• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

Toplu Dua ve Enerji Çalışması Katılımcı Listesi - 10.11.11

selocan

zelve

esettin

aedk

wishpearl

Cookie_Dough

mersa_liz

nihalciz

elfce92

zoia

oya

prenses_84

saciuzunaklikisa

zhebani

Sevgili Enerji Dolu Hatunlar;

bu tüm katılımcıların ilk KESİN OLMAYAN listesidir...

malumunuz çalışmaya bu Pazartesi yani 14 Kasım 2011 akşam saat 22.30 ' da başlıyoruz.

Çalışmamız en fazla beşer kişilik gruplara boluneceginden gorunen itibariyle 3 HAFTA kadar devam edecek.

Ben sorunsuz bir şekilde AKSATMADAN her akşam bu saatte dualarımı ve enerjilerimi calısmaya katmak istiyorum diyorsanız KESİN LİSTE için adınızı bir kez daha teyit ettirin.

2 gün sonra listeye alımları kapatıyorum. CUMARTESİ günü yani iki gün sonra listeye alımları durdurucam. Ve bu listede adı olanlarda 2 gün içinde KESİN VE SON teyiti yaptırmak zorundalar, bana ö.m atabilir yada konuya KESİN VARIM diye mesaj bırakabilirsiniz

çünkü konu basında yazan isimlerin topike geri dönüşü olmadı, herkesin çalışmaya düzenli olarak katılacagından, enerjileriyle, dualarıyla ve sevgileriyle aramızda bulunacagından emin olmam gerek

Gerçekten çok müthiş bir enerji yükselişi sağlayıp, hepimiz adına çok güzel şeylerin başlangıcı olacagına inanıyorum bu calısmanın

SEVGİLER

:42:

Ben de yazayım dileğimi. Hiç olmaz olur mu :) Ben de sevdiğimle birlikte bir ömür boyu birlikte ve mutlu olmak istiyorum hayırlısıyla. :)

Benim dileğim buydu ama ufak bir değişiklik yapacağım. ''Sevdiğim insanın bana olan ilgisinin ve aşkının artmasını istiyorum. Ve ömür boyu onunla birlikte mutlu olmak istiyorum.'' Aramız biraz bozuk da uzun süredir.
İnşallah hepimiz dileklerimizin gerçekleştiğini yazarız buraya tez vakitte. :52: Mutluluktan uçmanız dileğiyle... :10::10::10::10::10:

Arkadaşlar burada sadece dileklerinizi ve pozitif enerjiyi paylaşın.
Konu dini içeriğe dönmesin lütfen.Güzel paylaşımlar :34:

Ben de varımmmm.....Her yönüyle beğendiğim ve sevdiğim kişiyle çok mutlu sadakat dolu bi aşk evliliği yapmak istiyorum.......Bilginize :)))))))))):1::46: aksın enerjilerrrr:34::34::32::32:

süpersiniz kızlarrr

e ben zaten varımmm :1: enerjilerinizi burdan bile hissediyorum valla

listedeki diğer hatunlarrrr ve adı olmayıp yeni duyup katılmak isteyenler sizi bekliyoruzzz :3:

Eeee şimdi napıyoruz kızlar ilk 5 kişi daha belli olmadı değilmi? Dileklerini de sıralayalım ki kesin anlaşılır olsun dimi:1:
Sonra arada kaybolmasın kimsenin duası:)

Kızlar konuyu takip eden ve son listeye yazılan sadece 6 kişi kaldık zaten

wishpearl,zhebani,prenses, ben, zoia ve elfce

isterseniz her hafta ikişer kişi için çalışalım... cunku sayımız baya azaldı...

ne diyorsunuz?

ancak bir sonraki grup için arttırabilirz canım... bizim calısma bitene kadar baskasını alamayız

cunku sonradan gelenler gün kaçırmış olacak... eksik calısılmıs olur ilk baslayanlar için

yine yarına kadar bekleyelim aedk falan vardı belki onlar gelir...

2 kişi daha alabilirsek haftada 3 kişi için çalışırız... gelmezse bu grupla baslıyoruz artık haftada 2 kişi olmak uzere

kesin listede basta yazanları baz aldım o yuzden

wishpearl
ve zhebani ile baslıyoruz

3 kişiye cıkarsak ilk haftaya prensesi de eklicem...

Tamamdır kızlar....Bu akşam kesinleştirelim bence çünkü pazartesi akşam başlayalım dua etmeye...Pazartesi günü belki herkes giremez...:49:

Kızlar merhaba. çok güzel bir topik olmuş. ben de katılmak istiyorum aranıza. 6 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor iki ay sonra tedaviye başlayacağız tekrar bu sefer olumlu olsun ve hayırlısağlıklı bir evladımız olsun çok istiyoruz. benim dileğim bu. ne yapmam gerekiyorsa gönülden katılmaya razıyım. ben gündüzleri çalışıyorum akşam saatinde olur mümkünse dokuzdan sonra he birde ne kadar vakit ayırmamız gereiyor ne yapmamız gerekiyor açıklarsanız verimli olayım :)

Son düzenleme:
elize aramıza hoşgeldin eminim dileğin gercek olacaktır canım :29:

arkadaslar elize de katıldıgına göre 3 er kişi yapabiliriz... yarın pazartesi kalan 1 kişi de o zaman gelir diye dusunuyorum

wish,zebani ve prenses dileklerinizi yazın tekrar isterseniz yarın 22.30 da baslıyoruz

elize her hafta 3 arkadasımız icin her gun aynı saatte calısıcaz, enerjilerimizi gondericez, dua edicez, arkadaslarımızın dilekleri kabul olmus gibi hayal edicez onlar içn elimizden ne geliyosa yapıcaz yani

hep beraber aynı saatte aynı dileklere yonelicez

22.30 da illa pc basında olmana gerek yok

o hafta kimler için calıscamızı ve dilkelerinin ne oldugunu bil yeter

yarın baslıyoruz ve bir hafta boyunca listedeki ilk 3 arkadasımız için calısmaya baslıcaz...

elize aramıza hoşgeldin eminim dileğin gercek olacaktır canım :29:

arkadaslar elize de katıldıgına göre 3 er kişi yapabiliriz... yarın pazartesi kalan 1 kişi de o zaman gelir diye dusunuyorum

wish,zebani ve prenses dileklerinizi yazın tekrar isterseniz yarın 22.30 da baslıyoruz

elize her hafta 3 arkadasımız icin her gun aynı saatte calısıcaz, enerjilerimizi gondericez, dua edicez, arkadaslarımızın dilekleri kabul olmus gibi hayal edicez onlar içn elimizden ne geliyosa yapıcaz yani

hep beraber aynı saatte aynı dileklere yonelicez

22.30 da illa pc basında olmana gerek yok

o hafta kimler için calıscamızı ve dilkelerinin ne oldugunu bil yeter

yarın baslıyoruz ve bir hafta boyunca listedeki ilk 3 arkadasımız için calısmaya baslıcaz...

hoşbulduk canım.. hergün mü yapacağız ve ne kadar süre ile düşünceye dalıcaz. :)

Back