Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

listemizin güncel ve SON halidir....

(BU ÇALIŞMA İÇİN ARTIK BAŞKA ÜYE KABUL EDEMİYORUZ, ÇALIŞMAYA KATILMAK İSTEYENLER LÜTFEN BİR SONRAKİ ÇALIŞMA İÇİN KONUYU TAKİPTE KALSIN)

1- Cookie_Dough ...
2- Prenses_84 ...
3- cottonsugar...
4- HayatSultan ..
5-bck00
6-wishpearl
7-graphicdesginer
8-ErreS
9-giz08
10-maviask
( atladığım kimse yok sanırım... varsa çemkirsin )

Gizom bebeğim hoşgeldinn kesinlikle çalışmanın ihtiyacı olan enerjilerden birisin... çok yüksek ve pozitif bir enerjin var şahsım adına acayip sevindim burada olmana bebeğimmm

kısa ve öz olarak düzellttiğiniz için teşekkürler dilekleri... birden fazla dileğiniz de varsa net ifadeler kullanarak kısa ve öz anlatmak her zaman hem çalışmayı kolaylaştırır hem de yogunlaşmamızı.... uzun dilekleri okuycaz derken konsantreyi kaybedebilioruz...

akşam dilekleri toparlıcam ve son olarak nasıl bir çalışma oldugunu bir kez daha anlatıcam...

harikasınız kızlar... enerjilerinize sağlık

erres merak etme ufaklık için sadece bizler değil topiği okuyup cıkan herkes de o güzel dua ve dileklerini gönderecektir... o henuz cok masum ve saf bir enerji... en cok onun faydalanacagından eminim

akşam 22,00'ı heyecanla bekliyorum arkadaşlar, çok şükür 10 kişi oluvermişiz bile bakın grubumuz su gibi akıp tamamlandı çabucak. inşallah dileklerimizde öyle çabuk olur.
malum benim dileğim belli zaten biliyorsunuz

"Allahım hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasibet bana. (amin)"

yaşasın, bu akşam 10da bu enerjiyi taa içimizde hissedeceğiz ozaman=)) bende dileklerimi yazayım:

-Erkek arkadaşımla hayırlı mutlu bir evlilik yapayım,her geçen gün artan bir aşkımız olsun ve inş yakın zamanda kavuşalım(ayrı şehirlerdeyiz çünkü)

-Aileme Allah sağlıklı, mutlu, uzun ömür versin

-İşimde inş çok yükseleyim ve bol kazançlar sağlayayım=)

Enerji Melekleri.... Toplanın

birazdan bütün dilekleri bir mesajda toplıcam.... yeni katılan arkadaşlar için yapmanız gereken;

Her bir arkadaşımızın dileğini Kullanıcı Adını veya biliyorsak Adını vererek dilemek... Ben adımı söyleyeyim cunku öyle daha etkili olduguna inanıyorum ismim Çağla... yani dileklerimi benim adıma dilerken mesela Çağla'nın ya da Çağla'ya hayırlı bir evlilik nasip et... şeklinde söylemeniz gerekiyor...

ismini vermeyen arkadaslar için de kullanıcı adını okuyabilirsiniz... Wishpearl'ün ya da wishpearl'e ... gibi mesela...

çalışmamız bu aksam itibariyle baslayacak son çalışma Pazar aksam 22:00'da olacak, sonra bir hafta ara vereceğiz ve yeni bir çalışma yapacağız...

Topikten ayrılmayın dilekleri yazıcam birazdan...

selam arkadaşlaar bende geldim bi bakim dedim,
BENİM İSMİM ;
.....YASEMİN....
"Allahım hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasibet bana. (amin)"

Ben telefonuma hergün tekrarlamak üzere saat 22.00 de alarm kurdum ilk günü heyecanla bekliyorum.

Enerjiyle Dolduralacak Dilekler....

Cookie_Dough (Çağla)

Ailem, kendim ve nişanlım için sağlık. Nişanlıma da bana da iş yerinde başarı ve bol kazanç. Nişanlımla hiç ayrı kalmayacağımız hayırlı bir evlilik bereketli bir yuva.

Prenses_84

Prenses arkadaşımızın dileğini de bulamadım ama tahmin edebiliyorum... Evlenmek üzere, harika bir düğün hayırlı bir evlilik, sağlık ve kazanç dileyelim kendisine... Extra birşey ekleyecekse burdan tekrar düzelteceğim

cottonsugar

Yağmur rahatsız kızlar yerine dileğini ben yazıyorum... Öncelikle ailesine ve yağmura sağlık sıhhat, kendisine ve sevgilisine bol kazançlar hayırlı işler dileyelim. Sevdiği adamla hayırlı bir evlilik yapması için enerjilerimizi gönderelim...

Hayat Sultan

Ablam ve benim için hayırlı bi evlilik vee annemin bu güzel günlerimizi görmesini tümm kalbimle istiyorum..

bck00

-Erkek arkadaşımla hayırlı mutlu bir evlilik yapayım,her geçen gün artan bir aşkımız olsun ve inş yakın zamanda kavuşalım(ayrı şehirlerdeyiz çünkü)

-Aileme Allah sağlıklı, mutlu, uzun ömür versin

-İşimde inş çok yükseleyim ve bol kazançlar sağlayayım=)

Wishpearl

İstediğim üniversiteyi (Yıldız Teknik Ü.) kazanmayı diliyorum. Buraya ''kazandııııııım'' yazmak istiyorum

Graphicdesigner (Yasemin)

Allahım hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir bebek nasibet bana.

ErreS

ailemle ve sevdigimle saglikli huzurlu hayirli bir hayat Bu hayatin icine zaten her sey dahil. Yalni ayriyettn melegim icin sifa isticem durumu 3yil kritikmis sandigim kadr basit degilmis RABbIm sifalandirsin. Amin

giz08
(Kendisi adına sorun olmayacağını düşünerek affına sığınarak bunun kendisi için daha hayırlı oldugunu dusunerek ismini veriyorum arkadasımın; Gizem)

kısacası sevglimle evlatlarımla mutlu yuva, aile olarak sağlık sıhat, canım kardeşime yükselceği bir üniversite, sevgilime ve kendime iş hayatımızda güzel ve düzgün yükselmeyi nasip etsin ALLAHIM

Maviask

paramparça olan kalbimin yeniden iyileşmesi olabilir. Umutsuz değilim sadece temizlenme istiyorum ruhumu, aklımı ve kalbimi bu hastalıklı olarak devam edip aniden ex olan ilişkiden

Not: Her bir arkadasımız için dileklerimizi yolladıktan sonra sanki olmuş gibi hissedip, heyecanlarını, mutluluklarını burada paylaştıklarını hayal ederek şükredebilirsiniz...

Enerjiyi artıracaktır.... Hayırlı olsun hepimize...

Sevgiler...

çağlam ismimi vererk çok iyi yapmışssın bende ismimi yazmanı bekliyordum sevindim benim için en iyisini düşünen canım arkadaşım seviyorum seni

çağlacımm aradın cnm sağol aynen dileğimi sen biliyorsun zaten tşk.ederim.valla ne olursa olsun girdim az da olsa unutmadım sizi sözümde duracağımı göstermek istedim rahatsızım belki evet ama birşeye söz verip katıldık anca beraber kanca beraber..
aynen ÇAĞLA nın dediği gibi dileğim kızlarr;boyun ağrılarımdan kurtulayım..aileme bana sağlık huzur,sevgilimlede mutluluk sağlık bol kazanç ve hayırlısıyla tez zamanda ciddi adımlar atıp yuvamızı kuralım onunla evlenelim hayırlısyla sonrada yavrularımızı kucagımıza alalım amin
bende hazırım

çağlam ismimi vererk çok iyi yapmışssın bende ismimi yazmanı bekliyordum sevindim benim için en iyisini düşünen canım arkadaşım seviyorum seni

oyy kuzum benim ben de seni çok seviyorum... sizler mutlu oldukça ben daha da mutlu olurum.. inşallah iyi gelecek bu calısma hepimize...

birazdan dilekleri alıp inzivaya cekilcem.... özlemişim valla enerjiyle calısmayı... simdiden huzur ve mutluluk kapladı bile içimi cok güzel olacak Allah'ın izniyle..

kızlarrr ben transa geçip tüm dualarımı ettim, çağlacım canım benmde ismimi not etmisin sağol tatlım. ama şu bir gerçekki, duası kısa ve öz olanlarınkine daha çok yoğunlaşabilyorum bilginiz olsun arkadaşlar, yarın bence daha özet kelimelerle isteğinizin özünü yazın bence çok daha etkili olacaktır, bu bir öneri yani

kızlar ben duaya gidiyorum şu bir gerçek ki yazmayanalrda olsa hepimize öncelikle sağlık sıhhat huzur versin rabbim hadi bol dualar iyi geceler rabbim sesimizi duysun....hayırlı geceeler

kızlar benimde bittti kalbim küt küt attı kalbimin üstüne elimi bastırdım gözlerimi kapadım evlilkeler gözümün önünden geçti yasemin senin için hayal ederken kız çocuğu gördüm kucağında bebek dedim direk gözümün önünde kız çocuğu belirdi

birde bir önerim olcak arkadaşlar herkes ismini versin öyle daha güzel olacağına inanıyorum nickler bağlayıcı oluyor isim ise size akıp gelicek bişiler isim vermeniz mümkünmüdür

harika yine enerjileri hissettim kıpır kıpır ürperdim resmen...

bu arada şoklardayım gizomm nasıl tesadüf bu... ben hayal etmedim ama içimden graphic için kız geçti biranda.. içime kızı olcakmıs gibi dogdu... çok merak ediyorum inşallah yakında hamilelik haberini alırız sonra da merakla bekleriz acaba gercekten kız mı olacak diye

ayyyy canım benimmm Gizemcim yaaa hadi bakalım inşallah hayırlısıyla eğer kız olursa zaten direk burada paylaşacağım şenlik yaparız hepbirlikte :118:
vallahi okurken nasıl sevindim bilemezsin, bende dün senin profil resmine akmıştım orda erkek arkadaşın ile olan resmini görmüştüm, sana dua ederken gözüm önünde ikiniz vardınız çok güzel bir dua oldu. inşallah hepsi tek tek kabul olur.
ayrıca isim konusunda sana katılıyorum bencede sakınca hissetmeyen arkadaşlar isimlerini yazsın daha gönülden oluyor isimle bencede

oyyy maşallah sana Allahım o kıpırtıları hiç eksik etmesin senden inşallah, hep güzel şeyler için böyle kıpırdasın
Çağlacım gizemin ardından senin yazınıda okuyunca uçtum resmen havalara yaaa enerjim tavan yaptı, Allahım hepimizin dularını tez zamanda kabul etsin inşallah aminnnnn...
sizlerde benim kızımın ilk teyzeleri oldunuz, daha kendisi ortada yok ama şimdiden teyzeleri oldu ne şanslı kız
gözümün önünden hep gelinlikli olarak geçip duruyorsunuz kızlarrrr, kim bu önden giden kuyruklu gelinlik giyen acaba???

aminnn yasemincimmm inşallahhhh

bence de cok sanslı valla.. inşallah dünyalar güzeli bir kızın olur...

aa ben kuyruklu gelinliklere bayılıorummmm acaba ben miyim... gizom da olabilir

su 2013 gelse de baksam gelinliklere belli olsa artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…