kızlar bu gece sıra bana gelmiş..öncelikle daha önceden yazdığımı bir daha paylaşmak istiyorum: Bu konuyu açan ve bu konuda bana yardımcı olan ,beni olumlu düşüncelere sevk edecek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum..sizlerle tanıştığım için şükrediyorum.benim için edeceğiniz güzel dualar ve iyi enerjiler için sizlere ve burayı bulmamı sağlayan kendime teşekkür ediyorum ve şükrediyorum.. :) cookie ve tüm arkadaşlar iyi ki varsınız ve bu foruma gelmişsiniz.hepimizin dilekleri olacak ve mutlu olacağız şükürler olsun.
Dileğim: Sevdiğim (eski çıktığım) kişinin beni tekrar sevmesini istiyorum.Sevdiğimle barışmayı diliyorum.Allah sevdiğim erkeğin içine bana karşı vicdan ,eskisi gibi sevgi, aşk, saygı versin barışalım ve o sevdiğim kişi ile ömür boyu onunla birlikte mutlu olmak istiyorum, onunla mutlu bir yuva kurayım istiyorum. Sevdiğim insan ve ailesi ile aramız düzelsin ve bana yeniden çok aşık olduğunu söylesin. (Kısacası; Beni bir zamanlar seven ve evlenmek isteyen ve benimde halen sevip evlenmek istediğim o kişiyle uzun ömürlü çok huzurlu, mutlu bir aşk evliliği yapmak istiyorum..o sevdiğim kişi ile DELİ GİBİ ASIK OLDUGUM, ONUNDA BANA DELİ GİBİ ASIK OLDUGU yeniden bir ilişki yaşayalım,onunla aşkı sevgiyi, baglılık ve sadakati dolu dolu yasadıgım omur boyu surecek bir ilişkim ve mutlu bir evliliğim olsun.Allah bana gönlümdeki kişinin yeniden baeni sevip onunla tez zamanda yüzük takmayı nasip etsin.)
Onunla aşkı sevgiyi, bağlılık ve sadakati dolu dolu yaşadığım ömür boyu sürecek bir ilişkimiz ,evliliğimiz olsun.Ailesinin bana karşı olumsuz davranışları olumluya dönüşsün,bana karşı kötü eylemlerinden vazgeçsinler, beni affetsinler istiyorum. içinde bulunduğum bu sıkıntılı günleri atlatmak istiyorum.mahkemelerimin lehime sonuçlanmasını istiyorum. hayalimdeki işe en kısa zamanda girmek severek yaptıgım ve cok kazandıgım güzel bir kariyer,iş istiyorum. başımdaki olumsuzluk ve dertlerin gitmesini istiyorum.kendi lehime sonuçlanmasını istiyorum..kendim ve ailem için sağlık huzur istiyorum.
Bugün doktora gittim ve moralim bozuldu sağlık sorunlarımın bitmesi ve önemli birşeyim olmamasını istiyorum.sağlıklı olmak istiyorum.