• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

kızlar bayram uzeri... herkesin programı olacak haliyle aksama olmasın diye bayram sonrası baslamayı oneriyorum...

5 kişi bencede uygn

saat 22:30

bayramdan sonraki hafta pazartesine kadar isimleri alıcam... ilk grup için gunde 5 kişiden toplam 35 kişilik limitimiz var....

bayramdan hemen sonraki pazartesi aksamı calısmaya baslıyoruz

tamam mıdır?

bu arada rica ederim wishpearl... bende sana konuyu actıgın için tesekkur ederim :34:

bi saniye baska bi calısmayla karıstırdım...

kişi limitine gerek yok... sadece ilk hafta 5 kişiyle baslıcaz.... sonraki hafta listede kac kişi varsa tekrar duzenlicez... max 5 olcak sekilde.. :1:

cunku bir hafta boyunca aynı kişiler için calıscaz

kızlar bayram uzeri... herkesin programı olacak haliyle aksama olmasın diye bayram sonrası baslamayı oneriyorum...

5 kişi bencede uygn

saat 22:30

bayramdan sonraki hafta pazartesine kadar isimleri alıcam... ilk grup için gunde 5 kişiden toplam 35 kişilik limitimiz var....

bayramdan hemen sonraki pazartesi aksamı calısmaya baslıyoruz

tamam mıdır?

bu arada rica ederim wishpearl... bende sana konuyu actıgın için tesekkur ederim :34:

Evet bayram sonrası iyi olur. Ayrıca rica ederim ne demek. :38:

selam hanımlar..konunun başında bir dileğim vardı.bugün gerçek oldu.ama bayramdan sonrası için yine de ben de varım.bayramdaki sonraki pazartesi 22:30 da görüşürüz.herkese iyi geceler...

selam hanımlar..konunun başında bir dileğim vardı.bugün gerçek oldu.ama bayramdan sonrası için yine de ben de varım.bayramdaki sonraki pazartesi 22:30 da görüşürüz.herkese iyi geceler...

kızlar inanmıcaksınız ama benimki de olmak üzere :32: işe yaradı mı ne :32::32:

aceleci kızlar enerji akısını baslatmıs bile dileklerine :1:

oyacım daha calısmaya baslamadık... bizimkiler o zamanı beklio bence :1:

aceleci kızlar enerji akısını baslatmıs bile dileklerine :1:

oyacım daha calısmaya baslamadık... bizimkiler o zamanı beklio bence :1:

inanılmaz uğur getirdi burası bana. bir kaç gündür her şey mükemmel gidiyor :nazar::nazar::nazar: nazar değmesin

Çok sevindim :) Tabi diğer arkadaşlara da sevindim de birden fazla alıntı nasıl yapılıyor bilmediğim için tek size yazıyorum. :52:

biri bana da anlatsın bu olayı - =))

Tabi anlatayım. Hani birlikten kuvvet doğar deriz ya bu da o hesap. :) Bir dileğimizi gerçekleştirmek için hayal kurar, onun olacağına inanır ve isteriz. Ona odaklanırız. Bu sefer bunu herkes için yapacağız. Yani dileklerini yazan arkadaşlar için onların hayallerine ortak olacağız ve biz de odaklanacağız. Örneğin bebeği olmasını isteyen biri için 'bebeğinin olduğunu hayal edeceğiz. Buraya bebeğinin olduğunu çok mutlu olduğunu yazdığını hayal edeceğiz. Bunun gibi. :)

inanılmaz uğur getirdi burası bana. bir kaç gündür her şey mükemmel gidiyor :nazar::nazar::nazar: nazar değmesin

aman maşallah darısı basımıza yaa :nazar::nazar::1:

biri bana da anlatsın bu olayı - =))

hayatcım toplu dua ve enerji calısması bu balım... birbirimizin dilekleri için dua ve enerji gondericez.. wishpearlin dedigi gibi... ilk sayfalarda ayrıntılı acıkladık balım buyu gel sende aramıza :29:

Back
X