geldi bence sizin enerjileri hissettim:52: Darısı diğer günlere inşallah:46:

İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz. :16: Ben de hissettim. Bi yaşama sevinci doldu hatta içime. :21: Ben zaten bayılıyorum bu zihinde canlandırma ve hissetme olayına. Her gece yaparım. Yapmaya da devam ediyorum. Bu sefer hepimiz için. :38::38:

bu nazar olayı bebekliğimden beri bende de var.yıldızım düşükmüş..bana fal bakan komşular bile esner durur.ya öyle bir insanımki kimsenin bir şeyinde gözüm kalmaz.biri iyi biriylemi birlikte hiç ilgilenmem kıskanmam,biri mal mı almış ilgilenmem.ama çevremd ehasetler var böyle..sadece sevdiğim kişiyi kıskanırım o kadar...durum böyle iken neyime nazar değiyor anlamıyorumki.ne param var ne sevgilim...mesela bizim gelin ,kardeşinin karısı araba aldı diye kendini yiyip bitiriri.birisi üstüne bişi alsa çıldırır ama kadının her istediğide olur..kötü kalpli olmasına rağmen..biz bile korkarız ondan sesimiz çıkmaz..yalanlarını bildiğimiz halde dilimiz bağlandı karışamadık evlendi kardeşimle.yine iyi davrandık..ama ben birini bulup evlenecem diye ödü kopuyor.

cookie sen keşke yakınd abir yerde olsan(nerdesin bilmiyorum) annemle bana gelip bizi güzel sözlerinle ders verip olumlasan yoksa hergün birbirimizi yemekten bıktım valla..

zoia cım

korkular insan dogasına ozgu malesef ne kadar kacsak da en poztif dusunen insanı bile yakalayabiliyor

ben böle oldugu zamanlarda içimden korktugum seye İPTAL diyorum dusunceyi geldigi yere geri gonderiyorum

olumsuz seyi anında olumsuyla değiştiriyorum... yok öle bişey kafanda uyduruyorsun, hersey mukemmel diyorum

rahatlama saglıyor

unutma KORKU sadece bir DUYGUDUR

yani hayatını değil.... duygudurumunu etkiler....

o dusuncelerin hepsi sadece KORKU, yani olmamıs seyler, sadece duygulardan ibaretler

bole dusun ve uzaklaş onlardan balım olur mu?

tatlım bu güzel anlatımın için çok teşekkürler iptal etmeyi bende deneyeceğim :)

yazının şu kısmına bayıldım

yani hayatını değil.... duygudurumunu etkiler...
.

çok haklısın bu sadece benim duygu durumu değiştirebilir hayatımı değil
ben hiç bu açıdan düşünmemiştim tekrardan çok teşekkür ederim :71::71:

kızlar selam.konunun başında vardım.pazartesiyide iple çekiyordum ama oğluşum fena hastalandı.kaç gündür onunla ilgilendiğim için nete giremedim.ama tüm sayfaları okudum.geç kaldım ama prenses,whispearl e zhebani için bu akşam çalıştım.beni de unutmayın olur mu? nazar konusunda benimde yardıma ihtiyacım var cookie dough..oğlum için..çok çabuk nazara geliyor.bayramda ikinci gün arkadaşlar geldi,bizimkinin de şirinliği üstündeydi.o gece yarım saate bir uykusundan ağlayarak titreyerek kalktı.öyleki gece acile götürdük ama bir şey yok dediler.ertesi gün eşimin teyzesi falan nazar için okudu.kadın mahvoldu esnemekten.aynı gün de hastalandı oğlum.anlıcanız çok çabuk nazar değiyor.nasıl korusam bilemedim.:18:

Cookie_Dough

canım yazdıkların bana da çok moral oldu ve dün uygulamaya koyuldum çook teşekkür ederimm :16::16::16:

sevdacım hoşgeldin balımmm :29: nişanlılık guzel gidiyordur umarımm

ilk grup çalışması dün başladı tatlım... ama arkadaşlar kabul ederse seni son gruba yazabilirim, son grupta iki kişi var suan cunku 3. kişi eksik...

dünkü çalışmayı kaçırdıgın için ve sadece bir gün oldugu için butun calısmalar bittiginde, prenses,wishpearl ve zhebani için fazladan bir gun calısırsın

prenses, wishpearl ve zhebani de kabul ederse bu sekilde alabiliriz seni tatlım cunku bu hafta onların haftası...

cnmm ewett bende geldimmm.benide alın lütfennnn.gerçi sırayı bozmayayım da bir sonraki guruptada olabilirim.ama 1.gruptakilere bende enerji yollayacağım.çünkü birlikten kuvvet doğar.cookie tam olarak neler yapıyoruz banada antırmısın kısaca özet istiyorum.ya bide kişi listesi elimde yok.ayrıcada dilekleri neler.listelesek daha iyi olmaz mı.bugece kime enerji verilecek...hep kaçırdım yaa.yoğunum çünküü.of canım sıkıldı bak şimdi...
cookie nişanlılık çok güzell.allahım dileğimi bana verdi onu kaderime yazdı şükürler olsun..şimdide her gün şükrediyor ve sevdiğimin kıymetini bilmek için uğraşıyorum.çünkü o benim bırak bana zarar gelmesini sesimin titremesine dayanamaz.bende onu hiç üzmemek ve kaybetmemek için enerjinizi istiyorum:1:tabi önce allahtan sonrada sizin güzel kalplerinizden..

Back