- Konu Sahibi pearlpearl
ama o zaman bize sıra gelmeezzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar max 10 kişi dedik fazla kalabalık olursa yogunlasamıyoruz...
bir sonraki gruba katılmak icin konuyu takipte kalın... çalışmalarımız devam edecek her bir çalışma bir hafta sürüyor zaten
Gizemcim senin enerjin beni çok etkiliyor yaa hakkaten sende bişey var maşallah Allahım inşallah benim için hissettiğin şeylerde en kısa ve hayırlı zamanda çıkar, inanki eğer istanbuldaysan ozaman buluşup kutlarız senle birlikte bebek haberimi
Ayrıca sevgilinle seni çok yakıştırıyorum ben ya maşallah size ALlah nazarlardan korusun inşallah , hiç sorunsuzca tüm işleriniz su gibi akıp gitsin. ben evlenmeden önce kendime şöyle dua ediyordum " Allahım bu görüştüğüm kişi eğer hakkımda hayırlısı ise bizim tüm işlerimizi kolaylaştır, ailelelerimizin içini ısındır, onlarda kolaylaştırsınlar zorluk çıkartmasınlar ve herşey su gibi aksın inşallah" diyordum. çok şükür ki öylede oldu canlarım. inşallah darısı sizlerinde başına olsun (aminnnn..)
ve bende inanıyorum dualarımızın kabul olacağına, içimde çok büyük bir umut var, mutluluk var, bu topik bana çok iyi geldi iyiki tanıştık
Kübracım ağzına sağlık ay ne güzel anlatmışsın varya şimdi daha çok etkilendim, Allah inşallah üçünüzünde kalbindeki bu güzel istekleri verir.
ozaman Çağla dan sonra seni gönderiyorum tamam ikinci sıraya sen geçtin tatlım
yalnız gözümün önünden senin için kuyruklu bir gelinlik deil, kabarık gösterişli bir model geçti haberin olsun
24 yıldır ben kendimi çözemedim iyi ve kötü birilerini etkliyorum ama bundan eminim kötü istemsemde kötü şeler geçincede oluyor malesef
veee istanbuldayımk kesinlikle kutlarız çağlamda gelir bakarsın
sağol canım yakıştırmana çok sevindim inan çok bekledim okulu bitsin die çok didindm artık çok yoruldum ama hiç senin bu güzel dilediğin dilek gibi dilememiştim
" Allahım bu görüştüğüm kişi eğer hakkımda hayırlısı ise bizim tüm işlerimizi kolaylaştır, ailelelerimizin içini ısındır, onlarda kolaylaştırsınlar zorluk çıkartmasınlar ve herşey su gibi aksın inşallah" bunu her anımda tekrarlıcam
inşallah dualarımız tez vakit kabul olur mutluluklarımızı an ve an yaşarız beraber
ismini söylemeyen arkadaşlar kaldı sanırsam 3 kişi sizde söyleyin lütfennnn daha iyi olcağna inanıyorum gmailimde bir belgede dileklerinizi isimlerinizi tutup arada iş yerimdeykende tekrarlıcam gerçi unutmam artık ben
benide gönder benide bende 2013 gelini adayyım gözünün önünden geçeyim ayyy yalnız illa evlenmek isteyen kızlar olur onlara benzedim tek dileğim o şu sıra
kızlar enerjinize sağlıka diyerek 3 haftadır okulduğu fakülteden mezun olan aşkım çıkış belgesini okul ismi değişmesinden dolayı alamıyordu perşembe verilir demişti vee bugün aldıııı mutlandın olmaz sanmıştım son haftaydı askerlik için, askerlik şubesine gidicek yarın sabah aşkım okulda ilk mezuniyet belgesini alan oldu koskoca mühendslk fakültesi bir o bu işin peşini bırakmadı onlarca bölüm onlarca insan sadece benim aşkım ısrarla koştu belki çok küçük adım ama dünkü enerji bana bu şekilde yaradı ben biraz halsizde olsam kıpır kıpır 1. engel kalktı sıra kısa dönem askerlikte darısı dileyen herkese
canım benim, kalbin temiz demekki Allah bazı şeyleri sana malu ediyor bu çok güzel, tabiki kötü şeyleride bildiği zaman insan bundan hoşlanmaz haklısın ama biz pozitif tarafına bakalım, benim kızım konusuna mesela
Bu arada istanbulda olmanıza çok sevindim, hayırlısıyla hangimizin güzel haberi ilk olarak patlarsa hemen kutlarız
Bu yazdığım duayı ben çok inanarak canı gönülden hergün namazlarımdan sonra hep ettim, çok şükür ki Allah kabul etti, inanıyorumki canı gönülden ederseniz sizinde olur, iyi bir evlilik dünyadaki cennet gibi birşey yani
Ah yerim senin 2013 gelin adaylığını Allahım inşallah hemde başlarında olursun, artık kış mış ama evlenin yeterki, şubat geçti içimden
Dünkü dualarımız sevgilin için böyle güzel bir etki oluşturduysa, bugünküde inşallah onun askere gideceği yeri güvenilir bir yer olmasını sağlasın bence canım. Allah korusun tehlikeli bir bölge olursa senin içn çok zor olur beklemek, kıyamam ben sana, onada dua edelim bence
Kübracım ağzına sağlık ay ne güzel anlatmışsın varya şimdi daha çok etkilendim, Allah inşallah üçünüzünde kalbindeki bu güzel istekleri verir.
ozaman Çağla dan sonra seni gönderiyorum tamam ikinci sıraya sen geçtin tatlım
yalnız gözümün önünden senin için kuyruklu bir gelinlik deil, kabarık gösterişli bir model geçti haberin olsun
Teşekkür ederim canım.. Hadee valla sırayıda kaptım demi...:123:
Dualarında yer almak istiyorum benide hatırla namazlarından sonra canımmm...
Canlarım dualarımı ettiim bütün kalbimle, Allahım hepimizin dualarını tek tek en kısa zamanda hayrlısıyla kabul etsin, grupta aktif olan arkadaşlar benimde aklımda yer etmiş, onlara torpilli dua ediyorum üstüne ekleme yapıyorum
Mesela : Gizemciğimin sevgilisinin askerliği için ayrıntılı dua ettim, 2013 gelini olsun diye özel istekte bulundum.
Kübracığımın ve ablasının hayırlı bir kısmet ile en kısa zamanda karşılaşıp birbirleri ardına evlenmelerini diledim, ablan evendğinde sende nişanlı olacaksın yani öyle geçti aklımdan. ama bide şunu dedim, Allahım annesine yakın biyerde otursun her ikiside, kadıncağız yalnız kalmasın hep görebilsin kızlarını dedim.
Çağlacığımı zaten direk evlendirdim ve onu mutlu yuvasında huzurlu gülen bir ifade ile bana bakarken hayal ettim.
vs vs, yani hepimiz için canı gönülden dualar ettim.
hepinizi çok öpüyorum iyi geceler diliyorum. Ayrıca gizemin dediği gibi saat 22 de burda olmasam bile telefonum alarm veriyor mutlaka konsantre oluyorum hiç şüpheniz olmasın