• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlar

Gelemedim yine ..Eski işyerimde bilg da girebiliyordum kulübe bunda olmadığından giremiyorum..Telefonda hep zor gelmiştir bana..Eve gelince de laptopum kızımda derse giriyor eşiminki de hep onda boş olunca da unutuyorum...Kısaca bayaa uzak kaldım hepinizden...İyiyim çok şükür..Diyet ağır ama az az da olsa gidiyor..Bu sabah 4 km yürüdük eşimle bir iyi geldi..Şu son 3 haftam bir bitse daha da düzene gireceğim inşallah...Dışarıda yürümek gibisi yok...
Umarım sizler de iyisinizdir...Hepinizi çok özledim ve bol bol öpüyorum....:KK15::KK15::KK15:
Hoşgeldin canım.
3 haftada çabucak geçer inşallah.
Telefondan kk ya girmek bana daha pratik geliyor, hep telden girerim.
Sende alış, çok uzaklaşma buradan ;)

Hoşgeldin canım.
3 haftada çabucak geçer inşallah.
Telefondan kk ya girmek bana daha pratik geliyor, hep telden girerim.
Sende alış, çok uzaklaşma buradan :KK66:
Hoşbuldum canım
Telefon foto yüklenmiyor benim nedense. Belki ondan da sevmiyorum.Uygulamayi yeniden yükleyip birdaha deneyeyim bari 🙂

Dün baya su bitki çayı içtim. Odemimimi biraz atmışım. Sabah 51.1 geldim.

Kabak detoksu kahvaltımı yaptım.Eki Görüntüle 2852294
1 kalçalı but başladım.
Eti didikleyip, 4 rendeleyip pisirdigim kabağa ilave edip, yogurtladim.
Biraz önce 1 tabak yedim.
Açıkirsam 6 gibi 3 kaşık daha yerim.

Geçmiş olsun canim.
Beden alisikti spora nasıl tutuldu öyle ?
Değişik bir hareket mi yaptın ?
Saol canim pazar cantalarini artistlik yapcam diye merdiverdenlerden yukari kollarimla yukari kaldirarak tasirsam olacagi buydu spora alisikti vucudum belimi incetecek hareket yapmisim böyle dun bir ara merdivenlerden cikarken hissettim bir aci duydum fakat onemsemedim geldim bide elektrik supurgesi tuttum gece belimi kaldiramadim canim

Saol canim pazar cantalarini artistlik yapcam diye merdiverdenlerden yukari kollarimla yukari kaldirarak tasirsam olacagi buydu spora alisikti vucudum belimi incetecek hareket yapmisim böyle dun bir ara merdivenlerden cikarken hissettim bir aci duydum fakat onemsemedim geldim bide elektrik supurgesi tuttum gece belimi kaldiramadim canim
Canim bana korse çok iyi geliyor. Bel ağrım olunca Yün korse takiyorum, sıcak tutunca ağrım tutulma azalıyor. Sende varsa sende dene

Yarın 2 günlük kabak detoksuna niyet ettim.malzemeleri aldım.
Ben 2 kez değil 1 kez akşam yemeğinde kabak yiyeceğim ve haşlanmış tavukta ekleyeceğim.
Detokslarim hep yarım yamalak oluyor, inşallah böyle daha uygulanabilir olur.
Senin versiyon protein eklenmiş daha sağlıklı olmuş canım
Annemlerle beraber yarın uçakla gidicez canım
Güle güle gidip gelin canım
Selam canlar

Gelemedim yine ..Eski işyerimde bilg da girebiliyordum kulübe bunda olmadığından giremiyorum..Telefonda hep zor gelmiştir bana..Eve gelince de laptopum kızımda derse giriyor eşiminki de hep onda boş olunca da unutuyorum...Kısaca bayaa uzak kaldım hepinizden...İyiyim çok şükür..Diyet ağır ama az az da olsa gidiyor..Bu sabah 4 km yürüdük eşimle bir iyi geldi..Şu son 3 haftam bir bitse daha da düzene gireceğim inşallah...Dışarıda yürümek gibisi yok...
Umarım sizler de iyisinizdir...Hepinizi çok özledim ve bol bol öpüyorum....:KK15::KK15::KK15:
Hoş geldin canım az kalmış çabucak biter inşallah,iyi diyelim iyi olalım canım
Bu ara ben de başladım yürüyüşe bırakmam inşallah
Kizlar belim tutuldu benim 3 gun spor yasak fazlaca yordum vücudu biraz otur otur siserim artik😫😫😫😫😫
Geçmiş olsun canım nasıl oldu ki

Canim bana korse çok iyi geliyor. Bel ağrım olunca Yün korse takiyorum, sıcak tutunca ağrım tutulma azalıyor. Sende varsa sende dene
Var canim taktim korseyi 3 gune gecer dediler azcik kas gevsetici filan sicak tutmayla biraz gevsedi agrim yok ama pek kipirdamamaya calisiyorum ayagimi havaya kaldirinca azcik sizliyor okadar

Zorlamışsın canım dinlen geçer inşallah

Senin versiyon protein eklenmiş daha sağlıklı olmuş canım

Güle güle gidip gelin canım

Hoş geldin canım az kalmış çabucak biter inşallah,iyi diyelim iyi olalım canım
Bu ara ben de başladım yürüyüşe bırakmam inşallah

Geçmiş olsun canım nasıl oldu ki
Evet canim ben günlük 4 ceviz hakkını tavukla kullandım.
2 gün yapacağım.
2 günde kalıcı 1 kiloya hatta 500 Gr ma bile raziyim

Dün sabah kahvaltım menemen yufka ekmek peynir domates
Öğleden sonra çardakta çay içtik yanında 1 poaça 2 patatesli börek 1 kek domatesli biber kavurması ekmek
Çok kaçırdım bir şey yemeseydim keşke
Akşam güya bir şey yemeyim dedim 1 tabak köfteli yayla çorbası
İştahım tavandı gene
Tüm bunları sıfırlamaz ama 1 saat de yürüyüş yaptım
Bu sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltım yufka ekmekten tost yaptım (kaşar çok az sucuk ve yumurta ile) yanında cevizli ezme
Öğleden sonra çardakta oturduk bu sefer hiç bir şey yemedim(kek elmalı pasta cezerye acı badem kurabiyesi getirmiş arkadaşlar) sadece çay
Akşam etli bamya zeytinyağlı barbunya yoğurtlu semizotu salatası

Dün sabah kahvaltım menemen yufka ekmek peynir domates
Öğleden sonra çardakta çay içtik yanında 1 poaça 2 patatesli börek 1 kek domatesli biber kavurması ekmek
Çok kaçırdım bir şey yemeseydim keşke
Akşam güya bir şey yemeyim dedim 1 tabak köfteli yayla çorbası
İştahım tavandı gene
Tüm bunları sıfırlamaz ama 1 saat de yürüyüş yaptım
Bu sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltım yufka ekmekten tost yaptım (kaşar çok az sucuk ve yumurta ile) yanında cevizli ezme
Öğleden sonra çardakta oturduk bu sefer hiç bir şey yemedim(kek elmalı pasta cezerye acı badem kurabiyesi getirmiş arkadaşlar) sadece çay
Akşam etli bamya zeytinyağlı barbunya yoğurtlu semizotu salatası
Bugün komşu çocukların da canlı dersleri yok diye bende sitede bahçeye çıkalım diyecektim. Şimdi herkes birşey yapıp getirecek dayanamayıp yiyeceğim diye haber vermedim.

Kızla öğlen 1 buçukta çıktık, o oynadı arkadaslariyla bende su içerek izledim.
Ama cumartesi cikalim diyordu komşular, yaz geldi kaçınılmaz olarak bahçede başta borekler.

Bugün komşu çocukların da canlı dersleri yok diye bende sitede bahçeye çıkalım diyecektim. Şimdi herkes birşey yapıp getirecek dayanamayıp yiyeceğim diye haber vermedim.

Kızla öğlen 1 buçukta çıktık, o oynadı arkadaslariyla bende su içerek izledim.
Ama cumartesi cikalim diyordu komşular, yaz geldi kaçınılmaz olarak bahçede başta borekler.
Aynen öyle iyi yapmışsın canım
Zaten hiç görüşemiyoruz evlerde,ramazan bitti havalar düzeldi ,bahçe oturmaları başlar

Back
X