Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten son iki gündür kendimi daha iyi hissediyorum gibi. size ve iyi dileklerinize inanıyorumm.

Bizim topiciğimizde aşk ve mutluluk kokusu var. İşte bunu çok seviyorum. Herkesin dilekleri gerçekleşecek hayırlısıyla buna da yürekten inanıyorum. En önemlisi sabretmesini bilmek. Biz de bunu yaptığımıza göreee mutluluk her an kapınızı çalabilir.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten son iki gündür kendimi daha iyi hissediyorum gibi. size ve iyi dileklerinize inanıyorumm.

Çok seviniyorum bu haberleri duyunca arkadaşlar İnşallah daha da güzel haberler alabilirizz

Kızlar geç kalmadım umarım.giremdim ne zamandır.dişlerimi yaptırıyorum.allah kimseye diş sıkıntısı vermesin çokk zorr.benim dileğim sevdiğimle bana güzel bir evlilik hayatı,güzel bir gelecek,sağlık,mutluluk.sevdiklerimin hep yanımda olması.sevmek ve sevilemk.hepinizi öpüyorum kızlarrrr...

Zhebanicim valla şimdilik eklememek daha iyi sonra havalanmasın beyefendi elfce92 çok sevindim canııımmm Ne güzel haberler gelmeye başladı.
haklısın bende güzel haberler vereceğim inşallah

bekliyorum
daha iyiyim cnım ama hala test sonuclarım cıkmadı... bakalımmm gececek hepsi inşallahh

sen nasılsın canımm

bu arada

güzel haberlere cok sevindim artarak çoğalıyor
temiz çıkar inşallah canım

ben iyiyim nolsun hala dileklerimin gerçekleşmesini bekliyorum

bende kendimi çok pozitif hissediyormama o kadar işte bi gelişme yok bende

Benim için de çalışır mısınız :)) :))Bir süredir yoğunlaşıyorum :))) Eski sevgilim diye yoğunlaşınca sevmediğim kim varsa geri döndü :))))Düşünsenize gün boyu onların mesajlarını sildim :))) Üstelik zamanında canımı acıtmışlardı... :)) Pişmanlıklarını görmek güzel de zamansız :)) ) Ben sadece bi kişinin dönmesini istiyorum...Aşkyoldaşım gelsin diğerlerini de Allah bana uzak etsin :)) :) Bunun için bana destek olurmusunuz :))

Son düzenleme:
eveet kızlar sonunda benden de umut verici bi haber var :) işle ilgili isteklerimi yazmıştım size
beklediğim yerden değil ama başka bi yerden daha iyi pozisyon için haber geldi dün
bugün görüşmeye gittim daha kesinleşmedi ama durduk yere çıkması beni çok ümitlendirdi
biraz daha bekleyeyim bakayım iyi olacak öyle bi his var içimde
güzel düşüncelere iyi enerjilere devam kızlar

Yaşasınnnnnnn

zoia çok sevindim canım nicelerine...

bende durduk yerde hiç olmıcak bi yerden aldım teklif , hadi hayırlısı artık hakkıımızda...

mandalcım,

bu konuyu cok konustuk hayatım... ama tekrar soluyorum zamanında da solemiştim

istedigin dileklere calıstık... cunku sen ısrarla aynı dilekleri istedin... hala eski sevgilinin ayrılması sana gelmesi gibi seyler... demiştim, dileklerinin enerjisi bozuktu, bu da sonucu geciktirmekle beraber istedigin sonucu hiç alamamanı bile sağlayabiliyor bazen..

bu işler konusunda doktora yaptım artık 6 senedir, ve gercekleşmesi en zor dilekler seninkiler gibi olanlardı hep....

cunku dileklerin evrensel yasalarla catısıyor tatlım.... ve calısma icinde olan kişilerin herkesten once kendi enerjilerinin yuksek olması lazım ki gonderilen enerjileri daha rahat yakalayabilsin...

senin oncelikle olumsuzluklarından kurtulman gerekeyior... BENİM İŞLERİM TERS GİDİYOR

bak bu cümlen ne kadar yanlıs biliomusun... ters gidiyor diyorsun.. ve ölede oluyor...

sen pozitiften once negatifi kabullenmeye daha cok hazırsın... öncelikle arınma calısmalarına yogunluk ver balım olur mu? hoponopono ve eft tavsiye ederim

seni mutlu edecek ne varsa en kısa zamanda olur umarım...

Aranıza katılabilir miyim ki :)

Tabi kiiiiiii

Güzel haberlere devam ne kadar güzel. Çok sevindim yaaa. Hepimizin hakkında hayırlı olsun.
Mandallcım Cookie haklı önce önyargılarını yıkman gerekiyor. İçinden geçen her şeyi kağıda yazıp kendini rahatlatabilirsin. Bu bir çeşit topraklama çalışmasıdır.

kızlar olumlu olacak diye düşündüğüm şeyler yani hiç takmadığım şeylerde arıza çıktıysa (aşk hariç) o zaman yine bende mi sorun var anlamadım.

birde benim evlenecğeim biriyle aramız gayet iyiyken başka bir kızın ona göz dikip,büyücülere gidip kendine bağlaması, sürekli hakkımda çocuğa beni kötülemesi,kötüyü ve olumsuzluğu hakkımda anlatması ve çocuğu kazanması bunlar evrenin işleyişine ters değilmi?
şimdi onun açısından bakalım.göz diktiği çocuk biriyle beraber (yani benle).ayrılsınlar istiyor.bu olumsuz bir enerji.bana gelsin istiyor.inançsız biri olduğu halde bağlama büyülerinin kapısını aşındırıyor.bunlar enerjisi bozuk şeyler.sonra elde ediyor.bu sefer elinden kaçmasın diye sürekli çocuğa beni kötülüyor.yine olumsuzluklar var. ve dilekleri evrensel yasalarla catısıyor.buna rağmen işleri tıkırında.ben burayı çözemedim.:44:

kimsenin ahı kimseye kalmaz diyorum.kul hakkı diyorum bu sefer bunlarda olumsuzluk belirtisimi benim için.

hadi canım inşallah. ben inanıyorum her şey çok güzel olacak :)

çok benzer şeyler yaşıyoruz sanırım ... yapılan nasıl birşeyse beni de etkiliyor adama istemeyerek de olsa neler yaptım
Yatacak yerleri yok valla... Tilki mi... dönüp dolaşıp geleceği yer benim... Egoları yüzünden sahte bi aşkla nereye kadar mutlu olacak ki zaten... Şimdilik hevesini alsın Sevgilim bana geri geldiğinde o kıza güzel bi hediye yollayacağım... 'Biz evleniyoruz ,şimdiye kadar ödünç kullandığının hesabını sormuyorum zaten bu sana ders olur'notuyla güzel bi hediye göndercem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…