- Konu Sahibi pearlpearl
-
hoşbulduk canım.. hergün mü yapacağız ve ne kadar süre ile düşünceye dalıcaz. :)
iyi akşamlar kızlar bende geldim.bu ara kuantum ve pozitif enerji ile ilgilenmeye başladım.benide aranıza alırmısınız? ben bana başkalarının ettiği içten dualara çok inanırım..çok ihtiyacım ve dertlerim var..ne yapmam gerekir bana anlatın lütfen..ayrıca biri demiştiki istediğinizi başkalarına söylerseniz dileğiniz olmaz nazar vs olur demişti doğrumu?
isteklerim:
sevdiğim kişinin beni tekrar sevmesini istiyorum
Allah sevdiğim erkeğin içine bana karşı vicdan,eskisi gibi sevgi versin ve bana geri dönsün istiyorum
Sevdiğim kişi o çirkef kadından ayrılıp bana geri dönsün istiyorum (bizi ayırmak için uğraşmıştı ve gerçek yüzünü gizliyor)
sevdiğim kişi ile yuva kurmak istiyorum
güzel bir kariyer istiyorum
başımdaki olumsuzluk ve dertlerin gitmesini istiyorum.kendi lehime sonuçlanmasını istiyorum
kendim ve ailem için sağlık huzur istiyorum
evet canım hergun yapıcaz
her hafta 3 kişi için calısıcaz
hiç farketmez... içinden geldigi gibi ve içinden geldigi kadar yapabilirsin
onemli olan aynı anda kanalize olup aynı seyleri dusunecek olmamız
nazar falan olmaz canım merak etme... biz aksine burda pozitif bir alan oluşturmaya calısıcaz
şimdi ilk hafta
wishpearl, zhebani ve prenses arkadaslarımız için calısıyoruz
yarın 22.30 da baslıcaz
bir hafta boyunca her aksam bu saatte onların dileklerine enerji gondericez
sonra bir sonraki gruba gecicez
o sekilde 3 hafta devam edicek ilk grup calısmamız
evet canım hergun yapıcaz
nazar falan olmaz canım merak etme... biz aksine burda pozitif bir alan oluşturmaya calısıcaz
şimdi ilk hafta
wishpearl, zhebani ve prenses arkadaslarımız için calısıyoruz
yarın 22.30 da baslıcaz
bir hafta boyunca her aksam bu saatte onların dileklerine enerji gondericez
sonra bir sonraki gruba gecicez
o sekilde 3 hafta devam edicek ilk grup calısmamız
bende varım
benim dileğimde...hımmm...sağlıklı ve aşk dolu bir hayat
Ben de varımmmm.....Her yönüyle beğendiğim ve sevdiğim kişiyle çok mutlu sadakat dolu ve ömürlük bi aşk evliliği yapmak istiyorum......Yaptığım harika evlilikten dolayı hayatım boyunca her gün şükretmek istiyorum
Dua değil de enerji akışı diyelim biz. Sonra dini içeriğe girmesin topiğimiz.Peki o zaman Cookie bir kez daha yazıyorum dileğimi.
Sevdiğim insanın bana olan ilgisinin ve aşkının artmasını istiyorum. Aramız düzelsin ve bana yeniden çok aşık olduğunu söylesin. Ve ömür boyu onunla birlikte mutlu olmak istiyorum.''
elize aramıza hoşgeldin eminim dileğin gercek olacaktır canım
arkadaslar elize de katıldıgına göre 3 er kişi yapabiliriz... yarın pazartesi kalan 1 kişi de o zaman gelir diye dusunuyorum
wish,zebani ve prenses dileklerinizi yazın tekrar isterseniz yarın 22.30 da baslıyoruz
elize her hafta 3 arkadasımız icin her gun aynı saatte calısıcaz, enerjilerimizi gondericez, dua edicez, arkadaslarımızın dilekleri kabul olmus gibi hayal edicez onlar içn elimizden ne geliyosa yapıcaz yani
hep beraber aynı saatte aynı dileklere yonelicez
22.30 da illa pc basında olmana gerek yok
o hafta kimler için calıscamızı ve dilkelerinin ne oldugunu bil yeter
yarın baslıyoruz ve bir hafta boyunca listedeki ilk 3 arkadasımız için calısmaya baslıcaz...
hiihhh inanmıyorumtalihlliler arasında bende varım,çok sevindim
benim dileğim sağlıklı ve mutlu bir hayat
akşam başlıyoruz di mi
enerjiçalışmalarında karanlık bir odada olmak gerekli...hiçbir elektronik eşya çalışmamalı
Bir de kaçdakika çalışacaz onu da kararlaştıralım kızlar sonra biri erken bırakıp öteki geç bırakmasın?
bu akşam başlıyor muyuz kızlar
kızlar bana şimdi tam anlatın.bu gece 22.30 da pc yi kapatıp sessiz ve karanlık bir odaya geçip şu arkadaşalrın şu dilekleri için sürekli olsun olsun mu diyeceğiz beni bir aydınlatın lütfen yanlış yapmıyım.
örneğin ayşeyi sevdiğine kavuştur Allahım falanmı diyeceğiz.kaç kere ne şekilde nasıl?ilk kez yapacam da kismenin duası eksik kalmasın istiyorum.ne pozisyonda oalcaz.ne cahilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?