- Konu Sahibi pearlpearl
-
Arkadaşlar bende sizlere destek oluyorum ve konuyu takip ediyorum. Bende bu haftanın çalışmasına katılmak isterim ya da önümüzdeki haftaya.
Dileğim:içinde bulunduğum huzursuz ruh halinden kurtulmak, mutluluğu yakalamak ve mezun olmak.
kızlar bu gece sıra bana gelmiş..öncelikle daha önceden yazdığımı bir daha paylaşmak istiyorum: Bu konuyu açan ve bu konuda bana yardımcı olan ,beni olumlu düşüncelere sevk edecek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum..sizlerle tanıştığım için şükrediyorum.benim için edeceğiniz güzel dualar ve iyi enerjiler için sizlere ve burayı bulmamı sağlayan kendime teşekkür ediyorum ve şükrediyorum.. :) cookie ve tüm arkadaşlar iyi ki varsınız ve bu foruma gelmişsiniz.hepimizin dilekleri olacak ve mutlu olacağız şükürler olsun.
Dileğim: Sevdiğim (eski çıktığım) kişinin beni tekrar sevmesini istiyorum.Sevdiğimle barışmayı diliyorum.Allah sevdiğim erkeğin içine bana karşı vicdan ,eskisi gibi sevgi, aşk, saygı versin barışalım ve o sevdiğim kişi ile ömür boyu onunla birlikte mutlu olmak istiyorum, onunla mutlu bir yuva kurayım istiyorum. Sevdiğim insan ve ailesi ile aramız düzelsin ve bana yeniden çok aşık olduğunu söylesin. (Kısacası; Beni bir zamanlar seven ve evlenmek isteyen ve benimde halen sevip evlenmek istediğim o kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bir aşk evliliği yapmak istiyorum..o sevdiğim kişi ile DELİ GİBİ ASIK OLDUGUM, ONUNDA BANA DELİ GİBİ ASIK OLDUGU yeniden bir ilişki yaşayalım,onunla aşkı sevgiyi, baglılık ve sadakati dolu dolu yasadıgım omur boyu surecek bir ilişkim ve mutlu bir evliliğim olsun.Allah bana gönlümdeki kişinin yeniden baeni sevip onunla tez zamanda yüzük takmayı nasip etsin.)
Onunla aşkı sevgiyi, bağlılık ve sadakati dolu dolu yaşadığım ömür boyu sürecek bir ilişkimiz ,evliliğimiz olsun.Ailesinin bana karşı olumsuz davranışları olumluya dönüşsün,bana karşı kötü eylemlerinden vazgeçsinler, beni affetsinler istiyorum. içinde bulunduğum bu sıkıntılı günleri atlatmak istiyorum.mahkemelerimin lehime sonuçlanmasını istiyorum. hayalimdeki işe en kısa zamanda girmek severek yaptıgım ve cok kazandıgım güzel bir kariyer,iş istiyorum. başımdaki olumsuzluk ve dertlerin gitmesini istiyorum.kendi lehime sonuçlanmasını istiyorum..kendim ve ailem için sağlık huzur istiyorum.
Bugün doktora gittim ve moralim bozuldu sağlık sorunlarımın bitmesi ve önemli birşeyim olmamasını istiyorum.sağlıklı olmak istiyorum.
Canım dileklerin için elbette seve seve dua ederiz ama biraz karışık olmuş bi zahmet tekrar ayarlasanYani bu metin çok net anlatmıyo fazla karışmış, enerji akışını engelliyo gibime geldi tabi kendi adıma konuşuyorum
o zaman şöyle diyim:
Sevdiğim (eski çıktığım) kişinin beni tekrar sevmesini, onunla barışmayı ve o kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bir aşk evliliği yapmak istiyorum.O ve Ailesinin bana karşı olumsuz davranışları olumluya dönüşsün,bana karşı kötü eylemlerinden vazgeçsinler, beni affetsinler istiyorum.mahkemelerimin lehime sonuçlanmasını istiyorum.kısa zamanda iyi bir işe girmek istiyorum.sağlık sorunlarımın bitmesi ve önemli birşeyim olmamasını istiyorum.
Cookie, sağlık durumun nasıl? iyidir inşAllaharkadaşlar 2. grup haftası da bugün sona erdi
hepinize teşekkürler...
güzel şeyler olacak inşallah.... hatta oldu bence.. haberleri dokuluruz yavastan
3. grup için
eliza
mandal
ve 3. kişiyi tamamlamak için eğer hala katılmak istiyorsa sevda_55 arkadaşımızı alabiliriz...
yarın akşama kadar dileklerinizi yazınız lütfen kızlar...
sevgilerrr
wishhhŞu ana kadar dilediğimiz dilekler ve bundan sonrakiler kabul olsun. Ve daha da önemlisi istediklerimiz hakkımızda hayırlı olsun.Güzel haberleri vermeye başlayalım artık.
Sevdiğim face profilinde bir şeyler paylaşıyor son zamanlarda. Özlemekle ilgili. (Ben de ekli değil ama o paylaştıkları gözüküyor.) Kendi üstüme alınıyorum kızlaaaar.Benden sonra kimseyle çıkmadı. Ayrıca arkadaşları beni çok sevdiğini söylerdi. Daha önce böyle olmamış. O da böyle şeyler paylaşıyor. Hadi hayırlısı.
hoşgeldin sheldonArkadaşlar bende sizlere destek oluyorum ve konuyu takip ediyorum. Bende bu haftanın çalışmasına katılmak isterim ya da önümüzdeki haftaya.
Dileğim:içinde bulunduğum huzursuz ruh halinden kurtulmak, mutluluğu yakalamak ve mezun olmak.
o zaman şöyle diyim:
Sevdiğim (eski çıktığım) kişinin beni tekrar sevmesini, onunla barışmayı ve o kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bir aşk evliliği yapmak istiyorum.O ve Ailesinin bana karşı olumsuz davranışları olumluya dönüşsün,bana karşı kötü eylemlerinden vazgeçsinler, beni affetsinler istiyorum.mahkemelerimin lehime sonuçlanmasını istiyorum.kısa zamanda iyi bir işe girmek istiyorum.sağlık sorunlarımın bitmesi ve önemli birşeyim olmamasını istiyorum.
Şu ana kadar dilediğimiz dilekler ve bundan sonrakiler kabul olsun. Ve daha da önemlisi istediklerimiz hakkımızda hayırlı olsun.Güzel haberleri vermeye başlayalım artık.
Sevdiğim face profilinde bir şeyler paylaşıyor son zamanlarda. Özlemekle ilgili. (Ben de ekli değil ama o paylaştıkları gözüküyor.) Kendi üstüme alınıyorum kızlaaaar.Benden sonra kimseyle çıkmadı. Ayrıca arkadaşları beni çok sevdiğini söylerdi. Daha önce böyle olmamış. O da böyle şeyler paylaşıyor. Hadi hayırlısı.
bana da sevdiğim dün sabah mesaj attı. " günaydın melek yüzlüm " yazmış ben de " günaydın hayatımın anlamı " yazdımamanın herşey yoluna giriyor kızlar. sadece biraz zaman
Harika bi haber canım çook sevindim gözün aydın
Daha da güzel haberleriniz gelir inşallah :))))))
Cookie, sağlık durumun nasıl? iyidir inşAllah
bu arada ben yanlış msjını alıntılamışımher şeyin başı sağlık çünkü
Zhebanicim valla şimdilik eklememek daha iyi sonra havalanmasın beyefendielfce92 çok sevindim canııımmm Ne güzel haberler gelmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?