- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
- Konu Sahibi pearlpearl
-
Geçmiş olsun Cookie. Kendine dikkat et. İnşallah bütün dileklerin gerçek olacak. Bekliyoruz iyi haberlerini.
Cookie inşallah güzel haberlerini alıcaz tatlım:))) Ben şu an şehirdışındayım ama gönlüm hep sizinlee
Cookie,gzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Cookie allahın izni ile güzel hberlerini alıcaz canım burdan
inşallah tatlımmm
sen nerelere gittin amaa :26:
amin elfcecimm inşallah
bugün cuma... kainatın enerjisinin hafta içinde en yoğun olduğu gün
hayırlısıyla bizi dileklerimize götürsün inşallah..
bir de size ilginç bir olay anlatayım gecen gün annemi yolda hiç tanımadığı bir kadın çevirmiş... merhaba demiş gülümsemiş ve devam edin dua etmeye hepsi kabul olacak inşallah demiş sonra tekrar gülümsemiş ve gitmiş
annem çok şaşırmış bende duyunca şaşırdım...
inşallah inşallah. çok istiyorum hepimizin mutlu olduğunu görmeyi
Allah tüm dileklerimizi kabul etsin kızlar.Gönlümüzdekileri versin :)))
bir derdim varda,bi konuda 3 gün banlanmıştım:2:
inşallah tatlımmm
sen nerelere gittin amaa :26:
amin elfcecimm inşallah
bugün cuma... kainatın enerjisinin hafta içinde en yoğun olduğu gün
hayırlısıyla bizi dileklerimize götürsün inşallah..
bir de size ilginç bir olay anlatayım gecen gün annemi yolda hiç tanımadığı bir kadın çevirmiş... merhaba demiş gülümsemiş ve devam edin dua etmeye hepsi kabul olacak inşallah demiş sonra tekrar gülümsemiş ve gitmiş
annem çok şaşırmış bende duyunca şaşırdım...
inanır mısın aynı şeyler bende de oluyor.bu çok güzel bir duyguBen her akşam enerji saatinde çok büyük bi heyecanla doluyorum yani ilginçtir kendim için dua ettiğimde bu kadar heyecan olmuyor ama bi başkası için ettiğimde çok mutlu oluyorum :)))) Bence bu hisler iyiye işaret
amin canım inşallahAllah tüm dileklerimizi kabul etsin kızlar.Gönlümüzdekileri versin :)))
arkadaşlar 2. grup haftası da bugün sona erdi
hepinize teşekkürler...
güzel şeyler olacak inşallah.... hatta oldu bence.. haberleri dokuluruz yavastan
3. grup için
eliza
mandal
ve 3. kişiyi tamamlamak için eğer hala katılmak istiyorsa sevda_55 arkadaşımızı alabiliriz...
yarın akşama kadar dileklerinizi yazınız lütfen kızlar...
sevgilerrr
Şu ana kadar dilediğimiz dilekler ve bundan sonrakiler kabul olsun. Ve daha da önemlisi istediklerimiz hakkımızda hayırlı olsun.Güzel haberleri vermeye başlayalım artık.
Sevdiğim face profilinde bir şeyler paylaşıyor son zamanlarda. Özlemekle ilgili. (Ben de ekli değil ama o paylaştıkları gözüküyor.) Kendi üstüme alınıyorum kızlaaaar.Benden sonra kimseyle çıkmadı. Ayrıca arkadaşları beni çok sevdiğini söylerdi. Daha önce böyle olmamış. O da böyle şeyler paylaşıyor. Hadi hayırlısı.
Nasıl sevindim anlatamam tatlım inşallah daha da devamı gelicek bunlar başlangıçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?