• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

bu arada her hafta 3 kişi için çalışırsak 1 aylık bir çalışma için yaklasık 12 kişi olması gerekiyor grubun..

suan 9 kişi falan olmusuz galiba... dileklerini yazanlar...

konu takibi yapmanız onemli arkadaslar... 12. kişiye kadar kimsenin dileğini atlamamız gerekiyor... zaten enerjinin paylastıkca cogalarak size dondugunu goreceksiniz...

dileklerini yazan arkadaslar

saat de belirlendikten sonra calısmayı butun sartları ile kabul ediyorlarsa... kesin yani son listeye de adlarını yazdırsınlar...

dedigim gibi saat belirlendikten sonra.. son liste için tekrar duzenleme yapıcam..

:16:

bu arada zoia hoşgeldin

adk, hiç merak etme ... hakkınızda en hayırlı olanın olacagına eminim :34:

olur olurr çok güzel olur:1:

canm valla akşamları müsaitim ama evde netim yok kapattırdık. ama boşum evde hep

canm valla akşamları müsaitim ama evde netim yok kapattırdık. ama boşum evde hep

canım her hafta girip o haftaki kişilerin dilegini alsan yeter... illa aksam o saatte net basında olman gerekmiyor... dileklerini bildikten sonra, o satte duanı eder hayalini enerjinle doldurursun

sadece dilekleri almak icin en azından her hafta kontrol etmeniz gerek topici..

mrb kızlar.bende aranıza katıldım.ismim ofeliya.kısaca söyleyim.ben iş hayatına girmek istiyorum yani kendi işimi kurmak istiyorum.inşallah olur.benim icin saat problemi yok.bide evimi istediyim gibi kurmak(yani eşyaları falan deyişmek fikrim varda.en onemlısı babamın saglıgına kavuşmasını istyorum.aslında cok hayalım varda şimdilik bu kadar.öpüyorum hepinizi

Canım ben de memnun olurum bu çalışmaya katılmaktan....

Benim de dileğiM şu: ''Hayırlısıyla en çok beğendiğim güvendiğim sadık bi kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bi aşk evliliği yapmak istiyorum..

Benim için saat sorun değil arkadaşlar evdeyim sürekli...Zaman sorunum yok....İnşallah hepimiz dileklerimize ulaşırız...

cookie_dough saol canım.gerçekten çok iyi olur.zaten ben sadece akşamları 22:00 den sonra girebiliyorum nete.22:30 uygun yani..

biraz daha bekleyelim... sonra 22.30 a okey diyen herkesi kabul etmeye baslıcam kızlar...

topicin basında yazanlar oldu ama bidaha donmediler... gelirler diye umut ediyorum...

biraz daha bekleyelim... sonra 22.30 a okey diyen herkesi kabul etmeye baslıcam kızlar...

topicin basında yazanlar oldu ama bidaha donmediler... gelirler diye umut ediyorum...

cookie benide dahil edebilirsin en başta yazanları da özel mesajla bilgilendirebiliriz

:kkk: :kkk:

Saat 22.00-22.30 arası gayet iyi benim için de. Ama haftada 3 kişi ilerlersek bir süre çok daha fazla kişi katılacağından baya gecikme olabilir diğer kişilerde. Benim önerim en az 5'er 5'er gitmek. Tabi bu görevi üstlendiğin için de teşekkürler Cookie_Dough :)

Bence de 5'erli çok uygun...Sonuçta kimse katılmazsa bile tekrar daha çabuk başa döner...Nasılsa herkes birbiri için dua edecek bir seferde daha çok kiş olabilir bana kalırsa:49:

Back
X