- Konu Sahibi pearlpearl
okdr doluyum ki ne noktalama ne de anlatımda sadelik ,düzen hiç birinden eser yok kusura bakmayın kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum sağ ol cnm.ALLAH hepimizden razı olsun dediğin gibi kötü iyinin habercisidir hep öyle derim ama geçene kadar o süre insanı yoruyor umutsuzluğa kapılmaya neden oluyr.sıkıntılar hep özel genel olsa belki gelir geçicek dersin .tümünü baştan anlatacak gücüm yok.sorun ailevi ve benim değiştiremeyceğim içimi yakan gerçekler var ,hadi onları unuttum hiç bitmeyen huzursuzluklar.yarın bir gün sevdiğim adamla evlensem gözüm arkada kalıcak nasıl mutlu olucam bilemiyorum.ailevi mesele yetmez gibi sevdiğim adamın amcası vefat etti çok sevrdi bende severdim nur içinde yatsınn(buarada kendiside asker).babam bilmiyor erkek arkadaşımı bilsede zatenn şuan yanında olmama izin vermezlerdi biryandan ona yanıyorum biryanda halamın torunu kücük meleğim düştü kafası darbe aldı ameliyata girdi akşam çok şükür iyi gçti odasına çıktı .şimdilik bir seyi yok ama 3 sene kollamak gerekiyormus epilepsi olabilir veya menenjit geçirebilir demiş.düşünüyorumda geçmişim hatta bnm bile olmayan geçmiş peşimi bırakıp mutlu olmama izin verecekmi....
Ben hemen dileğimi yazayım... Aslında bu annem, benim ve ablamın ortak dileği...
Anneme hayatta en büyük hayalin ne diye sorulsa .. İki tane kızım var onların mutluluğu ve mürvetini görmek derdi eminim...
Ben 22 ablam 23 yaşında.. İkimizin hayatında da Aşk yok ! Talib var ama, Rabbim gönülden istetmiyo işte... ( hayırlısı )
Yani benim sadece gelecek hayalim var Rabbime bin şükür bi sıkıntım bi derdim yok...
Geleceğe dair hayalim ablamda bende hakkımızda hayırlı olan bi insanla evlenmişiz annem o güzel günleri yaşamış... Vee torun sevmeyi o kadar çok istiyo ki o günleride görmüş... Hep böyle hayal ediyorum... Bi anne evladları mutlu olunca mutlu oluyo ne güzel...
Biraz dağınık yazdım ama dilekler toplansın bende dileğimi daha anlaşılır yaparım...
okadar mutluyum ki aranıza katıldığım için=) yıllardır hep okurum olumlu düşüncenin gücünü, lişisel gelişim kitaplarını falan, ilk kez böyle aktif bir şeye katılacağım, enerjilerimizin işe yarayacağından okadar eminim kiii=))
buarada saat olarak akşam 10.30 derseniz uyarım bende, ama eğer akşam 10derseniz daha da güzel olur=)) yinede hiç farketmez, uyarım ben önemli olan birleşmemiz=)) toplu dualar, yada başkaları için edilen iyi dilekler insanın kendi kendine yaptığından daha etkili, çok mutluyum:)
buarada alarm işine bende katılıyorum, dalgınlıkla saati kaçırmayalım=)
öncelikle inşallah sevdiğin kişiye hayırlısıyla biran evvel kavuşursun ve hakkınızda hayırlısı ise evlenip bir ömür boyu mutlu olursunuz, belkide evlendiğin gün senin için iyiliklerin başlayacağı bir dönüm noktası olur, ayrıca o minik kardeşimizede en kısa zamanda şifa diliyorum, inşallah kalıcı bir hasar bırakmaz bu düşme, daha melektir Allahım ona kıymaz inşallah.
inşallah bu topikte her geçen gün hayatındaki bu olumsuzluklara karşı bir hayırlı haber verirsin bizlere, herşey yolne girecek umarım hayırlısıyla en yakın zamanda
ben listeye girebileciğimi düşünerek hemen dileklerimi yazayım
ALLAHTAN HAYIRLISINI DİLİYORUM ÖNCELİKLE
aşkım canım sevgilimle beraber bir ömür boyu sağlık ve sıhat içinde güzel günler geçirmek istiyorum onunla mutlu huzurlu aşk dolu bir yuva kurup evlatlarımı kucağıma almak istiyorum
annemle babamın mutlu yuvamı görmesini ve hep yanımda olmalarını sevgilimin ailesiyle huzur içinde olmayı istiyorum
tüm sevdiklerimin sağlık sıhat ve bereket içinde günler geçirmesini diliyorum
kardeşim için girdiği sınavlarda gideceği hayatını yükselteceği doğru üniversiteyi tercih etmesini
yeni mezun canım sevgilimin hayırlısı ile askere gitmesini ve iş hayatında her alanda olduğu gibi sadece zeka ve becerisiyle yükselip vatanına faydalı üreten bir insan olmasını istiyorum
kendim içinse 3 yıldır çalıştığım aile gibi gördüğüm kurumda 10 yıl sonra kendimi uzmanlığın ötesinde bir kareiyer planıyla görmek istiyorum
kısacası sevglimle evlatlarımla mutlu yuva, aile olarak sağlık sıhat, canım kardeşime yükselceği bir üniversite, sevgilime ve kendime iş hayatımızda güzel ve düzgün yükselmeyi nasip etsin ALLAHIM
dilekleri olan siz değerli arkadaşların yüzünüzde hep bir tebesim ve içlerinizde ne geçiyorsa olması dileğiyle
aminnnnn yüreğine sağlık çok teşekkür ederim.benimde içimde sanki onunla evlendikten sonra hayatım yeniden başlayacakmış gibi his var .bu hayatta her şeyin hayırlısını diliyorumm. dileğim istediğim önce RABBİMden sonra siz yüreği güzel kardeşlerimdendir..
-hayatımda her şey yoluna girsin ,sıkıntılar bir daha dönmemek üzere gitsin.ailemde huzur ,mutluluk,sağlık olsun(kücük meleğimede)
-annem babam abim ailem sevdiklerimin yokluğunu yaşamayayım ve yaşatmayayım
-sevdiğimle hayırlı ,hzuurlu,mutlu ,imandan kopmadan bir yuvam olsun
-birde doğacak olan yeğenim sağlıklı ve hayrlı bir evlat olsun :)
-son olarak dileği olan bütün arkadaşlarımın haklarında hayırlısıysa dilekleri kabul olsunn ..(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)
kızlar bence saatlerle sınır koymayalım dileğini yazan yazsın ve gören herkes dua etsinn olmaz mı ?
Ben hemen yazıyorum dileğimi. :)
İstediğim üniversiteyi (Yıldız Teknik Ü.) kazanmayı diliyorum. Buraya ''kazandııııııım'' yazmak istiyorum.
dileğini yerim seninn
bu sekilde tek mesajla ve kısa bir biçimde yazalım arkadaslar sonra hepsini ayrı bir mesajda toplıcam yarın kolaylık olsun diye... iyi geceler herkesee
tamam cnm ayni anda toplu enerji anladim demek istediginide Hastaneden yeni geldim saate uyamayabilirim ama niyettir aslolan. Hepinizin dilegi icin tek tek dua edicem beni mazur gorun bu ara dilegim uzun olduysa kusura bakmayin insanoglu bitmiyor istegi :) dilegim ailemle ve sevdigimle saglikli huzurlu hayirli bir hayat Bu hayatin icine zaten her sey dahil. Yalni ayriyettn melegim icin sifa isticem durumu 3yil kritikmis sandigim kadr basit degilmis RABbIm sifalandirsin. Aminhemen cevap vereyim sana kuzum hayır olmaz...
cunku bu calısmanın amacı aynı anda olması tek amacımız bu temelimiz bu aynı anda enerjiyi bir araya toplamaya calısıyoruz... soyle anlatayım bir yangını bir kova su ile sonduremezsın değil mi? ama aynı anda tonlarca kova su gelirse söndürürsün.... ne kadar acıklayıcı bir örnek oldu bilmiyorum ama AYNI ANDA olması elzem ve asla değiştiremeyeceğimiz bir kural...
daha yeni gelebildimmm cok güzel katılımlar var GİZOMMM carptı gözüme nasıl sevindim anlatamam ... kac kişi olduk bakamadım yarın bakıcam hepsine ama baya olmusuz... yarın akşam baslayalım ben kendi dileklerimle beraber herkesinkini tek mesajda toplayacagım yarın gün boyunca yazmayanlar da yazsın...
yalnız ricam lütfen uzun yazmayın kızlar... 3 dilegimiz varsa bunu tek cümlede izah edelim malum 10 kişi için çalışcaz, cümleleri ne kadar uzatırsanız enerji o kadar parcalanır... çalışmadan verim alabilmemiz için KISA ve NET olun... cunku kalabalıgız
haydi bakalım yükseltin enerjileri yükseltinnnnnnnnnnnnnnnn [/B]