• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

güncel güncel güncel...

heyoooo bizim kızlarr nerdesiniz.... yeniden enerjileri birleştirelim diyorum çok ara verdik valla küsücekler bize...

en son çalışmada cok güzel sonuclar alanlar oldu...

ben mucize bir şekilde işe başladım.... prensesim evleniyor bileeeee

yine dilekler için toplaşalımmm olmaz mıııı :16: gören duyan katılmak isteyen gelsin... Zinciri başlatıyorum güzel enerjiler dostalrımı cekiyorum buraya hadi bakalımmmm :16::16::16::16::16:

1- Cookie_Dough

güncel güncel güncel...

heyoooo bizim kızlarr nerdesiniz.... yeniden enerjileri birleştirelim diyorum çok ara verdik valla küsücekler bize...

en son çalışmada cok güzel sonuclar alanlar oldu...

ben mucize bir şekilde işe başladım.... prensesim evleniyor bileeeee

yine dilekler için toplaşalımmm olmaz mıııı :16: gören duyan katılmak isteyen gelsin... Zinciri başlatıyorum güzel enerjiler dostalrımı cekiyorum buraya hadi bakalımmmm :16::16::16::16::16:

1- Cookie_Dough

Aynen cookie'cimm ya demek ki farkında olmasak da etkisi oluyor bu enerji akışının:46:
Ben yine varım:16:

1- Cookie_Dough
2- Prenses_84

kızlaarr bende çok ama çok istiyorum katılmayı=)) :1:

önceki enerji birleştirme olayınızı bilmiyorum ama, akşam 10.30da nete mi girmek gerekiyor? benim için o saat biraz zor ama:S

nasıl yapıyoruz anlatır mısınız bilmeyenlere? =)

Saat 10.30da nete girmeye gerek yok o saatte iyi dileklerimizi sunuyoruz hepsi bu :34:
Ve tabi ki ben de varıııııım. Benim de hayatımda olumlu gelişmeler oldu. Eski aşkımı unuttum çoktan. Yeni biri var hem de tam benim kafadan. :9: Kafiye bile yaptım şimdi. :9:

kızlaarr bende çok ama çok istiyorum katılmayı=)) :1:

önceki enerji birleştirme olayınızı bilmiyorum ama, akşam 10.30da nete mi girmek gerekiyor? benim için o saat biraz zor ama:S

nasıl yapıyoruz anlatır mısınız bilmeyenlere? =)

İlk sayfalarda açıklamalar var ama ben kısaca özet geçeyim.
Her gün saat 10-10.30 gibi iyi dileklerde bulunuyoruz birbirimiz için. Olmasını istediğimiz şeyleri zihnimizde imgeliyoruz. Mutluluğu içimizde hissediyoruz. :) Tekrar çalışmaya başlayalım daha iyi anlayacaksınız. :34:

Arkadaşlarrrr bende geldim aranıza, inşallah böyle uğurlu olur hepmiz için burası.
:emir_bebek: Bende hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir bebeğim olmasını istiyorum. :emir_bebek:

ozaman bugün başlayalııımm=)))

ay çok süper olacak, enerjilerimizin birleşmesi eminim işe yarayacaktır.

arkadaşlar, peki ortak belirenmiş bir saatimiz varmı? ben göz geçirdim ama göemedim, atlamışta olabilirim.
size zahmet biri kuralları yapıacakları özet olarak yazabilirmi, ona göre tam layıkıyla bişey yapayım gerçekten :34:

prensesimm wishpearl üm süpersiniizzz

wishcim valla cok ama cok cok sevindim kuzum... yeni enerjilerle kat kat artıcak inşallah güzel haberlerimiz :16:

yagmurcum hayatcım bck ve graphicdesigner hoşgeldiniz sizler de...

1- Cookie_Dough ...
2- Prenses_84 ...
3- cottonsugar...
4- HayatSultan ..
5-bck00
6-wishpearl
7-graphicdesginer

3 kişi daha gelsin... 10 kişi olalım öyle baslayalım ne kadar fazla enerji o kadar yogun güç demek kızlar.. ne kadar kalabalık olsak o kadar iyi ama cok kalabalık olunca da calısma cok vakit alabiliyor herkesin dileklerine tek tek yogunlasmamız gerekiyor cunku...

10 kişiyi 5er 5er ikiye de bölebiliriz hatta.. ilk hafta ilk 5 diğer hafta ikinci beş için de çalışabiliriz...

önerilere acıgım... calısmaya ilk kez katılacak arkadaslar ilk sayfalarda acıklamalarımız var nasıl işlediğine dair... dilek listelerinizi olusturmaya baslayın istedigimizde hazır olsun...

dileklerimizi net bir dille ifade etmeyi unutmayalım...

ve en önemlisi pozitifligi hiçbirzaman olmamak temennisiyle özellikle de calısma haftaları boyunca elden bırakmayalımmm

:16::16:

tamam cookie, anlaştık hadi bakalım son 3 kişide inşllah hemen tamamlanır heyecanlandım valla :1:
ben ilk sayfalara baktımda saat kaçta olacağına sanırım bu grup tamamlanınca karar vereceğiz.
birde bi önerim var, gruptaki hrkes telefonlarına tüm hafta boyunca tekrarlayan bir alarm kursun dua saatimiz kaç olacaksa, ona göre kesin unutmayız, yada aramızdaki güven durumu nedir bilemiyorum ama herkes o saatte birbirini çaldırsın :52: benim aklıma gelenler bunlar

tamam cookie, anlaştık hadi bakalım son 3 kişide inşllah hemen tamamlanır heyecanlandım valla :1:
ben ilk sayfalara baktımda saat kaçta olacağına sanırım bu grup tamamlanınca karar vereceğiz.
birde bi önerim var, gruptaki hrkes telefonlarına tüm hafta boyunca tekrarlayan bir alarm kursun dua saatimiz kaç olacaksa, ona göre kesin unutmayız, yada aramızdaki güven durumu nedir bilemiyorum ama herkes o saatte birbirini çaldırsın :52: benim aklıma gelenler bunlar

evet canım yeniden saat belirleyebiliriz... herkese uyacak bir saat olur yine okula gidenler calısanlar oluyo malum yatma saatlerimizden once olmalı, bence 10.30 iyi bir saat olabilir sizlere de uyarsa

alarm konusunu konusmustuk sanki unutanlar için böyle bir tavsiyede bulunduk hatta ben de yapıyorum saat belirlendikten sonra ilk işim alarmımı kurmak olcak yine :34: zaten bir süre sonra kendiliğinden hatırlıyosun o enerji seni çağırıyo resmen :52:

illa o saatte net basında olmanıza da gerek yok... saati bilin o saat de dilekler yanınızda olsun ve konsantre olabilceginiz bir ortamda olun yeter....

he oldu ki bir gün o saatte dısarda oldunuz...

ki benim basıma geldi haftasonu nişanlımla gec saatte doneriz eve...

dısarda oldugumuz arada ondan biraz izin istedim bir magazanın kabinine girdim ve orda yogunlasarak okudum dilekleri içimden...

yani her an her yerde sadece kalbinizden yogunlaşarak yapabilceginiz bir sey bu calısma... kilit noktası aynı saatte yapabilmek aynı anda toplayabilmek o enerjiyi bir araya

konsantre olurken işinize yaraması için mesela ben gözlerimi kapatır kalbimden pembe bir ışığın çıkıp dışarıdaki diğer arkadaşlara da ulastıgını hayal ederim.... böle ufak imgelemeler de konsantrasyonunuzu artırcaktır....

şimdi benim cıkmam gerek... nişanlımın yanına gidiyorum gidip bol bol enerji depolayayım saf saf aşk kokulu...

sizler de ihmal etmeyin sevdiginiz insanların enerjisinden faydalanmayı... ne kadar saf enerji o kadar basarı

dönene kadar tamamlanmıs oluruz umarım sonra herkes dileklerini yazar ve hangi hangi saatte baslıcamızı kararlastırırız

optum hepnizii :54:

Merhaba arkadaşlar. Burada hepimiz olmasını en çok istediğimiz şeyleri yazalım ve hepimiz bunları isteyelim, dua edelim. Böyle bir topic oluşturmak aklıma daha önce gelmişti ama unutmuştum sonra. Bunu hatırlatan Cookie_Dough ve elfce92 adlı arkadaşlara çok teşekkürler. :71::71: Kimler en çok neyin olmasını istiyorsa yazsın (kısa ve net bir biçimde) ve bir liste oluşturalım en sonunda. Sonra da bu listedekiler için hepimiz evrene istekleri yollayalım ve dua edelim. Hem topluca yapınca enerjisi artar hem de başkası için bir şey istemek kendimiz için istemekten daha hayırlıdır. :)

burası suan tamda ihtiyacım olan topic ALLAH razı olsun.duaya çok inanırıım çünkü insanlığı ayakta tutan duadır ve insanın kendine ettiğinden ziyade başkasının bizlere ettiği dua daha makbuldur.çok zor bir dönemden geçiyorumm hayatımda iyi olan şeyler 2 parmak arasındaki mesefa kadar desem abartmış olmam inanın.her seyden önce duaya ihtiyacım var bu yüzden aranıza katılmayı deli gibi istiyorum ama saatlere uyabilirmiyim bilmiyormm .

Son düzenleme:
cookie canım akşam 22.30 dedin dimi , gündüz gerçekten yoğun oluyorum bende çünkü, eğer akşam saatiyse bana süper uyar, ama gündüz saatiysede sizlere uyarım napalım, yeterki gönüllerimiz bir olsun.

burası suan tamda ihtiyacım olan topic ALLAH razı olsun.duaya çok inanırıım çünkü insanlığı ayakta tutan duadır ve insanın kendine ettiğinden ziyade başkasının bizlere ettiği dua daha makbuldur.çok zor bir dönemden geçiyorumm hayatımda iyi olan şeyler 2 parmak arasındaki mesefa kadar desem abartmış olmam inanın.her seyden önce duaya ihtiyacım var bu yüzden aranıza katılmayı deli gibi istiyorum ama saatlere uyabilirmiyim bilmiyormm .

erres canım hoşgeldin, bende yeni katıldım, Allah senden de razı olsun ki buradaki çoğunluğu oluşturmamız için sende destek verdin gelipte. bende duaya çok inanıyorum, her sıkıntının arkası ferahlıktır buna özellikle çok inanırırm, inşallah seninde durumun öyle olur, eğer sıkıntın özel değilse istersen paylaş bizimle canım, burda birlik olalım.

Saat 10.30da nete girmeye gerek yok o saatte iyi dileklerimizi sunuyoruz hepsi bu :34:
Ve tabi ki ben de varıııııım. Benim de hayatımda olumlu gelişmeler oldu. Eski aşkımı unuttum çoktan. Yeni biri var hem de tam benim kafadan. :9: Kafiye bile yaptım şimdi. :9:

Canım yaa senin adına çok sevindimm:52:
Çok mutlu ol inşallah:16:

cookie canım akşam 22.30 dedin dimi , gündüz gerçekten yoğun oluyorum bende çünkü, eğer akşam saatiyse bana süper uyar, ama gündüz saatiysede sizlere uyarım napalım, yeterki gönüllerimiz bir olsun.

erres canım hoşgeldin, bende yeni katıldım, Allah senden de razı olsun ki buradaki çoğunluğu oluşturmamız için sende destek verdin gelipte. bende duaya çok inanıyorum, her sıkıntının arkası ferahlıktır buna özellikle çok inanırırm, inşallah seninde durumun öyle olur, eğer sıkıntın özel değilse istersen paylaş bizimle canım, burda birlik olalım.

Hoş buldum sağ ol cnm.ALLAH hepimizden razı olsun dediğin gibi kötü iyinin habercisidir hep öyle derim ama geçene kadar o süre insanı yoruyor umutsuzluğa kapılmaya neden oluyr.sıkıntılar hep özel genel olsa belki gelir geçicek dersin .tümünü baştan anlatacak gücüm yok.sorun ailevi ve benim değiştiremeyceğim içimi yakan gerçekler var ,hadi onları unuttum hiç bitmeyen huzursuzluklar.yarın bir gün sevdiğim adamla evlensem gözüm arkada kalıcak nasıl mutlu olucam bilemiyorum.ailevi mesele yetmez gibi sevdiğim adamın amcası vefat etti çok sevrdi bende severdim nur içinde yatsınn(buarada kendiside asker).babam bilmiyor erkek arkadaşımı bilsede zatenn şuan yanında olmama izin vermezlerdi biryandan ona yanıyorum biryanda halamın torunu kücük meleğim düştü kafası darbe aldı ameliyata girdi akşam çok şükür iyi gçti odasına çıktı .şimdilik bir seyi yok ama 3 sene kollamak gerekiyormus epilepsi olabilir veya menenjit geçirebilir demiş.düşünüyorumda geçmişim hatta bnm bile olmayan geçmiş peşimi bırakıp mutlu olmama izin verecekmi....

Back