• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

yasemincim iyi dileklerin için sağol şimdilik tek dileğim sevgilicikle mutlu yuva sonra ise bir oğlumun olmasını çok isterim canım

benim sevgilimin yiğenin ismi gizem ve onu kucağmda rüyamda görmştm minik kızdı 1 hafta sonra annesi hamile oldğnu söledi ve ben hep dedim o kız bebek veee benim varlığımı bilmeyen büyükleri gizem koydular ismini bebekle aramda ilginç bir bağ vardı hissediyordum onu sevgilimde çok şaşırmıştı bazen böyle şeyler yapıyorum hayalle düşünceyle:1::1::1::1::1:

teyzesi seve seve oluruz topikimizin en güzel duası bana göre mucizevi bişi onu isteyen teyzeleri var

o kuyruklu gelinlik çağlanındır :1::1::1::1::1:yolumuzu o açıcak 2013 gelinlerinde inşallah

çok heycanlıyım hala aklımdan dualar dilekler geçiyor iyi şeyler olcak inanıyorum

Merhaba güzeller
Bugün için hepinizden özür diliyorumm
Hesapta olmayan bazı durumlar oldu ve ben nete giremedim yani bu akşamki çalışmaya katılamadım..
Ama yarından itibaren katılabilirim rahatça artık:34:

Çağlacım dileğimi ne güzel tahmin etmişsin teşekkür ederim:46:

Ben daha açık halini yazıyorummm:

Kendi aileme ve eşimle çocuklarıma çok uzuun sağlıklı mutlu hayat
Ve eşimle aşk dolu bir evlilik hayatı diliyorum
:16:
Adım da Semiha:34:

Bir de çalışmayı her arkadaşa yapıyoruz değil mi gruba ayırmadan?

aminnn yasemincimmm inşallahhhh :16::16:
bence de cok sanslı valla.. inşallah dünyalar güzeli bir kızın olur...
aa ben kuyruklu gelinliklere bayılıorummmm :9::9: acaba ben miyim... gizom da olabilir :9::9:
su 2013 gelse de baksam gelinliklere belli olsa artıkkk :8::9:
Çağlacım senin yazını okumadan evvel benimde içimden geçti sanırım bu Çağladır dedim,i çünkü nişanlısın ya, evliliğe en yakın sensin şuanda kızlar arasında :1: senin evleneceğin tarihler civarında da Allahın izniyle inşallah gizemciğimin sözü nişanı olur hayırlısıyla, ve bende o aralarda hamile olmuş olup doğururum belkide :52: baksana zincirlemeye bağladım :52:

yasemincim iyi dileklerin için sağol şimdilik tek dileğim sevgilicikle mutlu yuva sonra ise bir oğlumun olmasını çok isterim canım
benim sevgilimin yiğenin ismi gizem ve onu kucağmda rüyamda görmştm minik kızdı 1 hafta sonra annesi hamile oldğnu söledi ve ben hep dedim o kız bebek veee benim varlığımı bilmeyen büyükleri gizem koydular ismini bebekle aramda ilginç bir bağ vardı hissediyordum onu sevgilimde çok şaşırmıştı bazen böyle şeyler yapıyorum hayalle düşünceyle:1::1::1::1::1:
teyzesi seve seve oluruz topikimizin en güzel duası bana göre mucizevi bişi onu isteyen teyzeleri var
o kuyruklu gelinlik çağlanındır :1::1::1::1::1:yolumuzu o açıcak 2013 gelinlerinde inşallah
çok heycanlıyım hala aklımdan dualar dilekler geçiyor iyi şeyler olcak inanıyorum
Gizemcim senin enerjin beni çok etkiliyor yaa hakkaten sende bişey var maşallah :nazar: Allahım inşallah benim için hissettiğin şeylerde en kısa ve hayırlı zamanda çıkar, inanki eğer istanbuldaysan ozaman buluşup kutlarız senle birlikte bebek haberimi :16:
Ayrıca sevgilinle seni çok yakıştırıyorum ben ya maşallah size ALlah nazarlardan korusun inşallah , hiç sorunsuzca tüm işleriniz su gibi akıp gitsin. ben evlenmeden önce kendime şöyle dua ediyordum " Allahım bu görüştüğüm kişi eğer hakkımda hayırlısı ise bizim tüm işlerimizi kolaylaştır, ailelelerimizin içini ısındır, onlarda kolaylaştırsınlar zorluk çıkartmasınlar ve herşey su gibi aksın inşallah" diyordum. çok şükür ki öylede oldu canlarım. inşallah darısı sizlerinde başına olsun (aminnnn..)
ve bende inanıyorum dualarımızın kabul olacağına, içimde çok büyük bir umut var, mutluluk var, bu topik bana çok iyi geldi iyiki tanıştık :16:

Merhaba güzeller
Bugün için hepinizden özür diliyorumm
Hesapta olmayan bazı durumlar oldu ve ben nete giremedim yani bu akşamki çalışmaya katılamadım..
Ama yarından itibaren katılabilirim rahatça artık:34:
Çağlacım dileğimi ne güzel tahmin etmişsin teşekkür ederim:46:
Ben daha açık halini yazıyorummm:

Ve eşimle aşk dolu bir evlilik hayatı diliyorum
:16:
Adım da Semiha:34:

Bir de çalışmayı her arkadaşa yapıyoruz değil mi gruba ayırmadan?
Semihacım memnun oldum, olsun canın sağolsun ama dünkü enerjiyi hissetmeni çok isterdim çok güzeldi bence, inşallah bugünden itibaren sende hissedip aramızda olursun. dualarına canı gönülden aminnn diyorum... ayrıca 10 kişiye birden dua ediyorum canım ayırmadan :34:
Heeeeeey benim ismim de Dilek. :52: Yine aktı enerjiler. :16:
Dilekcim enerjini akıtma dur akşama sakla bebişim :52:
Gurubun ortak kararına uymamak olmaz dimi..
Benim de adım Kübra...
Kübracım memnun oldum, bu akşamki enerjimiz tavan yapacak bence herkes daha bir sarıldı gruba gibi geliyor bana hadi bakalım bismillah :1:

"Allahım hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasibet bana. (amin)"
.....YASEMİN.... (imzamı da atayım dedim :1:)

canlarımm hepinizden ALLAH razı olsun.malum sebeplerden giremedim ama şuan ALLAH kabul ederse abdestimle ve okunan ezanın hürmetiyle dileklerimi hepiniz için diledimm ve ezanların şahitliğinde Rbbime gönderdimm.dileklerinize ek olarak her bir dua için hakkınızda hayrlısıysa olmalarını içimden geçirmeden yapamadım çünkü hayır olmayan bir şey için dua etmek hepinze zarar verebilir.RABBİM utandırmasın.aminnnnnnnnnnn

canlarımm hepinizden ALLAH razı olsun.malum sebeplerden giremedim ama şuan ALLAH kabul ederse abdestimle ve okunan ezanın hürmetiyle dileklerimi hepiniz için diledimm ve ezanların şahitliğinde Rbbime gönderdimm.dileklerinize ek olarak her bir dua için hakkınızda hayrlısıysa olmalarını içimden geçirmeden yapamadım çünkü hayır olmayan bir şey için dua etmek hepinze zarar verebilir.RABBİM utandırmasın.aminnnnnnnnnnn

ah canım benim Allah senden de razı olsun, ayy nekadar içtenlikle dua edip burada da aktarmışsın bizlere, ağzına yüreğine enerjine sağlık :16:
bu akşam elimizden geldiğince saat 22,00 de burda olalım hepimiz bilgisayar başındayken daha yüksek olur bence pozitifliğimiz.
benim eşimde iş için şehir dışına gitti zaten ben bu akşam komple buralarda olurum heralde :52:

ayyy inşallah kızlar ya inşalaaahhh :16::16:

erres cok takdir ettm ve bayıldım hayırlısını dilemene... ben de yasemin gibi demişimdir hep daha önce karsıma cıkanlarda da böle demiştim ve bi şekilde bozuldu o işler hep olmadı nişanlımda da hep onu diledim... inşallah kabul olmuştur dualarım

rabbim her zaman önümüzü acsın inşallah hayırlı ise.. Dilekleri yazdıgım mesaja eklicektim ama malesef mesaj düzelt butonu cıkmıyor kızlar kk editleme secenegini kaldırmıs mı anlamadım :44:

burdan ekliyorum

Semiha'nın dileği

Ve eşimle aşk dolu bir evlilik hayatı diliyoru
m

Yağmur'un dileği

boyun ağrılarımdan kurtulayım..aileme bana sağlık huzur,sevgilimlede mutluluk sağlık bol kazanç ve hayırlısıyla tez zamanda ciddi adımlar atıp yuvamızı kuralım onunla evlenelim hayırlısyla sonrada yavrularımızı kucagımıza alalım amin

benim de kendi dileklerime eklemek istediğim bişey var benim için cok önemli, unutmazsanız benim için dilerken bunu da ekleyin... acilen kilo almam gerekiyor benim, tehlikeli seviyede bir zayıflıgım var malesef ve bunye itibariyle yemek de yiyemeyen biriyim bu durum beni cok zorluyor diyetisyene de gidiyorum ama nafile gibi...

o yuzden dileğime sadece,
kilo alıp sağlıklı kilosuna kavussun cumlesini de eklerseniz sevinirim :16:

diğer isimleri de ekleyelim

HayatSultan = Kübra

Wishpearl =Dilek

gulincim,

bu calısma icin kotamız doldu canım dün basladı artık yeni üye alamıyoruz.... bu calısma Pazar gunu bitecek

konuyu takipte kal bu calısma bitince adını yazdırabilirsin yeni calısma icin :34:

ayyy inşallah kızlar ya inşalaaahhh :16::16:

erres cok takdir ettm ve bayıldım hayırlısını dilemene... ben de yasemin gibi demişimdir hep daha önce karsıma cıkanlarda da böle demiştim ve bi şekilde bozuldu o işler hep olmadı nişanlımda da hep onu diledim... inşallah kabul olmuştur dualarım

rabbim her zaman önümüzü acsın inşallah hayırlı ise.. Dilekleri yazdıgım mesaja eklicektim ama malesef mesaj düzelt butonu cıkmıyor kızlar kk editleme secenegini kaldırmıs mı anlamadım :44:

burdan ekliyorum

Semiha'nın dileği

Ve eşimle aşk dolu bir evlilik hayatı diliyoru
m

Yağmur'un dileği

boyun ağrılarımdan kurtulayım..aileme bana sağlık huzur,sevgilimlede mutluluk sağlık bol kazanç ve hayırlısıyla tez zamanda ciddi adımlar atıp yuvamızı kuralım onunla evlenelim hayırlısyla sonrada yavrularımızı kucagımıza alalım amin

benim de kendi dileklerime eklemek istediğim bişey var benim için cok önemli, unutmazsanız benim için dilerken bunu da ekleyin... acilen kilo almam gerekiyor benim, tehlikeli seviyede bir zayıflıgım var malesef ve bunye itibariyle yemek de yiyemeyen biriyim bu durum beni cok zorluyor diyetisyene de gidiyorum ama nafile gibi...

o yuzden dileğime sadece,
kilo alıp sağlıklı kilosuna kavussun cumlesini de eklerseniz sevinirim :16:

diğer isimleri de ekleyelim

HayatSultan = Kübra

Wishpearl =Dilek

gulincim,

bu calısma icin kotamız doldu canım dün basladı artık yeni üye alamıyoruz.... bu calısma Pazar gunu bitecek

konuyu takipte kal bu calısma bitince adını yazdırabilirsin yeni calısma icin :34:

Tamam canım teşekkür ederim :16:

evet kızlar max 10 kişi dedik fazla kalabalık olursa yogunlasamıyoruz...

bir sonraki gruba katılmak icin konuyu takipte kalın... çalışmalarımız devam edecek her bir çalışma bir hafta sürüyor zaten :34:

pazardan sonraydı dimi yeni konuu ama yeni konuyu sürekli takip edemicem hafta ortası şehir dışına çıkıcam :31:

Minişlerim, Bebişlerim, Cicişlerim ben geldimmmm :16:
Enerji fırtınamıza tam olarak 4,5 saat kaldı :10:
Çağlacım şimdi haftayaki yapılacak olan grupta biz olamayacakmıyız, ben sürekli olmak istiyorum yaa :52:

"Allahım hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasibet bana. (amin)"
.....YASEMİN....

Minişlerim, Bebişlerim, Cicişlerim ben geldimmmm :16:
Enerji fırtınamıza tam olarak 4,5 saat kaldı :10:
Çağlacım şimdi haftayaki yapılacak olan grupta biz olamayacakmıyız, ben sürekli olmak istiyorum yaa :52:

.....YASEMİN....

Dip notunu sevsinler senin...:16:

Bende hep olmak istiyorummm
:52:

Dip notunu sevsinler senin...:16:

Bende hep olmak istiyorummm
:52:

Kübracım napim her seferinde söyliyim ki 40 kere diyince olur derler :52: belki siz 40 kere okuyunca olur burda :34:
eğer ikinci grup çok kalabalık olursa giremezsek eğer, bizde grup içinde grup kurar eski dostlar olarak devam ederiz enerjimize dimi ama :8:

Back