Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

iyi akşamlar kızlar bende geldim.bu ara kuantum ve pozitif enerji ile ilgilenmeye başladım.benide aranıza alırmısınız? ben bana başkalarının ettiği içten dualara çok inanırım..çok ihtiyacım ve dertlerim var..ne yapmam gerekir bana anlatın lütfen..ayrıca biri demiştiki istediğinizi başkalarına söylerseniz dileğiniz olmaz nazar vs olur demişti doğrumu?

isteklerim:

sevdiğim kişinin beni tekrar sevmesini istiyorum
Allah sevdiğim erkeğin içine bana karşı vicdan,eskisi gibi sevgi versin ve bana geri dönsün istiyorum
Sevdiğim kişi o çirkef kadından ayrılıp bana geri dönsün istiyorum (bizi ayırmak için uğraşmıştı ve gerçek yüzünü gizliyor)
sevdiğim kişi ile yuva kurmak istiyorum
güzel bir kariyer istiyorum
başımdaki olumsuzluk ve dertlerin gitmesini istiyorum.kendi lehime sonuçlanmasını istiyorum
kendim ve ailem için sağlık huzur istiyorum

Bu arada şunu belirtmek lazım diye düşünüyorum herkesin bir dileği için çalışalım..sonra başa dönüp tekrar diğer dualar için de çalışırız bence

Dua değil de enerji akışı diyelim biz. Sonra dini içeriğe girmesin topiğimiz. Peki o zaman Cookie bir kez daha yazıyorum dileğimi.
Sevdiğim insanın bana olan ilgisinin ve aşkının artmasını istiyorum. Aramız düzelsin ve bana yeniden çok aşık olduğunu söylesin. Ve ömür boyu onunla birlikte mutlu olmak istiyorum.''

Bence herkes haftanın dileklerini bi kağıda yazsın ve öyle dua etsin yoksa karışır hepsi

Ben de dileğimi yazayım:)

Hayırlısıyla en çok beğendiğim güvendiğim sadık bi kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bi aşk evliliği yapmak istiyorum..:))))

Son düzenleme:
hoşbulduk canım.. hergün mü yapacağız ve ne kadar süre ile düşünceye dalıcaz. :)

evet canım hergun yapıcaz

her hafta 3 kişi için calısıcaz

hiç farketmez... içinden geldigi gibi ve içinden geldigi kadar yapabilirsin

onemli olan aynı anda kanalize olup aynı seyleri dusunecek olmamız

nazar falan olmaz canım merak etme... biz aksine burda pozitif bir alan oluşturmaya calısıcaz

şimdi ilk hafta

wishpearl, zhebani ve prenses arkadaslarımız için calısıyoruz

yarın 22.30 da baslıcaz

bir hafta boyunca her aksam bu saatte onların dileklerine enerji gondericez

sonra bir sonraki gruba gecicez

o sekilde 3 hafta devam edicek ilk grup calısmamız

tamam canım anladım. yarın akşam bu arkadaşların istekleri için dua edeceğiz..sonra da sırayla onlar bize.çok iyi :)

Kızlar iyi haftalar

zhebani arkadaşımızın dileğini bulamadım bilen yazabilr mi ??

bende varım

benim dileğimde...hımmm...sağlıklı ve aşk dolu bir hayat

Bu haftanın dilekleri bunlar arkadaşlar:))Hepimize kolay gelsinn.......

prenses cok guzel olmuş

yeni gelen arkadaslar da bizde hepsini bir arada gormus olduk

bu aksam baslıyoruuuuuuuuuz

AKSIN ENERJİLERRRRRR

ne guzel herkes ask dolu olmayı diliyor yaaa

Ben dua eden arkadaşlara ekstradan kendim de güzel dilekler göndericem isteyenler böyle eklemeler de yapabilir güzel olur bence Promosyon gibi oldu bu da

hiihhh inanmıyorum talihlliler arasında bende varım,çok sevindim

benim dileğim sağlıklı ve mutlu bir hayat

akşam başlıyoruz di mi

enerjiçalışmalarında karanlık bir odada olmak gerekli...hiçbir elektronik eşya çalışmamalı

canım öle bir sart yok... kendimizi kısıtlamadan nerde rahat hissediyosak orda yapabiliriz, bu işler bence biraz kalple alakalı, enerji ordan geliyor ozellikle dilekle alakalı calısmalarda

evet akşam 22.30 da baslıyoruzzz

Bir de kaçdakika çalışacaz onu da kararlaştıralım kızlar sonra biri erken bırakıp öteki geç bırakmasın?

aynı anda baslayalım canım onemli olan o...

diger arkadaslarda isterse belirleyim zaman ama bence su kadar dakika bu kadar kere demek akan enerjiye set vurmak gibi oluyo bu işlerin tamamen içten geldigi gibi olması daha guzel olur gibi geliyor

kızlar bana şimdi tam anlatın.bu gece 22.30 da pc yi kapatıp sessiz ve karanlık bir odaya geçip şu arkadaşalrın şu dilekleri için sürekli olsun olsun mu diyeceğiz beni bir aydınlatın lütfen yanlış yapmıyım.

örneğin ayşeyi sevdiğine kavuştur Allahım falanmı diyeceğiz.kaç kere ne şekilde nasıl?ilk kez yapacam da kismenin duası eksik kalmasın istiyorum.ne pozisyonda oalcaz.ne cahilim ya

inşallah prensescimmm ben oyle olacagına eminim...

bu daha ilk çalışmamız buldugumuz ogrendigimiz her turlu calısmayı yapıcaz burda inşalllah

hep beraber enerjilerimizi ve farkındalıgımızı arttırıcaz inanıyorum ben

canım ne pozisyonda olcaksın pc yi kapatcakmısın kapatmıcakmısın hepsi ama hepsi sana kalmış balım..

içinden nasıl geliyosa

22.30 da başlaman yeter

ben ne yapacagımı anlatayım sana ona göre sende karar verirsin

22.30 da kendimi rahat hissedebildigim bir yere gidicem evde, gözlerimi kapatıcam, önce dua edicem ilk dilek sahibi için mesela wihspearl diyelim... sonra o andan itibaren duasmın kabul oldugunu varsayıcam bu enerjimi yukseltmem için, wishpearl ın konuya gelip kKIZLAAAAAAR DİLEGİM GERCEK OLDUUUU falan yazdıgını hayal edicem, onu yanında sevdigi insanla hayal edicem, mutlulukla gulumsicem ve bunun için sukredicem

aynı seyi sırayla zhebani ve prenses için de yapıcam... ve o gunku calısmam bitmiş olcak bitirmeden son kez bir daha gulumseyerek ve içtenlikle sukredicem...

asagı yukarı boyle bişey... içinizdeki sese kulak verin

Kalbinizin enerjisi cok gucludur arkadaslar

biz bu topikte bu calısmalara yaparken sadece enerji yukseltmicez

yurtdısında unlu doktorların da bahsettigi BEING IN HEART SPACE yani kalpte yasamak ve beyni degilde kalbi duymak nasıl bişey bunu da burda hep beraber ogrenicez

bircok insan sadece beynini dinledigi ve onla yasadıgı için cıkmazlara giriyor gunumuzde

oysa kalbin diliyle konusup onla yasayabilsek neleri degiştirebiliriz bir bilsek, paylaştıkça, yolladıkça kat kat geri dönen bir enerji Kalbinizin Enerjisi

yani yaptıgınız bu calısmanın bu aksam sadece 3 arkadasımıza degil, bizlere de kat kat geri donecegini, bizimde frekanslarımızı yukseltecegini unutmayın

Kalbin dili Sevginin dilidir....

Biz o dili konuşmayıı ögrenicez inşallah burada

teşekkür ederim hayatım.çok güzel ayrıntılı anlatmışsın.ben bu arkadaşların gerçek isimlerini bilmiyorum o yüzden niklerini (böylesi kabul olur dimi) ve dileklerini bir kağıda yazıp dua edeyim o satte.sonra kabul olduğunu hayal edip gülümsiyim. inşallah hepimizinki kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…