- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi pearlpearl
-
bişey olmaz tatlım cok gecmemiş... ben böle bir sorunla karsılasmamak icin tel alarmı kuruyorum, istersen sen de öle yap.. o ara bişeye de dalmıs olsam 2 dakika önceden uyarıyor beni
hayal kurcaksın canım işte gözünün önüne getirmeye calıs, arkadasın buraya gelip konuya dilegim oldu yazdıgını falan... aklından gecir o bile yeter
gözlerini kapattıgında karsında bir tv acıldıgını dusun, ekranda kk da bizim topik cıksın ve herkes orada mutlulugunu paylaşıyor olsun
nasıl oldugu çok da önemli degil zaten
niyetin önemli..
selam hanımlar..bu akşamki çalışmamı yaptım.gerçekten çok içten inanarak ve yüzümde tebessümle yaptım.bütün pozitif enerjimi gönderdim.bugün doğumgünümdü.onunda verdiği neşeyle bu akşamki çalışmam çok verimli oldu.yerine ulaştı ve 1.grubun dilekleri yerine gelmeye başladı bile bencebu güzel konu bana çok iyi geldi. herkese iyi geceler..
kızlar beni bu siteden kovmazsanız eğer bu akşamın kişi ve dileklerinide alabilirmiyim.yoğunum ama aklım hep burda yaaa.bide kızlar babam kalp krizi geçirdi.ama allaha şükür şimdi iyi.geçireli 15 gün oluyor.ricam dileklerinizin kenarına babama sağlık sıhhat ve afiyet de iliştirirseniz çook memnun olacağım.canım babişkomu çook seviyorumm.
İnşallah canım ya inanıyorum ben hatta kendiminkinden çok sizlerinkine inanıyorum desem yeridir
Aaaa kendininkine de inan amaaa
sevgili enerjisi bol hatunlar
bugün ilk grup ( zhebani, prenses ve wishpearl) için son kez calıstık... artık onlardan güzel haberlerini ve bekliyor ve hepberaber
yarın akşam ikinci gruba geciyoruz, yeni grubumuz
Cookie_Dough
Zoia
Elfce
yarın akşam 22.30 da yeni dilekler için çalışmaya başlıyoruz
bu arkadaşlar dileklerini tekrar yazarlarsa süper olur
ben kendi dileğimi tekrar yazıyorum
severek yaptıgım ve cok kazandıgım hayalimdeki işe en kısa zamanda girmek ve hayatım boyunca maddi sorun yasamamak, sağlık sorunlarımın bitmesi ve sözümle hayalimizdeki evi, düğünü yapıp ömür boyu aşk ve sadakat dolu bir evlilik yaşamak
sevgili enerjisi bol hatunlar
bugün ilk grup ( zhebani, prenses ve wishpearl) için son kez calıstık... artık onlardan güzel haberlerini ve bekliyor ve hepberaber
yarın akşam ikinci gruba geciyoruz, yeni grubumuz
Cookie_Dough
Zoia
Elfce
yarın akşam 22.30 da yeni dilekler için çalışmaya başlıyoruz
bu arkadaşlar dileklerini tekrar yazarlarsa süper olur
ben kendi dileğimi tekrar yazıyorum
severek yaptıgım ve cok kazandıgım hayalimdeki işe en kısa zamanda girmek ve hayatım boyunca maddi sorun yasamamak, sağlık sorunlarımın bitmesi ve sözümle hayalimizdeki evi, düğünü yapıp ömür boyu aşk ve sadakat dolu bir evlilik yaşamak
Emeği geçen arkadaşlar çok teşekkür ediyorum kendi adımaBu arada ben sadece tek dilek için çalışıyoruz diye düşündüğüm için diğer dileklerimi sonraki turlara bırakmıştım keşke yazsaymışım diyorum şimdi
Herkes aşk diliyo yalnız dikkat ettinizmi
Tabiiki inanıyorum kendiminkine çünkü sizlerin enerjisine güveniyorum..Zaten benim işler o kadar karışık ki ancak bu topikteki enerjiler düzeltebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?