- Konu Sahibi pearlpearl
-
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten son iki gündür kendimi daha iyi hissediyorum gibi. size ve iyi dileklerinize inanıyorumm.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten son iki gündür kendimi daha iyi hissediyorum gibi. size ve iyi dileklerinize inanıyorumm.
Bizim topiciğimizde aşk ve mutluluk kokusu var. İşte bunu çok seviyorum.Herkesin dilekleri gerçekleşecek hayırlısıyla buna da yürekten inanıyorum. En önemlisi sabretmesini bilmek. Biz de bunu yaptığımıza göreee mutluluk her an kapınızı çalabilir.
Çok seviniyorum bu haberleri duyunca arkadaşlarİnşallah daha da güzel haberler alabilirizz
haklısınZhebanicim valla şimdilik eklememek daha iyi sonra havalanmasın beyefendielfce92 çok sevindim canııımmm Ne güzel haberler gelmeye başladı.
temiz çıkar inşallah canımdaha iyiyim cnım ama hala test sonuclarım cıkmadı... bakalımmm gececek hepsi inşallahh
sen nasılsın canımm
bu arada
güzel haberlere cok sevindim artarak çoğalıyor
olmuş canım bu anlaşılıyo...
sheldon un dileği de belli kızlar sanırım bu hafta 2 kişi için çalışcaz
* mandalcım bir önceki mesajına ithafen:
teşekkür ederiz sen de iyiki varsın... bu topikteki herkes özel, herkesin çok saf ve güzel enerjileri var
benimde size iyi haberlerim var dileklerimle ilgili ama şu sağlık meselesi çözümlenmeden tamam oldu diyemiyorum... inşallah o sıkıntımı atlatıp rahatladığımda paylaşıcam kızlar, ama çok güzel olumlu kıpırtılar oldugunu bilin
hepinize çok teşekkür ederim...
eveet kızlar sonunda benden de umut verici bi haber var :) işle ilgili isteklerimi yazmıştım size
beklediğim yerden değil ama başka bi yerden daha iyi pozisyon için haber geldi dün
bugün görüşmeye gittim daha kesinleşmedi ama durduk yere çıkması beni çok ümitlendirdi
biraz daha bekleyeyim bakayım iyi olacak öyle bi his var içimde
güzel düşüncelere iyi enerjilere devam kızlar
valla benim her işim ters gidiyor.her istediğimde tersi çıktı napayım şimdi
Aranıza katılabilir miyim ki :)
eveet kızlar sonunda benden de umut verici bi haber var :) işle ilgili isteklerimi yazmıştım size
beklediğim yerden değil ama başka bi yerden daha iyi pozisyon için haber geldi dün
bugün görüşmeye gittim daha kesinleşmedi ama durduk yere çıkması beni çok ümitlendirdi
biraz daha bekleyeyim bakayım iyi olacak öyle bi his var içimde
güzel düşüncelere iyi enerjilere devam kızlar
kızlar olumlu olacak diye düşündüğüm şeyler yani hiç takmadığım şeylerde arıza çıktıysa (aşk hariç) o zaman yine bende mi sorun var anlamadım.
birde benim evlenecğeim biriyle aramız gayet iyiyken başka bir kızın ona göz dikip,büyücülere gidip kendine bağlaması, sürekli hakkımda çocuğa beni kötülemesi,kötüyü ve olumsuzluğu hakkımda anlatması ve çocuğu kazanması bunlar evrenin işleyişine ters değilmi?
şimdi onun açısından bakalım.göz diktiği çocuk biriyle beraber (yani benle).ayrılsınlar istiyor.bu olumsuz bir enerji.bana gelsin istiyor.inançsız biri olduğu halde bağlama büyülerinin kapısını aşındırıyor.bunlar enerjisi bozuk şeyler.sonra elde ediyor.bu sefer elinden kaçmasın diye sürekli çocuğa beni kötülüyor.yine olumsuzluklar var. ve dilekleri evrensel yasalarla catısıyor.buna rağmen işleri tıkırında.ben burayı çözemedim.:44:
kimsenin ahı kimseye kalmaz diyorum.kul hakkı diyorum bu sefer bunlarda olumsuzluk belirtisimi benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?