- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
10 dk engeline takıldım bekliyorum merkez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimlere attın kıss söylesene..
melexinim gelmiş,hoşgelmiş
Hoş buldummmmm.Topiğimiz hayırlı ve de uğurlu olsun.Herkes bu topikte idailine kavuşsun.Yaz gelmeden hepimiz tıp gibi olalım inşallahhhhhh
Hoş buldummmmm.Topiğimiz hayırlı ve de uğurlu olsun.Herkes bu topikte idailine kavuşsun.Yaz gelmeden hepimiz tıp gibi olalım inşallahhhhhh
iyiniyetlime ve papişime attım bacım,başka kimlere yazayım:44:
sen listede benimkileri onaylamışsın sadece..diğerleri hepsi hayır mı:44:
özlemkartala yollayalım..sen yolla hatta..ben de bidaha bakiim listeye.
sen listede benimkileri onaylamışsın sadece..diğerleri hepsi hayır mı:44:
özlemkartala yollayalım..sen yolla hatta..ben de bidaha bakiim listeye.
hoşgeldin bebeemm...amiinn
fikirlerimiz aynı bebişim,ondanevet diğerleri ile pek bi muhabbetimiz olmadığı için onları sen bilirsin canım
tamam hemen yolluyorum özleme
Hoşbulduk Yarın ilk işim tartılmak sizden ayrı geçen günlerimde genelde kurallara uymaya çalıştım.Sadece ders aralarında öğrencilerin getirdiği simitlerden yedim :18: Arada bir çikolata , poğaça , börek :18: Vallahi hepsi sinirden yendi Ayyyy bu arada dijital tartının pili bitti Normal tartıya kaldım .Bakalım kaç gösterecek :2: Sanırım ben 3 haftadır bildirimde bulunmadım.Kilo aldığımı sanmıyorum .Çünkü ne giyesem üstümden düşüyor.Ben bile hayretler içindeyim.Bugün eski bir çizmem vardı onu buldum.o Çizme'nin fermuarını zor çekerdim.Şimdi bacaklarım içinde dönüyor . Hele kaç senedir sakladığım bir beyaz eşofman altım vardı.Ben buna sığacağım günü görecekmiyim diyordum.Şimdi o kadar büyük ki resmen üstümden düşüyor.Kızlar Karatay hem beni zayıflattı hemde sizler gibi eşsiz dostların sahibi yaptı.Evim belki istediğim gibi olmadı ama ben çok mutluyum sizin gibi arkadaşlarım olduğuna(.Evle Sizin bir ilgisiniz yok tabisi de şunu anlatayım dedim : Şuan evim berbat olduğu için üzülmüyorum bile .Sizin gibi dostlar benim her sıkıntımı alıp gidiyor.)Allahım dostluklarımız baki ,kilolarımız ideal olsun inşallah