- Konu Sahibi pearlpearl
-
çağlam ismimi vererk çok iyi yapmışssın bende ismimi yazmanı bekliyordum sevindim benim için en iyisini düşünen canım arkadaşım seviyorum seni
ayyyy canım benimmm Gizemcim yaaa hadi bakalım inşallah hayırlısıyla eğer kız olursa zaten direk burada paylaşacağım şenlik yaparız hepbirliktekızlar benimde bittti kalbim küt küt attı kalbimin üstüne elimi bastırdım gözlerimi kapadım evlilkeler gözümün önünden geçti yasemin senin için hayal ederken kız çocuğu gördüm kucağında bebek dedim direk gözümün önünde kız çocuğu belirdi
birde bir önerim olcak arkadaşlar herkes ismini versin öyle daha güzel olacağına inanıyorum nickler bağlayıcı oluyor isim ise size akıp gelicek bişiler isim vermeniz mümkünmüdür
harika yine enerjileri hissettim kıpır kıpır ürperdim resmen...
bu arada şoklardayımgizomm nasıl tesadüf bu... ben hayal etmedim ama içimden graphic için kız geçti biranda.. içime kızı olcakmıs gibi dogdu... çok merak ediyorum inşallah yakında hamilelik haberini alırız sonra da merakla bekleriz acaba gercekten kız mı olacak diye
ayyyy canım benimmm Gizemcim yaaa hadi bakalım inşallah hayırlısıyla eğer kız olursa zaten direk burada paylaşacağım şenlik yaparız hepbirlikte:118:
vallahi okurken nasıl sevindim bilemezsin, bende dün senin profil resmine akmıştım orda erkek arkadaşın ile olan resmini görmüştüm, sana dua ederken gözüm önünde ikiniz vardınız çok güzel bir dua oldu. inşallah hepsi tek tek kabul olur.
ayrıca isim konusunda sana katılıyorum bencede sakınca hissetmeyen arkadaşlar isimlerini yazsın daha gönülden oluyor isimle bencede
oyyy maşallah sana Allahım o kıpırtıları hiç eksik etmesin senden inşallah, hep güzel şeyler için böyle kıpırdasın
Çağlacım gizemin ardından senin yazınıda okuyunca uçtum resmen havalara yaaa enerjim tavan yaptı, Allahım hepimizin dularını tez zamanda kabul etsin inşallah aminnnnn...
sizlerde benim kızımın ilk teyzeleri oldunuz, daha kendisi ortada yok ama şimdiden teyzeleri oldu ne şanslı kız
gözümün önünden hep gelinlikli olarak geçip duruyorsunuz kızlarrrr, kim bu önden giden kuyruklu gelinlik giyen acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?