• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

gizomm yasminimmm yerim siziii beeennn güzel enerjili dostlarımmm :1:

ben bugun bahcede hamak keyfi yapıyodum 22.00 da telden baglanıp dileklerin oldugu sayfayı actım agacların altında konsantre oldum... su aralar yetiştirmem gereken bir iş var malesef onu bitireyim her aksam bahcede yapıcam cok sevdim daha bi güzel oldu benim icin bu aksam :16:

gizommm görüşeceğiz balımm kacısı yok.. kader aglarını ördü :9::9: accık daha sabretmem lazım sonra özgürüm inşallah :10:

Her yeni çalışmada daha büyük bir aile oluyoruz. Ne kadar güzel. :21: Hiç görmeden sevmek buymuş demekki.:23::23:

hayırlı akşamlar kızlar tam dua etmeye başladım yine ezan okunuyor :) ezanlarla dularım ulaşsın RAbbime.hayat sultan senn için dua ederken içimden tez zamnda hayırlı birini bulacğn geçti nedense ,maviaşk içinde iyiki aldatılmısım da karsıma sen çıkmıssın diyebileceği biri olacak gibi geçti içimden zaten senn içinde öyle dua ettim.yasemin senin içinde birazcık daha zamn var gibi hissettm kış gibi ne bilim sadece his hakkımızda hayırlsıı olsun :))) gizemcim benim sevgilimde asker ALLAH kolaylık versin şimdiden .hepinize hayırlı akkşamlar.saati saatine katılamazsam her gün dilekleriniz için duacıyım unutmayn.:16:

Hep güzel ilişkiler yaşayın inşallah. Aldatıldığını öğrenmek, hic değer görmediğini fark etmek ne kadar zormuş. Allahım kimseye yaşatmasın bunu. Hayat tepetaklak gidiyor. Neden, niçin soruları zihnimde sürekli.. Kalbimde karmakarışık hallerde. İnşallah en güzeli olur hakkımızda hepimiz için.

Canlarım dualarımı ettiim bütün kalbimle, Allahım hepimizin dualarını tek tek en kısa zamanda hayrlısıyla kabul etsin, grupta aktif olan arkadaşlar benimde aklımda yer etmiş, onlara torpilli dua ediyorum üstüne ekleme yapıyorum :1:
Mesela : Gizemciğimin sevgilisinin askerliği için ayrıntılı dua ettim, 2013 gelini olsun diye özel istekte bulundum.
Kübracığımın ve ablasının hayırlı bir kısmet ile en kısa zamanda karşılaşıp birbirleri ardına evlenmelerini diledim, ablan evendğinde sende nişanlı olacaksın yani öyle geçti aklımdan. ama bide şunu dedim, Allahım annesine yakın biyerde otursun her ikiside, kadıncağız yalnız kalmasın hep görebilsin kızlarını dedim.:16:
Çağlacığımı zaten direk evlendirdim ve onu mutlu yuvasında huzurlu gülen bir ifade ile bana bakarken hayal ettim.
vs vs, yani hepimiz için canı gönülden dualar ettim.
hepinizi çok öpüyorum iyi geceler diliyorum. Ayrıca gizemin dediği gibi saat 22 de burda olmasam bile telefonum alarm veriyor mutlaka konsantre oluyorum hiç şüpheniz olmasın:34:
Aklımı mı okuyosun anlamadım ki ? Ben hep öyle istiyorum ablamda bende evlensekte şehir dışında olmayalım ( yinede hayırlısı ne ise o olsun ama ) annem ne zaman alo dese yanına gidebilelim istiyorum onun yanlızlığına dayanamam..

Ben seni çok sevdim yaaa...
:38:
hayırlı akşamlar kızlar tam dua etmeye başladım yine ezan okunuyor :) ezanlarla dularım ulaşsın RAbbime.hayat sultan senn için dua ederken içimden tez zamnda hayırlı birini bulacğn geçti nedense ,maviaşk içinde iyiki aldatılmısım da karsıma sen çıkmıssın diyebileceği biri olacak gibi geçti içimden zaten senn içinde öyle dua ettim.yasemin senin içinde birazcık daha zamn var gibi hissettm kış gibi ne bilim sadece his hakkımızda hayırlsıı olsun :))) gizemcim benim sevgilimde asker ALLAH kolaylık versin şimdiden .hepinize hayırlı akkşamlar.saati saatine katılamazsam her gün dilekleriniz için duacıyım unutmayn.:16:

İnşallah hepimizin gönlü feraha erer en kısa ve hayırlı zamanda.. Rabbim kabul etsin her birimizin duasını.. Canımmmm benim çok sağol güzel dileklerin ve duaların için...:38:

Ayy bi mutluyum valla....
:16:

Hep güzel ilişkiler yaşayın inşallah. Aldatıldığını öğrenmek, hic değer görmediğini fark etmek ne kadar zormuş. Allahım kimseye yaşatmasın bunu. Hayat tepetaklak gidiyor. Neden, niçin soruları zihnimde sürekli.. Kalbimde karmakarışık hallerde. İnşallah en güzeli olur hakkımızda hepimiz için.

inan bana canım geciyor... sonra diyosun ki iyi ki bitmiş o ilişki iyi ki kurtulmusum ondan da karsıma hayatımın askı cıkmıs iyi ki yasamısım bunları o askın kıymetini anlıyorum simdi diyosun :34:

şu hayatta geçmeyen dert bitmeyen acı yok inan.derinlere inme neden niçin diye düşünme içinden çıkamazsın dua et iyiki de daha ciddi boyutlara taşınmadan bitmiş çok şanslısın.bu olayı seni biryerlerde bekleyen ve hakeden biri için yaşadığına inandır kendinii ,unutma yaşandı ve bitti !

Duasız üşürmüş yürekler bil! Sana bir dua eden olsun, Seninde bir dua ettiğin!
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan...
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan!!!

Hz. Mevlana..

Aklımı mı okuyosun anlamadım ki ? Ben hep öyle istiyorum ablamda bende evlensekte şehir dışında olmayalım ( yinede hayırlısı ne ise o olsun ama ) annem ne zaman alo dese yanına gidebilelim istiyorum onun yanlızlığına dayanamam..
Ben seni çok sevdim yaaa...

İnşallah hepimizin gönlü feraha erer en kısa ve hayırlı zamanda.. Rabbim kabul etsin her birimizin duasını.. Canımmmm benim çok sağol güzel dileklerin ve duaların için...:38:

Ayy bi mutluyum valla....
:16:
canım benim yaa bende seni çok sevdim, sen hiç merak etme canı gönülden dualarımdasın ablanla :16:
gizomm yasminimmm yerim siziii beeennn güzel enerjili dostlarımmm :1:
ben bugun bahcede hamak keyfi yapıyodum 22.00 da telden baglanıp dileklerin oldugu sayfayı actım agacların altında konsantre oldum... su aralar yetiştirmem gereken bir iş var malesef onu bitireyim her aksam bahcede yapıcam cok sevdim daha bi güzel oldu benim icin bu aksam :16:
gizommm görüşeceğiz balımm kacısı yok.. kader aglarını ördü :9::9: accık daha sabretmem lazım sonra özgürüm inşallah :10:
oyy bende seni yerim çağlammmm, ohh hamak keyfi filan maşallah yaa ordaki enerjin tavan yapıyordur senin gökyüzünde yıldızları izleyerek ayy süpersin:32:
Duasız üşürmüş yürekler bil! Sana bir dua eden olsun, Seninde bir dua ettiğin!
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan...
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan!!!
Hz. Mevlana..

:46::46::46: harika

tatlişkolarım ben dualarımı ettim hepinize tek tek canı yürekten.
Allahım sen kabul et inşallah yarabbim:16:
hepinize iyi geceler

Ben bugün biraz geç yaptım beni affedin. :31: can sıkıntısından kurabiye yapıyordum saat 10'u geçmiş fark etmemişim. :/ bundan sonra alarmı ayarlayacağım. :9:

kızlar beni affedin yaa, ben ilk kez dün yapmaya başlayabildim:( bir öncekini kaçırdım, ama dün sırayla herkesi okudum:))

kendi kendime sözüm vardı,dün yasin okuyacaktım saati ona göre ayarladım hemen sonrasında hepimizin dileklerini sıraladım walla=))

ama siz baya kaynaşmışsınız,ben nete çok giremiyorum dışta kaldım diye üzüldüm,kalbimiz bir olsun gerçi:):):)

kızlar beni affedin yaa, ben ilk kez dün yapmaya başlayabildim:( bir öncekini kaçırdım, ama dün sırayla herkesi okudum:))
kendi kendime sözüm vardı,dün yasin okuyacaktım saati ona göre ayarladım hemen sonrasında hepimizin dileklerini sıraladım walla=))
ama siz baya kaynaşmışsınız,ben nete çok giremiyorum dışta kaldım diye üzüldüm,kalbimiz bir olsun gerçi:):):)

canım benim hoşgeldin, Allah kabul etsin dualarını inşallah, ohh bide baştan yasin okumuşsun çok süper olmuş, varya dün ebnimde içimden geçti okumak sonra unuttum, kuranda fetih suresi var, istediğiniz hayırlı şeyler için dua ederken baştan onu okuyun derim ben, çok büyük bir sure. ben çok okurum çok inanırım onu okuyunca ettiğim dualrın kabul olacağına.

Ayrıca dışta kaldım deme canım olurmu öyle şey, tabiki sık gelsen daha çok enerjimiz yükselir senin için ama yinede hepimiz tek tek geleninde gelmeyeninde istekleri için dua ediyoruz:16:

Kalbimiz bir olsun bence de..:34: Allah kabul etsin canım.. Dua vaktine gelsin dualarımız inşALLAH..

Sen ismini söylemedin bide
...

ALLAHın iziiniyle abdestimle duamı ettim kabul olmasını bekliyorum.kızlar birde bişiy eklemek istiyorum musadenizle nasıl atlamışım bilemedim:17: temmuzun 7 sinde kpss gireceğim eğer hakkımda hayırlısıysa kazanabileyimm :17:

canım benim hoşgeldin, Allah kabul etsin dualarını inşallah, ohh bide baştan yasin okumuşsun çok süper olmuş, varya dün ebnimde içimden geçti okumak sonra unuttum, kuranda fetih suresi var, istediğiniz hayırlı şeyler için dua ederken baştan onu okuyun derim ben, çok büyük bir sure. ben çok okurum çok inanırım onu okuyunca ettiğim dualrın kabul olacağına.

Ayrıca dışta kaldım deme canım olurmu öyle şey, tabiki sık gelsen daha çok enerjimiz yükselir senin için ama yinede hepimiz tek tek geleninde gelmeyeninde istekleri için dua ediyoruz:16:

Birbirimiz için fetih sureside okuyabilirz aslında.... Ne güzel olur...:34:

sevgili arkadaşlarımmm şimdi gelebildim topiğe, dualarımı ettim herbiriniz için teker teker, Allahım kabul eder inşallah hayırlı olan tüm dualarımızı. (amin.)

Birbirimiz için fetih sureside okuyabilirz aslında.... Ne güzel olur...:34:

canım benim tabiki okuyalım, ben varım. Yarın sen benim bebeğim için, bende ablan ve senin için okuyayım ourmu uygunmu sana? çok sevinirim valla, hangimizin duasının kabul olacağını birtek Allah bilir, inşallah ikimizin birbirine ettiği kabul olacaktır en kısa zmaanda hemde

sevgili arkadaşlarımmm şimdi gelebildim topiğe, dualarımı ettim herbiriniz için teker teker, Allahım kabul eder inşallah hayırlı olan tüm dualarımızı. (amin.)

canım benim tabiki okuyalım, ben varım. Yarın sen benim bebeğim için, bende ablan ve senin için okuyayım ourmu uygunmu sana? çok sevinirim valla, hangimizin duasının kabul olacağını birtek Allah bilir, inşallah ikimizin birbirine ettiği kabul olacaktır en kısa zmaanda hemde

Tamam canım ben bugün Allah nasip ederse okuyacağım senin niyetin için...

Tamam canım ben bugün Allah nasip ederse okuyacağım senin niyetin için...

Kübracım canım ebnim günaydın, hayırlı cumalar bitanem :16:
ayy tamda mübarek güne denk geldi, tam cuma vakti okuyacağım inşallah , tamda duaların kabul olduğu saate gelirse, haftaya tanışırsın hayırlı kişiyle inşallah :8:

Bak canım benim duamı aynen şöyle edersen çok çok süper olur:
"Allahım yasemine hayırlısıyla, sağlıklı, senin yolunda peygamber efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına milletine, dünyasına ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel bir evlat nasibet" diye edersen süppper olur, bu çok detaylı bir dua ama, oldumu tam olsun inşallah :16:

Kübracım canım ebnim günaydın, hayırlı cumalar bitanem :16:
ayy tamda mübarek güne denk geldi, tam cuma vakti okuyacağım inşallah , tamda duaların kabul olduğu saate gelirse, haftaya tanışırsın hayırlı kişiyle inşallah :8:

Bak canım benim duamı aynen şöyle edersen çok çok süper olur:
"Allahım yasemine hayırlısıyla, sağlıklı, senin yolunda peygamber efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına milletine, dünyasına ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel bir evlat nasibet" diye edersen süppper olur, bu çok detaylı bir dua ama, oldumu tam olsun inşallah :16:

Yok artık haftaya öyle mi ..:1:

Zaten bu şekilde ediyodum canım.. Uzun uzun ederim bende cuma namazımı kıldıktan sonra edicem inşallah... :34:

Sen benim niyetimi biliyosun zaten, nasıl edeceğini de biliyosundur canımmm ...

Back