- 31 Ağustos 2012
- 22.185
- 35.382
- 798
Canim başlandı 2 ay önce yaklasik.Kizlaar tsk personeli ve polislerin asilamalari basliyormus esleride asilanacakmis bilginize
Nerelerdesin canim ?Hepinizi tebrik ediyorum kızlar ne zamandır takip ediyorum sizleri ve bayağı verdiniz .
Seni tebrik ediyorum canım , hatta sana imreniyorum da , ah ah şöyle 60 olsam yeter bana ama işte
Canim ben bu kiloyu en son 5.5 yıl önce görmüştüm. Ve 5.5 yıldır diyetteyim, al ver al ver derken yeni kavustum hedef kiloma.Seni tebrik ediyorum canım , hatta sana imreniyorum da , ah ah şöyle 60 olsam yeter bana ama işte
Su orucu var ona taktım . Evet sen hep yazıyorsun.
Ben de aralıklı oruçla başlayayım inşallah.
Ben de yazayım artık.
Çok sağol desteğin için.
Safrancim sen 54 lerde degil miydin ne ara 51 oldun ben sokkkDün baya su bitki çayı içtim. Odemimimi biraz atmışım. Sabah 51.1 geldim.
Kabak detoksu kahvaltımı yaptım.Eki Görüntüle 2852294
Yarın başlayayım bakalım 10da kahvaltı akşam 17de akşam yemegi.Canim ben bu kiloyu en son 5.5 yıl önce görmüştüm. Ve 5.5 yıldır diyetteyim, al ver al ver derken yeni kavustum hedef kiloma.
Yani kolay olmadı 5.5 yılımı aldı
Şu orucu ile birden başlama bence. Yavaş yavaş basla önce. Yoksa şu orucu birden yapamazsın, motivasyonun düşer.
Önce 12 saat açlık, 14-16-18 olarak ilerle. 1 er hafta ara ile.
Yanlış yazmışımSafrancim sen 54 lerde degil miydin ne ara 51 oldun ben sokkk
Takipteyiz bakalım1 günlük kabak diyeti sonucum -600 Gr
Sabah kahvaltidaki peynir haricinde hiç tuz tuketmeyince iyi ödem gitmiş.
Bugün de yapıp bırakacağım.
Bakalım bir hafta sonra ne kadarı kalıcı olacak.
Afiyet olsun nefis görünüyor.
Ben hicbirsey yapmıyorumSpor neler yapıyorsunuz hanımlar , günlük yaptığımız sporları da yazalım aşk şevk olur .
Belki de en iyisi ben spor yapıyorum hareketliyim ve çok da acikiyorum ve yiyorum maalesef.Ben hicbirsey yapmıyorum
Akşam yemeği tamam mıYarın başlayayım bakalım 10da kahvaltı akşam 17de akşam yemegi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?