Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

wishperal çooooook sevindimmmm canım hadi hayırlıs

ben de bugün kan verdim.. benim de sağlığım düzelir umarım.. şuan için en önemli isteğim o.. o olmadan hiçbişeye olmuş gözüyle bakamıyo insan

devamını bekliyoruz haberlerinnn inşallah

bu akşamki kızlardan hala ses yok??

Arkadaşlar bende sizlere destek oluyorum ve konuyu takip ediyorum. Bende bu haftanın çalışmasına katılmak isterim ya da önümüzdeki haftaya.
Dileğim:içinde bulunduğum huzursuz ruh halinden kurtulmak, mutluluğu yakalamak ve mezun olmak.

tamam sheldon.. diğer kızlardan ses yok zaten bu haftaya alalım seni bu akşam için mandal da gelir sanıyorum

diğer kızlar gelmezse ikiniz için çalışırız artık

kızlar bu gece sıra bana gelmiş..öncelikle daha önceden yazdığımı bir daha paylaşmak istiyorum: Bu konuyu açan ve bu konuda bana yardımcı olan ,beni olumlu düşüncelere sevk edecek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum..sizlerle tanıştığım için şükrediyorum.benim için edeceğiniz güzel dualar ve iyi enerjiler için sizlere ve burayı bulmamı sağlayan kendime teşekkür ediyorum ve şükrediyorum.. :) cookie ve tüm arkadaşlar iyi ki varsınız ve bu foruma gelmişsiniz.hepimizin dilekleri olacak ve mutlu olacağız şükürler olsun.

Dileğim: Sevdiğim (eski çıktığım) kişinin beni tekrar sevmesini istiyorum.Sevdiğimle barışmayı diliyorum.Allah sevdiğim erkeğin içine bana karşı vicdan ,eskisi gibi sevgi, aşk, saygı versin barışalım ve o sevdiğim kişi ile ömür boyu onunla birlikte mutlu olmak istiyorum, onunla mutlu bir yuva kurayım istiyorum. Sevdiğim insan ve ailesi ile aramız düzelsin ve bana yeniden çok aşık olduğunu söylesin. (Kısacası; Beni bir zamanlar seven ve evlenmek isteyen ve benimde halen sevip evlenmek istediğim o kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bir aşk evliliği yapmak istiyorum..o sevdiğim kişi ile DELİ GİBİ ASIK OLDUGUM, ONUNDA BANA DELİ GİBİ ASIK OLDUGU yeniden bir ilişki yaşayalım,onunla aşkı sevgiyi, baglılık ve sadakati dolu dolu yasadıgım omur boyu surecek bir ilişkim ve mutlu bir evliliğim olsun.Allah bana gönlümdeki kişinin yeniden beni sevip onunla tez zamanda yüzük takmayı nasip etsin.)
Onunla aşkı sevgiyi, bağlılık ve sadakati dolu dolu yaşadığım ömür boyu sürecek bir ilişkimiz ,evliliğimiz olsun.Ailesinin bana karşı olumsuz davranışları olumluya dönüşsün,bana karşı kötü eylemlerinden vazgeçsinler, beni affetsinler istiyorum. içinde bulunduğum bu sıkıntılı günleri atlatmak istiyorum.mahkemelerimin lehime sonuçlanmasını istiyorum. hayalimdeki işe en kısa zamanda girmek severek yaptıgım ve cok kazandıgım güzel bir kariyer,iş istiyorum. başımdaki olumsuzluk ve dertlerin gitmesini istiyorum.kendi lehime sonuçlanmasını istiyorum..kendim ve ailem için sağlık huzur istiyorum.

Bugün doktora gittim ve moralim bozuldu sağlık sorunlarımın bitmesi ve önemli birşeyim olmamasını istiyorum.sağlıklı olmak istiyorum.

Son düzenleme:

Canım dileklerin için elbette seve seve dua ederiz ama biraz karışık olmuş bi zahmet tekrar ayarlasan Yani bu metin çok net anlatmıyo fazla karışmış, enerji akışını engelliyo gibime geldi tabi kendi adıma konuşuyorum

o zaman şöyle diyim:

Sevdiğim (eski çıktığım) kişinin beni tekrar sevmesini, onunla barışmayı ve o kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bir aşk evliliği yapmak istiyorum.O ve Ailesinin bana karşı olumsuz davranışları olumluya dönüşsün,bana karşı kötü eylemlerinden vazgeçsinler, beni affetsinler istiyorum.mahkemelerimin lehime sonuçlanmasını istiyorum.kısa zamanda iyi bir işe girmek istiyorum.sağlık sorunlarımın bitmesi ve önemli birşeyim olmamasını istiyorum.

Son düzenleme:
oldumu acaba? aşkımı yeniden kazanmak,mahkemelerimin lehine sonuçlanmasını ve sağlık,iş istedim..yinemi karıştı

eğer karıştı derseniz o zaman sadece sevgdiğim kişini beni tekrar sevmesi ve onunla mutlu bir yuva kurmak,ailesinin beni affetmesini dilerim.ötekine olur derseniz bir önceki mesajıma enerjinizi gönderin :)))

Son düzenleme:

olmuş canım bu anlaşılıyo...

sheldon un dileği de belli kızlar sanırım bu hafta 2 kişi için çalışcaz

* mandalcım bir önceki mesajına ithafen:

teşekkür ederiz sen de iyiki varsın... bu topikteki herkes özel, herkesin çok saf ve güzel enerjileri var

benimde size iyi haberlerim var dileklerimle ilgili ama şu sağlık meselesi çözümlenmeden tamam oldu diyemiyorum... inşallah o sıkıntımı atlatıp rahatladığımda paylaşıcam kızlar, ama çok güzel olumlu kıpırtılar oldugunu bilin

hepinize çok teşekkür ederim...

Cookie, sağlık durumun nasıl? iyidir inşAllah

bu arada ben yanlış msjını alıntılamışımher şeyin başı sağlık çünkü
wishhhsüper bi şey busende eklesene ve beğenin birbirinizi devamı gelir inşallah
hoşgeldin sheldonolumlu düşün ve çok sıkı çalış,geçtiğini hayal et.ben öyle yaptım ve oldu

inşallah her şey güzel sonuçlanır sevgili mandall

ailede ki huzur çok önemli zamana bırak her şeyi ve vazgeçme

bana da sevdiğim dün sabah mesaj attı. " günaydın melek yüzlüm " yazmış ben de " günaydın hayatımın anlamı " yazdım amanın herşey yoluna giriyor kızlar. sadece biraz zaman

Son düzenleme:
bana da sevdiğim dün sabah mesaj attı. " günaydın melek yüzlüm " yazmış ben de " günaydın hayatımın anlamı " yazdım amanın herşey yoluna giriyor kızlar. sadece biraz zaman

Harika bi haber canım çook sevindim gözün aydın
Daha da güzel haberleriniz gelir inşallah :))))))

Son düzenleme:
Zhebanicim valla şimdilik eklememek daha iyi sonra havalanmasın beyefendi elfce92 çok sevindim canııımmm Ne güzel haberler gelmeye başladı.

Cookie, sağlık durumun nasıl? iyidir inşAllah

bu arada ben yanlış msjını alıntılamışımher şeyin başı sağlık çünkü

daha iyiyim cnım ama hala test sonuclarım cıkmadı... bakalımmm gececek hepsi inşallahh

sen nasılsın canımm

bu arada

güzel haberlere cok sevindim artarak çoğalıyor

Zhebanicim valla şimdilik eklememek daha iyi sonra havalanmasın beyefendi elfce92 çok sevindim canııımmm Ne güzel haberler gelmeye başladı.

wishpearl canım ben eminim hepimizin mutlu haberlerini okuyacağız buradan

ne güzeel iyi haberler gelmeye başlamış
hadi kızlar iyi enerjilere devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…