- Konu Sahibi pearlpearl
-
Çağlacım senin yazını okumadan evvel benimde içimden geçti sanırım bu Çağladır dedim,i çünkü nişanlısın ya, evliliğe en yakın sensin şuanda kızlar arasındaaminnn yasemincimmm inşallahhhh
bence de cok sanslı valla.. inşallah dünyalar güzeli bir kızın olur...
aa ben kuyruklu gelinliklere bayılıorummmmacaba ben miyim... gizom da olabilir
su 2013 gelse de baksam gelinliklere belli olsa artıkkk
Gizemcim senin enerjin beni çok etkiliyor yaa hakkaten sende bişey var maşallahyasemincim iyi dileklerin için sağol şimdilik tek dileğim sevgilicikle mutlu yuva sonra ise bir oğlumun olmasını çok isterim canım
benim sevgilimin yiğenin ismi gizem ve onu kucağmda rüyamda görmştm minik kızdı 1 hafta sonra annesi hamile oldğnu söledi ve ben hep dedim o kız bebek veee benim varlığımı bilmeyen büyükleri gizem koydular ismini bebekle aramda ilginç bir bağ vardı hissediyordum onu sevgilimde çok şaşırmıştı bazen böyle şeyler yapıyorum hayalle düşünceyle
teyzesi seve seve oluruz topikimizin en güzel duası bana göre mucizevi bişi onu isteyen teyzeleri var
o kuyruklu gelinlik çağlanındıryolumuzu o açıcak 2013 gelinlerinde inşallah
çok heycanlıyım hala aklımdan dualar dilekler geçiyor iyi şeyler olcak inanıyorum
Semihacım memnun oldum, olsun canın sağolsun ama dünkü enerjiyi hissetmeni çok isterdim çok güzeldi bence, inşallah bugünden itibaren sende hissedip aramızda olursun. dualarına canı gönülden aminnn diyorum... ayrıca 10 kişiye birden dua ediyorum canım ayırmadanMerhaba güzeller
Bugün için hepinizden özür diliyorumm
Hesapta olmayan bazı durumlar oldu ve ben nete giremedim yani bu akşamki çalışmaya katılamadım..
Ama yarından itibaren katılabilirim rahatça artık
Çağlacım dileğimi ne güzel tahmin etmişsin teşekkür ederim
Ben daha açık halini yazıyorummm:
Kendi aileme ve eşimle çocuklarıma çok uzuun sağlıklı mutlu hayat
Ve eşimle aşk dolu bir evlilik hayatı diliyorum
Adım da Semiha
Bir de çalışmayı her arkadaşa yapıyoruz değil mi gruba ayırmadan?
Dilekcim enerjini akıtma dur akşama sakla bebişimHeeeeeey benim ismim de Dilek.Yine aktı enerjiler.
Kübracım memnun oldum, bu akşamki enerjimiz tavan yapacak bence herkes daha bir sarıldı gruba gibi geliyor bana hadi bakalım bismillahGurubun ortak kararına uymamak olmaz dimi..
Benim de adım Kübra...
canlarımm hepinizden ALLAH razı olsun.malum sebeplerden giremedim ama şuan ALLAH kabul ederse abdestimle ve okunan ezanın hürmetiyle dileklerimi hepiniz için diledimm ve ezanların şahitliğinde Rbbime gönderdimm.dileklerinize ek olarak her bir dua için hakkınızda hayrlısıysa olmalarını içimden geçirmeden yapamadım çünkü hayır olmayan bir şey için dua etmek hepinze zarar verebilir.RABBİM utandırmasın.aminnnnnnnnnnn
benim adım da Dilekkk nasıl birleştiricez enerjilerii
ayyy inşallah kızlar ya inşalaaahhh
erres cok takdir ettm ve bayıldım hayırlısını dilemene... ben de yasemin gibi demişimdir hep daha önce karsıma cıkanlarda da böle demiştim ve bi şekilde bozuldu o işler hep olmadı nişanlımda da hep onu diledim... inşallah kabul olmuştur dualarım
rabbim her zaman önümüzü acsın inşallah hayırlı ise.. Dilekleri yazdıgım mesaja eklicektim ama malesef mesaj düzelt butonu cıkmıyor kızlar kk editleme secenegini kaldırmıs mı anlamadım :44:
burdan ekliyorum
Semiha'nın dileği
Kendi aileme ve eşimle çocuklarıma çok uzuun sağlıklı mutlu hayat
Ve eşimle aşk dolu bir evlilik hayatı diliyorum
Yağmur'un dileği
boyun ağrılarımdan kurtulayım..aileme bana sağlık huzur,sevgilimlede mutluluk sağlık bol kazanç ve hayırlısıyla tez zamanda ciddi adımlar atıp yuvamızı kuralım onunla evlenelim hayırlısyla sonrada yavrularımızı kucagımıza alalım amin
benim de kendi dileklerime eklemek istediğim bişey var benim için cok önemli, unutmazsanız benim için dilerken bunu da ekleyin... acilen kilo almam gerekiyor benim, tehlikeli seviyede bir zayıflıgım var malesef ve bunye itibariyle yemek de yiyemeyen biriyim bu durum beni cok zorluyor diyetisyene de gidiyorum ama nafile gibi...
o yuzden dileğime sadece, kilo alıp sağlıklı kilosuna kavussun cumlesini de eklerseniz sevinirim
diğer isimleri de ekleyelim
HayatSultan = Kübra
Wishpearl =Dilek
gulincim,
bu calısma icin kotamız doldu canım dün basladı artık yeni üye alamıyoruz.... bu calısma Pazar gunu bitecek
konuyu takipte kal bu calısma bitince adını yazdırabilirsin yeni calısma icin
O zaman nicklerle birlikte söyleriz ne yapalım sevgili adaşım.
adaşımmm canımmm şimdi benimde dilek mi yazmam lazım enerjii içinnn
bende istiyorum bende bendeee
evet kızlar max 10 kişi dedik fazla kalabalık olursa yogunlasamıyoruz...
bir sonraki gruba katılmak icin konuyu takipte kalın... çalışmalarımız devam edecek her bir çalışma bir hafta sürüyor zaten
Minişlerim, Bebişlerim, Cicişlerim ben geldimmmm
Enerji fırtınamıza tam olarak 4,5 saat kaldı
Çağlacım şimdi haftayaki yapılacak olan grupta biz olamayacakmıyız, ben sürekli olmak istiyorum yaa
"Allahım hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasibet bana. (amin)"
.....YASEMİN....
Dip notunu sevsinler senin...
Bende hep olmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?