- Konu Sahibi pearlpearl
bende buradayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güncel güncel güncel...
heyoooo bizim kızlarr nerdesiniz.... yeniden enerjileri birleştirelim diyorum çok ara verdik valla küsücekler bize...
en son çalışmada cok güzel sonuclar alanlar oldu...
ben mucize bir şekilde işe başladım.... prensesim evleniyor bileeeee
yine dilekler için toplaşalımmm olmaz mıııı gören duyan katılmak isteyen gelsin... Zinciri başlatıyorum güzel enerjiler dostalrımı cekiyorum buraya hadi bakalımmmm
1- Cookie_Dough
kızlaarr bende çok ama çok istiyorum katılmayı=))
önceki enerji birleştirme olayınızı bilmiyorum ama, akşam 10.30da nete mi girmek gerekiyor? benim için o saat biraz zor ama:S
nasıl yapıyoruz anlatır mısınız bilmeyenlere? =)
tamam cookie, anlaştık hadi bakalım son 3 kişide inşllah hemen tamamlanır heyecanlandım valla
ben ilk sayfalara baktımda saat kaçta olacağına sanırım bu grup tamamlanınca karar vereceğiz.
birde bi önerim var, gruptaki hrkes telefonlarına tüm hafta boyunca tekrarlayan bir alarm kursun dua saatimiz kaç olacaksa, ona göre kesin unutmayız, yada aramızdaki güven durumu nedir bilemiyorum ama herkes o saatte birbirini çaldırsın benim aklıma gelenler bunlar
Merhaba arkadaşlar. Burada hepimiz olmasını en çok istediğimiz şeyleri yazalım ve hepimiz bunları isteyelim, dua edelim. Böyle bir topic oluşturmak aklıma daha önce gelmişti ama unutmuştum sonra. Bunu hatırlatan Cookie_Dough ve elfce92 adlı arkadaşlara çok teşekkürler. Kimler en çok neyin olmasını istiyorsa yazsın (kısa ve net bir biçimde) ve bir liste oluşturalım en sonunda. Sonra da bu listedekiler için hepimiz evrene istekleri yollayalım ve dua edelim. Hem topluca yapınca enerjisi artar hem de başkası için bir şey istemek kendimiz için istemekten daha hayırlıdır. :)
burası suan tamda ihtiyacım olan topic ALLAH razı olsun.duaya çok inanırıım çünkü insanlığı ayakta tutan duadır ve insanın kendine ettiğinden ziyade başkasının bizlere ettiği dua daha makbuldur.çok zor bir dönemden geçiyorumm hayatımda iyi olan şeyler 2 parmak arasındaki mesefa kadar desem abartmış olmam inanın.her seyden önce duaya ihtiyacım var bu yüzden aranıza katılmayı deli gibi istiyorum ama saatlere uyabilirmiyim bilmiyormm .
Saat 10.30da nete girmeye gerek yok o saatte iyi dileklerimizi sunuyoruz hepsi bu
Ve tabi ki ben de varıııııım. Benim de hayatımda olumlu gelişmeler oldu. Eski aşkımı unuttum çoktan. Yeni biri var hem de tam benim kafadan. Kafiye bile yaptım şimdi.
Canım yaa senin adına çok sevindimm
Çok mutlu ol inşallah
cookie canım akşam 22.30 dedin dimi , gündüz gerçekten yoğun oluyorum bende çünkü, eğer akşam saatiyse bana süper uyar, ama gündüz saatiysede sizlere uyarım napalım, yeterki gönüllerimiz bir olsun.
erres canım hoşgeldin, bende yeni katıldım, Allah senden de razı olsun ki buradaki çoğunluğu oluşturmamız için sende destek verdin gelipte. bende duaya çok inanıyorum, her sıkıntının arkası ferahlıktır buna özellikle çok inanırırm, inşallah seninde durumun öyle olur, eğer sıkıntın özel değilse istersen paylaş bizimle canım, burda birlik olalım.