- 5 Nisan 2011
- 473
- 18
- 318
- Konu Sahibi pearlpearl
kızlar olumlu olacak diye düşündüğüm şeyler yani hiç takmadığım şeylerde arıza çıktıysa (aşk hariç) o zaman yine bende mi sorun var anlamadım.
birde benim evlenecğeim biriyle aramız gayet iyiyken başka bir kızın ona göz dikip,büyücülere gidip kendine bağlaması, sürekli hakkımda çocuğa beni kötülemesi,kötüyü ve olumsuzluğu hakkımda anlatması ve çocuğu kazanması bunlar evrenin işleyişine ters değilmi?
şimdi onun açısından bakalım.göz diktiği çocuk biriyle beraber (yani benle).ayrılsınlar istiyor.bu olumsuz bir enerji.bana gelsin istiyor.inançsız biri olduğu halde bağlama büyülerinin kapısını aşındırıyor.bunlar enerjisi bozuk şeyler.sonra elde ediyor.bu sefer elinden kaçmasın diye sürekli çocuğa beni kötülüyor.yine olumsuzluklar var. ve dilekleri evrensel yasalarla catısıyor.buna rağmen işleri tıkırında.ben burayı çözemedim.:44:
kimsenin ahı kimseye kalmaz diyorum.kul hakkı diyorum bu sefer bunlarda olumsuzluk belirtisimi benim için.
cnm çok yanlış düşünüyorsun.ewet evrensel yasa işliyormuş gibi görünüyor haklısın.ama aslında bu aldatmaca.senin denenme sürecin.eğer olaylar senin istemediğin yönde gelişseydi bakalım sen ne yapıyor olacaktın?bu bir deneme.ama sen aynı şevk ve aynı ısrarla denemeye devam edersen sana gelecektir.bundan neden emin olamıyorsun hayatım?sen bu kadar çok isterken sana nasıl gelmez kiii?mutlaka gelecek.bide diğre kişi için inançsız ama işleri yürüyor yazmışsın.cnm bak inançsız kişilerin işleri hep yolunda gider.çünkü şeyten derki;ben onları nasılsa yoldan çıkardım.o yüzden işlerine şeytan karışmaz.ama bizim işlerimize karışıp bizi isyan ettirmeye çalışırsen şeytana uyma.aklını kullananlardan ol tatlım..bu geçici bir süre.dikkatli ol.ve hep ama hep çok iste cnmm.