- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
KİLO VERENLER
Efsanur -1000 %1.282
Çiğdem -800 %1.260
Sersum -900 %1.176
Filiztoprak -800 %1.091
İhya -700 %0.797
AYNI KALANLAR
Elifce82
KİLO ALANLAR
Kardelen %0.51
Leylak %0.56
Birdy %0.66
Güleryüz %2.12
kızlar kusuruma bakmayın tekrar..eksik yaptıysam derhal eklerim..kilo verenlerimizi kutluyorum..alanlarımız da haftaya verecekler..benim kategorim muallak olduğundan kendimi yazmadım listeye..güleryüz listedemiydi emin değilim...en büyük kk
sersum tebrikler canım,yeniden 75 i gördünkızının karnesi süperdir sanırsam,öp benim için hediye alıcan mı annene gönderdin mi yoksa kızı..
ayy nekadar güzel tatil gelmişay bu lafa da pek güldüm
kızlar epeydir menü paylaşamadım ama kaçamaksız gidiyorum şükürmalesef hayatım çok hareketsiz,hep masa başındayım evi de boşladım bi süredir..bu akşam temizlemeyi düşünüyorum bugünkü menümü vereyim bari
kahvaltı 08.00;2 yumurta,1 kk peynir,1 avuç çiğ fıstık,yarım elma
öğle 13.30;1.5 kadar çeşitli pide,1 bardak ayran,az yeşillik
akşam 18.00;1 kase yoğurt
haftasonu evde olmayacağım kardeşlerimi özledim,bi ziyaret edeyim diyorum...
liste için iyi dileklerini bildiren arkadaşlarımı da öpüyorum
bu arada reglim 1-2 gün içinde uğrayacak,çok şişim günlerdir habire su içiyorumiyi de oldu aslında haftaya tatile çıkıyoruz denize giremezdim yoksa
hepinizi çok seviyorum,görüşmek üzere
KİLO VERENLER
Efsanur -1000 %1.282
Çiğdem -800 %1.260
Sersum -900 %1.176
Filiztoprak -800 %1.091
İhya -700 %0.797
AYNI KALANLAR
Elifce82
KİLO ALANLAR
Kardelen %0.51
Leylak %0.56
Birdy %0.66
Güleryüz %2.12
kızlar kusuruma bakmayın tekrar..eksik yaptıysam derhal eklerim..kilo verenlerimizi kutluyorum..alanlarımız da haftaya verecekler..benim kategorim muallak olduğundan kendimi yazmadım listeye..güleryüz listedemiydi emin değilim...en büyük kk
canım kendine iyi bak güzelce dinlen tatilin keyfini çıkar canım..Selam kızlar hepinize,
Nasılsınız
Ben de daha iyi olucan inşallah, listeye bildirim yapmaya gelemedim, sabah karnelerle uğraştık, sonra da çocukların gezmesi, eğlencesi oldu, karnelerimiz çok güzel Allah a şükür, büyük takdir ve üstün başarı, küçüğün de hepsi 5,karne alan bütün çocukları ve annelerini de tebrik ederim, bence annelere de karne vermeliler, hasta hasta bütün gün peşlerinde koşturdum
Şu an çok yorgunum, bi taraftan da valiz hazırlıyorum, sabah erkenden yola çıkıcaz, gözümden uyku akıyor, az bi işim kaldı , onları da halledin yatıcam
Size haber vereyim dedim, sersumum oraya gidince pek giremeyebilirim, telefondan girmeye çalışırım, ama tartılamam,sen beni istersen izinli yaz canım, gelince tam gaz devam inşallah, hepinizi çok öpüyorum, kendinize çok iyi bakın
afiyet olsun canımm...günaydın kızlarrr
kahvaltım
domates
zeytın
peynır
gunkurusu
acılı ezme
fındık
omega3
güzel ve bol ıradelı bır gun dılegıyle
kızıçeler merhaba.uzunca bir süre yoktum. dükkanı taşıyouz iş üstüne iş birikti bende bir vakit bulupta giremedim. dün kilo bildirimi de yapamadım o yüzden başta sersum olmak üzere özür dilerm hepinizden. taşındığımızdan dolayı internete giremiyordum anca geçtik yeni dükkana ilk işim interneti halletmek oldu. listeye giremeyince boğazımı da tutamıyorum. 70,5 geldm cuma günü. ama çokta şaşırmadım yorgunluktan mı neden bilmiyorum üst üste 3 akşam da yemediğim şey kalmamıştı. ama o kiloyu görünce gırtlağımı tutmaya başladım tekrar
selam kızlar..kocişle dizi izlemece..sonra da mutfağa girip temizlik yapıcam..off bayılırım biliyonuz
sizde ne var ne yok..
ay bu lafa da pek güldüm
kızlar epeydir menü paylaşamadım ama kaçamaksız gidiyorum şükürmalesef hayatım çok hareketsiz,hep masa başındayım evi de boşladım bi süredir..bu akşam temizlemeyi düşünüyorum bugünkü menümü vereyim bari
kahvaltı 08.00;2 yumurta,1 kk peynir,1 avuç çiğ fıstık,yarım elma
öğle 13.30;1.5 kadar çeşitli pide,1 bardak ayran,az yeşillik
akşam 18.00;1 kase yoğurt
haftasonu evde olmayacağım kardeşlerimi özledim,bi ziyaret edeyim diyorum...
liste için iyi dileklerini bildiren arkadaşlarımı da öpüyorum
bu arada reglim 1-2 gün içinde uğrayacak,çok şişim günlerdir habire su içiyorumiyi de oldu aslında haftaya tatile çıkıyoruz denize giremezdim yoksa
hepinizi çok seviyorum,görüşmek üzere
günaydın kızlarrr
kahvaltım
domates
zeytın
peynır
gunkurusu
acılı ezme
fındık
omega3
güzel ve bol ıradelı bır gun dılegıyle
Geçmişi okudum ama sizi kaçırmayım dedim
Bugun sabah 10 gibi uyandım. Nihayet eşcağazım 11 e kadar izin alabildi. O bir saat elimden geldiği kadar hızlı kaba eşyaları birlikte streçleyp pıtpıtladıkSonra gitii tabi. Kalan ıvır zıvır işler var. Tam bitii diyorum yine bişi çıkıyo ne belaymış bu taşınma işi. İyi oldu ama işe yaramayan veya kullanmadığım ne varsa ayırdım. Kimilerini attım kimilerini verdim. Rahatladı ev
Ama çok yoruldum yani
Bu sabah kahvaltı yapmadım. Daha önceden yumurtasız mozaik yapıp dolaba atmıştm. Ne zamandır duruyo çıkardım 2 dilim kestin ondan yedim 5 tane de cevizAma napim valla kahvaltı hazırlayacak vaktm yoktu hiç. Kaçırmayım dedim kocişi
Sen nasılsın şekerim
valla cicim sen gelmişsin ben gitmişim..evdeyiz noolcak...artık bitirmişinizdir inşallah..hadi hayırlısı..
ah bilmem mii..seneye ben de bu zamanlarda aynen senin gibi olacam..:18::18::18:
nabersiniz fistuklar
Herkesin hafta sonu mutlu huzurlu ve kaçamaksız geçiyordur umarım.
öncelikle haftanın şampiyonlarını kutlar başarılarınızın devamını diler veremeyenler ve alanlarada geçmiş olsun bidahakine derrim
Cuma günü karne alan civcivlerinizin göslerinden öper iyi tatiller dilerim
Bugün LYS sınavına girecek olan yoktu bidiğim kadarıyla :44: varsa onlarada bol şans dilerim
Bana gelince hafta içi boyunca öğleleri ve cuma akşamı hep galeta bazen peynir herseferinde bi parça tatlı tarzı beslenmenin sonucu düzensiz wc eşliğinde bu sabah 63.6 çıktımBugün kaçamaksız geç bi kahvaltıdan sonra ailece bi doğumgünü partisine gittik malesef geç gittiğimiz için kısır börek bile kalmamıştı bilumum tatlı ve tuzlu kurabiyelere talim edip eve gelince hem hazırda yemek yoktu hemde aç değildik acıkırsak yoğurt yeriz demiştik yoğurtla beraber 1 paket cips yedim şimdide çay içerken yazıyorum birazdan çamaşır asmaya gitcem
geçmişi ara ara okumuştum aklımda kalanlar
Sesum mıhtarım bu haftaki başarını tebriksregl sonrası, kaçamaksız bi hafta ve akşam yoğurt sonrası olduğu için böyle oldu biliyosun dolayısıyla aynı başarı için regl faktörü olmayacağından haftaa yine kaçamaksız ve akşamları hafif menüler 4-5 km yürüyüşlerle yine baskül seni mutlu eder canısı sende bilosun biliyorum emme ben de boru öttürmek istedim
Ficans, Regen ve Özlemkartal iyi tatiller iyi yolculuklar size
Belki daha geç saatte yine gelirim şimdilik by öptüm hepinizi
naber mıhtar günün nassı geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?