Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Baş ağrım başladı hafif. Detokstan büyük ihtimal. Komsudaydim, tansiyon aleti varmış, tansiyonumu ölçtüm 9-6 çıktı. Çok az tuz yeyince tansiyon düştü sanırım.

Selâmlar arkadaşlar hep sizi okuyorum ama yazamıyorum.

Maşallah ne güzel veriyorsunuz , ben de bir alma ivmesine girdim çıkamıyorum bu döngüden .

Yazmak lazım ama işte.

Kendimi zorlamam gerek sanırım .
Gerçi bir ara yazdım kimse yazmadı sonra bıraktım sanırım.
Yoksa sizi hep okuyorum.

Hepinizi tebrik ediyorum kızlar ne zamandır takip ediyorum sizleri ve bayağı verdiniz .
Nerelerdesin canim ?
Ben buraya yazmayınca, yediğini kontrol eden yok nasıl olsa deyip, kilo alma ivmesine cikiyorum hemen. Ondan kimse olmasa da yazıyorum hep
Kimse olmasa bile ben buralardayım hep E Eftalios da buralarda.

Nerelerdesin canim ?
Ben buraya yazmayınca, yediğini kontrol eden yok nasıl olsa deyip, kilo alma ivmesine cikiyorum hemen. Ondan kimse olmasa da yazıyorum hep
Kimse olmasa bile ben buralardayım hep E Eftalios da buralarda.
Seni tebrik ediyorum canım , hatta sana imreniyorum da , ah ah şöyle 60 olsam yeter bana ama işte

Su orucu var ona taktım . Evet sen hep yazıyorsun.

Ben de aralıklı oruçla başlayayım inşallah.
Ben de yazayım artık.
Çok sağol desteğin için.

Canim ben bu kiloyu en son 5.5 yıl önce görmüştüm. Ve 5.5 yıldır diyetteyim, al ver al ver derken yeni kavustum hedef kiloma.
Yani kolay olmadı 5.5 yılımı aldı

Şu orucu ile birden başlama bence. Yavaş yavaş basla önce. Yoksa şu orucu birden yapamazsın, motivasyonun düşer.

Önce 12 saat açlık, 14-16-18 olarak ilerle. 1 er hafta ara ile.

Yarın başlayayım bakalım 10da kahvaltı akşam 17de akşam yemegi.

Selam millet,

Ben hala yemelerdeyim. Yemekten usandım inanır mısınız? Artık cazip gelen bir şey yok yani nefsime. Ama yine de yiyorum çünkü tek eğlencem o gibi.

Bu dönüşümlü çalışma iyi bir şey mi bilmiyorum. Tüm düzenim alt üst oldu.Tartı yine 62 gösteriyor. Bıktım kendimden

Ha bir de aşı oldum. Alman aşısı. İstemiyordum ama oldum. Bunun kararını vermek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…