• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

ikinci calısmada daha kalabalık olcagımız anlasıldı...

katılmak isteyen herkes katılacak arkadaslar bu kez limiti yukarı cekicez... 10 sak 20 olcak...

ama bu kez bölücez... toplamda 2 hafta calıscaz, 20 kişilik grup ilk herkes birlikte ilk hafta ilk 10 kişiye daha sonra diğer 10 kişiye çalışacak....

arttıkca böle bölücez calısmayı... daha fazla enerji toplanıcak ama calısmanın da süreleri uzayacak sadece

ben bu calısmaları daha once kendi arkadaslarımla da yapıyodum üniversitede falan... uzun calısmaların tek dezavantajı kimileri sıkılıp yarıda bırakıyo kendi dilekleri için calısıldıktan sonra

bu da cok ayıp ve kötü bir şey, o yuzden sıkılmadan yorulmadan sonuna kadar gidebilecek olanların gelmesi tercihimiz...

Ben size biraz dileğimden bahsedeyim..

Ablam ve kendim için hayırlı bi evlilik vee özellikle annemizin bu günlerimizi görmesini diledim..

Bizim annemizden, anneminde bizden başka kimsesi yok... ( Rabbim ayırmasın inşallah )

Annem 32 yaşında evlenmiş.. Nasip olmamış bi türlü.. Yıllar önceki nasibi ( yani babamla) yıllar sonra nasip olmuş evlenmişler..

Yaşıtları,hatta annemden küçükler bile evlenip çoluk çocuğa karışmışken annem bekarmış...

Düşünün ki o zamanlar evlilik yaşı 17-18 civarındayken annem 32 yaşında evlenmiş...

Ee tabi tahmin edersiniz ki milletin abuk subuk laflarına maruz kalmış ( ne zaman evlencen? vs. vs.) ve üzülmüş...

Ve şimdi kendi kaderini ne ablamın, ne benim yaşamamı istemiyo ( haklı olarak )

Ben zaten evliliğe hep olumlu bakan birisiydim ama annemin bizim mürvetimizi görmek tek hayaliyken daha bi olumlu bakıyorum ve istiyorum...

Annem geç anne oldum bari geç annane olmayayım diye düşünüyo hep..

O kadar çok özeniyo ki bizi telimizle duvağımızla görmeyi... Allahım nasip eder inşALLAH...

Hep hayırlısı diyorum... Rabbim hayırlı yazılar yazsın.. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın.. inşALLAH...

Kübracım ağzına sağlık ay ne güzel anlatmışsın varya şimdi daha çok etkilendim, Allah inşallah üçünüzünde kalbindeki bu güzel istekleri verir.
ozaman Çağla dan sonra seni gönderiyorum tamam ikinci sıraya sen geçtin tatlım :16:
yalnız gözümün önünden senin için kuyruklu bir gelinlik deil, kabarık gösterişli bir model geçti haberin olsun :1:

Son düzenleme:
Gizemcim senin enerjin beni çok etkiliyor yaa hakkaten sende bişey var maşallah :nazar: Allahım inşallah benim için hissettiğin şeylerde en kısa ve hayırlı zamanda çıkar, inanki eğer istanbuldaysan ozaman buluşup kutlarız senle birlikte bebek haberimi :16:
Ayrıca sevgilinle seni çok yakıştırıyorum ben ya maşallah size ALlah nazarlardan korusun inşallah , hiç sorunsuzca tüm işleriniz su gibi akıp gitsin. ben evlenmeden önce kendime şöyle dua ediyordum " Allahım bu görüştüğüm kişi eğer hakkımda hayırlısı ise bizim tüm işlerimizi kolaylaştır, ailelelerimizin içini ısındır, onlarda kolaylaştırsınlar zorluk çıkartmasınlar ve herşey su gibi aksın inşallah" diyordum. çok şükür ki öylede oldu canlarım. inşallah darısı sizlerinde başına olsun (aminnnn..)
ve bende inanıyorum dualarımızın kabul olacağına, içimde çok büyük bir umut var, mutluluk var, bu topik bana çok iyi geldi iyiki tanıştık :16:

24 yıldır ben kendimi çözemedim iyi ve kötü birilerini etkliyorum ama bundan eminim kötü istemsemde kötü şeler geçincede oluyor malesef

veee istanbuldayımk kesinlikle kutlarız çağlamda gelir bakarsın

sağol canım yakıştırmana çok sevindim inan çok bekledim okulu bitsin die çok didindm artık çok yoruldum ama hiç senin bu güzel dilediğin dilek gibi dilememiştim

" Allahım bu görüştüğüm kişi eğer hakkımda hayırlısı ise bizim tüm işlerimizi kolaylaştır, ailelelerimizin içini ısındır, onlarda kolaylaştırsınlar zorluk çıkartmasınlar ve herşey su gibi aksın inşallah" bunu her anımda tekrarlıcam

inşallah dualarımız tez vakit kabul olur mutluluklarımızı an ve an yaşarız beraber

ismini söylemeyen arkadaşlar kaldı sanırsam 3 kişi sizde söyleyin lütfennnn daha iyi olcağna inanıyorum gmailimde bir belgede dileklerinizi isimlerinizi tutup arada iş yerimdeykende tekrarlıcam gerçi unutmam artık ben

Kübracım ağzına sağlık ay ne güzel anlatmışsın varya şimdi daha çok etkilendim, Allah inşallah üçünüzünde kalbindeki bu güzel istekleri verir.
ozaman Çağla dan sonra seni gönderiyorum tamam ikinci sıraya sen geçtin tatlım :16:
yalnız gözümün önünden senin için kuyruklu bir gelinlik deil, kabarık gösterişli bir model geçti haberin olsun :1:

benide gönder benide bende 2013 gelini adayyım gözünün önünden geçeyim ayyy yalnız illa evlenmek isteyen kızlar olur onlara benzedim tek dileğim o şu sıra

kızlar enerjinize sağlık diyerek 3 haftadır okulduğu fakülteden mezun olan aşkım çıkış belgesini okul ismi değişmesinden dolayı alamıyordu perşembe verilir demişti vee bugün aldıııı mutlandın olmaz sanmıştım son haftaydı askerlik için, askerlik şubesine gidicek yarın sabah aşkım okulda ilk mezuniyet belgesini alan oldu koskoca mühendslk fakültesi bir o bu işin peşini bırakmadı onlarca bölüm onlarca insan sadece benim aşkım ısrarla koştu :65::65:belki çok küçük adım ama dünkü enerji bana bu şekilde yaradı ben biraz halsizde olsam kıpır kıpır güzellikler yaşıyorum 1. engel kalktı sıra kısa dönem askerlikte darısı dileyen herkese

Son düzenleme:
24 yıldır ben kendimi çözemedim iyi ve kötü birilerini etkliyorum ama bundan eminim kötü istemsemde kötü şeler geçincede oluyor malesef
veee istanbuldayımk kesinlikle kutlarız çağlamda gelir bakarsın
sağol canım yakıştırmana çok sevindim inan çok bekledim okulu bitsin die çok didindm artık çok yoruldum ama hiç senin bu güzel dilediğin dilek gibi dilememiştim
" Allahım bu görüştüğüm kişi eğer hakkımda hayırlısı ise bizim tüm işlerimizi kolaylaştır, ailelelerimizin içini ısındır, onlarda kolaylaştırsınlar zorluk çıkartmasınlar ve herşey su gibi aksın inşallah" bunu her anımda tekrarlıcam
inşallah dualarımız tez vakit kabul olur mutluluklarımızı an ve an yaşarız beraber
ismini söylemeyen arkadaşlar kaldı sanırsam 3 kişi sizde söyleyin lütfennnn daha iyi olcağna inanıyorum gmailimde bir belgede dileklerinizi isimlerinizi tutup arada iş yerimdeykende tekrarlıcam gerçi unutmam artık ben
benide gönder benide bende 2013 gelini adayyım gözünün önünden geçeyim ayyy yalnız illa evlenmek isteyen kızlar olur onlara benzedim tek dileğim o şu sıra
kızlar enerjinize sağlıka diyerek 3 haftadır okulduğu fakülteden mezun olan aşkım çıkış belgesini okul ismi değişmesinden dolayı alamıyordu perşembe verilir demişti vee bugün aldıııı mutlandın olmaz sanmıştım son haftaydı askerlik için, askerlik şubesine gidicek yarın sabah aşkım okulda ilk mezuniyet belgesini alan oldu koskoca mühendslk fakültesi bir o bu işin peşini bırakmadı onlarca bölüm onlarca insan sadece benim aşkım ısrarla koştu :65::65:belki çok küçük adım ama dünkü enerji bana bu şekilde yaradı ben biraz halsizde olsam kıpır kıpır 1. engel kalktı sıra kısa dönem askerlikte darısı dileyen herkese

canım benim, kalbin temiz demekki Allah bazı şeyleri sana malu ediyor bu çok güzel, tabiki kötü şeyleride bildiği zaman insan bundan hoşlanmaz haklısın ama biz pozitif tarafına bakalım, benim kızım konusuna mesela :52:
Bu arada istanbulda olmanıza çok sevindim, hayırlısıyla hangimizin güzel haberi ilk olarak patlarsa hemen kutlarız:32:
Bu yazdığım duayı ben çok inanarak canı gönülden hergün namazlarımdan sonra hep ettim, çok şükür ki Allah kabul etti, inanıyorumki canı gönülden ederseniz sizinde olur, iyi bir evlilik dünyadaki cennet gibi birşey yani:34:
Ah yerim senin 2013 gelin adaylığını :16: Allahım inşallah hemde başlarında olursun, artık kış mış ama evlenin yeterki, şubat geçti içimden :52:
Dünkü dualarımız sevgilin için böyle güzel bir etki oluşturduysa, bugünküde inşallah onun askere gideceği yeri güvenilir bir yer olmasını sağlasın bence canım. Allah korusun tehlikeli bir bölge olursa senin içn çok zor olur beklemek, kıyamam ben sana, onada dua edelim bence:34:

canım benim, kalbin temiz demekki Allah bazı şeyleri sana malu ediyor bu çok güzel, tabiki kötü şeyleride bildiği zaman insan bundan hoşlanmaz haklısın ama biz pozitif tarafına bakalım, benim kızım konusuna mesela :52:
Bu arada istanbulda olmanıza çok sevindim, hayırlısıyla hangimizin güzel haberi ilk olarak patlarsa hemen kutlarız:32:
Bu yazdığım duayı ben çok inanarak canı gönülden hergün namazlarımdan sonra hep ettim, çok şükür ki Allah kabul etti, inanıyorumki canı gönülden ederseniz sizinde olur, iyi bir evlilik dünyadaki cennet gibi birşey yani:34:
Ah yerim senin 2013 gelin adaylığını :16: Allahım inşallah hemde başlarında olursun, artık kış mış ama evlenin yeterki, şubat geçti içimden :52:
Dünkü dualarımız sevgilin için böyle güzel bir etki oluşturduysa, bugünküde inşallah onun askere gideceği yeri güvenilir bir yer olmasını sağlasın bence canım. Allah korusun tehlikeli bir bölge olursa senin içn çok zor olur beklemek, kıyamam ben sana, onada dua edelim bence:34:

pozitifliğimi katcam ne olursa olsun gülmeliyz mutlu olmalıyız canım

evet ben forumdan canım ciğerim dediğim çok arkadaşla tanıştım 2013 gelinlerinden hattaha bir arkdaş yıllık izninde 1 gün bizim evde kaldı öyle mutlu oldum ki diğer arkdşlarla buluştuk ki çağlada bizim grupta o gelemedi inanıyorum ki çağlaylada görüşcez çünkü çağlayıda gördümmü 40 yıllık dostum gibi sarılp nerde kalmıştık die muhabbet olcak biz burda öyle dostluk kurduk yasemincim inanılmaz ama oldu yani senlede olur iyi haberleri alalım görüşelim biz gelinciklerle ikea çıkarması yapmıştık :1::1::1::1:şu sıra çeyiz alıyorum çeyiz topikim var yardımlarını kullandığın markaları topikte benle paylaşrsan diğer arkdşlarda bilgilenirler

evet bu duayı canı gönülden edicem hattaha çoğu zaman burdaki arkdşlar iş yerimde aklıma geldi hep dua ettim onlarada

ahhh canım sevgilim 1 sene giderse parada kazancak hemende evlencez ama 6 ay gitsin yakına gitsin yaz kış farketmez diyorm 2013 10 kasım bizim 6 sene bitcek herhalde o zaman istiyorum ama bakcaz canım

evet dünkü dulaarınza inanıyorum günlerdir dua okuyorum ama yok kızlar gerçekten farklı bişiydi dünkü ben etkilendim hissettim hepinizin enerjisini kalbim heycandan yerinden çıkıcaktı

yasemincm inan mezun olana belgeyi hemen veriyorlar okulun adı değişti bide öğrenciler finnalle mezun olmuyor ya okul yavaştan aldı benmkide hemen askere gitmek istiyor bide 88 li yaşın küçük ne edicen oğlum belgeyi diyor hocaları hazır değil koskoca fakülteler var kimse bastrmyor iktisattan tıp fakültesine tut benimki bir bastırdı olmaz gidicem die

herşeyde bir hayır var arkdşlarım giz çok zorladı inşallah bişi olmaz dediler bende geçen gün sevgiliceğe kızarken kızma bana ne bilirsin belkide şehit olmaya gidiyorum o yüzden bişeyleri hızlandırdım kaderimi etkilemiş olablrmym giz normal şartlarda aralığa kalmam gerekirdi ben çok zorladım bişileri dedi çok üzüldüm ağladım böyle demesi koydu biryerde ama yapcak bişi yok kaderde varsa bişeylere engel olamayız ki hissediyorum bişeyler zorda geçebilir ilk çıktğmz zamanda hep yakın biryere gidceği doğardı içime, benim için ağustos ilk haftaya kadar bu merak olcak herhalde nereye gidicek er mi yedek subaymı ne olcak bitcek hep bunlar olcak

o yüzden kızlar dileğme artık en önemli olan birşeyi eklemek istiyorum benim için bunuda eklermisiniz

sevgilim askere gidecek ve gidiceği yerin onun için en güvenli bölge olmasını diliyorum

Teşekkür ederim canım.. Hadee valla sırayıda kaptım demi...:123:

Dualarında yer almak istiyorum benide hatırla namazlarından sonra canımmm...
:38:

Rabbim birbirimiz için yaptığımız Duaları kabul eylesin..

Çünkü bu öyle dua ki, birbirimizi hiç görmeden sevdik ve o içtenlikle dua ediyoruz....

Gün içerisinde de ediyorum ben dua.. İsimleriniz aklıma yer etmeye başladı çünkü...

Yanlız diğer bi kaç arkaaştan ses çıkmadı ya...

dualarımız kabul olsun arkadaşlar

bu arada kendim için öncelikle söylim hergün 10 da buraya yazamasamda yada o saatlerde pc karşısında olmasamda muhakak bir yerde kosntre biçimde dileklerinizi söylüyor olacağım

bugünlerde evdeyim ama diğer akşamlar dışarda olursam burda sesim çıkmazsa yanlış anlamayın aklımdasınız

herkese iyi geceler

Canlarım dualarımı ettiim bütün kalbimle, Allahım hepimizin dualarını tek tek en kısa zamanda hayrlısıyla kabul etsin, grupta aktif olan arkadaşlar benimde aklımda yer etmiş, onlara torpilli dua ediyorum üstüne ekleme yapıyorum :1:
Mesela : Gizemciğimin sevgilisinin askerliği için ayrıntılı dua ettim, 2013 gelini olsun diye özel istekte bulundum.
Kübracığımın ve ablasının hayırlı bir kısmet ile en kısa zamanda karşılaşıp birbirleri ardına evlenmelerini diledim, ablan evendğinde sende nişanlı olacaksın yani öyle geçti aklımdan. ama bide şunu dedim, Allahım annesine yakın biyerde otursun her ikiside, kadıncağız yalnız kalmasın hep görebilsin kızlarını dedim.:16:
Çağlacığımı zaten direk evlendirdim ve onu mutlu yuvasında huzurlu gülen bir ifade ile bana bakarken hayal ettim.
vs vs, yani hepimiz için canı gönülden dualar ettim.
hepinizi çok öpüyorum iyi geceler diliyorum. Ayrıca gizemin dediği gibi saat 22 de burda olmasam bile telefonum alarm veriyor mutlaka konsantre oluyorum hiç şüpheniz olmasın:34:

hayırlı akşamlar kızlar tam dua etmeye başladım yine ezan okunuyor :) ezanlarla dularım ulaşsın RAbbime.hayat sultan senn için dua ederken içimden tez zamnda hayırlı birini bulacğn geçti nedense ,maviaşk içinde iyiki aldatılmısım da karsıma sen çıkmıssın diyebileceği biri olacak gibi geçti içimden zaten senn içinde öyle dua ettim.yasemin senin içinde birazcık daha zamn var gibi hissettm kış gibi ne bilim sadece his hakkımızda hayırlsıı olsun :))) gizemcim benim sevgilimde asker ALLAH kolaylık versin şimdiden .hepinize hayırlı akkşamlar.saati saatine katılamazsam her gün dilekleriniz için duacıyım unutmayn.:16:

Canlarım dualarımı ettiim bütün kalbimle, Allahım hepimizin dualarını tek tek en kısa zamanda hayrlısıyla kabul etsin, grupta aktif olan arkadaşlar benimde aklımda yer etmiş, onlara torpilli dua ediyorum üstüne ekleme yapıyorum :1:
Mesela : Gizemciğimin sevgilisinin askerliği için ayrıntılı dua ettim, 2013 gelini olsun diye özel istekte bulundum.
Kübracığımın ve ablasının hayırlı bir kısmet ile en kısa zamanda karşılaşıp birbirleri ardına evlenmelerini diledim, ablan evendğinde sende nişanlı olacaksın yani öyle geçti aklımdan. ama bide şunu dedim, Allahım annesine yakın biyerde otursun her ikiside, kadıncağız yalnız kalmasın hep görebilsin kızlarını dedim.:16:
Çağlacığımı zaten direk evlendirdim ve onu mutlu yuvasında huzurlu gülen bir ifade ile bana bakarken hayal ettim.
vs vs, yani hepimiz için canı gönülden dualar ettim.
hepinizi çok öpüyorum iyi geceler diliyorum. Ayrıca gizemin dediği gibi saat 22 de burda olmasam bile telefonum alarm veriyor mutlaka konsantre oluyorum hiç şüpheniz olmasın:34:

dualarınızda benide unutmazsanız sevinirim...:16:
bende duamı ettim aynen bende giremezsemde ediyor olacağım kızlar merak etmeyin:34:
hayırlı geceler,Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün soldurmasın...

Back